Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL

MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL

179,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10018
 • H30-04073
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Project 2013 Professional - programul Microsoft de gestionare a proiectelor pentru...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"

Project 2013 Professional - programul Microsoft de gestionare a proiectelor pentru profesioniști, în versiunea de achiziție

MS Project Professional 2013 este cea mai cuprinzătoare ediție a acestei soluții software Microsoft pentru a acoperi cele mai diverse tipuri de proiecte cu toate componentele relevante, pentru planificarea și administrarea precisă a acestora, precum și documentarea - sub diferite aspecte, după cum este necesar. Astfel, Project Professional 2013, cu funcțiile și caracteristicile sale integrate, îndeplinește toate cerințele de gestionare a proiectelor chiar și ale companiilor și organizațiilor mari care doresc să realizeze sarcini complexe și să gestioneze toate resursele implicate chiar și pe termen lung.

O multitudine de instrumente practice, care sunt accesibile rapid prin intermediul interfeței de birou ușor de utilizat, facilitează în mod deosebit inițierea în utilizarea software-ului de gestionare a proiectelor, astfel încât acesta poate fi utilizat rapid chiar și de către utilizatorii neexperimentați; profesioniștii vor aprecia în mod deosebit ușurința de utilizare intuitivă și diversele opțiuni de afișare.

Instrumentele integrate în MS Project Professional 2013 Edition permit planificarea și controlul diferențiat al resurselor, evitând atât alocările duble, cât și ignorarea resurselor neutilizate, astfel încât crearea și respectarea termenelor și a bugetelor să fie și mai bine asigurate - pentru a asigura implementarea cu succes a proiectelor introduse în Project. Mai ales în cazul proiectelor de amploare, numeroasele automatizări disponibile în Project 2013 Professional sunt deosebit de utile pentru a recunoaște imediat și a evita de la început blocajele în ceea ce privește resursele și termenele limită.

În special în ediția Professional Edition, resursele pot fi distribuite prin drag & drop, iar efectele asupra domeniilor individuale sunt vizibile imediat, astfel încât schimbările de anvergură pot fi bine planificate. Alegerea între diferite reprezentări ale proiectelor se concentrează fiecare pe un singur aspect: liniile de timp cu evidențierea traseelor individuale ale sarcinilor permit o mai bună imagine de ansamblu până la detalii individuale.

De asemenea, doar în Project 2013 Professional Edition este inclusă și conexiunea cu Microsoft SharePoint, astfel încât un fișier de proiect stocat acolo oferă tuturor membrilor echipei o perspectivă rapidă asupra stării curente - pentru o comunicare eficientă cu toți cei implicați.

În plus, Project 2013 Professional conține acum și numeroase opțiuni pentru evaluarea datelor proiectului sub forma unor rapoarte informative - nu numai cu privire la starea actuală, ci și la rezultatele obținute și la utilizarea resurselor - care pot fi utilizate în continuare în afara Project 2013 Professional în aplicații Office, cum ar fi Word și PowerPoint.

Pentru ce utilizatori este concepută ediția Project Professional 2013?

Ediția Professional Edition a Project 2013 a fost dezvoltată special pentru nevoile managerilor de proiect din companiile de dimensiuni medii și mari, care dezvoltă și supraveghează proiecte complexe în care este necesară o prezentare deosebit de diferențiată, de exemplu, pentru că trebuie gestionat un număr mare de resurse diferite de toate tipurile. În acest caz, funcția Team Planner, care este, de asemenea, o caracteristică exclusivă a Project Professional 2013, oferă un număr deosebit de mare de opțiuni - nu numai în crearea unui program de proiect, ci mai ales în controlul utilizării curente a resurselor și bugetelor, astfel încât toate procesele individuale să poată fi afișate și documentate cu precizie sub formă de rapoarte.

O singură licență pentru Microsoft Project 2013 Professional edition este disponibilă la Wiresoft sub forma unei versiuni de achiziție ca software folosit, ceea ce face ca prețul său să fie deosebit de avantajos, astfel încât multe companii care nu au un buget mare disponibil pentru software să beneficieze și ele de achiziția sa. Un alt avantaj al Project 2013 este faptul că software-ul este compatibil cu Windows 7, ceea ce face inutilă achiziționarea unui sistem de operare mai modern pentru a utiliza acest software de gestionare a proiectelor.

Pe lângă această ediție a Project 2013 Professional, puteți găsi și alte ediții și versiuni în magazinul online Wiresoft pentru software folosit - și, desigur, multe alte aplicații Microsoft importante - întotdeauna la condiții avantajoase ca software folosit. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici ale MS Project 2013 și în special ale ediției Professional Edition.

Caracteristici exclusive ale ediției Project 2013 Professional Edition

În special ediția Professional Edition a Project 2013 oferă următoarele caracteristici exclusive sau extensii de funcții, care permit o prezentare mult mai diferențiată a proiectelor, inclusiv o comunicare mai cuprinzătoare în cadrul echipei:

Planificator de echipe

"Team Planner" din Microsoft Project oferă tuturor utilizatorilor o perspectivă cuprinzătoare asupra stării actuale a unui proiect; aceștia pot vedea imediat unde se află o echipă în programul proiectului și unde apar blocajele. Planificarea resurselor este mult mai precisă în ediția Professional Edition, ceea ce permite o utilizare și mai eficientă în gestionarea proiectelor. De asemenea, toate sarcinile pot fi atribuite intuitiv unei resurse prin tragere și fixare, creând automat restricții corespunzătoare sau alte efecte în program. În plus, supraîncărcările de resurse sunt marcate în mod clar prin culoare.

Fiecare resursă din proiect este introdusă pe o linie separată. Toate sarcinile atribuite sunt afișate pe același rând în dreapta, iar sarcinile de resurse care nu au o dată de început sau de sfârșit definită sunt afișate și în stânga numelui lor. Alte detalii includ sarcini care nu au fost încă atribuite unei persoane, două sarcini atribuite aceleiași persoane, sarcini neprogramate sau neatribuite și sarcini finalizate. Sarcinile pot fi, de asemenea, dezactivate și pot fi realocate în Project 2013.

Utilizarea SharePoint

Prin sincronizarea cu Microsoft SharePoint, managerii de proiect pot partaja fișiere de proiect MPP cu alți utilizatori SharePoint. Astfel, membrii unei echipe pot vedea imediat ce sarcini le sunt atribuite în prezent și își pot împărtăși progresul.

Project Professional 2013 poate fi utilizat împreună cu MS SharePoint Server sau SharePoint Online pentru a crea un plan de proiect în Project și a-l sincroniza prin intermediul site-ului SharePoint. Listele respective pot fi actualizate sau pot fi create liste noi. Listele de sarcini pot fi editate în orice moment în Project Professional 2013 și pot fi sincronizate cu site-ul SharePoint.

Prezentare generală a funcțiilor generale ale Project 2013 Professional Edition

MS Project 2013 Professional Edition a fost conceput pentru a face planificarea și gestionarea proiectelor de orice dimensiune cât mai clară și mai simplă posibil - încă de la început: În acest scop, Centrul de proiecte integrat în Project 2013 face ca crearea unui nou proiect să fie relativ ușoară pentru managerii de proiect care utilizează programul pentru prima dată sau mai rar: mai întâi, aceștia îl selectează pe cel mai potrivit dintr-un set cuprinzător de șabloane predefinite și îl adaptează în funcție de cerințele ulterioare. De asemenea, este posibil să importați date sau informații din Excel.

Alternativ, este posibil să creați un fișier de proiect nestructurat în Project 2013 Professional cu o diagramă Gantt care este încă goală sau să deschideți un proiect mai vechi adecvat și să-i reutilizați structura.

În prezent, sunt disponibile numeroase instrumente pentru etichetarea diferențiată a resurselor relevante sau a tipurilor de resurse relevante, care sunt utilizate intuitiv pentru a planifica și controla cursul proiectului. Interfața optimizată a biroului face posibilă înregistrarea imediată și în orice moment a tuturor informațiilor esențiale, astfel încât managerii de proiect să mențină o imagine de ansamblu a componentelor importante în fiecare fază.

Prezentarea în funcție de termene în Project 2013 Professional oferă claritate

O componentă fundamentală în MS Project 2013 Professional este vizualizarea cronologică a diagramei cu bare Gantt, care permite managerilor de proiect să mențină o imagine de ansamblu în fiecare etapă, chiar și în planificări mai complexe, pe termen lung. Aceasta conține o imagine a stadiului actual al proiectului și arată, de asemenea, etapele importante, pe lângă cele mai importante sarcini - ediția Professional Edition oferă aici o profunzime și un nivel de detaliu și mai mare. Cu ajutorul meniului "Task Path", se pot evidenția, pe lângă barele de sarcini, și trasee individuale de sarcini ale unei diagrame Gantt. Dacă faceți clic pe o sarcină individuală, traseele corespunzătoare sunt afișate într-o culoare diferită, astfel încât acestea să se distingă de celelalte sarcini.

Gestionarea cuprinzătoare a tuturor resurselor în MS Project Professional 2013

Cea mai importantă sarcină în managementul proiectelor este planificarea și utilizarea precisă a tuturor resurselor necesare, pentru care este indispensabilă o prezentare clară a resurselor disponibile. MS Project Professional 2013 oferă două vizualizări diferite în acest scop: "Tabel de resurse" și "Informații despre resurse". În plus, Project 2013 Professional face distincție între trei tipuri de resurse: forță de muncă, materiale și costuri.

 • "Munca" înregistrează atât oamenii, cât și mașinile. Calendarul corespunzător permite introducerea orelor de lucru sau a perioadelor de indisponibilitate și conține, de asemenea, câmpuri pentru tarife orare sau unități maxime.
 • "Material" înregistrează materialele relevante pentru proiect și cantitățile corespunzătoare.
 • "Costuri" permite înregistrarea separată a unor sume unice sau periodice.

În plus, în Project Professional 2013, fiecărui tip de resursă i se poate atribui o adresă de e-mail pentru comunicare, în plus față de denumirea exactă - Lync poate fi utilizat și în acest scop - precum și propriul cont de acces cu cod de identificare. Un câmp de text liber oferă spațiu suplimentar pentru alocarea exactă a unei resurse, iar câmpul "tip de rezervare" face, de asemenea, diferența între resursele angajate și cele programate. Pentru buget și material sunt disponibile opțiuni suplimentare, cum ar fi "Generic", "Activ" sau "Inactiv" etc.

Pe lângă aceste opțiuni de identificare precisă a resurselor în funcție de tip, Project 2013 Professional oferă încă o opțiune de diferențiere care depășește proiectele individuale: și anume, între cele care sunt disponibile în general în întreaga companie - acestea se numesc "resurse de întreprindere" și sunt gestionate de un administrator - și așa-numitele "resurse locale" - acestea sunt disponibile doar pentru managerii de proiect individuali, iar pentru o definire mai precisă a competențelor respective, există "resurse generice".

Raportare cuprinzătoare în MS Project Professional 2013

Crearea de rapoarte informative pentru toate fazele decisive sau sub diferite aspecte este, de asemenea, una dintre sarcinile tipice ale managementului de proiect. Project 2013 Professional oferă multe opțiuni în acest sens: De exemplu, pentru un proiect în curs de desfășurare se poate documenta starea actuală și se pot descrie fazele sau elementele importante, dar se poate crea și o reprezentare a întregului parcurs al proiectului după finalizarea acestuia, care este utilizată ca model pentru sarcini similare viitoare. În acest scop, Microsoft Project 2013 conține șabloane de raport adecvate și șabloane în format tabel pentru diferite tipuri de rapoarte, inclusiv instrumentele de desen și diagramă respective, cu ajutorul cărora pot fi documentate toate valorile de bază importante ale planului, de exemplu, cum ar fi lucrările, durata, termenele și costurile, iar ediția Professional Edition permite o mai mare profunzime și diferențiere.

Rapoartele create pentru un proiect în curs sunt actualizate și ajustate automat, oferind astfel întotdeauna informații actualizate. Project 2013 Professional oferă o vizualizare divizată în acest scop, în care este posibil să se observe exact cum se modifică raportul respectiv în timp real.

MS Project Professional 2013 oferă, de asemenea, opțiunea de a crea rapoarte dinamice de detaliere, care conțin nu numai planul de bază, ci și fazele și sarcinile care se află în stadiul de planificare, precum și cele care au fost finalizate; diagrama liniară integrată arată dintr-o privire dacă programul respectiv este respectat.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Project Professional 2013

Microsoft Project Professional 2013 este disponibil pentru descărcare în versiunile pe 32 și 64 de biți. Atât versiunea pe 32 de biți, cât și cea pe 64 de biți a ediției sunt acceptate de sistemele de operare Windows 7, Windows 8 și Windows 8.1. Cu toate acestea, Microsoft Project Professional 2013 nu este compatibil cu Microsoft Office 2016! Windows Server 2008 R2 și Windows Server 2012 acceptă Project Professional 2013 numai în versiunea pe 64 de biți. Se aplică, de asemenea, următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți
 • Sisteme de operare pentru servere: Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2012 - numai pe 64 de biți
 • Procesor: x86- sau x64-bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • RAM: cel puțin 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Ecran: Placă grafică compatibilă cu DirectX10, rezoluție min. 1.024 x 576 pixeli

Cumpărați MS Project 2013 Professional Edition ieftin ca software folosit la Wiresoft

Ediția Professional Edition a MS Project 2013 este disponibilă în magazinul online Wiresoft ca licență pentru un singur utilizator - este un software folosit, ceea ce înseamnă că prețul său este semnificativ mai mic decât cel al unui software nou comparabil - cu toate acestea, această denumire nu înseamnă nicio restricție în ceea ce privește gama de funcții, nu numai pentru că software-ul nu este, în general, supus uzurii.

Licența pentru un singur utilizator pentru ediția profesională a Project 2013 oferită de Wiresoft ca software folosit se bazează pe dizolvarea unei licențe de volum și pe conversia acesteia în licențe individuale pentru acest program Microsoft, care a fost achiziționat anterior și, eventual, utilizat ca atare de către o companie. Divizarea licenței de volum nu are efecte negative, cum ar fi o restricție a capacității de utilizare a acesteia, și nici nu reprezintă un proces nepermis din punct de vedere juridic; în plus, toate licențele pentru software-ul Microsoft Project 2013 și pentru alte programe Microsoft oferite de Wiresoft ca software utilizat provin inițial de la o societate. Acest lucru înseamnă că și în acest caz se aplică jurisprudența valabilă, care clarifică în mod clar faptul că achiziționarea sau vânzarea de software folosit este un proces legal. Acest fapt a fost confirmat, de asemenea, de diverse hotărâri judecătorești obligatorii din punct de vedere juridic.

Pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, acest lucru înseamnă că, pe de o parte, un posibil risc de răspundere este exclus în mod fiabil, iar pe de altă parte, software-ul utilizat de Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită documentației complete a lanțului dintre cumpărător și vânzător. Versiunea de achiziție a MS Project 2013 Professional Edition oferită de Wiresoft oferă, pe lângă prețul de vânzare semnificativ mai mic, avantajul unei utilizări nelimitate: nu include un abonament, care poate fi asociat cu costuri suplimentare. Achiziția de software de la Wiresoft este, prin urmare, o afacere sigură care vă oferă numai avantaje! În plus, această versiune mai veche a Project Professional este foarte rar oferită în comerțul obișnuit.

În plus față de prețul deosebit de avantajos al unei licențe folosite de Project 2013 Professional, beneficiați de descărcarea instantanee și securizată, inclusiv de activarea imediată a licenței dumneavoastră cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Cu licențele de software folosit de la Wiresoft - nu numai pentru MS Project 2013 - puteți, în calitate de cumpărător, să continuați să folosiți și edițiile mai vechi ale programelor Microsoft. În plus, veți găsi și alte aplicații exclusive care nu sunt disponibile pentru utilizatorii individuali în comerțul convențional: pe lângă multe programe compatibile cu MS Project 2013 Professional, acestea includ și versiuni mai noi - inclusiv ale sistemelor de operare Windows. Dacă aveți întrebări despre MS Project 2013 Professional sau despre orice alt program Microsoft oferit, apelați la sfaturile noastre competente în chat, prin e-mail sau telefonic.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare