Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10421
  • R18-05123
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.653,90 RON * 1.836,90 RON * (9,96% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 25x User CAL
Sistem  Server Windows 
CAL User CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Server terminal nu este compatibil(vezi RDS CAL )


Pentru ca un utilizator să poată utiliza serviciile disponibile în edițiile Standard și Datacenter ale Microsoft Windows Server 2016, este necesară o licență de acces client pe lângă licența de server respectivă: licența de Windows Server 2016 User CAL. Aceasta conferă unui anumit utilizator înregistrat drepturile de acces corespunzătoare, pe care acesta le poate utiliza pe orice dispozitiv final capabil de Windows.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"

25 de CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat

Pentru ca un utilizator să poată utiliza serviciile disponibile în edițiile Standard și Datacenter ale Microsoft Windows Server 2016, este necesară o licență de acces client în plus față de licența de server respectivă: CAL utilizator Windows Server 2016. Acest lucru conferă unui anumit utilizator înregistrat drepturile de acces corespunzătoare, pe care acesta le poate utiliza pe orice dispozitiv final cu capacitate Windows.

Deoarece licența de server pentru Windows Server 2016 nu conține drepturi de acces pentru utilizatori conform reglementărilor aplicabile în gestionarea licențelor Microsoft, acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL de utilizator.

CAL-urile de utilizator pentru edițiile Windows Server 2016 Standard și Datacenter disponibile de la Wiresoft sunt disponibile la un preț avantajos ca software folosit - în plus, sunt disponibile și individual - pentru o licențiere flexibilă, bazată pe nevoi, a tuturor utilizatorilor. Aceste licențe de acces pentru utilizatori folosite pentru Windows Server 2016 au aceleași funcționalități ca și CAL-urile de utilizator oferite ca noi prin intermediul programului obișnuit de licențiere pe volum al Microsoft.

Utilizați toate serviciile Windows Server 2016 cu un CAL de utilizator utilizat

Cu un CAL de utilizator utilizat puteți utiliza toate funcțiile disponibile în cadrul programului

Server versiunea 2016, succesorul Windows Server 2012: Windows Server 2016 suportă Windows 10 și poate fi utilizat și pentru a crea un server cloud pentru a furniza și securiza datele pe acesta.

Windows Server 2016 este disponibil de la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter. Acestea conțin caracteristici precum Core & Nano Server Deployment și Host Guardian Service și oferă, de asemenea, utilizarea containerelor Windows Server, precum și a containerelor de virtualizare/Hyper-V. În exclusivitate în ediția Datacenter Edition a Windows Server 2016, utilizarea unor funcții precum Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica, precum și stive de rețea (Protocol Stack) și mașini virtuale protejate (Shielded VMs) este posibilă cu condiția existenței unui CAL de utilizator corespunzător, acestea fiind în primul rând funcționalități care sunt necesare în companiile mari, cu sarcini de lucru extinse și mai multe sisteme virtuale în uz.

Prezentare generală a CAL-urilor de utilizator pentru edițiile Windows Server 2016 Standard și Datacenter ca software utilizat

CAL-urile de utilizator oferite de Wiresoft ca software folosit nu diferă din punct de vedere funcțional de noile CAL-uri de utilizator, deoarece conțin aceleași opțiuni de utilizare pentru caracteristicile și serviciile disponibile în edițiile Windows Server 2016 Standard și Datacenter. Prin urmare, CAL-urile de utilizator utilizat reprezintă o soluție economică pentru multe companii și organizații pentru a oferi utilizatorilor o licență de acces personal la server. Mai multe detalii în următoarea prezentare generală.

Microsoft Managementul licențelor de acces client pentru Windows Server 2016

În cadrul gestionării licențelor Microsoft, licențele de acces suplimentar ale utilizatorilor edițiilor Windows Server 2016 Standard și Datacenter sunt reglementate cu precizie, astfel încât aceștia să poată accesa e-mailurile, contactele și calendarele, precum și alte servicii. Deși licența de server conține și licențe de acces, acestea sunt destinate doar administratorilor, deci nu pot fi utilizate pentru servicii tipice pentru utilizatori. Acestea pot fi utilizate numai cu o licență de acces client corespunzătoare, cum ar fi User CAL, care conferă unui utilizator specific, individual, drepturile de acces corespunzătoare, pe care acesta le poate accesa prin intermediul unui dispozitiv terminal ales de el sau de ea. În afară de aceste drepturi de acces dedicate utilizatorilor pentru mediul client/server al Windows Server 2016, User CAL nu conține niciun software suplimentar.

Ce tipuri de CAL sunt disponibile pentru Windows Server 2016 Standard și Datacenter Edition?

Modelul de licențiere Microsoft Client Access Licensing pentru Windows Server 2016 oferă două tipuri de CAL:

  • User CAL pentru Windows Server 2016 - pentru un utilizator dedicat
  • Device CAL pentru Windows Server 2016 pentru un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon)

Care sunt diferențele dintre CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2016?

Practic, aceleași funcții și servicii pot fi utilizate cu un CAL de utilizator pentru Windows Server 2016 ca și cu un CAL de dispozitiv. Singura diferență între cele două este cine sau ce este licențiat cu ele: User CAL permite utilizatorului dedicat să acceseze serviciile Windows Server pe un dispozitiv final liber selectabil, alternativ și independent de locație; în funcție de numărul și de echipamentul stațiilor de lucru dintr-o companie, aceasta poate fi situația de lucru predominantă - spre deosebire de situația în care mai mulți utilizatori utilizează unul și același dispozitiv final cu propriul cont.

Astfel, un utilizator care este autorizat prin intermediul CAL de utilizator poate utiliza orice dispozitiv final capabil de Windows cu o versiune adecvată a sistemului de operare pentru a utiliza serviciile Windows. Aceștia pot, de exemplu, să își folosească laptopul în deplasare în locul calculatorului fix de la locul de muncă, iar în biroul de acasă, PC-ul sau laptopul disponibil acolo etc. Mai ales dacă angajații lucrează adesea în deplasare și își verifică e-mailurile sau accesează date de pe server etc., acordarea de licențe cu CAL pentru utilizatori poate fi mai ieftină decât acordarea de licențe pentru dispozitive finale.

Ce opțiuni specifice de utilizare oferă CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016 în edițiile Standard și Datacenter?

În funcție de faptul că este instalată ediția Standard sau Datacenter Edition a Windows Server 2016, sunt disponibile diferite funcționalități cu un CAL de utilizator: De asemenea, este posibil să utilizați Datacenter Edition de Windows Server 2016 cu un CAL de utilizator pentru Standard Edition - dar cu restricția că numai funcționalitatea Standard Edition este disponibilă. Acest lucru se datorează faptului că numai cu un CAL de utilizator pentru Datacenter Edition este disponibilă gama extinsă de servicii și funcții cu licența de server Datacenter Edition.

În schimb, cu User CAL pentru Datacenter Edition, atunci când se accesează un server licențiat pentru Standard Edition, pot fi utilizate doar funcționalitățile definite în mod corespunzător.

Rețineți compatibilitatea versiunilor de CAL de utilizator pentru Windows Server 2016

După cum s-a menționat deja, cu ajutorul CAL de utilizator utilizat pentru Windows Server 2016, un angajat poate utiliza nu numai funcționalitățile conținute în funcție de ediție, ci și drepturile de acces pentru versiunile mai vechi de Windows Server, cum ar fi 2013 (downgrade). Cu toate acestea, invers nu este posibil, astfel încât CAL de utilizator pentru Windows Server versiunea 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa versiunea superioară 2019 (upgrade).

Prin urmare, atunci când se achiziționează CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016, trebuie să se acorde atenție nu numai funcțiilor utilizabile respective pentru fiecare ediție, ci și compatibilității dintre licența de server și licențele de acces client.

Ce altceva ar trebui să luați în considerare atunci când acordați licențe pentru Windows Server 2016 cu CAL-uri de utilizator?

User CAL pentru Windows Server 2016 licențiază exact un utilizator și îl echipează cu opțiunile de utilizare ale ediției serverului respectiv. Odată ce înregistrarea a fost finalizată, acest CAL de utilizator nu mai poate fi transferat unui alt utilizator. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL și utilizarea CAL utilizator ca CAL dispozitiv.

Scopul acestor dispoziții prevăzute în gestionarea licențelor Microsoft este de a preveni accesul neautorizat la Windows Server 2016, care oferă mai multă securitate atât pentru comunicare, cât și pentru datele în sine, deoarece fără CAL de utilizator corespunzător, terții nu pot accesa serviciile de e-mail sau datele serverului.

Concluzie privind CAL-urile de utilizator

Ce tip de licență de acces client oferă mai multe opțiuni de utilizare pentru Windows Server 2016 pentru o anumită companie și care reprezintă, de asemenea, opțiunea de licențiere mai avantajoasă depinde, prin urmare, de fiecare caz în parte. Pe lângă numărul de utilizatori, este decisiv și numărul de dispozitive finale utilizate pentru a accesa Windows Server: De îndată ce majoritatea utilizatorilor folosesc dispozitive finale foarte diferite pentru a accesa serviciile Windows Server 2016, licențierea cu CAL-uri de utilizator oferă mai multe avantaje.

Prin urmare, înainte de a achiziționa CAL, este recomandabil să verificați cum arată fluxul de lucru tipic al unei companii pentru a găsi cel mai potrivit tip de CAL pentru Windows Server 2016. În acest caz, licențierea cu CAL pentru utilizatori poate fi mai ieftină decât licențierea cu CAL pentru dispozitive, deoarece trebuie achiziționate mai puține licențe de acces pentru clienți.

CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Windows Server 2016 disponibile ca software folosit în magazinul online Wiresoft începând de la o singură licență

CAL-urile de utilizator folosite pentru edițiile Windows Server 2016 pot fi de asemenea achiziționate individual în magazinul online Wiresoft, deoarece nu există o gradație, așa cum se întâmplă de obicei în cazul reglementărilor de licențiere Microsoft; de altfel, software-ul folosit nu are dezavantaje sau restricții în ceea ce privește funcționalitatea - nu în ultimul rând pentru că software-ul nu se poate uza în principiu.

De unde provin CAL-urile de utilizator folosite pentru Windows Server 2016 oferite de Wiresoft?

CAL-urile de utilizator pentru edițiile Windows Server 2016 oferite de Wiresoft ca software folosit sunt licențe originale, deoarece sunt oferite, de asemenea, în cadrul programului de licențiere Microsoft; singura diferență este că au făcut parte anterior dintr-o licență de volum de utilizator pentru Windows Server 2016 pe care o companie a achiziționat-o. Aceste licențe de volum sau licențe de acces pentru utilizatori individuali au fost achiziționate de Wiresoft, prin care licențele de volum au fost împărțite în licențe individuale. CAL-urile individuale ale utilizatorilor care rezultă sunt denumite software utilizat. În ciuda faptului că sunt etichetate ca fiind "folosite", acestea pot fi utilizate ca o licență nouă pentru a accesa Windows Server 2016, deoarece nu diferă de acestea în ceea ce privește restricțiile privind funcționalitatea sau durata de utilizare.

Software utilizat cu CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016 cu securitate de cumpărător

Chiar și cu CAL-uri de utilizator folosite de la Wiresoft, clienții se pot baza pe securitatea obișnuită a cumpărătorului, cu descărcare imediată după cumpărare, inclusiv activarea imediată a licenței cu o cheie de licență de volum valabilă.

Este legală achiziționarea și utilizarea de software folosit pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016?

Achiziționarea de CAL-uri de utilizator folosite pentru Windows Server 2016, precum și utilizarea acestora este legal neprobabilă pentru clienți, deoarece nu se încalcă nicio reglementare legală în acest proces. Pe de o parte, CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2016 oferite în Wiresoft Shop, precum și alte licențe de acces client, provin din inventarul de licențe al companiilor. Prin urmare, atât vânzarea, cât și achiziționarea și utilizarea de licențe CAL folosite se bazează pe jurisprudența aplicabilă, care permite în mod expres comercializarea și utilizarea licențelor Microsoft folosite; acest fapt a fost confirmat în mod clar de mai multe ori prin diverse hotărâri judecătorești.

Un alt avantaj al software-ului folosit de Wiresoft este securitatea auditului datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor anteriori!

Rezumatul avantajelor pe care le aveți cu software-ul utilizat pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2016

CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2016 oferite de Wiresoft ca software folosit reprezintă o alternativă la preț redus în comparație cu produsele noi comparabile de la furnizorii de software convenționali - acest avantaj de preț se aplică și la alte licențe de acces sau software folosit Microsoft Server de la Wiresoft.

Deoarece licențierea cu CAL-uri de utilizator utilizat nu implică o gradație, de altfel adesea obișnuită, cu Wiresoft vă puteți adapta necesarul de licențe de acces client la utilizarea efectivă a serviciilor Windows Server în cadrul companiei dumneavoastră. Astfel, licențierea flexibilă a accesului clienților la utilizatori pentru Windows Server 2016 poate reduce, de asemenea, costurile de achiziție.

Oferta de licențe folosite Wiresoft este, de asemenea, o modalitate deosebit de ieftină de a vă suplimenta inventarul de software, deoarece mai multe versiuni ale unui anumit software sunt disponibile în acest proces, astfel încât sunt evitate problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate de utilizarea în paralel a diferitelor versiuni de software, de exemplu, ceea ce poate reduce, de asemenea, costurile la achiziționarea de hardware nou.

În magazinul de software Wiresoft, puteți găsi CAL-uri de utilizator pentru edițiile Windows Server 2016 disponibile, precum și CAL-uri de dispozitiv corespunzătoare ca software utilizat. În plus, oferta de software folosit Wiresoft include și aplicații pentru alte domenii în care se utilizează software Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări despre User CALs pentru MS Windows Server 2016 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii