Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10399
 • 359-06322
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
4.056,90 RON * 4.506,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 10x User CAL
Sistem  SQL Server 
CAL User CAL
Domeniul de aplicare a livrării ID-ul licenței + Codul de autentificare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile


Atunci când se acordă licențe pentru ediția Standard a Microsoft SQL Server 2016, este necesară o licență de acces client în plus față de licența de server pentru fiecare User: - licență de acces client SQL Server 2016 User CAL acesta acordă unui singur utilizator înregistrat drepturi de acces la SQL . Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de licențierea pentru ediția , în cazul licenței server/CAL a unui server SQL 2016, licența server nu conține drepturi de utilizator, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat, ca un Server Core Standard User CAL astfel încât un anumit utilizator să fie autorizat personal să acceseze SQL Server prin intermediul oricărui dispozitiv final.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"

Cumpărați 10x User CAL pentru Microsoft SQL Server 2016 ca licență utilizată

La acordarea licenței pentru ediția Standard a Microsoft SQL Server 2016, pe lângă licența de server pentru fiecare utilizator, este necesară și o licență de acces client: SQL Server 2016 User CAL; aceasta acordă unui singur utilizator înregistrat drepturi de acces la SQL Server corespunzător. Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de licențierea de bază pentru ediția Standard, licențierea serverului/CAL pentru un server SQL 2016 nu include drepturi de utilizator, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat ca un CAL de utilizator pentru ca un anumit utilizator să fie autorizat personal să acceseze SQL Server prin intermediul oricărui dispozitiv final.

Cele 5x CAL de utilizator pentru SQL Server 2016 ca software folosit de la Wiresoft nu numai că au un preț avantajos în comparație cu ofertele obișnuite de CAL din comerțul cu software, dar sunt disponibile și în pachet de 10. Acestea au aceeași funcționalitate ca și licențele obișnuite de acces al clienților utilizatori pentru SQL Server 2016 din cadrul programului oficial Microsoft Volume Licensing Program.

Beneficiați de toate avantajele MS SQL Server 2016 cu CAL-uri de utilizator utilizate

Ediția Standard a SQL Server 2016 oferă toate caracteristicile necesare pentru a dezvolta și gestiona platforme de baze de date hibride scalabile. În plus, această versiune conține, de asemenea, instrumente care sprijină aplicațiile tipice inteligente și critice din domeniul BI. Utilizatorii cu un User CAL pot utiliza, de asemenea, cadrul Apache Hadoop și integrarea în cloud, precum și analiza R și capabilități suplimentare de interogare. SQL Server 2016 oferă, de asemenea, caracteristici de securitate îmbunătățite care sprijină operațiunile eficiente și sigure ale întreprinderii. Alte caracteristici noi și optimizări ale software-ului includ:

 • Magazin de coloane în memorie, magazin de interogări, precum și tabele temporale pentru istoricizarea datelor, pentru o performanță mai bună a serverului
 • Executarea accelerată a scripturilor R prin intermediul SQL Server R Services cu limbajul statistic R direct pe SQL Server
 • Serviciile de date principale permit gestionarea și furnizarea simplificată a seturilor de date principale
 • Securitatea la nivel de rând (RLS), criptarea permanentă și mascarea dinamică a datelor oferă o securitate sporită
 • Integrarea Stretch Databases extinde suportul pentru cloud
 • Soluțiile convenționale OLAP (Online Analytical Processing) sunt acceptate
 • SQL Server Reporting Services permite crearea de rapoarte paginate și mobile
 • Serviciile de analiză furnizează date analitice pentru rapoartele serviciilor de afaceri și de raportare
 • Profitați de PolyBase pentru interogări Transact-SQL din surse de date externe
 • Transact-SQL maximizează performanța SQL Server

Informații despre CAL-uri de utilizator utilizate pentru SQL Server Standard-Ediția 2016

În calitate de software folosit, CAL-ul de utilizator de la Wiresoft are aceleași drepturi de utilizare a funcțiilor SQL Server 2016 Standard edition ca și o "nouă" licență de acces client: Acest lucru este deosebit de benefic pentru IMM-uri, dar și pentru companiile mari care doresc să opereze SQL Server cu licențe Server/CAL, unde sunt necesare licențe de acces client pentru utilizatori.

Informații privind licențierea serverului/CAL pentru SQL Server 2016 Standard

În funcție de ediție, termenii de licențiere Microsoft oferă și opțiunea alternativă de licențiere a SQL Server 2016 cu o licență de server plus CAL-uri de utilizator - numită licențiere Server/CAL. Aceasta combină licențierea de bază a unui server SQL cu licențierea utilizatorilor individuali sau a dispozitivelor finale. În varianta de licențiere Server/CAL pentru ediția Standard, este deci necesară mai întâi o Licență Server 2016 pentru fiecare server individual pe care urmează să ruleze o instanță SQL Server; CAL-urile conținute în acestea sunt dotate doar cu drepturi de administrator, astfel încât pentru utilizarea serviciilor SQL Server fiecare utilizator dedicat are nevoie de o licență de acces personal separată(User CAL), care trebuie să corespundă cel puțin versiunii SQL Server identice sau superioare.

Doar acest CAL de utilizator îi dă dreptul să utilizeze caracteristicile SQL Server din versiunea 2016, nu conține niciun software suplimentar care trebuie instalat, ci doar drepturi de acces pentru mediul client/server al SQL Server 2016.

Avantajele licențierii SQL Server 2016 Standard edition cu CAL-uri de utilizator

Prin alegerea între licențierea de bază și licențierea utilizatorilor (sau a dispozitivelor finale) bazată pe server/CAL pentru ediția Standard a SQL Server 2016, Microsoft ia în considerare acele companii și organizații ale căror SQL Server are o performanță mai scăzută. Licențele suplimentare cu licențe CAL pentru utilizatori reprezintă o opțiune mai economică pentru acești clienți de a utiliza serviciile SQL Server, deoarece aici trebuie achiziționată o licență de acces client doar pentru numărul de angajați de care au nevoie. Modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru SQL Server 2016:

 • SQL Server 2016 User CAL: aceasta oferă drepturi de acces la server pentru un utilizator dedicat
 • SQL Server 2016 User CAL: oferă drepturi de acces la server pentru un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon)

Rețineți compatibilitatea versiunii de CAL-uri de utilizator cu SQL Server 2016!

User CAL pentru SQL Server 2016 permite unui utilizator nu numai să acceseze SQL Server 2016, ci și versiuni mai vechi, cum ar fi 2014 (downgrade). În schimb, acest User CAL pentru SQL Server 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa o versiune SQL Server superioară, cum ar fi 2019 (upgrade). Prin urmare, atunci când se achiziționează CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2016, trebuie să se ia în considerare compatibilitatea dintre licența de server și licența de acces client.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când acordați licențe SQL Server 2016 cu CAL-uri de utilizator?

După cum s-a menționat deja, un anumit angajat primește drepturi de acces personale pentru SQL Server 2016 pe un dispozitiv final cu capacitate Windows, care poate fi selectat în mod liber, prin intermediul CAL de utilizator. Odată ce înregistrarea utilizatorului a fost finalizată, aceasta nu mai poate fi modificată. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL din User CAL în User CAL sau invers. Aceste restricții privind CAL sunt menite să prevină accesul necorespunzător la SQL Server. În acest fel, licențierea Server/CAL asigură, de asemenea, securitatea companiei și a datelor sale, deoarece utilizatorii neautorizați sau terți sunt excluși.

Care sunt avantajele CAL de utilizator pentru SQL Server 2016?

Funcțiile CAL pentru utilizator pentru SQL Server nu diferă în principiu de cele ale licenței de acces client bazate pe dispozitiv. Avantajele lor respective pot fi observate în tipul de accesări SQL Server care sunt tipice într-o companie în care se utilizează un SQL Server.

În timp ce licența de utilizator SQL Server 2016 este legată exclusiv de o singură persoană, aceasta oferă posibilitatea de a alege liber dispozitivul final prin care se poate face accesul în fiecare caz, chiar dacă acest lucru este posibil doar de la un singur PC sau similar.

În comparație cu Device CAL pentru dispozitive finale, User CAL pentru SQL Server oferă, prin urmare, un domeniu de utilizare diferit, deoarece un utilizator licențiat este mai puțin legat la nivel local - cu condiția ca dispozitivul final utilizat să aibă acces la internet. Acest lucru înseamnă că utilizatorul poate accesa SQL Server atât la locul de muncă din cadrul companiei, cât și în exterior, prin intermediul unui laptop, tabletă sau smartphone - indiferent dacă se află într-o călătorie de afaceri sau acasăOffice.

CAL-urile de utilizator utilizate pentru SQL Server 2016 oferă astfel o utilizare mai flexibilă a funcțiilor SQL Server, în special pentru acei angajați care se află în mod regulat în locații diferite și care se conectează în mod regulat la server cu calculatoarele lor respective, deoarece cu CAL-ul de utilizator folosesc întotdeauna contul lor personal.

Concluzie

Așadar, ce tip de licență de acces client pentru SQL Server 2016 oferă mai multe avantaje într-un mediu de lucru diferă de la caz la caz. Decizia de achiziție depinde de numărul de angajați care utilizează SQL Server în raport cu tipul predominant de utilizare a dispozitivelor finale corespunzătoare: În momentul în care majoritatea utilizează fie un laptop sau o tabletă mobilă, fie diferite computere situate la diferite posturi de lucru pentru a accesa SQL Server, CAL-urile de utilizator oferă mai multe avantaje. Cu toate acestea, după cum s-a indicat mai sus, decizia privind tipul corect de licență de acces al clientului trebuie luată înainte de achiziție, deoarece CAL de utilizator pentru SQL Server 2016 nu poate fi reclasificat într-un CAL de dispozitiv sau invers.

CAL-urile de utilizator folosite pentru Microsoft SQL Server 2016 sunt disponibile pentru o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator pentru MS SQL Server 2016 sunt disponibile ca software folosit în magazinul online Wiresoft deja ca licență pentru un singur utilizator - deoarece aici nu se aplică reglementările obișnuite privind licențele de volum. Marcajul "Folosit" nu înseamnă niciun dezavantaj în ceea ce privește capacitatea de utilizare a CAL-urilor de utilizator, deoarece, în principiu, software-ul nu se poate uza.

Informații despre CAL-uri de utilizator utilizate pentru SQL Server 2016

CAL-urile de utilizator folosite pentru SQL Server 2016 de la Wiresoft sunt licențe tipice de acces pentru utilizatori, așa cum sunt disponibile în cadrul programului de licențiere Microsoft; singura diferență față de acestea este că ele făceau parte dintr-o licență de volum de utilizator pentru SQL Server 2016; primul cumpărător, de obicei o companie, a revândut licențele de acces pentru un singur utilizator sau chiar o licență de volum completă nefolosită către Wiresoft. Licența de volum a fost dizolvată și convertită în licențe individuale, iar CAL-urile individuale de utilizator rezultate au fost de acum înainte etichetate ca software utilizat. În ciuda etichetării ca fiind "folosite", aceste CAL de utilizator sunt pe deplin utilizabile pentru SQL Server 2016, deoarece nu a apărut nicio restricție în ceea ce privește funcționalitatea sau durata de viață utilă a acestora.

Ce securitate pentru cumpărători oferă software-ul utilizat pentru CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2016?

CAL-urile de utilizator pentru SQL Server ca software folosit de la Wiresoft nu numai că oferă clienților noștri o alternativă la preț redus pentru licențierea SQL Server, dar sunt și sigure! În calitate de client, primiți deja un singur CAL pentru un singur utilizator pentru Microsoft SQL Server 2016, nu numai la un preț redus în comparație cu software-ul nou "nefolosit", dar puteți beneficia și de siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea imediată și activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum inclusă.

Sunt legale CAL-urile folosite pentru SQL Server 2016?

Licențele de acces utilizator pentru SQL Server 2016 pe care le puteți cumpăra de la Wiresoft provin din inventarele de licențe ale organizațiilor și companiilor. Prin urmare, vânzarea sau cumpărarea este, de asemenea, supusă jurisdicției valabile, care permite în mod expres comerțul cu software folosit; acest lucru a fost confirmat în mod clar de mai multe hotărâri judecătorești.

Pentru clienții Wiresoft, achiziționarea de CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2016, precum și a altor licențe de acces client oferite ca software utilizat, inclusiv utilizarea acestora, oferă, prin urmare, și securitate juridică, deoarece nici Wiresoft, nici dumneavoastră, în calitate de client, nu încălcați reglementările legale. În plus, CAL-urile folosite sunt, de asemenea, la adăpost de audit, datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor anteriori din partea Wiresoft!

Avantajele dvs. atunci când cumpărați CAL-uri de utilizator folosite pentru SQL Server 2016

Software-ul folosit de la Wiresoft oferă clienților noștri o alternativă la preț redus față de majoritatea ofertelor de la alți furnizori - nu numai pentru CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2016, ci și pentru alte licențe de acces. Mai presus de toate, nu există restricții privind numărul de CAL-uri de utilizator necesare, în comparație cu etajarea inflexibilă pentru licențele de acces pentru clienți, ceea ce înseamnă că se pot reduce costurile pentru licențierea serverului, deoarece utilizarea efectivă a serviciilor SQL Server poate fi licențiată exact.

În magazinul online Wiresoft veți găsi în secțiunea Licențe de acces la software second-hand nu numai licențe de acces pentru utilizatori, ci și licențe de acces pentru dispozitive pentru SQL Server 2016 - inclusiv alte versiuni de licențe de acces client pentru SQL, precum și pentru alte servere Microsoft, inclusiv licențele de server respective. Acest lucru vă permite să acordați licențe pentru inventarul de software existent la un cost redus, deoarece evitați atât costurile de achiziție de hardware nou, cât și problemele de compatibilitate cauzate de versiunile incoerente de software.

În afară de User CALs, puteți găsi și alte produse software Microsoft în magazinul de software Wiresoft - cu avantajele software-ului folosit Wiresoft. Dacă aveți întrebări despre User CALs pentru SQL Server 2016 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii