Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 25 PACK USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10474
 • 6VC-00981
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
9.192,90 RON * 10.212,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 25x User CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS User CAL
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile
Terminal Server Compatibil


Cu Remote Desktop Services (RDS) pentru Windows Server 2022 , aplicațiile puse la dispoziție cu acesta pot fi furnizate în mod centralizat pentru utilizatorii autorizați. Pentru ca aceștia să le poată utiliza de la distanță cu un dispozitiv terminal compatibil cu Windows, este întotdeauna necesar un Client Access License (User CAL), care îi autorizează doar să se conecteze prin intermediul unui dispozitiv terminal ales de ei la Windows Server 2022 pentru o sesiune de desktop la distanță. Un angajat care are drepturi de acces personal sub forma unui RDS User CAL poate apoi să acceseze Windows Server cu orice dispozitiv terminal cu un sistem de operare Windows, de exemplu pentru a utiliza programele și serviciile disponibile, pentru a accesa un alt computer - de exemplu, pentru asistență - sau pentru a lucra cu o infrastructură de desktop virtual (VDI).

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 25 PACK USER CAL"

25x cel mai recent CAL de utilizator pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2022

Cu Remote Desktop Services (RDS) pentru Windows Server 2022 , aplicațiile furnizate pot fi puse la dispoziția utilizatorilor autorizați în mod centralizat. Pentru a le putea utiliza de la distanță cu ajutorul unui dispozitiv terminal compatibil cu Windows, este întotdeauna necesară o licență de acces pentru client (User CAL), care îi autorizează doar să se conecteze prin intermediul unui dispozitiv terminal ales de ei la Windows Server 2022 pentru o sesiune de desktop la distanță. Un angajat care are drepturi de acces personal sub forma unui CAL de utilizator RDS poate utiliza orice dispozitiv final cu un sistem de operare Windows pentru a accesa serverul Windows, de exemplu pentru a utiliza programele și serviciile disponibile, pentru a accesa un alt computer - de exemplu pentru asistență - sau pentru a lucra cu o infrastructură de desktop virtual (VDI).

La Wiresoft puteți găsi acum Remote Desktop Services User CALs pentru Windows Server 2022 la prețuri mici ca software folosit. De asemenea, puteți beneficia de achiziționarea oricărui număr de CAL-uri de utilizator RDS - fără niveluri - pentru licențierea personalizată.

Care sunt avantajele RDS User CAL pentru Windows Server 2022?

Cu Windows Server 2022, Remote Desktop Services reprezintă un rol de server dedicat care controlează accesul de la distanță la aplicațiile disponibile prin intermediul unui server Windows corespunzător, care acționează în acest scop ca o gazdă. Astfel, numai un utilizator cu o licență de acces client personală corespunzătoare poate accesa un PC, un laptop etc. ales de el în mod independent la nivel local, adică de la distanță, prin intermediul unei conexiuni la serverul Windows în timpul unei sesiuni. Programele sunt executate pe server.

Windows Server 2022 oferă, de asemenea, numeroase optimizări ale funcțiilor existente, dar și funcții noi în contextul sesiunilor desktop la distanță - în special în domeniul securității rețelei  , dar și în ceea ce privește migrarea datelor și a serverelor, pentru stocarea și virtualizarea aplicațiilor și pentru crearea de containere cu Windows și Kubernetes.

Windows Server 2022 suportă, de exemplu, virtualizarea imbricata folosind procesoare AMD, conține o nouă versiune de Shielded Virtual Machines (SVM), Transmission Control Protocol (TCP), precum și RACK (Recent ACKnowledgment) și RSC (Receive Segment Coalescing) și folosește acum Microsoft Edge ca browser standard. De asemenea, utilizatorii pot utiliza cele mai recente versiuni de Software-Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (SSD) și Storage Replica, precum și Transport Layer Security, Virtual OSE, Hyper-V pentru a crea și gestiona infrastructuri de virtualizare foarte sigure.

Avantajele pentru utilizatori ale CAL de utilizator al serviciilor Remote Desktop Services pentru utilizatori

În special angajații unei companii beneficiază în multe feluri de un RDS User CAL pentru Windows Server 2022. Aceștia găsesc un mediu de lucru Windows standardizat pe fiecare dispozitiv final, indiferent dacă acesta este echipat cu un sistem de operare Windows actual sau mai vechi.

Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot utiliza și dispozitive finale mai vechi, care au un hardware mai slab sau performanțe care altfel nu ar fi suficiente pentru a accesa direct Windows Server 2022. Acest lucru se datorează faptului că fiecare aplicație pe care un utilizator licențiat cu RDS User CAL o accesează în contextul unei sesiuni de desktop la distanță prin intermediul gazdei este executată doar pe server și nu pe acest dispozitiv final. Sesiunea de birou la distanță respectivă este independentă de alte conexiuni client și este afișată doar sesiunea proprie a utilizatorului. Astfel, CAL-urile de utilizator pentru Remote Desktop Services din Windows Server 2022 pot contribui la reducerea sau evitarea completă a costurilor de dotare cu hardware actual, deoarece acestea permit, de asemenea, utilizarea de clienți simpli.

Avantajele CAL-urilor RDS pentru administratori

Nu în ultimul rând, utilizarea unui RDS User CAL pentru Windows Server 2022 înseamnă, de asemenea, multe avantaje practice pentru administratori, deoarece poate reduce semnificativ efortul implicat în gestionarea multor dispozitive finale într-o companie, deoarece face ca implementarea, de exemplu, să fie mult mai eficientă. Noul software sau actualizările pot fi furnizate în mod centralizat într-un mediu de companie, în loc să fie instalate pe fiecare dispozitiv final individual, deoarece toate aplicațiile sunt furnizate în mod centralizat doar pe serverul Windows sau actualizate de acolo.

Cu un CAL de utilizator RDS, drepturile de acces ale utilizatorilor individuali pot fi, de asemenea, definite individual, deoarece Remote Desktop Services poate fi utilizat pentru a atribui drepturi angajaților înregistrați. Acest lucru reduce considerabil efortul total de întreținere a stațiilor de lucru existente sau de furnizare a altora noi.

Gestionarea licențelor Microsoft pentru CAL pentru Remote Desktop Services

Pentru toate programele de server de la Microsoft, se aplică regula conform căreia implementarea este independentă de utilizare. Prin urmare, este întotdeauna necesară o licență de acces client (CAL) separată pentru fiecare acces la serverul Windows, direct sau la distanță. Drepturile de acces definite pentru utilizarea programelor Windows Server sunt stabilite de Microsoft în așa-numita gestionare a licențelor. Acesta se bazează pe licențe de acces pentru clienți - CAL - care sunt furnizate pentru utilizatori sau dispozitive finale.

De exemplu, CAL-urile de utilizator pentru Remote Desktop Services garantează că numai utilizatorul echipat cu acestea are acces personal la serverul Windows. Potrivit Microsoft, acest lucru este menit să asigure securitatea datelor și serviciilor furnizate pe un server, deoarece persoanele neînregistrate, adică cele care nu au un CAL de utilizator RDS, nu pot avea acces la acestea. Microsoft oferă CAL-uri în general - și, prin urmare, și pentru Remote Desktop Services din Windows Server 2022 - în două tipuri diferite:

 • RDS User CAL, prin care un utilizator dedicat primește propriile drepturi de acces
 • Device CAL pentru RDS, cu ajutorul căruia un anumit dispozitiv final (de exemplu, PC, laptop, tabletă, telefon mobil) beneficiază de drepturi de acces

Fiecare Remote Desktop Services CAL pentru Windows Server 2022 este format din mai multe componente, care, în ansamblu, permit unui utilizator sau unui dispozitiv să utilizeze Windows Server Services:

 • Licențierea efectivă a desktopului la distanță reglementează utilizarea CAL-ului respectiv și îl pune la dispoziția unui utilizator sau a unui dispozitiv.
 • Remote Desktop Session Host gestionează desktopurile sau programele care sunt puse la dispoziția unui utilizator în timpul unei sesiuni la distanță.
 • Remote Desktop Connection Broker gestionează conexiunile la distanță și le restabilește în cazul unei întreruperi în timpul unei sesiuni.
 • Remote Desktop Gateway controlează în mod specific accesul unui utilizator la un desktop Windows furnizat într-o rețea publică.
 • Web Access for Remote Desktop Services oferă acces pentru utilizatori sau grupuri prin intermediul unui portal web.

Care sunt avantajele speciale ale unui CAL de utilizator RDS pentru Windows Server 2022?

După cum s-a menționat deja, un CAL de utilizator RDS gestionează drepturile de acces ale utilizatorului licențiat la serverul sau gazda Windows pentru fiecare sesiune de desktop la distanță. Utilizatorul poate folosi orice dispozitiv final disponibil - PC, laptop, tabletă etc. - pentru a accesa serviciile Remote Desktop, chiar și independent de locația serverului local, cu condiția ca dispozitivul să fie compatibil cu Windows și să existe o conexiune la internet. Prin urmare, RDS User CAL oferă un avantaj mai mare în cazul în care un angajat utilizează frecvent dispozitive finale diferite, de exemplu, PC-ul din biroul de acasă și un laptop în deplasare etc.

Luați în considerare compatibilitatea versiunilor pentru CAL-uri de utilizator RDS pentru Windows Server

Marele avantaj al achiziționării unui CAL 2022 actual RDS User CAL 2022 pentru Windows Server este că, pe lângă drepturile de acces pentru cea mai recentă versiune de Windows Server, acesta include și drepturi de acces pentru versiuni mai vechi de server, cum ar fi 2019 (downgrade). În cazul actualizării sau achiziționării Windows Server 2022 , este necesar, de asemenea, pentru accesul la distanță, de exemplu (compatibilitate de versiuni), CAL 2022 de utilizator RDS actual. Prin urmare, versiunea anterioară a RDS User CAL nu poate fi utilizată pentru conexiuni la distanță cu Windows Server 2022.

Concluzie privind CAL-urile de utilizator RDS

Ce tip de Remote Desktop Services CAL pentru Windows Server 2022 oferă mai multe avantaje pentru utilizarea într-o companie depinde de structura companiei respective. Dacă angajații folosesc în principal diferite dispozitive finale în mod alternativ, de exemplu, în locații diferite, atunci RDS User CAL oferă mai multe posibilități și, prin urmare, aveți nevoie de un număr mai mic de licențe de acces client.

Decizia de a opta pentru un tip de licență de acces al clientului trebuie luată în momentul achiziției, deoarece nu este permisă schimbarea ulterioară a unei licențe RDS Device CAL în User CAL sau viceversa. Întrebați pur și simplu un reprezentant Wiresoft despre cea mai potrivită formă de licențiere pentru dumneavoastră cu Remote Desktop Services CALs pentru Windows Server 2022.

Securitatea cumpărătorului dvs. cu CAL-uri de utilizator RDS folosite pentru Microsoft Windows Server 2022 de la Wiresoft

Actualele CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2022 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft ca software folosit, începând de la o singură licență de acces client. Veți beneficia nu numai de prețul mai mic al software-ului folosit pentru RDS CAL în comparație cu software-ul nou comparabil, ci și de siguranța cumpărătorului, cu următoarele avantaje:

 • Atunci când achiziționează unul sau mai multe CAL-uri de utilizator RDS ca software folosit, clienții Wiresoft primesc licențe unice originale Microsoft care au fost achiziționate anterior de companii și vândute către Wiresoft.
 • Baza legală pentru comercializarea de software folosit, cum ar fi Licențele de acces pentru client pentru Remote Desktop Services de la Microsoft Windows Server 2022 este legea aplicabilă, care permite revânzarea, precum și achiziționarea și utilizarea acestora.
 • La revânzare, un CAL de utilizator RDS pentru Windows Server 2022 va fi marcat de Wiresoft ca fiind folosit, chiar dacă "folosit" nu implică nicio limitare a funcționalității respectivei licențe de acces client.
 • În cazul în care un CAL de utilizator RDS marcat ca fiind folosit a fost deja activat de un cumpărător anterior, acesta a fost șters înainte de revânzarea către Wiresoft și, prin urmare, este 100% liber să fie utilizat din nou atunci când este vândut în magazinul Wiresoft.
 • Licențele de acces client pentru Remote Desktop Services sau alte tipuri de licențe Microsoft oferite spre vânzare de către Wiresoft ca fiind utilizate nu sunt licențe cu durată limitată și nici licențe cu funcții restricționate, ci sunt produse software originale Microsoft autorizate numai pentru dumneavoastră după finalizarea achiziției, a căror utilizare deplină a fost verificată de către Wiresoft înainte de a fi vândute.

Atunci când achiziționați o licență software folosită, cum ar fi RDS User CAL pentru Windows Server 2022 k de la Wiresoft, puteți fi sigur că achiziționați și utilizați întotdeauna un produs Microsoft original.

Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 25 PACK USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 25 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii