Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10403
 • 359-06555
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
12.364,90 RON * 13.737,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 25x Device CAL
Sistem  Server SQL 
CAL Device CAL
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile


Atunci când se acordă licențe pentru Microsoft SQL Server 2017 în ediția Standard, este necesară în plus o licență de acces client sub formă de SQL Server 2017 Device CALs pentru utilizarea serviciilor asociate: aceasta oferă cinci dispozitive finale individuale, înregistrate, drepturi de acces la SQL Server. Acest lucru se datorează faptului că, în cazul acestei forme de licențiere server/CAL pentru SQL 2017 Server, licența de server nu conține drepturi efective de utilizator; acestea trebuie achiziționate separat, de exemplu, sub forma unui Device CAL pentru un dispozitiv final. Acest lucru înseamnă că dispozitivul final este autorizat să acceseze SQL Server doar prin intermediul propriului său Device CAL.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"

25x CAL-uri de dispozitiv pentru MS SQL Server 2017 ca software utilizat

La acordarea licenței pentru Microsoft SQL Server 2017 în ediția standard, este necesară o licență de acces client sub formă de SQL Server 2017 Device CALs pentru utilizarea serviciilor asociate: aceasta oferă douăzeci și cinci de dispozitive finale individuale, înregistrate, drepturi de acces la SQL Server. Acest lucru se datorează faptului că, în cazul acestei forme de licențiere server/CAL pentru SQL 2017 Server, licența de server nu conține drepturi de utilizare efective; acestea trebuie achiziționate separat, de exemplu, sub forma unui CAL pentru dispozitiv pentru un dispozitiv final. Prin urmare, acest dispozitiv este autorizat să acceseze SQL Server numai prin intermediul propriului său Device CAL.

Device CALs pentru SQL Server 2017 ca software folosit de la Wiresoft au aici un mare avantaj de preț în comparație cu ofertele ca bunuri noi, și oferă, de asemenea, avantajul că sunt disponibile și individual. Licențele de acces client pentru dispozitive utilizate pentru SQL Server 2017 au aceleași funcționalități ca și noile licențe disponibile în cadrul programului oficial de licențiere în volum al Microsoft.

Beneficiați de toate avantajele MS SQL Server Standard 2017 cu un CAL de dispozitiv utilizat

Pe lângă numeroasele optimizări, SQL Server 2017 Standard Edition conține, de asemenea, caracteristici și funcții suplimentare care oferă deja companiilor mici și mijlocii o mai mare flexibilitate în utilizarea datelor relevante pentru sistem, precum și o protecție cuprinzătoare împotriva accesului neautorizat la acestea, toate acestea fiind deja disponibile cu un CAL de dispozitiv utilizat. Această versiune puternică a platformei de date Microsoft dispune, de asemenea, de toate funcțiile importante de baze de date, raportare și analiză pentru a îndeplini toate cerințele unui sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDMS) modern și performant. Cu o licență de acces client pentru SQL Server 2017, beneficiați, printre altele, de In-Database Advanced Analytics cu R și Python, inclusiv vizualizări interactive. Pe lângă îmbunătățirile de performanță ale Serviciilor de date principale (MDS) și ale Serviciilor de raportare (SSRS), sunt incluse și următoarele caracteristici:

 • Noi funcții ale motorului de baze de date, inclusiv performanțe îmbunătățite cu ansambluri CLR, precum și îmbinări adaptive în procesarea adaptivă a interogărilor
 • Îmbunătățiri ale SQL Server Analysis Services (SSAS) cu opțiuni de instalare pentru modele tabulare și Get Data for Power Query
 • SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) cu scalare optimizată și execuție simplificată pe mai multe PC-uri, precum și suport pentru disponibilitate ridicată pentru masterul de scalare
 • Utilizarea Linux cu SQL Server 2017, precum și a aplicațiilor Java prin intermediul Java Database Connectivity Driver
 • SQL Server Machine Learning Services înlocuiește SQL Server R Services cu suport pentru Python

CAL-uri de dispozitiv utilizate pentru SQL Server Standard Edition 2017

În comparație cu o licență neutilizată, un Device CAL folosit de la Wiresoft nu prezintă diferențe în ceea ce privește funcționalitatea pentru a putea utiliza toate serviciile SQL Server 2017 Standard Edition. Cu această licențiere pe server/CAL, în special companiile mici și mijlocii pot economisi bani:

Licențierea SQL Server 2017 cu licențe de server plus CAL-uri

Licențierea SQL Server 2017 cu o licență de server plus CAL-uri suplimentare pentru dispozitive este definită de Microsoft în regulamentul de licențiere ca o opțiune alternativă pentru Standard Edition: acest model de licențiere este denumit de obicei licențiere Server/CAL. Spre deosebire de licențierea bazată pe licențe de bază, gestionarea licențelor Microsoft face o diferență între licența SQL Server și licențele suplimentare ale dispozitivelor finale individuale (sau ale utilizatorilor): Astfel, în cazul licențelor server/CAL, fiecare server pe care urmează să fie rulată o instanță SQL Server necesită o licență standard SQL Server 2017, plus o licență de acces separată (Device CAL) pentru SQL Server licențiat pentru fiecare dispozitiv final dedicat. Deși în licența serverului sunt incluse două CAL, acestea au doar drepturi de administrator!

Numai CAL obișnuit pentru dispozitive autorizează un PC, un laptop etc. să utilizeze funcțiile SQL Server din versiunea 2017. Licența de acces client pentru dispozitive finale nu conține niciun software suplimentar care trebuie instalat, ci doar drepturi de acces într-un mediu client/server pentru SQL Server 2017.

Trebuie respectată compatibilitatea de versiune a CAL-urilor pentru dispozitive și a licenței SQL Server

Cu Device CAL pentru SQL Server 2017, un dispozitiv final primește drepturi de acces pentru SQL Server 2017, dar și pentru versiuni mai vechi de SQL Server, de exemplu, 2016 (downgrade). Cu toate acestea, un dispozitiv final echipat cu Device CAL pentru SQL Server 2017 nu poate accesa o versiune SQL Server superioară, cum ar fi 2019 (actualizare). Prin urmare, atunci când achiziționați Device CAL pentru SQL Server 2017, trebuie să acordați întotdeauna atenție compatibilității dintre licența de server și licența de acces. Wiresoft oferă, de asemenea, CAL-uri pentru dispozitive folosite pentru versiunile predecesoare și succesoare ale SQL Server 2017 aici.

De ce există o opțiune alternativă de licențiere cu CAL-uri pentru SQL Server 2017 Standard Edition?

Pentru edițiile standard ale SQL Server Versiunea 2017, Microsoft oferă licențiere pe bază de CAL pentru dispozitive sau utilizatori, pe lângă licențierea pe nuclee. Această formă de licențiere a accesului la SQL Server ia în considerare hardware-ul IMM-urilor, al căror SQL Server are adesea o performanță mai scăzută, cu doar unul sau câteva nuclee care sunt suficiente pentru nevoile lor. În acest caz, licențierea serverului/CAL cu achiziționarea de licențe de acces pentru clientul dispozitivului este adesea mai ieftină decât licențierea serverului pe nuclee.

În plus față de licența SQL Server, în modelul de licențiere Microsoft sunt oferite două tipuri de CAL pentru accesul la SQL Server 2017:

 • SQL Server 2017 Device CAL: acesta oferă drepturi de acces la SQL Server pentru un dispozitiv final dedicat cu Windows (PC, laptop, tabletă, telefon)
 • SQL Server 2017 User CAL: acordă drepturi de acces la SQL Server unui utilizator individual dedicat

De ce trebuie să țineți cont atunci când acordați licențe SQL Server 2017 cu CAL-uri pentru dispozitive?

Un Device CAL acordă drepturi de acces pentru SQL Server 2017 unui singur dispozitiv final (dispozitiv). Odată ce înregistrarea a fost finalizată, aceste drepturi nu mai pot fi transferate pe un alt computer. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL pentru un CAL dispozitiv - de la CAL dispozitiv la CAL utilizator. Aceste restricții previn utilizarea abuzivă a Device CAL, oferind în același timp o mai mare securitate, deoarece împiedică accesul neautorizat la SQL Server al unei companii, atât din surse interne, cât și externe.

Care sunt avantajele dispozitivelor CAL pentru SQL Server 2017?

În principiu, funcționalitatea unui Device CAL nu diferă de cea a unui User CAL pentru SQL Server 2017. Cu toate acestea, posibilitățile tipice în fiecare caz pot fi observate în tipul de acces obișnuit la SQL Server: companiile diferă, de exemplu, în ceea ce privește numărul de stații de lucru și, de asemenea, în ceea ce privește fluxul de lucru în care este utilizat un SQL Server: În IMM-uri, mai mulți angajați folosesc adesea un singur dispozitiv final pentru a accesa pe rând SQL Server, în timp ce în alte medii de lucru un singur utilizator face acest lucru prin intermediul unor dispozitive finale complet diferite.

Licența de dispozitiv pentru SQL Server 2017, care este legată de un singur dispozitiv final capabil să funcționeze cu Windows, și nu de un anumit utilizator, oferă astfel diferite modalități de accesare a SQL Server: În cazul în care dispozitivul final licențiat este un laptop sau o tabletă mobilă, utilizatorul respectiv poate, de asemenea, să acceseze SQL Server la nivel local în mod independent - de exemplu, pe drum sau la biroul de acasă - și nu numai la locul de muncă din cadrul companiei. Prin urmare, dispozitivul CAL poate fi utilizat și în mișcare.

Concluzie

Faptul că Device CAL pentru SQL Server 2017 oferă posibilități mai bune de aplicare depinde de fluxul de lucru tipic al companiei. Acest lucru influențează decizia de achiziționare a licențelor de acces client adecvate pentru SQL Server 2017, deoarece, după cum s-a menționat deja mai sus, sistemul de licențiere Microsoft nu permite schimbarea ulterioară a unui CAL pentru dispozitive în CAL pentru utilizatori sau invers.

Pe lângă utilizarea principală a dispozitivelor finale licențiate, trebuie să se ia în considerare și numărul de angajați: Deoarece, de îndată ce diferiți angajați folosesc alternativ unul și același computer pentru a accesa SQL Server, indiferent dacă acesta este utilizat intern sau mobil, licențierea bazată pe dispozitive oferă mai multe avantaje.

Cumpărați orice număr de Device CAL-uri pentru Microsoft SQL Server 2017 folosite în magazinul online Wiresoft

Device CAL s pentru SQL Server 2017 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft începând de la o singură licență, deoarece celelalte reglementări privind licențele de volum nu se aplică software-ului folosit - fără ca denumirea "folosit" să implice vreun dezavantaj în utilizarea Device CALs.

Ce sunt licențele Device CAL pentru SQL Server 2017 ca licențe utilizate?

CAL-urile pentru dispozitive (precum și alte tipuri de CAL) pentru SQL Server 2017, așa cum sunt oferite de Wiresoft ca licențe folosite, sunt licențe de acces obișnuite utilizabile pentru un dispozitiv final fiecare, așa cum sunt oferite și în programul de licențiere Microsoft; diferența față de acestea este că ele aparțineau anterior unei licențe de volum pentru SQL Server 2017 pentru dispozitive finale, care a fost achiziționată de o companie care a revândut licențele de acces individuale nefolosite sau licența de volum completă către Wiresoft. Wiresoft a împărțit această licență de volum și a convertit-o în licențe individuale, iar apoi a etichetat CAL-urile de dispozitiv rezultate ca fiind software utilizat. După cum s-a menționat deja, un dispozitiv CAL folosit este la fel de utilizabil ca unul nou, în ciuda acestei etichete, deoarece software-ul nu este uzat, dar nici nu există alte restricții în ceea ce privește funcționalitatea sau durata de viață utilă.

De ce sunt sigure CAL-urile de dispozitiv utilizate pentru SQL Server 2017?

Software-ul folosit, cum ar fi Device CALs pentru SQL Server de la Wiresoft, nu numai că are un avantaj de preț pentru clienții noștri, dar este, de asemenea, la fel de sigur ca și cel nou - fără restricții sau riscuri ascunse! Este disponibil imediat după finalizarea procesului de plată, prin descărcare instantanee și activare imediată a licenței cu cheia de licență în volum inclusă, inclusiv securitatea obișnuită a cumpărătorului.

De unde provin CAL-urile de dispozitiv pentru SQL Server 2017?

Licențele Device Client Access pentru SQL Server 2017 oferite de Wiresoft provin din inventarele de licențe ale companiilor și organizațiilor. Prin urmare, pentru acestea se aplică jurisdicția valabilă, care permite în mod expres comercializarea de software uzat cu CAL Microsoft, fapt confirmat în mod repetat și de diverse hotărâri judecătorești.

Ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră, în calitate de client Wiresoft?

Atât achiziția de Device CALs pentru SQL Server 2017 sau alte licențe de acces client oferite de Wiresoft, cât și utilizarea acestora oferă siguranță juridică, deoarece nici dumneavoastră, nici Wiresoft nu încălcați vreo prevedere legală. 

Avantajele dvs. atunci când cumpărați CAL-uri folosite pentru SQL Server 2017

Device CAL s pentru SQL Server 2017 ca software utilizat de la Wiresoft cu sau alte licențe de acces oferă clienților o alternativă la preț redus la ofertele celor mai mulți alți furnizori de licențe din toate aceste motive, tocmai pentru că nu există restricții datorate scărilor de licențe pentru Device CALs. Acest lucru vă oferă libertatea de a alege în ceea ce privește licențierea serviciilor SQL Server pentru a se potrivi cu utilizarea reală în cadrul afacerii dumneavoastră, ceea ce reduce, de asemenea, costul licențelor pentru servere.

În magazinul online Wiresoft, veți găsi nu numai Device CALs ca licențe de acces pentru software folosit, ci și CALs de utilizator corespunzătoare pentru SQL Server 2017 - inclusiv licențe de acces de la alte versiuni de MS SQL Server cu licențele de server necesare pentru acestea. Acest lucru reduce, de asemenea, orice costuri de achiziție pentru dispozitive finale mai noi sau riscul unor probleme de compatibilitate datorate unor versiuni diferite de software.

Pe lângă Device CALs pentru SQL Server 2017, în magazinul de software Wiresoft găsiți și licențe de acces client și licențe de server pentru alte servere Microsoft - și aici cu toate avantajele unui software folosit. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru SQL Server 2017 sau despre orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii