Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10028
 • D87-07499
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
980,90 RON * 1.088,90 RON * (9,92% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Visio 2019 este cea mai recentă versiune a sofisticatului software Microsoft pentru vizualizarea informativă atât a proceselor și contextelor de afaceri, cât și a celor tehnice; cu ajutorul instrumentelor și formularelor incluse, chiar și problemele sau seturile de date complexe pot fi prezentate și comunicate în mod clar. Interfața de birou deja cunoscută din programele MS Office facilitează în mod deosebit inițierea cu Visio 2019, astfel încât chiar și utilizatorii noi se pot orienta rapid și pot utiliza intuitiv diversele instrumente și funcții pentru a converti datele sau ideile existente în diagrame informative, în funcție de cerințele proiectului: Formele disponibile în Visio 2019 Professional sunt potrivite pentru crearea detaliată a fluxurilor de lucru și a diagramelor organizaționale, precum și a proceselor și sistemelor tehnice etc. - forma "wireframe" este nouă aici. În plus, în special în ediția Professional, sunt oferite acum și diagramele de structură UML, care sunt potrivite pentru modelarea claselor și interfețelor. În plus, software-ul a fost optimizat pentru un import mai ușor și o procesare mai rapidă a fișierelor DWG din AutoCAD.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"

Visio 2019 Professional - software-ul profesional de vizualizare Microsoft ca licență unică pentru achiziționare

Visio 2019 este cea mai recentă versiune a sofisticatului software Microsoft pentru vizualizarea informativă a proceselor și contextelor de afaceri și tehnice; cu ajutorul instrumentelor și formularelor incluse, chiar și problemele sau seturile de date complexe pot fi prezentate și comunicate în mod clar.

Interfața de birou deja cunoscută din programele MS Office facilitează în mod deosebit începerea cu Visio 2019, astfel încât chiar și utilizatorii noi se pot orienta rapid și pot utiliza intuitiv diferitele instrumente și funcții pentru a converti datele existente sau chiar ideile în diagrame informative, în funcție de cerințele proiectului: Formele disponibile în acest scop în Visio 2019 Professional sunt potrivite pentru crearea detaliată a fluxurilor de lucru și a diagramelor organizaționale, precum și a proceselor și sistemelor tehnice etc. - forma "model wireframe" este nouă aici. În plus, în special în ediția Professional Edition, sunt oferite acum și diagrame de structură UML, care sunt potrivite pentru modelarea claselor și interfețelor. În plus, software-ul a fost optimizat pentru a facilita importul și procesarea mai rapidă a fișierelor DWG din AutoCAD.

De asemenea, Visio 2019 Professional a fost îmbunătățit pentru utilizarea pe un dispozitiv tactil, prin urmare, programul poate fi operat pe dispozitivele corespunzătoare atât cu un stilou digital, cât și doar cu un deget, chiar și pentru a desena sau a adăuga note. Iar atunci când este conectat la Azure Active Directory sau la un server Exchange, Visio 2019 poate importa date direct în Shapes din Excel, de exemplu.

Căror utilizatori se adresează ediția Visio 2019 Professional?

Pe lângă companiile de dimensiuni medii, ediția Visio 2019 Professional este destinată în primul rând companiilor și organizațiilor mai mari, în care munca în echipă este principalul obiectiv atunci când vine vorba de crearea de vizualizări ale proceselor și structurilor de afaceri etc., în mod profesionist și la un nivel foarte ridicat. În acest scop, este disponibil un număr mare de forme, clar clasificate în șabloane, care pot fi adaptate în continuare în funcție de propriile cerințe și apoi salvate ca șabloane noi pentru a fi reutilizate. Prin intermediul MS SharePoint Server sau OneDrive, diagramele create cu Visio 2019 pot fi, de asemenea, partajate în cloud cu colegii din echipă sau cu partenerii și pot fi puse la dispoziție cu ajutorul funcției integrate de comentarii.

Ediția Professional Edition a Microsoft Visio 2019 oferită la Wiresoft în magazinul de software este o singură licență în versiune de achiziție - acesta este un software folosit, care are un preț semnificativ mai mic în comparație cu comerțul obișnuit, care de obicei îl vinde doar ca parte a unui acord de licență de volum. Acest lucru oferă companiilor de toate mărimile o oportunitate economică favorabilă de a utiliza în mod cuprinzător acest software de vizualizare profesională de la Microsoft în cadrul operațiunilor lor.

În magazinul online Wiresoft Software, există și alte aplicații Microsoft compatibile cu Visio 2019, disponibile sub formă de licențe unice de software second-hand la preț redus, cum ar fi Windows 10, care este o condiție obligatorie pentru utilizarea Vision 2019. Următoarea prezentare generală prezintă pe scurt principalele caracteristici și inovații ale Visio 2019 Professional Edition.

Utilizați o selecție extinsă de diagrame Visio sau creați pur și simplu propriile forme

Visio 2019 Professional conține un număr foarte mare de diagrame Visio pentru toate domeniile de aplicații imaginabile; acestea sunt organizate în mod clar în diverse șabloane care conțin formele individuale respective. Formele pot fi umplute direct cu text, programul inserând automat acest lucru la scriere, dar pot fi, de asemenea, legate direct la o foaie de calcul Excel sau la o bază de date Exchange sau la date importate prin intermediul serviciilor MS SharePoint sau OneDrive.

Portofoliul Visio 2019 Professional oferă peste 600 de forme în acest scop, iar aproximativ 400 dintre acestea sunt, de asemenea, forme "inteligente": metadatele legate de ele sunt reajustate automat în forma respectivă atunci când sunt actualizate. În plus, multe forme sunt conforme cu standardele industriale, astfel încât aceste diagrame conțin informații obligatorii. În concluzie, Visio 2019 Professional Edition oferă utilizatorilor tot ce au nevoie pentru munca creativă pentru a reprezenta procesele sau sistemele într-un mod ușor de înțeles. Visio 2019 Professional include, de asemenea, mai multe:

Nou: diagrame UML exclusive pentru Visio 2019 Professional Edition

Diagramele de comunicare, de componente și de implementare pot fi create foarte bine în Visio 2019 Professional cu ajutorul instrumentelor UML integrate, de exemplu, pentru a vizualiza porturi și interfețe, precum și relații și componente: UML - Unified Modeling Language - a fost dezvoltat ca un limbaj de modelare grafică special pentru vizualizare și documentare, precum și pentru specificarea și proiectarea componentelor software și a altor sisteme.

Pentru a numi doar câteva exemple despre cum pot fi utilizate diagramele UML în Visio 2019 Professional: Diagramele de clasă UML arată astfel o vedere statică a claselor, precum și relațiile dintre obiectele unui sistem, în timp ce diagramele de componente împart un astfel de sistem în componente conexe, ceea ce permite, de asemenea, vizualizarea structurii unui cod. În plus, diagramele de implementare UML ilustrează configurația elementelor hardware și software, iar diagramele de secvență UML prezintă toți actorii sau obiectele care participă la o interacțiune.

Nou: Diagrame de notație a bazelor de date

Ediția Professional Edition include, de asemenea, tipul Database Notation Diagrams, numit și Entity Relationship Model (ER Model sau ERM), care poate fi utilizat pentru a crea un model grafic al unei baze de date simple sau complexe.

Alte îmbunătățiri și adăugiri în Visio 2019

În afară de acestea, Visio 2019 Professional oferă și mai multe tipuri noi de diagrame sau caracteristici și, de asemenea, suport optimizat pentru fișierele AutoCAD:

Noile diagrame de pornire fac mai rapidă începerea cu Visio 2019

Visio 2019 include, de asemenea, noi diagrame de pornire în Brainstorming, Organigrama și "Limbajul de specificații și descriere" - SDL, care sunt adesea necesare pentru a arăta diagrame de flux, fluxuri de lucru și termene. Programul oferă, de asemenea, îndrumări practice cu privire la modul de creare a unui tip adecvat de diagramă, ceea ce este deosebit de util pentru începători.

Formele deja incluse în Visio 2019 Professional pot fi, de asemenea, personalizate în funcție de propriile cerințe. Astfel, componentele individuale pot fi editate cu ajutorul instrumentelor de modelare - cum ar fi gradienți și transparență, efecte precum umbre și strălucire, oglindire și 3D: în acest scop, textele pot fi modificate în direcția de rulare, formatare și culoare, precum și liniile/marginile pot fi ajustate în grosime, stil și culoare; în plus, este posibilă și editarea întregii diagrame.

Utilizatorii își pot crea propriile forme în Vision 2019 Professional și le pot salva pentru a fi disponibile ca formă principală data viitoare când sunt folosite, adăugându-le la șablonul Favorite.

Nou: Diagrame Wireframe

De asemenea, o noutate în Visio 2019 este tipul de diagramă wireframe; diagramele wireframe sunt utilizate în principal pentru a schița idei pentru interfața de utilizator, caracteristicile și conținutul unei aplicații în timpul dezvoltării acesteia.

Nou: Suportul pentru AutoCAD a fost optimizat

În plus, suportul pentru AutoCAD în Visio 2019 a fost acum îmbunătățit și extins: fișierele DWG sau DXF create cu versiunea AutoCAD 2007 sau mai veche pot fi acum importate mai rapid, precum și scalate mai bine, iar suprapunerea formelor este, de asemenea, mai lipsită de întârzieri. Obiecte AutoCAD importate în Visio 2019, cum ar fi.

Planșele sau schițele clădirilor pot fi convertite într-o formă Visio și apoi completate cu alte forme, de exemplu, pentru a planifica dispunerea și distribuția posturilor de lucru sau a mașinilor și echipamentelor într-o încăpere.

Tipuri tipice de diagrame Visio în Visio 2019 Professional Edition

Următoarele tipuri de diagrame sunt doar exemple ale celor mai frecvent utilizate forme disponibile în Visio 2019 Professional:

Pentru proiectarea și ingineria clădirilor:

 • Planșele de etaj ilustrează modul în care sunt utilizate spațiile, cum ar fi în planificarea spațiului într-o afacere sau organizație.
 • Planurile clădirilor permit reprezentări tehnice în conformitate cu IEEE ale infrastructurii sau serviciilor clădirii, cum ar fi circuite, instalații, conducte și alte sisteme.

Procesele legate de companie și de proiecte:

 • Diagramele de flux vizualizează fazele individuale ale proceselor de afaceri sau chiar ale procedurilor tehnice,
 • diagramele Swimlane sunt utilizate în special pentru a atribui etape individuale de lucru diferitelor departamente din cadrul companiei.
 • Diagramelede flux interfuncționale de tip IDEF0 modelează deciziile sistemului sau ale companiei, în timp ce diagramele BPMN sunt utilizate în special în informatică de afaceri sau în managementul proceselor.
 • Diagramele proceselor de afaceri sunt utilizate pentru a explica procesele operaționale complexe.
 • Diagramele pivot sunt utilizate pentru evaluarea unor cantități mai mari de date, în timp ce
 • Diagramelecronologice documentează fluxul proceselor de afaceri.
 • Diagramele cu bare 3D ilustrează, de exemplu, vânzările, profiturile sau alți indicatori cheie de performanță.

Reprezentări tehnice:

 • Diagramele de flux ale procesului sunt utilizate în principal pentru a vizualiza procesele chimice și industriale și echipamentele necesare în cadrul procesului.
 • Diagramele IT, cum ar fi diagramele ITIL (Information Technology Infrastructure Library), sunt utilizate pentru a ilustra funcțiile și rolurile predefinite într-un sistem, de exemplu, în directoare și baze de date active.

Alte tipuri de diagrame structurale:

 • Organigramele clarifică structura organizației și ierarhiile, inclusiv dependențele.
 • Diagramele de secvență conțin toți participanții la o interacțiune, inclusiv evenimentele.
 • Diagramele de activitate, pe de altă parte, descriu comportamente interne pentru metode și acțiuni.
 • Diagramele de stare ilustrează, de exemplu, ciclul de viață al obiectelor produsului.
 • Diagramele de cazuri de utilizare vizualizează fazele individuale ale unui proiect, în timp ce
 • Diagramele de comunicare arată interacțiunea dintre elementele unui sistem.

Cerințe hardware și alte cerințe pentru utilizarea Microsoft Visio 2019 Professional

Practic, MS Vision 2019 Professional Edition, atât în versiunea pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți, poate fi utilizat doar împreună cu Windows 10 sau Windows Server 2019! Informații suplimentare privind cerințele minime respective pot fi găsite în următoarea prezentare generală:

 • Procesor: min. 1,6 GHz, Dual-Core
 • Sisteme de operare (absolut necesare): Windows 10, Windows Server 2019
 • RAM: cel puțin 4 GB RAM (64 de biți) sau 2 GB RAM (32 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 4,0 GB spațiu liber pe disc
 • Rezoluție afișaj/ecran: 1.280 x 768
 • Grafică: Placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware-ului grafic
 • Versiunea .NET: Anumite funcții Vision 2019 necesită instalarea .NET 3.5 sau 4.6
 • Utilizarea funcțiilor de partajare a fișierelor Visio bazate pe cloud descrise necesită un cont OneDrive, OneDrive for Business sau SharePoint

MS Visio 2019 Professional Edition - cumpărați licența unică la Wiresoft

Wiresoft oferă MS Visio 2019 Professional Edition în magazinul online sub formă de licență pentru un singur utilizator, acesta este așa-numitul software folosit, care are astfel un preț semnificativ mai mic în comparație cu produsul nou comparabil. Versiunea de achiziție a Visio 2019 vă oferă, pe lângă reducerea de preț, și un alt mare avantaj: posibilitatea de utilizare nelimitată, spre deosebire de versiunea cu abonament.

Licența oferită pentru un singur utilizator a ediției Professional Edition a MS Visio 2019 provine dintr-o licență de volum a acestui program Microsoft, care a fost achiziționată pentru prima dată și, eventual, utilizată de o companie. Atunci când această licență de volum a fost revândută, a fost împărțită în licențe individuale și, prin urmare, a fost marcată ca software folosit sau "Software folosit". Nici împărțirea licenței de volum Visio 2019 Professional în astfel de licențe individuale, nici noua etichetare ulterioară ca "Software folosit" nu include restricții privind funcționalitatea sau capacitatea de utilizare a acestuia - nu numai pentru că acest proces nu încalcă nicio prevedere legală valabilă, ci și pentru că, în general, software-ul nu se poate uza.

Cumpărarea de software cu Wiresoft - întotdeauna o afacere sigură cu multe avantaje pentru dumneavoastră! Atunci când achiziționați o licență disponibilă în magazinul Wiresoft, cum ar fi MS Visio 2019 Professional, beneficiați nu numai de prețul foarte scăzut, ci și de descărcarea instantanee și sigură după finalizarea procesului de plată și de activarea imediată a licenței software cu cheia de licență de volum inclusă. În plus, cumpărarea de licențe software folosite pentru ediții exclusive ale programelor Microsoft, cum ar fi MS Visio 2019 Professional sau alte programe, vă oferă posibilitatea de a le utiliza fără restricții de abonament.

În magazinul Wiresoft Software Shop pentru software Microsoft folosit, puteți găsi Visio 2019 Professional Edition, precum și alte ediții sau versiuni de Visio și alte software Microsoft, cum ar fi Windows 10 și Windows Server 2019, care sunt necesare pentru a utiliza Visio 2019 Professional. Dacă aveți întrebări despre MS Visio 2019 Professional sau despre orice alt software Microsoft oferit în magazin, folosiți sfatul nostru de expert în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii