Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10407
 • 381-02255
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
596,90 RON * 661,90 RON * (9,82% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 5x User CAL
Sistem  Server Exchange
CAL User CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile


Pentru edițiile Standard și Enterprise ale Microsoft Exchange Server 2019, fiecare utilizator care dorește să acceseze serviciile serverului necesită o licență de acces client separată în plus față de licența de server: Exchange Server 2019 User CAL. Numai aceasta echipează o anumită persoană înregistrată cu drepturile de acces corespunzătoare.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"

5 CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Exchange Server 2019 ca software utilizat

Pentru edițiile Standard și Enterprise ale Microsoft Exchange Server 2019, fiecare utilizator care dorește să acceseze serviciile serverului are nevoie de o licență de acces client separată, pe lângă licența de server: Exchange Server 2019 User CAL. Numai acest lucru conferă unei anumite persoane înregistrate drepturile de acces corespunzătoare.

Acest lucru se datorează faptului că, în conformitate cu termenii definiți în Microsoft License Management, nu sunt incluse alte drepturi de utilizator într-o licență pentru Exchange Server 2019 Standard sau Enterprise, astfel încât acestea trebuie achiziționate suplimentar sub forma unui CAL de utilizator. Astfel, utilizatorii înregistrați pot utiliza toate funcțiile Exchange Server prin intermediul unui dispozitiv final ales de ei.

CAL-urile de utilizator folosite pentru Exchange Server 2019 Standard și Enterprise Edition sunt disponibile de la Wiresoft nu numai la un preț avantajos, ci și individual, în cantități individuale. CAL-urile de utilizator folosite oferă aceleași funcționalități ca și licențele de acces la clientul de utilizator oferite ca noi în cadrul programului oficial Microsoft Volume Licensing Program pentru Exchange Server 2019.

Beneficiați de toate caracteristicile noi ale MS Exchange Server 2019 cu CAL-uri de utilizator utilizate

Windows Exchange Server 2019 rulează, de asemenea, pe Windows Server 2019 Core și oferă o platformă fiabilă și sigură pentru infrastructurile de mesagerie ale întreprinderilor. Edițiile individuale Exchange, cum ar fi Standard și Enterprise, oferă toate funcționalitățile necesare pentru a sprijini colaborarea, pe lângă o comunicare cuprinzătoare, cu un accent deosebit. În acest scop, sunt disponibile, printre altele, următoarele funcții și caracteristici noi:

 • Meta Cache Database (MCDB) securizează meta-informațiile, cum ar fi structurile de dosare ale căsuțelor poștale, și, de asemenea, accelerează accesul la conținut și căutarea.
 • Dynamic Database Cache (DDC) crește viteza Exchange Server și oferă o mai bună utilizare a capacității de stocare prin adaptarea dinamică la cerințele curente.
 • Indicele de căutare se află acum în baza de date a unei căsuțe poștale, ceea ce simplifică gestionarea și crește viteza de căutare.
 • Cu Windows Server Core, este de asemenea posibilă rularea versiunii standard a sistemului de servere într-un mod simplificat, ceea ce facilitează configurarea și oferă mai multă securitate împotriva intrușilor.
 • Cu Reguli de acces client, sunt disponibile mai multe opțiuni pentru a limita accesul la zona de configurare a Exchange Server.
 • Colaborarea cu privire la documente este mult îmbunătățită prin opțiunea de a pune la dispoziție fișierele pe OneDrive for Business.
 • Noile îmbunătățiri aduse calendarului facilitează organizarea de întâlniri: de exemplu, cu ajutorul funcției de gestionare îmbunătățită a calendarului, caracteristici precum Data de încheiere implicită, Nu transmiteți, precum și diferite opțiuni pentru configurarea mesajelor în afara biroului.

CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server Standard- și Enterprise-Edition 2019 ca software utilizat - cele mai importante date dintr-o privire

CAL-urile de utilizator oferite de Wiresoft ca software folosit nu diferă de cele noi, acestea au aceleași opțiuni de acces ca și cele noi pentru a utiliza funcțiile disponibile în Exchange Server 2019 edițiile Standard și Enterprise. Prin urmare, CAL-urile de utilizator utilizate reprezintă o modalitate mai accesibilă de a oferi angajaților o licență de acces la Exchange Server, în special pentru întreprinderile și organizațiile mici și mijlocii, și în plus, permite personalizarea licențelor.

Informații generale despre gestionarea licențelor Microsoft pentru Exchange Server 2019 cu CAL-uri

Pentru edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2019, Microsoft License Management se ocupă de licențierea suplimentară a utilizatorilor cu drepturi de acces, astfel încât angajații să poată accesa e-mailurile etc. Acest lucru se datorează faptului că CAL-urile incluse în licența de server sunt destinate exclusiv administratorilor IT și nu pot fi utilizate pentru serviciile tipice Exchange. Numai licența de acces client pentru User CAL oferă unui angajat drepturile de a utiliza funcțiile Exchange Server - pe orice dispozitiv final compatibil cu Windows. CAL pentru utilizator nu include niciun software, în afară de drepturile de acces personal la mediul client/server Exchange Server 2019.

Care sunt beneficiile CAL de utilizator pentru Exchange Server 2019 Standard- și edițiile Enterprise?

Licențierea bazată pe CAL pentru edițiile Standard- și Enterprise ale Exchange Server 2019 permite gestionarea precisă, la cerere, a drepturilor de acces pentru toți angajații dintr-o organizație. Modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru Exchange Server 2019 în acest scop:

 • User CAL pentru Exchange Server 2019 - se aplică unui singur utilizator dedicat la un moment dat
 • Device CAL pentru Exchange Server 2019 - se aplică pentru un dispozitiv final dedicat fiecăruia (PC, laptop, tabletă, telefon) Drepturi de acces la server

Care sunt diferențele dintre CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Exchange Server 2019?

CAL de utilizator pentru Exchange Server 2019 oferă aceleași opțiuni de utilizare ca și CAL de dispozitiv. Cu toate acestea, diferența constă în opțiunile respective de accesare a serverului Exchange, ceea ce duce la beneficii diferite. Pe lângă numărul de angajați dintr-o companie și echiparea stațiilor de lucru ale acestora cu un PC sau similar, un rol important îl joacă și fluxul de lucru în care utilizatorii accesează serverul Exchange: În unele IMM-uri, utilizatorii îl pot accesa prin intermediul unor dispozitive finale complet diferite, în timp ce într-un alt mediu de lucru, mai mulți angajați împart un singur dispozitiv final și, astfel, accesează pe rând serverul Exchange pentru a apela e-mailurile etc.

Prin urmare, fiecare angajat individual cu drepturi de acces la un CAL de utilizator poate utiliza orice dispozitiv final compatibil cu Windows pentru a accesa serviciile Exchange. Astfel, este posibilă accesarea serverului Exchange la nivel local și independent, fie cu propriul computer mobil sau smartphone - de exemplu, în timp ce se află pe drum sau acasăOffice - dar mai ales cu orice alt dispozitiv disponibil la fața locului prin acces la internet.

Prin urmare, User CAL oferă opțiuni bune de utilizare mobilă, deoarece utilizatorul licențiat nu are nicio restricție în ceea ce privește alegerea accesului - cu condiția ca dispozitivul final utilizat să fie compatibil cu Windows.

Diferența dintre opțiunile de utilizare a CAL-urilor pentru Exchange Server 2019 pentru edițiile Standard și Enterprise

Edițiile Standard și Enterprise pentru MS Exchange Server 2019 diferă, pe lângă îmbunătățirile funcționale pentru Enterprise, în primul rând în ceea ce privește scalabilitatea cerințelor respective privind căsuțele poștale. Cu toate acestea, în principiu, este posibilă și utilizarea Enterprise Edition cu un CAL de utilizator pentru Standard Edition - însă, în acest caz, nu numai că sunt disponibile funcționalitățile limitate ale Standard Edition, ci și un număr corespunzător mai mic de baze de date de căsuțe poștale. Prin urmare, CAL-urile de utilizator pentru Enterprise Edition oferă o gamă mai largă de funcții, cu condiția ca licența Enterprise Server să fie instalată.

Asigurați compatibilitatea versiunilor de CAL de utilizator pentru Exchange Server 2019

În plus față de opțiunile menționate mai sus, în funcție de ediție, CAL de utilizator pentru una dintre edițiile Exchange Server 2019 nu numai că echipează un utilizator cu drepturi de acces pentru această versiune exactă a serverului, dar include și drepturi de acces pentru versiuni Exchange mai vechi, cum ar fi 2016 (downgrade). Astfel, CAL de utilizator al versiunii Server 2019 oferă un avantaj față de CAL de utilizator al versiunilor mai vechi, care pot fi utilizate și pentru a accesa versiunile anterioare ale Exchange Server, dar nu și versiunea Exchange Server 2019 (actualizare).

Deși User CAL pentru Exchange Server versiunea 2019 este cea mai mare disponibilă în prezent, trebuie să luați întotdeauna în considerare compatibilitatea licenței de server și a licenței de acces client, pe lângă funcționalitățile specifice ediției incluse.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când acordați licențe pentru Exchange Server 2019 cu un CAL utilizator?

După cum am menționat anterior, un CAL de utilizator utilizat echipează un singur utilizator cu drepturi de acces la Exchange Server 2019. Odată ce înregistrarea utilizatorului este completă, acest CAL de utilizator nu poate fi transferat unei alte persoane. De asemenea, acest lucru exclude schimbarea tipului de CAL și utilizarea CAL utilizator ca CAL dispozitiv.

Aceste restricții din Microsoft License Management sunt concepute pentru a preveni orice acces necorespunzător la serviciile Exchange Server 2019. Astfel, acestea oferă o mai mare securitate pentru o companie și pentru comunicațiile sale, deoarece persoanele străine sau fără licență nu au drepturi de acces pentru a utiliza serviciile de e-mail și alte date de pe server.

Concluzie cu privire la CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2019

Așadar, ce tip de licență de acces client pentru Windows Exchange Server 2019 oferă mai multe avantaje în utilizarea într-o organizație diferă de la caz la caz. Aici, mai ales, tipul predominant de acces prin intermediul dispozitivelor finale existente joacă un rol decisiv: în cazul în care angajații alternează în mod regulat între utilizarea dispozitivelor finale mobile sau a diferitelor dispozitive autonome, de exemplu, la diferite locuri de muncă, pentru a accesa serverul Windows, CAL-ul personal al utilizatorului oferă mai multe avantaje, deoarece aceștia pot utiliza întotdeauna contul personal în acest scop.

Dacă licențierea cu CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2019 este mai favorabilă pentru o companie decât cu CAL-uri de dispozitiv, deoarece atunci sunt necesare mai puține licențe, prin urmare, rezultă din fluxul de lucru tipic al companiei. Cunoașterea acestui aspect constituie baza optimă pentru alegerea CAL atunci când se achiziționează licențe de acces client folosite pentru Exchange Server 2019.

CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Exchange Server 2019 disponibile de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft pornind de la o singură licență de acces client - deoarece orice prevederi de licențiere în volum ale Microsoft nu sunt valabile după etichetarea ca "folosit", altfel nu există dezavantaje asociate cu capacitatea de utilizare - nu numai pentru că un software nu se poate uza în principiu.

Originea CAL-urilor de utilizator pentru Exchange Server 2019 ca software utilizat la Wiresoft

Aceste CAL de utilizator pentru Exchange Server 2019 oferite de Wiresoft ca software folosit sunt licențe originale, deoarece sunt oferite și în altă parte în cadrul programului de licențiere Microsoft; diferența constă în faptul că CAL de utilizator de la Wiresoft făceau parte dintr-o licență de volum pentru Exchange Server 2019 pentru utilizatorii pe care o companie i-a achiziționat cândva ca proprietar anterior. Licența de volum completă pentru utilizatori sau chiar licențele individuale de acces pentru utilizatori au fost revândute de către aceasta din urmă către Wiresoft, iar licențele de volum au fost, de asemenea, împărțite în licențe individuale. Aceste CAL-uri de utilizator individuale rezultate sunt apoi etichetate ca software utilizat. Cu toate acestea, în ciuda acestei etichetări ca licențe folosite, ele pot fi utilizate ca o licență nouă pentru a accesa serviciile Exchange Server 2019, deoarece nu diferă de acestea nici prin restricții în ceea ce privește funcționalitatea, nici în ceea ce privește durata de viață utilă.

Asigurarea cumpărătorului cu CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2019 ca software second-hand

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2019 oferite de Wiresoft ca software folosit nu sunt doar o formă accesibilă de licențiere pentru Exchange Server 2019 pentru clienții noștri, dar utilizarea lor este, de asemenea, sigură și legală! Prin urmare, aceste CAL-uri de utilizator Wiresoft vă oferă, de asemenea, în calitate de client, siguranța obișnuită a cumpărătorului, cu descărcare imediată după achiziție, inclusiv activarea imediată a licenței prin intermediul unei chei de licență de volum valide.

Este legal să cumpărați și să utilizați CAL-uri de utilizator folosite pentru Exchange Server 2019?

Atât CAL-urile de utilizator pe care le puteți achiziționa de la Wiresoft pentru Exchange Server 2019, cât și toate celelalte licențe de acces client oferite în magazin, provin din inventarele de licențe corporative. Prin urmare, atât vânzarea, cât și cumpărarea de licențe CAL folosite se bazează pe jurisprudența valabilă care permite în mod explicit comercializarea licențelor Microsoft folosite, care a fost confirmată în mod clar și repetat de diverse hotărâri judecătorești.

Acest lucru înseamnă că dumneavoastră, în calitate de cumpărător de CAL-uri de utilizator folosite pentru Exchange Server 2019 și, de asemenea, în calitate de utilizator, beneficiați de securitate juridică, deoarece nici Wiresoft și nici dumneavoastră nu încălcați nicio prevedere legală în acest proces.

Un alt avantaj: Fiecare software folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor anteriori!

Rezumat: Toate avantajele software-ului utilizat de Wiresoft pentru CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2019

La Wiresoft, CAL-urile de utilizator folosite pentru Exchange Server 2019 vă oferă o alternativă cu costuri reduse, comparabilă cu licențele noi de la mulți furnizori de software tradiționali - acest lucru este valabil și pentru licențele de acces pentru alte servere de la Microsoft.

Nu există alte restricții în ceea ce privește licențierea, cum ar fi numărul minim de CAL-uri de utilizator care trebuie achiziționate, astfel încât să vă puteți licenția personalul într-un mod personalizat și flexibil, în funcție de utilizarea reală a serviciilor de server. Acest lucru permite, de asemenea, clienților Wiresoft să reducă costurile legate de licențele de acces al utilizatorilor pentru Exchange Server.

În magazinul de software Wiresoft, veți găsi nu numai licențe de acces utilizator pentru Exchange Server 2019, ci și CAL-uri de dispozitiv, precum și licențe de acces client corespunzătoare pentru versiunile anterioare actuale ale MS Exchange Server ca software utilizat, dar și licențe de software, inclusiv licențele de acces necesare respective pentru multe alte programe Microsoft Server. Astfel, cu licențele folosite de la Wiresoft aveți o posibilitate economică de a vă suplimenta inventarul de software și în alte domenii de activitate, evitând astfel costurile pentru hardware nou, precum și problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate de utilizarea unor versiuni de software incoerente.

Pe lângă licențele de acces pentru servere și clienți, veți găsi și alte programe software Microsoft în magazinul de software Wiresoft - cu toate avantajele tipice pe care le oferă software-ul folosit. Dacă aveți întrebări despre CAL-uri de utilizator pentru MS Exchange Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii