Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10439
 • 6VC-03224
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
4.075,90 RON * 4.527,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 25x User CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS User CAL
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile
Terminal Server Compatibil


Pentru aputea utilizaserviciile Remote Desktop Services de pe Windows Server 2016 , fiecare utilizator are nevoie de o licență RDS Client Access Licence (pe scurt: RDS User CAL), astfel încât să poată accesa programele Windows etc. într-o rețea a companiei la nivel local și independent de orice dispozitiv terminal. Licența obișnuită User CAL pentru Windows Server nu acoperă drepturile de acces la distanță; acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui Remote Desktop Services User CAL. Acesta oferă unui singur utilizator înregistrat permisiunea de a efectua sesiuni de desktop la distanță.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"

pachet de 25 - CAL-uri de utilizator Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016 cumpărați folosit

Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services din Windows Server 2016, fiecare utilizator are nevoie de o licență RDS Client Access Licence (pe scurt: RDS User CAL), astfel încât să poată accesa programele Windows etc. într-o rețea de companie la nivel local, independent de orice dispozitiv final. CAL de utilizator obișnuit pentru Windows Server nu acoperă drepturile de acces de la distanță, acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL de utilizator Remote Desktop Services. Acest lucru oferă unui singur utilizator înregistrat permisiunea de a efectua sesiuni desktop la distanță.

În calitate de software folosit, CAL-urile RDS User 2016 de la Wiresoft au marele avantaj de a avea un preț mai mic în comparație cu CAL-urile RDS User de la mulți alți furnizori de licențe. În același timp, acestea conțin aceleași funcționalități ca și licențele de acces al clienților utilizatori pentru Remote Desktop Services pentru un server Windows disponibile prin intermediul programului oficial de licențiere în volum al Microsoft.

Care sunt avantajele CAL-urilor de utilizator RDS pentru Windows Server 2016?

Serviciile Remote Desktop pentru Windows Server - denumite anterior Terminal Services - reprezintă un rol de server dedicat utilizatorilor sau dispozitivelor finale pentru a putea utiliza serviciile unui Windows Server 2016 sau ale unei alte versiuni de server fără ca programele Windows utilizate să fie instalate local pe un computer. CAL-urile de utilizator pentru RDS 2016 reglementează acest acces de la distanță pentru angajați individuali; prin intermediul serverului Windows corespunzător, care acționează ca gazdă, programele sunt puse la dispoziția unui utilizator licențiat în timpul unei sesiuni de desktop la distanță. Acest utilizator poate folosi orice PC sau laptop etc. pentru a le accesa local în mod independent (la distanță) sau, de asemenea, la sediul companiei prin intermediul unei conexiuni la internet, folosind licența de acces a clientului - RDS User CAL.

Avantajele unui CAL de utilizator Remote Desktop Service pentru Windows Server 2016 pentru angajați

Fiecare utilizator autorizat care are un CAL de utilizator RDS pentru Windows Server 2016 poate astfel să acceseze un mediu de lucru Windows standardizat cu orice dispozitiv final cu acces la internet în cadrul unei sesiuni la distanță. După cum s-a menționat deja, programele Windows sunt executate pe serverul corespunzător în calitate de gazdă în timpul sesiunii desktop la distanță; utilizatorului îi este afișată doar propria sesiune, deoarece aceasta are loc separat de alte conexiuni client.

Cu un RDS User CAL 2016, utilizatorii pot utiliza aproape orice dispozitiv final mai vechi, chiar dacă performanțele acestuia sunt mai scăzute, deoarece cu Remote Desktop Services au la dispoziție performanțele actuale ale serverului Windows; cu Remote Desktop Service User CAL 2016, furnizarea unui hardware mai puternic nu este, prin urmare, o condiție obligatorie pentru utilizarea programelor Windows în versiunile actuale.

Avantajele sistemului RDS CAL pentru Windows Server 2016 pentru administratori

În plus față de avantajele practice ale RDS User CAL pentru utilizatori sau dispozitive finale, sistemul RDS CAL oferă avantaje și pentru administratori: Licențierea drepturilor de acces la distanță face mai eficientă administrarea tuturor utilizatorilor înregistrați și a PC-urilor, deoarece într-o rețea de companie, software-ul Windows implementat poate fi administrat la nivel central și poate fi furnizat prin intermediul acestuia, nefiind necesară instalarea acestuia pe fiecare dispozitiv final în parte. Doar serverul Windows îl găzduiește, iar actualizarea cu actualizări are loc tot pe acesta.

Cu RDS User CALs, sunt definite și drepturile individuale pentru utilizatorii înregistrați, astfel încât aceștia să poată utiliza serverul Windows numai cu propriile drepturi de acces. Prin urmare, CAL-urile de utilizator și dispozitiv RDS pentru Windows Server 2016 reduc, de asemenea, în mod semnificativ, efortul necesar pentru întreținerea și furnizarea de stații de lucru.

Informații tehnice despre CAL-uri de utilizator Remote Desktop Service pentru Windows Server 2016

Atât furnizarea, cât și utilizarea RDS for User CALs pe un server Windows sunt reglementate de diferite roluri. În primul rând, trebuie să se țină cont de compatibilitatea RDS CAL și de versiunea serverului.

Prezentare generală a rolurilor de server ale Windows Remote Desktop Services

La utilizarea RDS din Windows Server 2016, pe lângă administrarea drepturilor de utilizare pentru utilizatori, sunt definite și alte roluri de server, care împreună reglementează utilizarea programelor Windows etc. pentru un utilizator licențiat sau un dispozitiv final:

 • Remote Desktop Licensing Manager reglementează utilizarea RDS pentru fiecare CAL de utilizator sau îl pune la dispoziție.
 • Gazda sesiunii Remote Desktop gestionează desktopurile sau programele puse la dispoziția unui utilizator autorizat (sau a unui dispozitiv final) la fiecare sesiune.
 • Remote Desktop Connection Broker asigură conexiunea RDS pentru o sesiune și, de asemenea, o restabilește în cazul unei întreruperi în timpul unei sesiuni.
 • Remote Desktop Gateway controlează accesul prin intermediul terminalului la un desktop Windows într-o rețea publică.
 • Accesul Web pentru Remote Desktop Services oferă acces prin intermediul RDS CAL printr-un portal web.

Respectați compatibilitatea versiunilor pentru Windows Server cu CAL-uri de utilizator Remote Desktop Service 2016

Un CAL RDS - fie pentru un anumit utilizator, fie pentru un anumit dispozitiv - trebuie să fie întotdeauna compatibil cu versiunea de Windows Server cu care se stabilește o conexiune. În cazul RDS-CAL pentru utilizatorii de Windows Server 2016, aceasta înseamnă că aceștia le pot utiliza pentru a accesa atât Windows Server 2016, cât și o versiune mai veche de Windows Server (downgrade). Cu toate acestea, RDS-CAL 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa o versiune superioară de Windows Server. Acest lucru este posibil numai cu o versiune corespunzătoare a CAL Remote Desktop Services.

Comparație între CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services din Windows Server 2016

În principiu, așa cum s-a descris mai sus: Implementarea Microsoft Server Software 2016 sau a unei alte versiuni este independentă de utilizarea sa ulterioară - atât direct, cât și pentru Remote Desktop Services; pentru aceasta, este necesară o licență de acces la client corespunzătoare - RDS User CAL sau RDS Device CAL. Toate drepturile de acces prin intermediul licențelor de acces al clienților pentru utilizarea unui server Windows sunt reglementate de Microsoft prin propriul sistem de licențiere.

Pentru a putea accesa serverul Windows și serviciile sale Remote Desktop Services la nivel local și independent - la distanță - prin intermediul internetului, sunt necesare alte licențe de utilizator sau de dispozitiv RDS în plus față de licențele de acces convenționale. Sistemul Microsoft RDS CAL permite, de asemenea, administratorilor de servere să gestioneze cu precizie toate drepturile de acces, ceea ce asigură o mai mare securitate, deoarece utilizatorii neînregistrați care nu dețin o astfel de licență de acces (RDS User CAL) sau dispozitivele finale nu au acces la un server Windows.

Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL pentru utilizarea serviciilor Remote Desktop Services ale serverelor Windows:

 • RDS User CAL: permite unui utilizator dedicat să beneficieze de drepturi de acces la distanță
 • RDS Device CAL: oferă drepturi de acces de la distanță la un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, mobil)

CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services 2016

RDS User CAL pentru Windows Server este întotdeauna înregistrat exclusiv pe numele unui singur utilizator dedicat. Astfel, licența de acces acordă acestui utilizator dreptul de a accesa un server Windows pentru o sesiune de birou la distanță; alegerea dispozitivului final sau a computerului client utilizat pentru acces este liberă, dar accesul este posibil numai de la un singur PC sau similar la un moment dat. Datorită alegerii libere a hardware-ului, utilizatorul autorizat poate trece de la PC-ul de birou de la sediul companiei, la un telefon mobil sau o tabletă etc. în deplasare sau, de exemplu, la laptopul din biroul de acasă, deoarece cu RDS User CAL el folosește întotdeauna contul său personal pentru serverul Windows.

Cu CAL de utilizator RDS, nu se aplică licențierea desktopului la distanță. Aceasta înseamnă că respectiva conexiune client este stabilită indiferent de numărul de CAL de utilizator pentru Remote Desktop Services furnizate pe serverul de licență. Cu toate acestea, pentru fiecare utilizator trebuie să fie disponibil un User CAL valid. Prin urmare, trebuie definit numărul exact de CAL-uri de utilizator într-o companie și trebuie instalat un număr suficient de licențe de acces pe serverul Windows, astfel încât fiecare utilizator să aibă la dispoziție un CAL RDS. Acest lucru este realizat de către

Remote Desktop Licensing Manager.

Toate caracteristicile CAL-urilor de utilizator RDS pentru Windows Server 2016 dintr-o singură privire

 • RDS User CALs sunt atribuite unui anumit utilizator din Active Directory - în loc de un dispozitiv
 • CAL-urile de utilizator RDS nu sunt disponibile temporar și nu pot fi revocate
 • Fiecare CAL de utilizator Remote Desktop Services este urmărit de serverul de licențe
 • Cu toate acestea, CAL-urile nu pot fi urmărite în cadrul unei echipe
 • Numărul de CAL-uri de utilizator specificat poate fi supraîncărcat - dar atunci, contrar prevederilor Contractului de licență Remote Desktop

Concluzie

Ce tip de servicii de birou la distanță CAL pentru Windows Server 2016 oferă mai multe beneficii într-o companie variază de la caz la caz. Decizia de acordare a licențelor de acces al clienților depinde de numărul de angajați, precum și de utilizarea predominantă a dispozitivelor finale: angajații care utilizează în mod flexibil diferite dispozitive finale, nu numai pe plan intern, ci și extern, precum și mobil și care accesează Windows Server de la diferite stații de lucru, au mai multe opțiuni cu un RDS User CAL. Un CAL de utilizator RDS nu poate fi schimbat într-un CAL de dispozitiv sau invers. Prin urmare, decizia trebuie luată în momentul achiziției!

Cumpărați Microsoft User CALs for Remote Desktop Services 2016 ieftin de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

RDS User CALs pentru Windows Server 2016 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft începând cu o singură licență - oferta ca software folosit include un preț avantajos, fără ca "folosit" să însemne vreun dezavantaj în ceea ce privește utilizabilitatea.

Ce software este utilizat din RDS User CALs pentru Windows Server 2016?

Licențele de utilizator Remote Desktop Services User CAL pentru Windows Server 2016 oferite în magazinul online Wiresoft sunt licențe de acces tipice Microsoft din programul de licențiere; acestea fac parte dintr-o licență de volum pentru dispozitive finale care a fost achiziționată inițial de către o companie. Licențele de acces pentru utilizatori care nu erau necesare pentru companie sau întreaga licență de volum au fost vândute către Wiresoft, iar licența de volum a fost împărțită în licențe RDS individuale. Odată cu achiziția și divizarea, aceste CAL sunt marcate ca software utilizat. Cu toate acestea, acest lucru nu implică o uzură generală a funcțiilor RDS User CAL și nici o altă restricție în ceea ce privește capacitatea de utilizare a acestora, inclusiv limita de timp.

Ce securitate oferă software-ul utilizat al CAL-urilor de utilizator Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016?

Pentru clienți, achiziționarea de CAL-uri RDS folosite de la Wiresoft nu este doar ieftină, ci și sigură! Nu numai că veți primi CAL pentru un singur utilizator pentru Remote Desktop Services de la Microsoft Windows Server 2016 pentru mai puțini bani în comparație cu produsele noi comparabile, dar veți avea și siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată, inclusiv activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Toate CAL-urile de utilizator Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016 oferite de Wiresoft provin din inventarul de licențe al companiilor. Pentru dumneavoastră, în calitate de client, achiziționarea unui CAL de utilizator pentru RDS sau a unei alte licențe de acces la client Microsoft ca software utilizat, precum și utilizarea, include, prin urmare, securitatea juridică, deoarece nu se încalcă nicio reglementare valabilă. De asemenea, acest lucru a fost confirmat în mod clar în repetate rânduri de diverse hotărâri judecătorești. Datorită dovezii complete a cumpărătorului, software-ul folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit!

Avantajele dvs. cu software folosit de la CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services 2016

Oferta Wiresoft de CAL-uri de utilizator pentru RDS pentru Windows Server 2016, precum și alte licențe de acces client ca software utilizat, nu este doar o alternativă mai ieftină decât ofertele comerciale obișnuite pentru clienți, ci oferă, de asemenea, o alegere liberă a numărului de CAL-uri necesare pentru licențierea serviciilor la distanță pentru Windows Server.

În plus, oferta din magazinul online al Wiresoft vă oferă posibilitatea de a achiziționa CAL-uri RDS pentru Windows Server 2016, precum și CAL-uri RDS Device și versiuni mai vechi sau mai noi de licențe de acces pentru Windows Server. Prin achiziționarea unor astfel de CAL pentru versiuni mai vechi de Windows Server, evitați problemele de compatibilitate sau achiziționarea de hardware nou. Beneficiați de o gamă largă de software folosit de diferite versiuni CAL pentru Windows Server la Wiresoft!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru Windows Server, precum și alte licențe de acces pentru clienți sau programe de server Microsoft - la prețuri mici ca software folosit, inclusiv descărcare instantanee. Dacă aveți întrebări despre RDS User CALs pentru Windows Server 2016 sau despre orice alt produs Microsoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii