Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10389
 • 359-06865
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
2.548,90 RON * 2.830,90 RON * (9,96% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 5x Device CAL
Sistem  SQL Server 
CAL Device CAL
Domeniul de aplicare a livrării ID-ul licenței + Codul de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile


Pentru a utiliza funcțiile oferite de Microsoft SQL Server 2019, un utilizator trebuie să dețină o licență de acces client corespunzătoare - de exemplu, licența SQL Server 2019 Device CAL; aceasta conține drepturile de acces pentru un singur dispozitiv final înregistrat. Acest lucru se datorează faptului că licența de server SQL 2019 pentru ediția Standard în varianta Server/CAL nu conține în sine drepturi de utilizator; acestea trebuie achiziționate separat, de exemplu, sub forma unei licențe de acces pentru un dispozitiv final. Acest Device CAL acordă permisiunea de acces la server doar calculatorului echipat cu acesta.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"

5x CAL-uri pentru dispozitive pentru SQL Server 2019 ca software utilizat

Pentru a putea utiliza funcțiile oferite de Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are neapărat nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - de exemplu, SQL Server 2019 Device CAL; aceasta conține drepturile de acces pentru cinci dispozitive finale individuale, înregistrate. Acest lucru se datorează faptului că licența de server SQL 2019 pentru ediția Standard în varianta Server/CAL nu conține în sine drepturi de utilizator; acestea trebuie achiziționate separat, de exemplu, sub forma unei licențe de acces pentru un dispozitiv final. Acest CAL pentru dispozitiv acordă permisiunea de acces la server numai pentru computerul echipat cu el.

Ca software folosit, SQL Server 2019 Device CALs de la Wiresoft nu numai că oferă marele avantaj că sunt disponibile și individual, dar și că au un preț mai mic decât ofertele comparabile de la furnizorii obișnuiți de licențe. Acestea au aceleași funcționalități ca și licențele Device Client Access Licenses for SQL Server 2019 disponibile prin programul oficial Microsoft Volume Licensing Program.

Beneficiați de toate avantajele MS SQL Server 2019 cu un Device CAL de ocazie

SQL Server 2019 este în prezent cea mai recentă versiune a platformei de baze de date Microsoft. Companiile care utilizează sisteme de planificare a resurselor întreprinderii, software ERP sau sisteme CRM pot utiliza toate funcțiile importante de baze de date, raportare și analiză ale acestui sistem puternic de gestionare a bazelor de date relaționale.

În funcție de ediție, SQL Server 2019 include, pe lângă posibilitatea de grupare (alocare pe grupe) a datelor, funcții de monitorizare pentru colectarea sistematică a acestora în timpul procesării interogărilor vizate ale bazei de date. Cu SQL Server 2019 Device CAL, utilizatorii de pe un dispozitiv final dedicat profită de toate avantajele oferite de Intelligent Query Processing pentru interogări accelerate ale unor volume de date mai mari, precum și de noua funcție Big Data Cluster cu instrumente de învățare automată și PolyBase pentru procesarea optimizată a interogărilor Transact-SQL din surse de date externe.

Alte caracteristici SQL Server 2019:

 • Always Encrypted criptează în siguranță datele - atât ale clientului, cât și ale SGBD
 • Procesarea inteligentă a interogărilor optimizează interogările pentru seturi mari de date
 • Performanța inteligentă oferă o viteză de execuție mai mare pentru operațiunile din bazele de date
 • Instantaneele bazei de date documentează eventualele discrepanțe
 • Ultimele statistici privind planul de interogare oferă o vizualizare actualizată a interogărilor
 • infrastructura Lightweight Query Profiling Infrastructure activată în mod implicit
 • Accelerated Database Recovery pentru o recuperare mai rapidă a bazelor de date după o repornire sau o revenire a tranzacției

CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2019 Standard edition

Chiar și cu un CAL pentru dispozitiv folosit de la Wiresoft, puteți utiliza pe deplin funcționalitățile și serviciile obișnuite ale SQL Server 2019 Standard-Edition: Companiile mici și mijlocii beneficiază în special de opțiunea de licențiere pe server/CAL, care constă în licența de server și un număr variabil de licențe de acces (licențe de acces client) pentru dispozitive.

Model de licențiere pentru SQL Server 2019 cu licențe de server plus CAL-uri

Opțiunea de licențiere a unui SQL Server 2019 plus Device CALs se face în conformitate cu termenii definiți de Microsoft - acest model de licențiere se numește licențiere Server/CAL. Astfel, gestionarea licențelor Microsoft face diferența între licențierea serverelor și cea a dispozitivelor finale individuale sau a utilizatorilor. Fiecare server pe care se execută o instanță SQL Server necesită mai întâi o licență server Standard Server License 2019. Pentru a accesa serverul SQL Server licențiat, este necesară în plus o licență de acces separată(Device CAL) pentru aceeași versiune de server sau o versiune superioară pentru fiecaredispozitiv final dedicat.

Numai CAL pentru dispozitiv dă dreptul dispozitivului să utilizeze funcțiile SQL Server din versiunea 2019. O licență de acces client pentru dispozitive finale nu conține niciun software suplimentar care trebuie instalat, ci doar drepturile de acces în mediul client/server pentru SQL Server 2019.

Pentru Device CALs la SQL Server 2019, trebuie să se ia în considerare compatibilitatea versiunilor

Un CAL de dispozitiv pentru SQL Server 2019 permite, de asemenea, accesul la SQL Server 2017 sau la o versiune mai veche (downgrade). Cu toate acestea, nu este posibil cazul invers, de utilizare a Device CAL al unei versiuni SQL Server mai vechi, cum ar fi 2016, pentru a accesa o versiune SQL Server superioară, cum ar fi 2019. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că aveți versiunea corectă a CAL-urilor pentru dispozitive atunci când utilizați SQL Server 2019.

De ce există licențe de acces client pentru SQL Server 2019 Standard edition?

Pentru Standard-Ediția SQL Server 2019, Microsoft oferă opțional licențe bazate pe CAL pentru dispozitive (endpoint-uri), printre altele. Licențierea accesului la server prin intermediul Device CAL este mai economică, în special pentru IMM-uri, pentru care SQL Server are performanțe mai scăzute, dar este suficient pentru nevoile lor. Pentru acest tip de utilizare a SQL Server 2019, modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL-uri:

 • SQL Server 2019 Device CAL: acesta oferă drepturi de acces la server pentru un dispozitiv endpoint dedicat (PC, laptop, tabletă, mobil)
 • SQL Server 2019 User CAL: acesta echipează un utilizator dedicat cu drepturi de acces la server

Cumpărarea, de exemplu, a licențelor de acces pentru clienți cu mai multe dispozitive pentru a utiliza funcțiile SQL Server este, de obicei, mai ieftină decât licențierea serverului pe nuclee.

Care sunt particularitățile licențierii cu Device CAL pentru SQL Server 2019?

Un Device CAL este o licență care oferă unui anumit dispozitiv final (dispozitiv) drepturi de acces la SQL Server 2019. Nu este posibilă modificarea ulterioară a acestui dispozitiv final specificat în timpul înregistrării inițiale și nici modificarea tipului de atribuire - de la Dispozitiv la CAL utilizator. Aceste restricții sunt menite să prevină utilizarea abuzivă a CAL și oferă o mai mare securitate, deoarece utilizatorii neautorizați sau străini nu pot accesa serverul unei companii.

Care sunt beneficiile CAL pentru dispozitive pentru SQL Server 2019?

În ceea ce privește funcționalitatea, nu există practic nicio diferență între licența de acces client bazată pe puncte finale și cea pentru utilizatori. Avantajele respective sunt evidențiate de tipul de accesări tipice ale SQL Server. Companiile care utilizează SQL Server diferă, de obicei, în ceea ce privește numărul sau tipul de stații de lucru utilizate pentru fluxurile de lucru comune: De exemplu, în anumite proiecte, mai mulți angajați pot împărți un singur computer sau îl pot folosi în schimburi, în timp ce într-un alt mediu de lucru, același utilizator folosește în mod regulat dispozitive finale complet diferite pentru a accesa SQL Server.

Prin legarea licenței de dispozitiv pentru SQL Server 2019 exclusiv de un anumit endpoint activat pe Windows- și nu de un utilizator pentru a utiliza dreptul de a accesa SQL Server, apar diferite tipuri de utilizare în funcție de tip: Dacă este vorba de un dispozitiv final mobil, cum ar fi un laptop, utilizatorul respectiv poate accesa SQL Server prin intermediul acestuia nu numai în cadrul companiei, de exemplu la locul de muncă, ci și în afara acesteia - de exemplu, într-o altă locație a companiei sau la domiciliu -Office. În cazul unui PC, accesul are loc, în mod natural, întotdeauna în aceeași locație.

Concluzie

Așadar, ce tip de CAL pentru SQL Server 2019 oferă mai multe opțiuni de implementare într-o anumită organizație diferă în funcție de scenariul de utilizare predominant. Decizia privind tipul de licență de acces al clientului trebuie luată înainte de achiziție, deoarece, după cum s-a menționat deja, un CAL pentru dispozitiv pentru SQL Server nu poate fi schimbat ulterior într-un CAL pentru utilizator sau viceversa.

Nu numai numărul de angajați joacă un rol important, ci și modul principal în care sunt utilizate dispozitivele finale: În cazul în care mai mulți angajați folosesc alternativ același computer pentru a accesa SQL Server, indiferent dacă este intern, extern sau mobil, atunci licențierea cu Device CALs oferă mai multe avantaje. Prin urmare, CAL-urile pentru dispozitive sunt forma potrivită de acordare a licențelor în cazul în care mai mulți angajați accesează în mod regulat SQL Server alternativ prin intermediul unui singur dispozitiv final.

Cumpărați CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft SQL Server 2019 de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile pentru dispozitive pentru SQL Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft începând de la o licență pentru un singur utilizator - oferta ca software folosit este semnificativ mai ieftină decât o licență nouă comparabilă, fără ca starea "folosită" a CAL-ului să însemne vreun dezavantaj în ceea ce privește capacitatea de utilizare, deoarece software-ul nu se poate uza.

Ce sunt utilizate CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2019?

CAL-urile Device pentru SQL Server 2019 oferite în magazinul online al Wiresoft sunt licențe de acces originale, așa cum sunt disponibile în cadrul programului de licențiere Microsoft; cu diferența că acestea au făcut cândva parte dintr-o licență de volum de SQL Server 2019 pentru terminale achiziționată de o companie care a revândut licențele individuale de acces Device sau licența de volum nefolosite către Wiresoft. Această fostă licență de volum a fost împărțită și convertită în licențe individuale; în acest proces, CAL-urile pentru dispozitive au fost etichetate ca software utilizat sau Software utilizat. După cum s-a menționat deja, această denumire nu implică uzura software-ului Device CAL pentru SQL Server și nici nu implică vreo restricție în ceea ce privește funcționalitatea acestuia sau utilizarea sa pentru o perioadă nelimitată de timp.

Ce tip de securitate oferă CAL-urile pentru dispozitive utilizate pentru SQL Server 2019?

Cumpărarea de software folosit, cum ar fi Device CALs pentru SQL Server de la Wiresoft, nu este doar mai ieftină pentru clienți, ci și sigură! Pentru că deja un singur dispozitiv CAL pentru Microsoft SQL Server 2019 nu numai că obțineți un preț mai mic decât software-ul nou corespunzător, dar aveți, de asemenea, securitatea cumpărătorului prin descărcarea instantanee după plată, plus activarea licenței cu cheia de licență de volum inclusă.

Device CAL-urile pentru SQL Server 2019 disponibile la Wiresoft provin din inventarele de licențe ale diferitelor companii. Prin urmare, în cazul comerțului cu programe informatice folosite se aplică jurisdicția obișnuită. Acest lucru aprobă în mod explicit comerțul cu software uzat, lucru care a fost confirmat în mod clar în repetate rânduri de diverse hotărâri judecătorești.

Pentru dumneavoastră, în calitate de client, achiziționarea de Microsoft Device CALs pentru SQL Server 2019 sau a altor licențe de acces client oferite de Wiresoft, precum și utilizarea ca software utilizat înseamnă securitate juridică, deoarece nu sunt încălcate prevederile legale. Și datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor, CAL-urile utilizate de la Wiresoft sunt, de asemenea, rezistente la audit!

Avantajele dvs. atunci când cumpărați CAL-uri de dispozitiv folosite pentru SQL Server 2019

Oferirea de Device CALs pentru SQL Server 2019 sau alte CALs ca software folosit la Wiresoft nu numai că oferă clienților noștri o alternativă accesibilă la alte oferte, dar le oferă și libertatea de alegere în ceea ce privește numărul exact de Device CALs necesare pentru a licenția cu exactitate utilizarea serviciilor SQL Server, în loc de o ierarhizare mai nepractică a licențelor, reducând astfel costurile de licențiere.

Gama largă de CAL-uri de software folosite din magazinul online Wiresoft include CAL-uri de dispozitiv, precum și CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 și versiuni mai vechi de licențe de acces pentru MS SQL Server, inclusiv licențe de server corespunzătoare. În acest fel, puteți evita achiziționarea de hardware nou sau problemele de compatibilitate care pot apărea. Beneficiați de o gamă largă de oferte de software folosit pentru diverse CAL-uri pentru SQL Server etc. la Wiresoft!

În magazinul de software Wiresoft, veți găsi Device CAL pentru SQL Server 2019, precum și licențe de acces client pentru alte programe Microsoft Server - întotdeauna la prețuri mici ca software folosit și utilizabil imediat prin descărcare și activare imediată. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru SQL Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii