Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10053
 • 381-04491
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
130,90 RON * 143,90 RON * (9,03% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Device CAL
Sistem  Server Exchange
CAL Device CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile


Pentru Standard- sau Enterprise-ediția Microsoft Exchange Server 2019 este necesară o licență de acces client separată în plus față de licența de server pentru fiecare dispozitiv final utilizat pentru a accesa serviciile serverului: Exchange Server 2019 Device CAL echipează un anumit computer înregistrat (PC, laptop etc.) cu drepturile de acces corespunzătoare în acest scop.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"

CAL de dispozitiv pentru Microsoft Exchange Server 2019 ca software utilizat

Pentru ediția Standard- sau Enterprise-Edition a Microsoft Exchange Server 2019, pe lângă licența de server, este necesară o licență de acces client separată pentru fiecare dispozitiv final utilizat pentru a accesa serviciile serverului: Exchange Server 2019 Device CAL echipează un anumit computer înregistrat (PC, laptop etc.) cu drepturi de acces adecvate în acest scop.

În conformitate cu reglementările de gestionare a licențelor Microsoft, o licență pentru Exchange Server 2019 Standard sau Enterprise nu include alte drepturi de utilizator, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat, de exemplu, sub forma unui CAL pentru dispozitive. Prin urmare, utilizatorii pot utiliza toate funcțiile Exchange Server numai prin intermediul unui dispozitiv final echipat cu acestea.

CAL-urile de dispozitiv folosite pentru Exchange Server 2019 Standard și Enterprise sunt disponibile de la Wiresoft la un preț avantajos - de asemenea, individual în loc de pachet. Aceste CAL-uri de dispozitiv utilizate au aceleași funcționalități ca și licențele Device Client Access Licenses for Exchange Server 2019 oferite în cadrul programului oficial Microsoft Volume Licensing Program.

Beneficiați de toate noile capacități ale MS Exchange Server 2019 cu un Device CAL de ocazie

Site-ul Windows Exchange Server 2019 rulează pe Windows Server 2019 Core, oferind o platformă fiabilă pentru infrastructurile de mesagerie ale întreprinderilor. Edițiile Standard și Enterprise le sprijină și mai mult în schimbarea accentului de la comunicare la colaborare. În acest scop, sunt disponibile următoarele funcții și caracteristici:

 • Meta Cache Database (MCDB) securizează meta-informațiile, cum ar fi structurile de dosare ale căsuțelor poștale, și accelerează accesul și căutarea conținutului.
 • Dynamic Database Cache (DDC) ajustează în mod dinamic capacitatea de stocare pentru a o utiliza mai bine și crește viteza Exchange Server.
 • Noul index de căutare se află în baza de date a unei căsuțe poștale, ceea ce simplifică foarte mult gestionarea și crește viteza de căutare.
 • Windows Server Core vă permite să rulați o versiune standard a sistemului de servere într-o manieră simplificată. Acest lucru simplifică configurarea și oferă o mai mare securitate împotriva intrușilor.
 • Regulile de acces al clienților oferă opțiuni îmbunătățite pentru limitarea accesului la zona de configurare a serverului Exchange.
 • Noi îmbunătățiri ale calendarului, în special pentru organizarea de întâlniri, inclusiv Data de încheiere implicită, Nu transmiteți, Gestionarea îmbunătățită a calendarului și mai multe opțiuni pentru configurarea mesajelor în afara biroului.
 • Colaborare îmbunătățită a documentelor, cu posibilitatea de a încărca și stoca fișiere pe OneDrive for Business.

Cele mai importante CAL-uri de dispozitiv pentru Exchange Server Standard- și Enterprise-Edition 2019 ca software utilizat, dintr-o singură privire

CAL-urile pentru dispozitive de la Wiresoft oferite ca software folosit au același acces ca și licențele noi corespunzătoare pentru a utiliza funcțiile disponibile în fiecare dintre cele două ediții Exchange Server 2019. CAL-urile pentru dispozitive utilizate reprezintă o opțiune ieftină, în special pentru IMM-uri și organizații, pentru a dota dispozitivele finale corespunzătoare cu o licență de acces la Exchange Server, și pentru că acest lucru permite o licențiere personalizată.

Informații generale despre acordarea de licențe pentru Exchange Server 2019 cu CAL-uri

Pentru edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2019, Microsoft License Management oferă licențiere cu o licență de server plus licențe de acces pentru clienți; după cum am menționat, licența de server trebuie completată cu licențe de endpoint (sau de utilizator) pentru a permite angajaților să acceseze e-mailurile etc. CAL-urile incluse în licența de server sunt destinate exclusiv administratorilor IT și, prin urmare, nu pot fi utilizate pentru servicii obișnuite. Prin urmare, numai o licență de acces client, cum ar fi Device CAL, oferă unui angajat drepturile de a utiliza funcțiile Exchange Server pe un dispozitiv final compatibil cu Windows. CAL nu include niciun software suplimentar, în afară de drepturile de acces la mediul client/server Exchange Server 2019.

Care sunt avantajele CAL-urilor de dispozitiv pentru Exchange Server 2019 Standard- și ediția Enterprise?

Licențierea bazată pe CAL pentru edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2019 permite gestionarea flexibilă, la cerere, a drepturilor de acces pentru calculatoarele utilizate în acest scop. Modelul de licențiere Microsoft oferă un total de două tipuri de CAL pentru Exchange Server 2019:

 • Device CAL pentru Exchange Server 2019: se aplică unui dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon) drepturi de acces la server la un moment dat
 • User CAL pentru Exchange Server 2019: se aplică unui singur utilizator dedicat la un moment dat

Diferite opțiuni de utilizare pentru CAL-uri de dispozitiv pentru Exchange Server 2019 Standard și Enterprise

Edițiile Standard și Enterprise pentru Exchange Server 2019 diferă în primul rând în ceea ce privește scalabilitatea cererilor de căsuțe poștale. Cu toate acestea, în general, este posibil să se utilizeze funcționalitatea ediției Enterprise cu un dispozitiv CAL autorizat pentru ediția Standard - cu toate acestea, este disponibil doar un număr corespunzător mai mic de baze de date de căsuțe poștale, precum și doar funcționalitatea limitată Standard. În schimb, dispozitivele CAL pentru ediția Enterprise Edition au o gamă extinsă de funcții.

Vă rugăm să rețineți compatibilitatea versiunilor pentru CAL-uri de dispozitiv pentru Exchange Server 2019!

Un Device CAL pentru edițiile Exchange Server 2019 nu numai că echipează dispozitivul final respectiv cu drepturile de acces pentru această versiune, ci autorizează și accesul la versiuni mai vechi de Exchange, cum ar fi 2016 (downgrade). Acest lucru conferă Device CAL 2019 un avantaj față de versiunile mai vechi de Device CAL care se aplică la versiunea anterioară corespunzătoare de Exchange Server, dar care nu pot fi utilizate pentru a accesa versiunea Exchange Server 2019 (actualizare).

Deși în prezent nu există CAL-uri de dispozitiv mai recente pentru Exchange Server decât versiunea 2019, este întotdeauna o idee bună să verificați compatibilitatea dintre licența de server și licența de acces al clientului atunci când achiziționați, precum și funcționalitatea specifică ediției incluse.

Ce trebuie luat în considerare atunci când se acordă licențe pentru Exchange Server 2019 cu un CAL de dispozitiv utilizat?

După cum am menționat mai devreme, un Device CAL echipează un singur punct final (dispozitiv) cu drepturi de acces la Exchange Server 2019. Odată ce înregistrarea computerului a fost finalizată, dispozitivul CAL nu poate fi transferat către un alt dispozitiv final. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL și utilizarea unui CAL de dispozitiv ca CAL de utilizator.

Aceste restricții în gestionarea licențelor Microsoft au scopul de a preveni orice acces necorespunzător la serviciile Exchange Server 2019. În acest fel, ele oferă o mai mare securitate pentru o companie și pentru comunicațiile sale, deoarece împiedică accesul terților sau al punctelor finale fără licență la e-mailuri și la alte date de pe server.

Care sunt diferențele dintre Device CALs și User CALs pentru Exchange Server 2019?

Practic, Device CAL pentru Exchange Server 2019 nu diferă de User CAL în ceea ce privește funcționalitatea. Diferența constă în beneficiile pe care le oferă tipul respectiv de acces la Exchange Server. În plus, există numărul și echipamentul stațiilor de lucru dintr-o companie, precum și fluxul de lucru în care utilizatorii accesează serverul Exchange: în unele IMM-uri, de exemplu, diferiți angajați împart un singur dispozitiv terminal pentru a accesa pe rând serverul Exchange și a apela e-mailurile etc., în timp ce în alte companii utilizatorii accesează serverul Exchange prin intermediul unor dispozitive terminale complet diferite.

Un dispozitiv care este autorizat să acceseze Windows cu un CAL de dispozitiv poate fi considerat ca fiind utilizat de orice angajat care are permisiunea de a utiliza serviciile Exchange. În cazul în care dispozitivul final licențiat este mobil, de exemplu un laptop sau o tabletă, utilizatorul respectiv poate, de asemenea, să acceseze serverul Exchange la nivel local în mod independent - de exemplu, pe drum sau acasăOffice - prin acces la internet. Astfel, Device CAL oferă, de asemenea, opțiuni de utilizare mobilă.

Concluzie privind CAL-urile dispozitivelor

Prin urmare, ce tip de licențe de acces client pentru Exchange Server 2019 oferă mai multe avantaje pentru utilizarea într-o companie poate diferi de la caz la caz. Pe lângă numărul de angajați care utilizează Exchange Server pentru comunicare, ar trebui să se ia în considerare și tipul predominant de acces prin intermediul punctelor finale existente: În cazul în care mai mulți angajați împart în mod regulat un anumit dispozitiv final - mobil sau autonom - și îl folosesc alternativ pentru a accesa serverul Exchange, de exemplu, în timpul lucrului în ture, Device CAL oferă mai multe avantaje.

Dacă licențierea cu Device CALs pentru Exchange Server 2019 este mai favorabilă decât cea cu User CALs, deoarece sunt necesare mai puține licențe, prin urmare, rezultă din fluxul de lucru tipic al companiei. Prin urmare, cunoștințele sale ar trebui să fie baza pentru alegerea CAL atunci când cumpărați licențe de acces client folosite pentru Exchange Server 2019.

CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Exchange Server 2019 disponibile de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de dispozitiv pentru Exchange Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft pentru o singură licență de acces pentru client - orice cerințe de licențiere în volum de la Microsoft nu se mai aplică atunci. În același timp, faptul că sunt considerate "folosite" nu implică niciun dezavantaj în ceea ce privește utilizabilitatea lor - nu numai pentru că, în principiu, software-ul nu se poate uza.

Informații despre proveniența Device CALs for Exchange Server 2019 ca software utilizat de la Wiresoft

Toate CAL-urile Device pentru Exchange Server 2019 oferite ca fiind utilizate la Wiresoft sunt licențe originale, deoarece sunt oferite și în cadrul programului de licențiere Microsoft; spre deosebire de acestea, CAL-urile de la Wiresoft sunt foste componente ale unei licențe de volum Device pentru Exchange Server 2019 achiziționate de proprietarul anterior, o companie. Licențele individuale de acces la Device sau întreaga licență de volum Device au fost revândute de către aceasta din urmă către Wiresoft, iar licențele de volum au fost dizolvate în licențe individuale. Astfel, aceste CAL ale dispozitivului sunt etichetate ca software utilizat. Cu toate acestea, în ciuda noii etichetări ca licențe folosite, acestea pot fi utilizate ca o licență nouă pentru a accesa Exchange Server 2019, deoarece nu diferă de acestea în ceea ce privește restricțiile privind funcționalitatea sau durata de utilizare.

CAL-urile de dispozitiv pentru Exchange Server 2019 ca software utilizat oferă securitate cumpărătorului

CAL-urile Device pentru Exchange Server 2019 oferite ca software folosit nu numai că oferă clienților Wiresoft o opțiune cu costuri reduse pentru licențierea Exchange Server, dar utilizarea lor este, de asemenea, sigură și legală! Wiresoft Device CALs pentru Microsoft Exchange Server 2019 vă oferă, de asemenea, în calitate de client, siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea instantanee după cumpărare, inclusiv activarea imediată a licenței cu o cheie de licență de volum.

Este legal să cumpărați sau să utilizați CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Exchange Server 2019?

Nu numai CAL-urile de dispozitiv pentru Exchange Server 2019 pe care le puteți achiziționa de la Wiresoft, ci și toate celelalte licențe de acces client oferite provin din inventarele de licențe corporative. Prin urmare, fiecare vânzare, precum și fiecare achiziție de CAL-uri se bazează pe jurisprudența valabilă, care permite în mod explicit comerțul cu licențe Microsoft utilizate, care, în plus, a fost confirmată în mod clar și repetat de diverse hotărâri judecătorești.

Astfel, dumneavoastră, în calitate de client, aveți siguranța juridică atunci când cumpărați CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Exchange Server 2019 și, de asemenea, atunci când le folosiți, deoarece nici Wiresoft, nici dumneavoastră, în calitate de cumpărător și utilizator, nu încălcați nicio prevedere legală în acest sens.

Un alt avantaj: softul Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor anteriori!

Rezumat: Avantajele dvs. atunci când cumpărați Device CALs pentru Exchange Server 2019 ca software folosit de la Wiresoft

Software-ul folosit de la Wiresoft pe Device CALs pentru Exchange Server 2019 vă oferă o alternativă favorabilă la ofertele convenționale ale multor alți furnizori de software - acest lucru este valabil și pentru alte licențe de acces.

În plus, nu există nici o restricție privind numărul minim de CAL pentru dispozitive care trebuie achiziționate, astfel încât licențele pot fi personalizate și flexibile, mai degrabă decât pe o scară mobilă rigidă. Clienții Wiresoft pot reduce, de asemenea, costul licențelor de acces la Exchange Server în funcție de utilizarea reală a serviciilor de server.

Pe lângă licențele de acces pentru dispozitive folosite pentru Exchange Server 2019, în magazinul de software Wiresoft puteți găsi, de asemenea, CAL-uri de utilizator, precum și licențe de acces client corespunzătoare pentru versiunile actuale de pre-lansare ale MS Exchange Server, în plus, licențe software pentru alte software de server Microsoft, inclusiv licențele de acces necesare respective. Acest lucru vă permite să vă suplimentați inventarul de software din alte domenii de activitate cu licențe folosite de la Wiresoft, ceea ce evită costurile suplimentare pentru hardware nou, precum și problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate de utilizarea unor versiuni neuniforme de software.

Pe lângă Device CALs și Licențele de server, puteți găsi și alte programe software Microsoft în magazinul de software Wiresoft - cu toate avantajele pe care le oferă software-ul folosit. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru MS Exchange Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să apelați la consultanța noastră competentă pe chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii