Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10412
 • 381-02255
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
547,90 RON * 607,90 RON * (9,87% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 5x User CAL
Sistem  Exchange Server
CAL User CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile


Pentru a accesa serviciile Server din Microsoft Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise, fiecare utilizator are nevoie de o licență personală de acces client în plus față de licența de server propriu-zisă: Exchange Server 2016 User CAL . Numai acest lucru conferă unei anumite persoane înregistrate în acest scop drepturile de acces corespunzătoare.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"

5 CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat

Pentru a accesa serviciile de server ale Microsoft Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise, fiecare utilizator are nevoie de o licență personală de acces client în plus față de licența de server propriu-zisă: Exchange Server 2016 User CAL. Numai acest lucru conferă unei anumite persoane înregistrate în acest scop drepturile de acces corespunzătoare.

În conformitate cu reglementările Microsoft privind gestionarea licențelor, licența pentru Exchange Server 2016 Standard sau Enterprise nu include drepturi de utilizator suplimentare, care, prin urmare, trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL de utilizator. Un utilizator înregistrat poate utiliza apoi funcțiile respective ale Exchange Server prin intermediul unui dispozitiv final care poate fi selectat în mod liber.

CAL-urile de utilizator folosite pentru Exchange Server 2016 Standard și Enterprise Editions sunt disponibile la un preț rezonabil de la Wiresoft - de asemenea, în mod individual pentru licențiere flexibilă, bazată pe nevoi. Acest software folosit oferă aceleași funcționalități ca și Licențele de acces pentru clienți utilizatori pentru Exchange Server 2016 oferite ca noi prin intermediul programului oficial Microsoft Volume Licensing Program.

Utilizați toate funcțiile MS Exchange Server 2016 cu un CAL de utilizator utilizat

Exchange Server 2016 constituie baza pentru controlul și gestionarea proceselor sistemului de comunicare într-o companie modernă. Acesta conectează angajații și departamentele din diferite locații ca o interfață internă și externă și sporește eficiența proceselor: Cu Exchange Server 2016, atât contactele, cât și e-mailurile pot fi gestionate la nivel central și arhivate în mod clar; munca în comun asupra documentelor este astfel îmbunătățită, printre altele, prin gestionarea versiunilor. Arhitectura optimizată a serverelor reduce numărul de roluri de server la două: căsuța poștală și transportul de margine; de asemenea, a fost simplificată scalarea și a fost îmbunătățit suportul pentru diferite servicii cloud. Alte caracteristici:

 • Arhitectura de căutare eDiscovery utilizează acum mai multe servere, ceea ce face ca aceasta să funcționeze în mod asincron și descentralizat.
 • Filtrele contextuale vă ajută să găsiți mai ușor informațiile pe care le căutați.
 • Scalabilitatea îmbunătățită a căutării crește numărul de căsuțe poștale care pot fi căutate, precum și al căsuțelor poștale de arhivă, până la un total de 20.000.
 • Outlook 2016 sau Outlook on the Web oferă o mai bună gestionare atunci când trimiteți date, inclusiv drepturi de acces personalizate.
 • Suport pentru scenarii de căsuțe poștale hibride.
 • Prevenirea pierderilor de date (DLP) asigură o securitate sporită a datelor, precum și în cazul primirii de e-mailuri cu programe malware.
 • Protocolul implicit al Outlook - MAPI peste HTTP - îmbunătățește fiabilitatea și stabilitatea conexiunilor Exchange.

Prezentare generală a CAL-urilor de utilizator pentru Exchange Server 2016 Standard- și Enterprise Edition ca software utilizat

Practic, CAL-urile de utilizator oferite de Wiresoft ca software folosit nu diferă de CAL-urile noi comparabile: acestea includ aceleași capacități ca și acestea pentru a utiliza serviciile disponibile în fiecare dintre edițiile Exchange Server 2016 Standard și Enterprise. Prin urmare, pentru CAL-uri de utilizator, software-ul de ocazie este o alternativă rentabilă pentru multe companii și organizații pentru a oferi angajaților o licență de acces la Exchange Server. Toate avantajele și caracteristicile speciale sunt explicate în următoarea prezentare generală.

Despre Microsoft License Management pentru Exchange Server 2016 cu CAL-uri

Microsoft License Management conține prevederile pentru licențierea suplimentară a utilizatorilor cu drepturi de acces în edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2016 pentru accesarea e-mailurilor, etc. CAL-urile deja incluse în licența serverului sunt destinate exclusiv administratorilor și nu pot fi utilizate pentru servicii de tip Exchange. Numai o licență de acces client, cum ar fi User CAL, oferă astfel unui angajat drepturile personale de a utiliza funcțiile Exchange Server - pe orice dispozitiv final compatibil cu Windows. Acest CAL de utilizator nu include niciun software suplimentar în afară de drepturile de acces personal pentru mediul client/server Exchange Server 2016.

Ce CAL-uri sunt disponibile pentru Exchange Server 2016 Standard- și edițiile Enterprise?

Licențierea bazată pe CAL pentru edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2016 vă permite să gestionați drepturile de acces pentru toți angajații dintr-o organizație. Modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru Exchange Server 2016:

 • User CAL pentru Exchange Server 2016 - se aplică unui utilizator dedicat
 • Device CAL pentru Exchange Server 2016 - se aplică unui dispozitiv endpoint dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon) Drepturi de acces la server

Care sunt diferențele dintre CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Exchange Server 2016?

Un CAL de utilizator pentru Exchange Server 2016 oferă practic aceleași caracteristici ca și CAL de dispozitiv - dar ambele diferă în ceea ce privește opțiunile respective de accesare a serverului Exchange. Acest lucru are ca rezultat diferite beneficii:

Fiecare angajat autorizat să aibă acces cu un CAL de utilizator poate utiliza orice dispozitiv final compatibil cu Windows pentru a utiliza serviciile Exchange. De asemenea, nu există restricții în ceea ce privește locația, atâta timp cât este disponibilă o conexiune la internet, astfel încât este posibilă accesarea serverului Exchange la nivel local în mod independent, fie cu propriul computer mobil sau smartphone în timpul deplasărilor și acasăOffice, fie prin intermediul unui alt computer disponibil la fața locului.

Prin urmare, User CAL oferă opțiuni bune de utilizare mobilă, deoarece utilizatorul licențiat este liber să aleagă ce dispozitiv final folosește și se poate conecta la el și de pe un computer terț.

Pe lângă numărul de angajați și echiparea stațiilor de lucru cu un PC sau similar, fluxul de lucru în care utilizatorii accesează serverul Exchange joacă, de asemenea, un rol important într-o companie: În special în cadrul IMM-urilor, utilizatorii pot folosi mai multe dispozitive finale diferite și le pot utiliza pentru a accesa la rândul lor serverul Exchange pentru a prelua și gestiona e-mailurile.

Care sunt diferențele dintre CAL pentru Exchange Server 2016 pentru edițiile Standard și Enterprise?

CAL-urile de utilizator pentru MS Exchange Server 2016 diferă în funcție de edițiile Standard și Enterprise prin anumite îmbunătățiri funcționale, precum și în ceea ce privește scalabilitatea ediției - cerințe tipice de căsuțe poștale pentru Enterprise. Cu toate acestea, este posibil să utilizați serviciile de server ale Enterprise Edition cu un CAL de utilizator pentru Standard Edition - în acest caz, utilizatorul are la dispoziție funcționalitatea limitată corespunzătoare a Standard Edition, precum și numărul mai mic de baze de date de căsuțe poștale. Prin urmare, CAL-urile de utilizator pentru Enterprise Edition oferă, împreună cu licența Enterprise Server, o gamă mai largă de funcții, așa cum este necesar în special în cazul companiilor și organizațiilor sau instituțiilor mai mari; aceasta include, printre altele, prevenirea pierderii de date.

Acordați atenție compatibilității versiunilor de CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2016

În plus față de opțiunile menționate mai sus, în funcție de ediție, CAL de utilizator pentru una dintre edițiile Exchange Server 2016 nu numai că echipează un utilizator cu drepturile de acces pentru exact această versiune de server, dar include și drepturile de acces pentru versiuni Exchange mai vechi, cum ar fi 2013 (downgrade). Cu toate acestea, un CAL de utilizator pentru versiunea de server 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa versiunea superioară Exchange Server 2019 (actualizare).

Prin urmare, atunci când achiziționați CAL-uri de utilizator, pe lângă funcționalitățile disponibile specifice ediției, trebuie să acordați întotdeauna atenție compatibilității licenței de server și a licențelor de acces client utilizate.

Ce trebuie luat în considerare atunci când se acordă licențe pentru Exchange Server 2016 cu CAL-uri de utilizator?

După cum s-a menționat, un CAL de utilizator din versiunea 2016 echipează exact un utilizator cu drepturi de acces personal pentru Exchange Server 2016. După ce înregistrarea acestui utilizator a fost finalizată, acest CAL de utilizator nu mai poate fi transferat unei alte persoane. De asemenea, este exclusă schimbarea tipului de CAL, în acest caz: pentru a utiliza CAL utilizator ca CAL dispozitiv.

Aceste dispoziții privind gestionarea licențelor Microsoft au scopul de a preveni orice acces necorespunzător la serviciile Exchange Server 2016. De asemenea, acestea oferă o mai mare securitate pentru o organizație și pentru comunicațiile sale, deoarece persoanele fără licență nu au dreptul de a utiliza serviciile de e-mail și de a accesa datele de pe server.

Concluzie privind CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016

Așadar, ce tip de CAL pentru Windows Exchange Server 2016 oferă mai multe beneficii pentru implementarea specifică într-o organizație poate varia de la caz la caz. Un rol decisiv este jucat de tipul predominant de acces prin intermediul dispozitivelor finale utilizate: De îndată ce majoritatea angajaților utilizează alternativ diferite dispozitive finale mobile sau dispozitive autonome, care pot fi amplasate la diferite locuri de muncă sau în afara companiei, pentru a accesa Windows Exchange Server, CAL-ul de utilizator legat de persoană oferă mai multe avantaje, deoarece utilizatorul este liber să aleagă computerul și trebuie să utilizeze doar contul său personal.

Cunoașterea fluxului de lucru tipic al companiei este, prin urmare, punctul de plecare pentru alegerea tipului de CAL potrivit pentru Exchange Server 2016. Pentru o companie, acordarea de licențe cu CAL de utilizator poate fi, prin urmare, mai rentabilă decât cu CAL de dispozitiv, deoarece sunt necesare mai puține licențe în general.

CAL-uri de utilizator folosite pentru Microsoft Exchange Server 2016 - disponibile de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016 sunt, de asemenea, disponibile ca licențe de acces pentru un singur client în magazinul online Wiresoft - eventualele prevederi Microsoft privind licențele de volum referitoare la o ierarhizare nu se aplică licențelor utilizate; în rest, nu există dezavantaje sau restricții de utilizare asociate cu acestea - nu numai pentru că un software nu se poate uza în principiu.

De unde provine software-ul utilizat de Wiresoft pentru CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2016?

CAL-urile de utilizator pentru MS Exchange Server 2016 oferite de Wiresoft ca fiind folosite sunt licențe originale Microsoft, deoarece sunt oferite și în cadrul programului de licențiere Microsoft; singura diferență față de acestea este că CAL-urile de utilizator folosite au făcut parte anterior dintr-o licență de volum pentru Exchange Server 2016, pe care o companie europeană a achiziționat-o anterior ca proprietar. Această licență de volum pentru utilizatori sau licențele de acces pentru utilizatori individuali care nu erau necesare au fost revândute de către aceasta din urmă către Wiresoft, prin care Wiresoft a dizolvat licențele de volum în licențe individuale. Aceste CAL-uri de utilizator unic rezultate sunt etichetate ca software utilizat, în ciuda acestei etichetări ca licențe utilizate, ele pot fi utilizate ca o licență nouă pentru accesul la Exchange Server 2016, deoarece nu diferă de acestea nici prin restricții în ceea ce privește funcționalitatea și nici în ceea ce privește timpul de utilizare.

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016 ca software utilizat oferă securitate pentru cumpărători

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016 oferite de Wiresoft ca software folosit sunt o formă rentabilă de licențiere pentru Exchange Server 2016 pentru clienți, deoarece utilizarea lor este sigură și legală! Prin urmare, CAL-urile de utilizator folosit conțin, de asemenea, securitatea obișnuită a cumpărătorului: cu descărcare imediată după finalizarea achiziției, inclusiv activarea imediată a licenței prin intermediul unei chei de licență de volum valabile.

Este legală achiziționarea și utilizarea de software folosit cu CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2016?

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016 oferite de Wiresoft, precum și toate celelalte licențe de acces client, provin din inventarul de licențe al diferitelor companii. Astfel, atunci când se comercializează licențe CAL folosite, se aplică jurisdicția valabilă, care permite în mod explicit cumpărarea și vânzarea, precum și utilizarea licențelor Microsoft folosite, lucru care a fost confirmat în mod clar în repetate rânduri de diverse hotărâri judecătorești.

Astfel, clienții Wiresoft beneficiază de securitate juridică cu CAL-uri de utilizator utilizate pentru Exchange Server 2016, atât în calitate de cumpărător, cât și în calitate de utilizator, deoarece nu sunt încălcate prevederile legale în acest proces.

Un alt avantaj: Software-ul folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită unei dovezi complete a tuturor cumpărătorilor anteriori!

Prezentare generală a tuturor avantajelor oferite de CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2016 ca software utilizat

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016 ca software folosit de la Wiresoft reprezintă o alternativă la preț redus în comparație cu produsele noi comparabile de la furnizorii de software convenționali - acest avantaj se aplică și licențelor de acces corespunzătoare pentru alte software de server de la Microsoft.

Atunci când se acordă licențe cu CAL-uri utilizate, nu există restricții, cum ar fi o scară în care trebuie achiziționate CAL-uri de utilizator, astfel încât să puteți acorda licențe pentru numărul exact de angajați adaptat la utilizarea reală a serviciilor de server. Prin urmare, clienții Wiresoft pot, de asemenea, să își reducă costurile de licențiere a accesului utilizatorilor la Exchange Server printr-o personalizare flexibilă.

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi licențe CAL de utilizator pentru Exchange Server 2016, precum și licențe CAL de dispozitiv, precum și ambele tipuri de licențe de acces pentru clienți ca software utilizat pentru alte versiuni de MS Exchange Server, precum și licențe de software și licențe de acces pentru multe alte programe populare Microsoft Server. Prin urmare, licențele utilizate de Wiresoft reprezintă o modalitate economică de a suplimenta inventarul de software în alte domenii de activitate la un preț rezonabil, ceea ce evită, de asemenea, problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate de utilizarea unor versiuni neuniforme de software și reduce astfel costurile pentru hardware nou.

Pe lângă diferitele tipuri de licențe pentru servere, puteți găsi și alte programe software Microsoft ca software folosit în magazinul de software Wiresoft - cu toate avantajele menționate mai sus. Dacă aveți întrebări despre CAL-uri de utilizator pentru MS Exchange Server 2016 sau orice alt produs Microsoft, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii