Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10466
  • R18-01848
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
755,90 RON * 838,90 RON * (9,89% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 5x Device CAL
Sistem  Server Windows 
CAL Device CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Termen Nelimitat
Limbi Toate limbile
Server terminal nu este compatibil(a se vedea RDS CAL )


Pentru fiecare dispozitiv final cu care utilizatorii accesează serviciile serverului Microsoft Windows Server 2022 în ediția Standard sau Datacenter, este necesară o licență suplimentară de acces client (Device CAL), care nu este inclusă în licența serverului. Numai această licență conferă utilizatorului dispozitivului final echipat cu Windows drepturile de acces corespunzătoare. Nu contează dacă un PC desktop, un notebook, un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Windows este licențiat cu licența Device CAL. Acest lucru înseamnă că cumpărătorul unui Device CAL liber să decidă ce dispozitiv final licențiat dorește să utilizeze pentru a accesa Windows Server 2022 .

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"

Maximizați eficiența cu Microsoft Windows Server 2022 - Pachet 5 Device CAL

Prezentare generală

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL (Client Access Licence) este soluția ideală pentru companiile care au nevoie de un mediu server puternic cu o gestionare simplă a dispozitivelor. Cu cinci licențe, acest pachet permite ca până la cinci dispozitive să acceseze caracteristicile avansate ale Windows Server 2022.

Caracteristici puternice

1. Utilizarea optimizată a dispozitivelor: Cu acest pachet de licențe, până la cinci dispozitive pot accesa fără probleme caracteristicile puternice ale Windows Server 2022. Maximizați eficiența dispozitivelor dvs. și creșteți productivitatea companiei dvs.

2. Securitate avansată pentru mai multe dispozitive: Protejați-vă rețeaua de amenințări cu ajutorul funcțiilor avansate de securitate ale Windows Server 2022. Fiecare Device CAL asigură accesul securizat pentru până la cinci dispozitive și protejează împotriva amenințărilor cibernetice.

3. Configurare și gestionare ușoară a dispozitivelor: Acest pachet de licențe oferă nu numai performanță, ci și configurare și gestionare ușoară a dispozitivelor. Gestionați cu ușurință accesul pentru până la cinci dispozitive și personalizați configurația pentru a satisface cerințele specifice ale organizației dvs.

Administrare simplă

1. Gestionarea eficientă a licențelor pentru mai multe dispozitive: Păstrați controlul asupra licențelor dvs. cu ajutorul funcției de gestionare eficientă a Windows Server 2022. Monitorizați și gestionați cu ușurință utilizarea licențelor pentru cele cinci dispozitive.

2. Interfață prietenoasă pentru acces ușor la dispozitive: CAL-urile pentru dispozitive oferă o interfață intuitivă pentru o configurare și o gestionare ușoară a accesului la dispozitive. Reduceți efortul de administrare și creșteți eficiența pentru toate cele cinci dispozitive.

Îndeplinește cerințele celei mai recente actualizări a biroului de ajutor de la Google

Compatibilitate optimă pentru mai multe dispozitive: Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL este pe deplin compatibil cu cele mai recente cerințe ale actualizării biroului ajutător de la Google. Rămâneți la curent și asigurați o integrare perfectă pentru toate cele cinci dispozitive.

Concluzie

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL oferă o soluție rentabilă și puternică pentru organizațiile care preferă o gestionare simplă a dispozitivelor în mediul lor de server. Maximizați eficiența, optimizați securitatea și simplificați gestionarea dispozitivelor dumneavoastră - toate acestea cu o gestionare simplă a licențelor. Pregătiți-vă organizația pentru un viitor digital de succes și profitați la maximum de resursele dumneavoastră.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii