Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10411
 • 381-02250
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
2.535,90 RON * 2.816,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 25x Device CAL
Sistem  Server Exchange
CAL Device CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile


Condiția prealabilă pentru accesarea tuturor serviciilor Microsoft Exchange Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Enterprise este, pe lângă licența de server propriu-zisă, și o licență de acces client pentru dispozitive finale: Exchange Server 2016 Device CAL. Numai această licență acordă unui anumit computer înregistrat (PC, laptop, tabletă, telefon mobil) drepturile de acces corespunzătoare.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"

25 CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat

Condiția prealabilă pentru accesarea tuturor serviciilor Microsoft Exchange Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Enterprise este, pe lângă licența de server propriu-zisă, și o licență de acces client pentru dispozitivele finale: Exchange Server 2016 Device CAL. Numai astfel se acordă unui anumit computer înregistrat (PC, laptop, tabletă, telefon mobil) drepturile de acces corespunzătoare.

În conformitate cu prevederile gestionării licențelor Microsoft, licența de server pentru Exchange Server 2016 nu conține drepturi de utilizator suplimentare, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL pentru dispozitiv. Dispozitivul final înregistrat poate fi apoi utilizat de orice utilizator autorizat pentru a accesa funcțiile respective ale Exchange Server.

CAL-urile pentru dispozitive folosite pentru Exchange Server 2016 Standard și Enterprise Editions sunt disponibile la un preț rezonabil de la Wiresoft - pentru o licențiere flexibilă, bazată pe nevoi, a dispozitivelor finale, acestea sunt disponibile și individual. Ca software utilizat, aceste licențe de acces la puncte finale oferă aceeași funcționalitate ca și CAL-urile pentru dispozitive pentru Exchange Server 2016 oferite ca noi prin intermediul programului oficial Microsoft Volume Licensing Program.

Profitați la maximum de Exchange Server 2016 cu un dispozitiv CAL de ocazie

Microsoft Exchange Server 2016 reprezintă baza indispensabilă pentru controlul și administrarea proceselor relevante ale sistemului de comunicare într-o companie modernă. Serverul Exchange acționează ca o interfață pentru comunicarea internă și externă  și conectează toți angajații sau departamentele din diferite locații, sporind astfel eficiența fluxurilor de lucru: Exchange Server 2016 permite administrarea centralizată și arhivarea clară a e-mailurilor și a contactelor, precum și a sarcinilor; managementul integrat al versiunilor îmbunătățește, de asemenea, lucrul în comun la documente. În versiunea 2016, numărul de roluri de server a fost redus la două în arhitectura serverului: Mailbox și Edge Transport; în plus, scalarea căsuțelor poștale a fost, de asemenea, simplificată, iar suportul pentru serviciile cloud a fost optimizat. Alte caracteristici:

 • Arhitectura de căutare eDiscovery accesează mai multe servere și funcționează atât în mod asincron, cât și la distanță.
 • Filtrele contextuale îmbunătățesc descoperirea informațiilor.
 • Căutarea conținutului este mai scalabilă prin creșterea numărului de căsuțe poștale care pot fi căutate și de căsuțe poștale de arhivă la un total de 20.000.
 • Gestionarea trimiterii de date prin Outlook 2016 sau Outlook on the a fost îmbunătățită, printre altele, prin drepturi de acces personalizabile.
 • De asemenea, sunt acceptate scenarii hibride pentru căsuțele poștale.
 • Prevenirea pierderii de date (DLP) din ediția Enterprise Edition sporește securitatea datelor, chiar și în cazul e-mailurilor care conțin potențial malware.
 • Protocolul standard Outlook MAPI peste HTTP optimizează fiabilitatea și stabilitatea conexiunilor Exchange.

Informații despre CAL-urile de dispozitiv utilizate pentru Exchange Server 2016 Standard- și Enterprise-Edition dintr-o privire

Device CAL-urile oferite ca software uzat la Wiresoft nu sunt diferite de noile Device CAL-uri corespunzătoare, deoarece oferă aceleași capabilități pentru a profita de caracteristicile disponibile cu edițiile Exchange Server 2016 Standard și Enterprise. Prin urmare, software-ul utilizat pentru CAL-uri pentru dispozitive oferă multor companii și instituții o alternativă rentabilă pentru echiparea dispozitivelor finale cu o licență de acces la Exchange Server. Următoarea prezentare generală explică toate avantajele și caracteristicile speciale.

Gestionarea licențelor Microsoft cu CAL pentru Exchange Server 2016

Microsoft License Management explică toate prevederile pentru echiparea suplimentară a dispozitivelor sau a dispozitivelor finale cu drepturi de acces pentru Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise, astfel încât utilizatorii să poată accesa e-mail-uri etc. prin intermediul acestora. Cu toate acestea, astfel de CAL deja incluse în licența serverului sunt destinate exclusiv administratorilor și, prin urmare, nu pot fi utilizate pentru servicii Exchange-tipice. Numai o licență de acces client, cum ar fi Device CAL, echipează dispozitivul final cu drepturile necesare pentru ca unul sau mai mulți angajați să poată utiliza funcțiile Exchange Server. Acest Device CAL nu include niciun software suplimentar în afară de drepturile de acces dedicate pentru mediul client/server Exchange Server 2016.

Ce tipuri de CAL sunt disponibile pentru Exchange Server 2016 Standard- și ediția Enterprise?

Licențierea bazată pe CAL pentru Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise oferă o gestionare precisă a drepturilor de acces pentru toate computerele corespunzătoare (fixe sau mobile) dintr-o organizație. Modelul de licențiere Microsoft oferă un total de două tipuri de CAL pentru Exchange Server 2016:

 • Device CAL pentru Exchange Server 2016 pentru un dispozitiv endpoint dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon)
 • User CAL pentru Exchange Server 2016 - pentru un utilizator dedicat

Care sunt diferențele dintre Device CALs și User CALs pentru Exchange Server 2016?

Practic, Device CAL pentru Exchange Server 2016 nu diferă de User CAL în ceea ce privește caracteristicile și serviciile disponibile. Cu toate acestea, există o diferență importantă în ceea ce privește avantajele oferite de tipul respectiv de acces la serverul Exchange: În funcție de numărul și de configurația stațiilor de lucru dintr-o companie și de fluxurile de lucru în care este accesat serverul Exchange, mai mulți angajați pot împărți un singur dispozitiv final în acest scop pentru a accesa pe rând serverul Exchange sau un singur utilizator poate utiliza dispozitive finale complet diferite în acest scop.

Dispozitivul final autorizat pentru acces cu un dispozitiv CAL și Windows-capabil poate fi utilizat de orice angajat care are permisiunea de a face acest lucru pentru a utiliza serviciile Exchange disponibile. De exemplu, într-o companie care lucrează în schimburi, mai mulți angajați împart un singur dispozitiv final pentru a prelua e-mailuri etc., astfel încât sunt necesare mai puține licențe de acces client decât în cazul unui CAL utilizator.

În cazul în care acest dispozitiv final licențiat poate fi utilizat și ca dispozitiv mobil, de exemplu un laptop, o tabletă sau un smartphone, utilizatorul respectiv îl poate utiliza, de asemenea, pentru a accesa serverul Exchange prin acces la internet, indiferent de locație - de exemplu, pe drum, dintr-o altă locație sau acasăOffice. Apoi, Device CAL oferă, de asemenea, opțiuni de utilizare mobilă.

Care sunt diferențele dintre Device CALs pentru Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise?

Device CALs pentru MS Exchange Server 2016 oferă funcționalități diferite în funcție de Standard sau Enterprise Edition, pentru Enterprise Edition prin scalabilitatea mai mare a cererilor de căsuțe poștale. Cu toate acestea, este posibil să se utilizeze Exchange Server Enterprise Edition cu un CAL de dispozitiv pentru Standard Edition - cu funcționalitatea limitată corespunzătoare a Standard Edition, precum și cu un număr mai mic de baze de date de căsuțe poștale. Prin urmare, Device CAL pentru Enterprise Edition oferă, cu o licență de server Enterprise Edition corespunzătoare, o gamă extinsă de servicii și funcții, așa cum este adesea necesar în companiile sau organizațiile mari, inclusiv prevenirea pierderii de date.

Rețineți compatibilitatea versiunilor de CAL pentru dispozitive pentru Exchange Server 2016

În plus față de funcționalitățile disponibile în funcție de ediție, Device CAL pentru Exchange Server 2016 nu numai că echipează un computer etc. cu drepturi de acces pentru exact această versiune de server, dar îl autorizează și să acceseze versiuni mai vechi de Exchange, cum ar fi 2013 (downgrade). Cu toate acestea, un dispozitiv CAL pentru versiunea 2016 a serverului nu poate fi utilizat pentru a accesa versiunea superioară Exchange Server 2019 (actualizare).

Prin urmare, pe lângă caracteristicile disponibile pentru fiecare ediție, cumpărătorii de CAL pentru dispozitive pentru Exchange Server trebuie să ia întotdeauna în considerare compatibilitatea dintre licența de server utilizată și licențele de acces client.

Ce altceva ar trebui să iau în considerare atunci când licențiez Exchange Server 2016 cu CAL-uri pentru dispozitive?

Un CAL de dispozitiv pentru Exchange Server versiunea 2016 este valabil pentru exact un dispozitiv final și îl echipează cu drepturile de acces corespunzătoare. Odată ce înregistrarea a fost finalizată, dispozitivul CAL nu poate fi transferat către un alt dispozitiv final. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL, în acest caz: pentru a utiliza CAL de dispozitiv ca CAL de utilizator.

Scopul acestor prevederi de gestionare a licențelor Microsoft este de a preveni accesul necorespunzător la Exchange Server 2016 și de a oferi unei companii o mai mare securitate în comunicații, deoarece computerele fără licență nu pot accesa serviciile de e-mail și datele serverului.

Concluzie privind alegerea dispozitivelor CAL

Așadar, ce tip de licență de acces client pentru utilizarea Exchange Server 2019 oferă mai multe posibilități unei companii apare întotdeauna în fiecare caz în parte. Pe lângă numărul de dispozitive finale care utilizează Exchange Server, numărul de utilizatori joacă și el un rol în acest caz: în momentul în care mai mulți angajați utilizează pe rând un singur dispozitiv final pentru a accesa Exchange Server, Device CAL oferă mai multe avantaje.

Cunoașterea scenariilor tipice ale companiei dvs. este cel mai bun punct de plecare pentru alegerea tipului de CAL potrivit pentru Exchange Server 2016. Este posibil ca o companie să obțină licențe cu CAL pentru dispozitive mai ieftine decât cu CAL pentru utilizatori, deoarece trebuie achiziționate mai puține licențe de acces în general.

CAL-urile pentru dispozitive folosite pentru Microsoft Exchange Server 2016 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft pentru doar o singură licență

CAL-urile de dispozitiv folosite pentru Exchange Server 2016 sunt disponibile și individual în magazinul online Wiresoft - deoarece aici nu se aplică reglementările Microsoft privind licențele de volum referitoare la niveluri; în plus, nu există dezavantaje sau restricții în ceea ce privește capacitatea de utilizare a software-ului folosit - nu numai pentru că, în principiu, software-ul nu se poate uza. Mai multe despre acest lucru mai jos.

De unde provin CAL-urile de dispozitiv pentru Exchange Server 2016 oferite de Wiresoft ca software folosit?

Device CAL-urile pentru MS Exchange Server 2016 oferite de Wiresoft ca fiind folosite sunt licențe originale ale programului de licențiere Microsoft; ca Device CAL-uri folosite, acestea au făcut parte anterior dintr-o licență de volum pentru dispozitive pentru Exchange Server 2016 achiziționată anterior de către o companie. Această licență de volum și licențele individuale de acces la dispozitive care nu erau necesare au fost achiziționate de Wiresoft, iar licența de volum a fost împărțită în licențe individuale. Așa-numitele CAL-uri pentru un singur dispozitiv care rezultă sunt denumite apoi software utilizat. Cu toate acestea, în ciuda denumirii lor ca licențe de acces utilizate, acestea pot fi utilizate ca o licență neutilizată pentru accesul la Exchange Server 2016, deoarece nu diferă în ceea ce privește restricțiile privind funcționalitatea sau timpul de utilizare.

CAL-urile de dispozitiv pentru Exchange Server 2016 ca software utilizat oferă securitate cumpărătorului

Oferta Wiresoft de software pre-owned în Device CALs pentru Exchange Server 2016 oferă clienților o opțiune de licențiere accesibilă pentru Exchange Server 2016, deoarece utilizarea lor este sigură! CAL-urile pentru dispozitive folosite de la Wiresoft oferă, de asemenea, siguranța obișnuită a cumpărătorului, cu descărcare instantanee după cumpărare, precum și activarea imediată a licenței cu o cheie de licență de volum validă.

Sunt legale achiziționarea și utilizarea de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Exchange Server 2016?

CAL-urile de dispozitiv pentru Exchange Server 2016, precum și alte licențe de acces client oferite la Wiresoft, provin din inventarul de licențe al companiilor. Rezultă că tranzacționarea de licențe CAL folosite se bazează pe o jurisprudență valabilă, care permite în mod explicit vânzarea, precum și achiziționarea și utilizarea licențelor Microsoft folosite; diverse hotărâri judecătorești au confirmat în mod clar acest fapt în repetate rânduri.

Prin urmare, clienții Wiresoft au siguranță juridică atunci când achiziționează CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Exchange Server 2016 și le utilizează, deoarece nu încalcă nicio reglementare legală în acest proces.

Software-ul folosit de la Wiresoft oferă, de asemenea, securitate de audit prin dovada completă a tuturor cumpărătorilor anteriori!

Rezumatul tuturor avantajelor CAL-urilor de dispozitiv pentru Exchange Server 2016 ca software utilizat

Software-ul folosit de CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2016 de la Wiresoft reprezintă o alternativă la preț redus în comparație cu software-ul nou comparabil de la furnizorii de software convenționali - acest avantaj de preț se aplică, de asemenea, și la alte software-uri folosite pentru servere cu licențe de acces corespunzătoare de la Microsoft.

Licențierea cu CAL-uri pentru dispozitive utilizate nu conține restricții numerice în momentul achiziției, ca în cazul nivelurilor obișnuite, prin urmare, puteți obține o licență personalizată, deoarece corespunde utilizării reale a serviciilor de server pe numărul exact de dispozitive finale din compania dumneavoastră. Astfel, clienții Wiresoft pot reduce și costurile de licențiere a accesului dispozitivelor pentru Exchange Server prin alegerea flexibilă a numărului de licențe.

Prin urmare, licențele folosite de la Wiresoft oferă o modalitate deosebit de economică de completare a inventarului de software la un preț rezonabil. Disponibilitatea mai multor versiuni de software ajută, de asemenea, la evitarea problemelor de compatibilitate care ar putea fi cauzate de utilizarea unor versiuni neuniforme de software, reducând astfel și costurile pentru achiziționarea de hardware nou. Prin urmare, în magazinul de software Wiresoft veți găsi nu numai Device CAL s pentru Exchange Server 2016, ci și User CALs corespunzătoare ca software utilizat, precum și licențe de acces client pentru alte versiuni de MS Exchange Server.

Oferta Wiresoft de software folosit include și software Microsoft pentru utilizare în alte domenii de activitate - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru MS Exchange Server 2016 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii