Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10406
 • 359-06557
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
12.364,90 RON * 13.737,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 25x User CAL
Sistem  SQL Server 
CAL User CAL
Domeniul de aplicare a livrării ID-ul licenței + Codul de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile


Pentru accesul la ediția Microsoft SQL Server 2017 Standard , este necesară o licență de acces client, de exemplu sub forma unui User CAL , în plus față de licența de server în cazul licențelor server/CAL: cu această licență, un anumit utilizator primește drepturile sale personale de acces la SQL Server. Acest lucru se datorează faptului că, în cazul acestei variante de licențiere a serverului SQL 2017, drepturile de utilizator nu sunt incluse în licența serverului, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat, sub forma unei licențe User CAL licență pentru un utilizator. Prin urmare, utilizatorul este autorizat săacceseze SQL Server numai prin intermediul acestuia,alegerea dispozitivului final fiind liberă.

Pentru întrebări suplimentare referitoare la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL"

25x User CAL pentru MS SQL Server 2017 - mai ieftin decât software-ul folosit

Pentru accesul la Microsoft SQL Server 2017 Standard edition, este necesară o licență de acces client, de exemplu, sub forma unui CAL de utilizator, în plus față de licența de server pentru licențierea Server/CAL: cu această licență, douăzeci și cinci de utilizatori specifici primesc drepturi de acces personal la SQL Server. Acest lucru se datorează faptului că, în această variantă de licențiere a serverului SQL 2017, drepturile de utilizator nu sunt incluse în licența serverului, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat, sub forma unui CAL de utilizator pentru un utilizator. Prin urmare, utilizatorul este autorizat să acceseze SQL Server numai prin intermediul acestuia, alegerea dispozitivului final fiind liberă.

CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2017 sunt disponibile de la Wiresoft ca software folosit, astfel încât au un avantaj de preț în comparație cu ofertele noi; de asemenea, au avantajul de a fi disponibile în magazin ca licențe unice. Aceste licențe de acces client de utilizator utilizat pentru SQL Server 2017 nu diferă ca funcționalitate de licențele neutilizate disponibile în cadrul programului oficial de licențiere în volum Microsoft.

Utilizați caracteristicile MS SQL Server Standard 2017 cu un CAL de utilizator utilizat

În comparație cu versiunea anterioară, SQL Server 2017 Standard Edition nu conține doar unele optimizări, ci și multe caracteristici și funcții noi, oferind astfel și companiilor mici sau mijlocii opțiuni flexibile de utilizare a datelor relevante, de exemplu pentru ERP și alte sisteme de gestionare a mărfurilor, și, în plus, o protecție cuprinzătoare împotriva accesului neautorizat - toate acestea le sunt disponibile cu un User CAL utilizat.

Această versiune puternică a platformei de date Microsoft dispune de toate funcțiile de baze de date, raportare și analiză pentru a satisface cerințele actuale tipice ale companiilor pentru un sistem puternic de gestionare a bazelor de date relaționale. Cu o licență de acces al clientului utilizator pentru SQL Server 2017, Python este acum disponibil alături de analiza avansată în baza de date cu R, inclusiv opțiuni de vizualizare interactivă. Plus multe îmbunătățiri de performanță, inclusiv Master Data Services (MDS) și Reporting Services (SSRS), precum și următoarele caracteristici:

 • Funcții suplimentare ale motorului bazei de date cu performanțe îmbunătățite prin intermediul ansamblurilor CLR
 • Îmbinări adaptive pentru procesarea adaptivă a interogărilor
 • Îmbunătățirea SQL Server Analysis Services (SSAS) cu noi opțiuni de instalare pentru modelele tabulare
 • Obțineți date pentru Power Query
 • SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) oferă o extindere optimizată, inclusiv suport pentru disponibilitate ridicată și execuție simplificată pe mai multe PC-uri
 • Utilizarea Linux
 • Utilizarea aplicațiilor Java cu Java Database Connectivity Driver
 • SQL Server Machine Learning Services înlocuiesc SQL Server R Services, inclusiv suportul pentru Python

Care sunt CAL-urile de utilizator utilizate pentru SQL Server Standard-Ediția 2017?

CAL-urile de utilizator folosite, așa cum sunt oferite de Wiresoft, nu diferă de o licență neutilizată în ceea ce privește funcționalitatea atunci când utilizatorii profită de serviciile ediției SQL Server 2017 Standard. Cu toate acestea, licențierea în funcție de server/CAL poate economisi bani, în special pentru întreprinderile mici și mijlocii, atunci când cumpără software folosit:

Licențierea SQL Server 2017 Standard cu licențe de server plus CAL-uri

În termenii de licențiere Microsoft, licențierea SQL Server 2017 cu o licență de server plus CAL-uri de utilizator pentru ediția Standard este oferită ca opțiune alternativă: acest model de licențiere se numește licențiere Server/CAL. Spre deosebire de licențierea alternativă bazată pe nucleu, aceasta constă într-o licență SQL Server și licențe suplimentare de acces client pentru utilizatorii respectivi (sau pentru dispozitivele finale individuale): Astfel, fiecare utilizator care dorește să acceseze instanța SQL Server are nevoie de o licență de acces separată (User CAL). Deși în licența serverului sunt deja incluse două CAL, acestea sunt echipate exclusiv cu drepturi de administrator și nu sunt destinate utilizatorilor obișnuiți!

Numai un CAL de utilizator obișnuit dă dreptul unui utilizator să utilizeze instrumentele și aplicațiile tipice SQL Server din Standard Edition 2017. Această Licență de acces client utilizator nu include niciun alt software care trebuie instalat, ci doar drepturile de acces în mediul client/server pentru SQL Server 2017 Standard.

Trebuie să se ia în considerare compatibilitatea versiunilor de User CAL cu licența SQL Server

Cu un User CAL pentru SQL Server 2017, un dispozitiv final nu primește doar drepturile de acces pentru SQL Server 2017, ci și drepturile de utilizare pentru versiunile mai vechi ale SQL Server, de exemplu 2016 (downgrade). În schimb, însă, un utilizator cu User CAL pentru SQL Server 2017 nu poate accesa o versiune SQL Server superioară, cum ar fi 2019 (upgrade). Prin urmare, atunci când achiziționați CAL-uri de utilizator pentru SQL Server, trebuie să acordați întotdeauna atenție compatibilității licenței de acces cu licența specifică a serverului. Wiresoft oferă, de asemenea, în magazinul de software, CAL-uri de utilizator folosite pentru versiunile predecesoare și succesoare ale SQL Server 2017!

De ce oferă Microsoft opțiunea de licențiere alternativă cu CAL-uri pentru SQL Server 2017 Standard edition?

Pentru ediția Standard a SQL Server Versiunea 2017, Microsoft oferă licențe bazate pe CAL pentru utilizatori sau puncte finale ca alternativă la licențierea bazată pe Core. Această formă de acordare a licențelor de acces la SQL Server ia în considerare nevoile IMM-urilor, a căror capacitate a serverului este adesea mai mică, acesta fiind adesea echipat cu un singur nucleu (sau două), dar care este suficient pentru nevoile lor. În acest caz, licențierea serverului/CAL este, de obicei, mai ieftină decât licențierea serverului pe nuclee.

Pentru acest model de licențiere Microsoft, pe lângă licența SQL Server, sunt oferite două tipuri de CAL pentru accesul la SQL Server 2017 Standard:

 • SQL Server 2017 User CAL: acordă drepturi de acces la SQL Server unui singur utilizator dedicat
 • SQL Server 2017 User CAL: acordă drepturi de acces la SQL Server pentru un dispozitiv final dedicat Windows(PC, laptop, tabletă, telefon)

Ce ar trebui să se ia în considerare atunci când se acordă licențe SQL Server 2017 Standard cu CAL-uri de utilizator?

După cum s-a menționat deja, cu User CAL, un anumit angajat primește personal drepturile de acces la SQL Server 2017, putând alege în mod liber pe ce dispozitiv final compatibil cu Windows îl utilizează. Odată ce acest utilizator a fost înregistrat, drepturile sale nu mai pot fi transferate unui alt utilizator. De asemenea, nu este posibil să se utilizeze un CAL de utilizator ca CAL de dispozitiv, adică să se schimbe tipul. Aceste restricții în acordarea de licențe pentru CAL-uri de utilizator sunt menite să prevină accesul necorespunzător la SQL Server de către utilizatori neautorizați sau terți. Prin urmare, licențierea Server/CAL oferă, de asemenea, securitate sau protecție pentru companii și datele acestora.

Care sunt beneficiile unui CAL de utilizator pentru SQL Server 2017 Standard?

Drepturile CAL pentru utilizator pentru SQL Server nu diferă în ceea ce privește drepturile sale de cele aferente licenței de acces la client bazate pe dispozitiv. Posibilitățile sau avantajele speciale ale User CAL se manifestă în principal în tipul de accesări SQL Server tipice sau frecvente într-o companie.

Licența de utilizator pentru SQL Server 2017 este legată exclusiv de o anumită persoană, dar oferă acestei persoane posibilitatea de a alege liber dispozitivul final prin care să acceseze SQL Server, dar numai de la un singur PC sau similar la un moment dat.

În comparație cu Device CAL, User CAL pentru SQL Server are un domeniu de utilizare diferit: utilizatorul licențiat nu este legat local - cu condiția ca dispozitivul final utilizat de acesta să aibă acces la internet. Astfel, utilizatorul poate accesa alternativ serverul SQL Server de la locul de muncă din cadrul companiei, precum și din exterior, prin intermediul unui laptop, tabletă sau smartphone - de exemplu, în altă locație, în timpul unei călătorii sau acasăOffice.

Prin urmare, CAL pentru utilizatori pentru SQL Server 2017 le permite acestor angajați să utilizeze mai flexibil funcțiile SQL Server, care se află frecvent în locații diferite și să folosească computerele disponibile în fiecare caz, fără a fi dependenți de propriul dispozitiv final, deoarece, cu ajutorul CAL pentru utilizatori, aceștia folosesc întotdeauna contul personal pentru acces.

Concluzie

Prin urmare, ce tip de Client Access License for SQL Server 2017 Standard oferă mai multe avantaje pentru utilizatori diferă de la caz la caz, în funcție de mediul de lucru respectiv: numărul de angajați în raport cu tipul predominant de utilizare a dispozitivelor finale autorizate pentru acces: în momentul în care majoritatea utilizatorilor utilizează diferite calculatoare - și în special tipuri mobile, cum ar fi laptopuri sau tablete - care sunt folosite în diferite locații pentru a accesa SQL Server, User CAL-urile oferă mai multă flexibilitate. Cu toate acestea, după cum s-a indicat mai sus, decizia privind tipul de licență de acces al clientului trebuie luată înainte de achiziție, deoarece CAL de utilizator pentru SQL Server 2017 nu poate fi modificat sau schimbat ulterior cu un CAL de dispozitiv.

Cumpărați CAL-uri de utilizator pentru Microsoft SQL Server 2017 folosite în mod flexibil în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2017 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft începând de la o singură licență, deoarece reglementările obișnuite de licențiere în volum nu se aplică acestui software folosit - un alt avantaj al software-ului folosit.

Care sunt licențele utilizate de CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2017?

Toate CAL-urile de utilizator (precum și CAL-urile de dispozitiv) pentru SQL Server 2017 oferite de Wiresoft ca licențe folosite sunt licențe de acces obișnuite, așa cum sunt oferite recent în programul de licențiere Microsoft pentru utilizarea funcțiilor specifice serverului; singura diferență față de acestea este că anterior au făcut parte dintr-o licență de volum de utilizator pentru SQL Server 2017, care a fost achiziționată mai întâi de o companie și apoi toate licențele de acces de utilizator individuale nefolosite sau chiar licența de volum completă au fost revândute de companie către Wiresoft. În acest caz, licența de volum a fost împărțită și convertită în licențe individuale, iar CAL-urile individuale de utilizator rezultate au fost apoi etichetate ca software utilizat. După cum s-a menționat deja mai sus, un astfel de CAL de utilizator folosit poate fi utilizat în același mod ca unul "nou", în ciuda acestei denumiri, nu numai pentru că, în general, nu există uzură a software-ului, ci mai ales pentru că nu există nicio restricție în ceea ce privește funcționalitatea sau durata de viață utilă.

Sunt sigure CAL-urile de utilizator utilizate pentru SQL Server 2017?

Software-ul folosit, cum ar fi CAL-urile de utilizator pentru SQL Server, nu numai că are un avantaj clar de preț pentru clienții Wiresoft, dar oferă, de asemenea, aceeași securitate ca și o nouă licență de acces - fără restricții ascunse sau riscuri neidentificabile! Chiar și licențele folosite vă sunt disponibile imediat după finalizarea procesului de plată, prin descărcare instantanee și activare imediată a licenței cu cheia de licență în volum inclusă, astfel încât acestea oferă, de asemenea, siguranța obișnuită a cumpărătorului.

De unde provin CAL-urile de utilizator utilizate pentru SQL Server 2017?

Toate Licențele de acces client utilizator pentru SQL Server 2017 Standard edition, care sunt oferite în Wiresoft Software Shop, provin din inventarele de licențe ale companiilor sau organizațiilor. Astfel, jurisdicția valabilă se aplică și în cazul acestora: aceasta permite în mod explicit comercializarea CAL Microsoft ca software folosit, fapt confirmat de mai multe ori de diverse hotărâri judecătorești.

Ce înseamnă pentru dumneavoastră, ca și client Wiresoft, achiziționarea de CAL-uri de utilizator folosite?

Nu numai achiziționarea de CAL-uri de utilizator folosite pentru SQL Server 2017 sau alte licențe oferite de Wiresoft, ci și utilizarea efectivă a acestora oferă siguranță juridică, deoarece în acest proces nu sunt încălcate reglementările legale - nici de către dumneavoastră, nici de către Wiresoft.

Toate avantajele cumpărării de CAL-uri pentru SQL Server 2017 ca software folosit

User CALs pentru SQL Server 2017 sau alte licențe de acces de la Wiresoft oferă clienților de software folosit o alternativă la ofertele celor mai mulți alți furnizori de licențe noi din toate motivele menționate - de asemenea, pentru că nu există restricții aici din cauza etapizării User CALs. Prin urmare, aveți libertatea de a alege liber în ceea ce privește licențierea serviciilor SQL Server și puteți adapta cerințele reale de utilizare în cadrul companiei dumneavoastră, ceea ce reduce costurile în momentul achiziției.

În magazinul online Wiresoft veți găsi nu numai CAL-uri de utilizator, ci și CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2017 - precum și licențe de acces pentru alte versiuni de MS SQL Server, inclusiv licențele de server respective. În acest fel, evitați costurile de achiziție a unui nou hardware și, de asemenea, eventualele probleme de compatibilitate datorate versiunilor neuniforme de software.

Pe lângă CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2017, puteți găsi în magazinul de software Wiresoft licențe de server și licențe de acces client pentru alte programe Microsoft pentru servere - cu toate avantajele oferite de software-ul utilizat de Wiresoft. Dacă aveți întrebări despre licențierea cu CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2017 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii