Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL

MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL

320,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10028
 • D87-07499
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Visio 2019 Professional - software-ul profesional de vizualizare Microsoft ca licență unică...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"

Visio 2019 Professional - software-ul profesional de vizualizare Microsoft ca licență unică pentru achiziționare

Visio 2019 este cea mai recentă versiune a sofisticatului software Microsoft pentru vizualizarea informativă a proceselor și contextelor tehnice și de afaceri; cu ajutorul instrumentelor și formularelor incluse, chiar și problemele sau seturile de date complexe pot fi prezentate și comunicate în mod clar.

Interfața de birou deja cunoscută din programele MS Office facilitează în mod deosebit inițierea cu Visio 2019, astfel încât chiar și utilizatorii noi se pot orienta rapid și pot utiliza intuitiv diferitele instrumente și funcții pentru a converti datele sau ideile existente în diagrame informative, în funcție de cerințele proiectului: Formele disponibile în Visio 2019 Professional sunt potrivite pentru crearea detaliată a fluxurilor de lucru și a diagramelor organizaționale, precum și a proceselor și sistemelor tehnice etc. - forma "wireframe" este nouă aici. În plus, în special în ediția Professional Edition, sunt oferite acum și diagrame de structură UML, care sunt potrivite pentru modelarea claselor și interfețelor. În plus, software-ul a fost optimizat pentru a facilita importul și procesarea mai rapidă a fișierelor DWG din AutoCAD.

De asemenea, Visio 2019 Professional a fost îmbunătățit pentru utilizarea pe un dispozitiv tactil, prin urmare programul poate fi operat pe dispozitivele finale corespunzătoare atât cu un stilou digital, cât și doar cu degetul, de asemenea pentru a desena sau a adăuga note. Iar atunci când sunt conectate la Azure Active Directory sau la un server Exchange, datele pot fi importate direct în Shapes în Visio 2019, de exemplu din Excel.

Pentru ce utilizatori este destinată Visio 2019 Professional Edition?

Pe lângă companiile de dimensiuni medii, Visio 2019 Professional Edition se adresează în primul rând companiilor și organizațiilor mai mari, în care munca în echipă este principalul obiectiv atunci când vine vorba de crearea de vizualizări ale proceselor și structurilor de afaceri etc. în mod profesionist și la un nivel foarte ridicat. În acest scop, este disponibil un număr mare de forme, clar clasificate în șabloane, care pot fi adaptate în continuare în funcție de propriile cerințe și apoi salvate ca șabloane noi pentru a fi reutilizate. Diagramele create cu Visio 2019 pot fi, de asemenea, partajate în cloud cu colegii din echipă sau cu partenerii prin intermediul MS SharePoint Server sau OneDrive și pot fi puse la dispoziție cu ajutorul funcției integrate de comentarii.

Ediția Professional Edition a Microsoft Visio 2019 oferită la Wiresoft în magazinul de software este o licență unică în versiune de achiziție - acesta este un software folosit care are un preț semnificativ mai mic în comparație cu comerțul obișnuit, care de obicei îl vinde doar ca parte a unui acord de licență de volum. Acest lucru oferă companiilor de toate mărimile o oportunitate economică favorabilă de a utiliza acest software de vizualizare profesională de la Microsoft în mod cuprinzător în cadrul operațiunilor lor.

În magazinul online Wiresoft Software, există și alte aplicații Microsoft compatibile cu Visio 2019, disponibile sub formă de licențe unice cu discount Used Software, cum ar fi Windows 10, care este o condiție prealabilă obligatorie pentru utilizarea Vision 2019. Următoarea prezentare generală prezintă pe scurt cele mai importante caracteristici și inovații ale Visio 2019 Professional Edition.

Utilizați o selecție extinsă de diagrame Visio sau creați pur și simplu propriile forme

Visio 2019 Professional conține un număr foarte mare de diagrame Visio pentru toate domeniile de aplicare imaginabile; acestea sunt organizate în mod clar în diverse șabloane care conțin formele individuale respective. Formele pot fi umplute direct cu text, pe care programul îl inserează automat la scriere, dar pot fi, de asemenea, legate direct la un tabel Excel sau la o bază de date Exchange, de exemplu, sau pot fi importate date prin intermediul serviciilor MS SharePoint sau OneDrive.

Portofoliul Visio 2019 Professional oferă peste 600 de forme, dintre care aproximativ 400 sunt forme "inteligente": metadatele legate de acestea sunt reajustate automat în forma respectivă atunci când sunt actualizate. În plus, multe forme sunt conforme cu standardele industriale, astfel încât aceste diagrame conțin informații obligatorii. În concluzie, Visio 2019 Professional Edition oferă utilizatorilor tot ceea ce au nevoie pentru munca creativă, pentru a prezenta procesele sau sistemele într-un mod inteligibil. Visio 2019 Professional conține, de asemenea, mai multe:

Nou: diagrame UML exclusiv în Visio 2019 Professional Edition

Diagramele de comunicare, de componente și de implementare pot fi create foarte bine în Visio 2019 Professional cu ajutorul instrumentelor UML integrate, de exemplu, pentru a vizualiza porturile și interfețele, precum și relațiile și componentele: UML - Limbajul de modelare unificat - a fost dezvoltat ca un limbaj de modelare grafică special pentru vizualizare și documentare, precum și pentru specificarea și construirea de componente software și alte sisteme.

Pentru a numi doar câteva exemple de aplicații posibile ale diagramelor UML în Visio 2019 Professional: Diagramele de clasă UML prezintă o vedere statică a claselor, precum și relațiile dintre obiectele unui sistem, în timp ce diagramele de componente împart un astfel de sistem în componente interconectate, prin care poate fi afișată și structura unui cod. În plus, diagramele de implementare UML ilustrează configurația elementelor hardware și software, iar diagramele de secvență UML prezintă toți actorii sau obiectele care participă la o interacțiune.

Nou: Diagrame de notație a bazelor de date

Ediția Professional Edition include, de asemenea, tipul Database Notation Diagrams, numit și Entity Relationship Model (ER Model sau ERM), care poate fi utilizat pentru a crea un model grafic al unei baze de date simple sau complexe.

Alte îmbunătățiri și adăugiri în Visio 2019

În plus, Visio 2019 Professional oferă și alte tipuri noi de diagrame sau caracteristici, precum și suport optimizat pentru fișierele AutoCAD:

Noile diagrame de început permit o intrare mai rapidă în Visio 2019

Visio 2019 include, de asemenea, noi diagrame de pornire în domeniile brainstorming, organigramă și "Specification and Description Language" - SDL (pe scurt, SDL), care sunt deseori necesare pentru a arăta diagrame de flux, fluxuri de lucru și termene. Programul oferă, de asemenea, sfaturi practice despre cum să creați un tip de diagramă adecvat, ceea ce este deosebit de util pentru începători.

Formele deja incluse în Visio 2019 Professional pot fi, de asemenea, personalizate în funcție de propriile cerințe. Astfel, componentele individuale pot fi editate cu ajutorul instrumentelor de modelare - cum ar fi gradienții și transparența, efecte cum ar fi umbra și strălucirea, oglindirea și 3D: în acest scop, textele pot fi modificate în direcția de rulare, formatarea și culoarea, iar liniile/marginile pot fi ajustate în grosime, stil și culoare; în plus, este posibilă și editarea întregii diagrame.

Utilizatorii își pot crea propriile forme în Vision 2019 Professional și le pot salva astfel încât să fie disponibile ca formă principală la următoarea utilizare, adăugându-le la șablonul "Favourites".

Nou: Diagrame Wireframe

De asemenea, o noutate în Visio 2019 este tipul de diagramă wireframe; diagramele wireframe sunt utilizate în principal pentru a schița idei pentru interfața de utilizator a unei aplicații și pentru funcțiile și conținutul acesteia în timpul dezvoltării aplicației.

Nou: Suportul pentru AutoCAD a fost optimizat

În plus, suportul pentru AutoCAD în Visio 2019 a fost îmbunătățit și extins: fișierele DWG sau DXF create cu versiunea AutoCAD 2007 sau mai veche pot fi acum importate mai rapid și scalate mai bine, iar suprapunerea formelor se realizează, de asemenea, cu mai puțină întârziere. Obiecte AutoCAD importate în Visio 2019, cum ar fi.

Planșele sau schițele clădirilor pot fi convertite într-o formă Visio și apoi completate cu alte forme, de exemplu, pentru a planifica dispunerea și distribuția locurilor de muncă sau a mașinilor și echipamentelor într-o încăpere.

Tipuri tipice de diagrame Visio din Visio 2019 Professional Edition

Următoarele tipuri de diagrame sunt doar exemple ale celor mai frecvent utilizate forme disponibile în Visio 2019 Professional:

Pentru proiectarea și ingineria clădirilor:

 • Planșele de etaj ilustrează utilizarea spațiilor, de exemplu în planificarea spațiului într-o întreprindere sau organizație.
 • Planurile clădirilor permit reprezentări tehnice în conformitate cu IEEE ale infrastructurii sau serviciilor clădirii, de exemplu, circuite electrice, instalații, conducte și alte sisteme.

Procesele legate de companie și de proiect:

 • Diagramele de flux vizualizează fazele individuale ale proceselor de afaceri sau chiar ale procedurilor tehnice,
 • diagramele Swimlane sunt utilizate în special pentru a atribui etape individuale de lucru diferitelor departamente din cadrul companiei.
 • Diagramele de flux interfuncționale de tip IDEF0 modelează deciziile sistemului sau ale companiei, în timp ce diagramele BPMN sunt utilizate în special în informatică de afaceri sau în managementul proceselor.
 • Diagramele proceselor de afaceri sunt utilizate pentru a explica procesele operaționale complexe.
 • Diagramele pivot sunt utilizate pentru a analiza cantități mari de date, în timp ce diagramele cronologice
 • Diagramelecronologice documentează fluxul proceselor de afaceri.
 • Diagramele cu bare 3D ilustrează, de exemplu, vânzările, profiturile sau alți indicatori cheie de performanță.

Reprezentări tehnice:

 • Diagramele de flux ale proceselor sunt utilizate în principal pentru a vizualiza procesele chimice și industriale și echipamentele necesare pentru acestea.
 • Diagramele IT, cum ar fi diagramele ITIL (Information Technology Infrastructure Library), sunt utilizate pentru a ilustra funcțiile și rolurile predefinite într-un sistem, de exemplu, în directoare și baze de date active.

Alte tipuri de diagrame structurale:

 • Organigramele clarifică structura organizației și ierarhiile, inclusiv dependențele.
 • Diagramele de secvență conțin toți participanții la o interacțiune, inclusiv evenimentele.
 • Diagramele de activitate, pe de altă parte, descriu comportamentul intern al metodelor și acțiunilor.
 • Diagramele de stare ilustrează, de exemplu, ciclul de viață al obiectelor produsului.
 • Diagramele de cazuri de utilizare vizualizează fazele individuale ale unui proiect, în timp ce
 • Diagramele de comunicare în cadrul unui sistem arată interacțiunea dintre elemente.

Cerințe hardware și alte cerințe pentru utilizarea Microsoft Visio 2019 Professional

Practic, MS Vision 2019 Professional Edition, atât în versiunea pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți, poate fi utilizat doar împreună cu Windows 10 sau Windows Server 2019! Informații suplimentare privind cerințele minime respective pot fi găsite în următoarea prezentare generală:

 • Procesor: min. 1,6 GHz, dual core
 • Sisteme de operare (absolut necesar): Windows 10, Windows Server 2019
 • RAM: cel puțin 4 GB RAM (64 de biți) sau 2 GB RAM (32 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 4,0 GB spațiu liber pe disc
 • Rezoluție afișaj/ecran: 1.280 x 768
 • Grafică: Placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware-ului grafic
 • Versiunea .NET: Pentru anumite funcții Vision 2019, este necesară instalarea .NET 3.5 sau 4.6
 • Utilizarea funcțiilor descrise pentru utilizarea în cloud a fișierelor Visio necesită un cont de OneDrive, OneDrive for Business sau SharePoint

MS Visio 2019 Professional Edition - cumpărați licența unică la Wiresoft

Wiresoft oferă MS Visio 2019 Professional Edition în magazinul său online sub formă de licență pentru un singur utilizator. Acesta este așa-numitul software folosit, care, prin urmare, are un preț semnificativ mai mic în comparație cu software-ul nou comparabil. Pe lângă reducerea de preț, versiunea de achiziție a Visio 2019 vă oferă și un alt mare avantaj: posibilitatea de utilizare nelimitată, spre deosebire de o versiune cu abonament.

Licența pentru un singur utilizator oferită pentru ediția Professional Edition a MS Visio 2019 provine dintr-o licență de volum a acestui program Microsoft, care a fost achiziționată pentru prima dată și, eventual, utilizată de o companie. Odată cu revânzarea acestei licențe de volum, aceasta a fost împărțită în licențe individuale și, prin urmare, a fost marcată ca software folosit. Nici împărțirea licenței de volum Visio 2019 Professional în astfel de licențe individuale, nici noua etichetare ulterioară ca "software uzat" nu conține nicio restricție în ceea ce privește funcționalitatea sau capacitatea de utilizare a acestuia - nu numai pentru că acest proces nu încalcă nicio prevedere legală valabilă, ci și pentru că, în general, software-ul nu se poate uza.

Cumpărarea de software cu Wiresoft - întotdeauna o afacere sigură cu multe avantaje pentru dumneavoastră! Atunci când achiziționați o licență disponibilă în magazinul Wiresoft, cum ar fi MS Visio 2019 Professional, beneficiați nu numai de prețul foarte scăzut, ci și de descărcarea instantanee și sigură după finalizarea procesului de plată și de activarea imediată a licenței software cu cheia de licență de volum inclusă. Și: Cumpărarea de licențe de software folosite pentru ediții exclusive ale programelor Microsoft, cum ar fi MS Visio 2019 Professional sau alte programe, vă oferă posibilitatea de a le utiliza fără restricții de abonament.

În magazinul Wiresoft Software Shop pentru software Microsoft folosit, veți găsi nu numai ediția Visio 2019 Professional, ci și alte ediții sau versiuni de Visio, precum și alte programe Microsoft, cum ar fi Windows 10 și Windows Server 2019, care sunt necesare pentru utilizarea Visio 2019 Professional. Dacă aveți întrebări despre MS Visio 2019 Professional sau orice alt software Microsoft oferit în magazin, folosiți pur și simplu sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare