Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD

MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD

159,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10019
 • 076-05334
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Project 2013 Standard - softul Microsoft de management de proiect dovedit ca versiune de...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"

Project 2013 Standard - softul Microsoft de management de proiect dovedit ca versiune de achiziție

MS Project Standard 2013 este o ediție populară a soluției software Microsoft pentru înregistrarea, planificarea, precum și pentru administrarea și documentarea celor mai diverse tipuri de proiecte, nu numai în cadrul companiilor mici și mijlocii, ci și de către liber profesioniști: programul oferă toate funcțiile și instrumentele necesare pentru definirea și delegarea sarcinilor tipice în gestionarea proiectelor. Acest software de gestionare a proiectelor poate fi utilizat rapid și de către utilizatorii neexperimentați care sunt deja familiarizați cu interfața de utilizator cunoscută din Office; în plus, pe lângă dispunerea sa clară, toate funcțiile sunt ușor de utilizat în mod intuitiv.

Instrumentele disponibile în MS Project Standard 2013 servesc la planificarea și controlul sigur al resurselor, termenelor și bugetelor pentru implementarea cu succes a proiectelor înregistrate. În plus, numeroasele automatizări din Project 2013 Standard simplifică planificarea proiectelor, astfel încât blocajele în ceea ce privește resursele și termenele limită să fie recunoscute și eliminate în timp util. Reprezentarea proiectelor într-o linie de timp oferă o mai bună imagine de ansamblu, în special pentru proiectele complexe, iar traseele sarcinilor individuale pot fi evidențiate astfel încât toți membrii echipei să poată obține rapid o imagine de ansamblu asupra stării actuale. În plus, în Project 2013 Standard pot fi create multe evaluări sub forma unor rapoarte informative privind starea, precum și rezultatele și resursele etc. pentru o comunicare eficientă cu toți cei implicați, iar acestea pot fi utilizate în continuare în aplicații Office precum Word și PowerPoint.

Pentru ce utilizatori a fost dezvoltat Project Standard 2013?

MS Project 2013 în ediția Standard a fost dezvoltat pentru nevoile managerilor de proiect care dezvoltă și gestionează proiecte în mod independent sau în cadrul IMM-urilor. Funcțiile și caracteristicile extinse integrate în Project 2013 Standard oferă toate posibilitățile care apar în sarcinile tipice de management de proiect: de la crearea de programe de proiect, la planificarea resurselor și a costurilor, la gestionarea tuturor sarcinilor individuale și raportarea.

Această licență unică pentru Microsoft Project 2013 Standard Edition este disponibilă de la Wiresoft ca software folosit sub formă de versiune de achiziție, ceea ce face ca prețul său să fie deosebit de avantajos, astfel încât achiziționarea sa oferă un avantaj economic și pentru persoanele care desfășoară activități independente și liber-profesioniști. În plus, Project 2013 este compatibil cu Windows 7, astfel încât nu este necesară achiziționarea unui sistem de operare mai modern pentru a utiliza acest software.

Pe lângă alte ediții Project și versiuni mai noi, în magazinul online Wiresoft Software puteți găsi și alte aplicații Microsoft, precum sistemele de operare - întotdeauna ca software folosit și, prin urmare, la condiții avantajoase. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici ale Project 2013 Standard Edition.

Caracteristici importante ale Project 2013 Standard Edition pentru un management eficient al proiectelor

Obiectivul principal al MS Project 2013 Standard Edition este de a face planificarea și implementarea proiectelor clare și simple în fiecare fază, încă de la început. Acest lucru începe încă de la crearea unei sarcini noi: cu ajutorul Centrului de proiecte integrat în Project 2013, utilizatorii pot crea un nou proiect în doar câțiva pași, chiar și fără prea multe cunoștințe prealabile. Pentru a face acest lucru, aceștia pot alege din mai multe șabloane predefinite și pot importa informațiile respective, de exemplu, din Excel. Managerii de proiect care sunt deja familiarizați cu Project 2013 pot, de asemenea, să creeze un proiect gol cu o diagramă Gantt necompletată sau să deschidă un proiect mai vechi în acest scop. Numeroase funcții și instrumente ușor de utilizat intuitiv permit etichetarea diferențiată a tuturor resurselor, precum și urmărirea precisă a progresului proiectului, inclusiv crearea de rapoarte pentru toate fazele decisive. În plus, interfața desktop optimizată permite captarea rapidă a tuturor informațiilor esențiale, astfel încât utilizatorii să aibă întotdeauna o imagine de ansamblu a tuturor detaliilor.

Gestionarea eficientă a resurselor cu Project 2013 Standard

Una dintre sarcinile centrale ale managementului de proiect este administrarea clară a tuturor resurselor disponibile. În MS Project Standard 2013, cele două vizualizări "Tabel de resurse" și "Informații despre resurse" sunt disponibile în acest scop.

Standardul Project 2013 face distincție între trei tipuri de resurse: forță de muncă, materiale și costuri.

 • La rubrica "Forța de muncă" - în funcție de tipul de proiect - pot fi specificate atât persoanele, cât și mașinile. Acestea pot fi completate de un calendar pentru orele de lucru sau de indisponibilitate, precum și de tarife orare sau unități maxime.
 • În secțiunea "Material", sunt înregistrate toate consumabilele tipice și cantitățile acestora.
 • În secțiunea "Costuri", se poate face o distincție între cele care sunt suportate o singură dată sau periodic.

Pentru introducerea și definirea exactă a tipului de resursă respectiv, pe lângă specificarea exactă a numelui resursei, se poate utiliza o adresă de e-mail pentru comunicarea directă - de asemenea, prin Lync, dacă se utilizează -, un cont de conectare separat, precum și un cod de identificare și, de asemenea, un câmp de text liber pentru alocarea resurselor. În plus, la rubrica "Tip de rezervare", se poate face o distincție între resursele angajate și cele programate, care definește mai detaliat disponibilitatea respectivă, pe lângă alte opțiuni de introducere a costurilor sau a bugetului și a materialelor - aici sunt disponibile și alte opțiuni pentru specificații suplimentare, cum ar fi "Generic", "Activ" sau "Inactiv" etc.

În plus, Project 2013 Standard permite o diferențiere suplimentară între resursele care sunt disponibile pentru întreaga companie - așa-numitele "resurse de întreprindere" care sunt gestionate de un administrator - precum și resursele locale care pot fi utilizate doar de un anumit manager de proiect și resursele generice pentru definirea mai precisă a competențelor individuale.

Pentru o mai bună planificare a resurselor, în special în cazul unor proiecte numeroase sau deosebit de extinse, în Project 2013 Standard sunt disponibile diverse automatizări care simplifică planificarea proiectelor. De exemplu, programul indică momentul în care o resursă este alocată la două sarcini care se desfășoară în același timp. Toate modificările efectuate în cadrul unui proiect afectează în mod automat toate celelalte componente afectate de acestea.

Termene în Project 2013 Standard pentru o mai mare claritate

Cu vizualizarea cronologică, managerii de proiect pot urmări procesele mai complexe și pe termen lung cu MS Project 2013 Standard. Diagrama cu bare Gantt oferă o imagine diferențiată a situației actuale, arătând cele mai importante sarcini și repere; aceasta poate fi utilizată și pentru raportare.

Pentru o mai mare claritate, traseele individuale ale sarcinilor dintr-o diagramă Gantt pot fi evidențiate prin intermediul meniului "Task path" cu același nume din barele de sarcini. Dacă faceți clic pe o anumită sarcină, traseele respective sunt afișate în culoarea lor proprie pentru a le evidenția față de celelalte.

Raportare profesională în MS Project Standard 2013

Atât în timpul unui proiect în curs de desfășurare, cât și după finalizarea acestuia, crearea de rapoarte informative este una dintre sarcinile standard ale managementului de proiect, pentru a documenta starea actuală, precum și pentru a descrie fazele importante sau  pentru a utiliza reprezentarea întregului progres al proiectului ca model pentru viitoarele sarcini comparabile. De asemenea, în MS Project Standard 2013 pot fi întocmite rapoarte dinamice de detaliere, care prezintă fazele planificate, precum și fazele și lucrările deja finalizate într-o diagramă liniară, alături de planul de bază, indicând dintr-o privire dacă este respectat calendarul proiectului în cauză.

Microsoft Project 2013 include șabloane de rapoarte corespunzătoare pentru toate tipurile de raportare, precum și șabloane și instrumente în format tabelar, vizualizări, instrumente de desen și grafice etc., pentru a documenta valorile de bază cheie, cum ar fi durata, lucrările, costurile și termenele limită, în diferite profunzimi, în funcție de necesități.

Rapoartele create pentru un proiect în curs de desfășurare sunt adaptate automat și, astfel, conțin întotdeauna informații actualizate. În acest scop, o vizualizare divizată este disponibilă și în Project 2013 Standard pentru a observa sau controla modul în care raportul se modifică atunci când datele sunt actualizate în timp real.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Project Standard 2013

Microsoft Project Standard 2013 este disponibil pentru descărcare în următoarele versiuni: 32 de biți și 64 de biți. Atât versiunea pe 32 de biți, cât și cea pe 64 de biți a Project 2013 sunt acceptate de sistemele de operare Windows 7, Windows 8 și Windows 8.1. Cu toate acestea, software-ul Windows Server 2008 R2 și Windows Server 2012 este acceptat doar în versiunea pe 64 de biți

sprijinit. Cu toate acestea, Microsoft Project Standard 2013 nu este compatibil cu Microsoft Office 2016! Se aplică următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32 sau 64 de biți
 • Sisteme de operare pentru servere: Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2012 - 64 de biți
 • Procesor: procesor x86 sau x64 biți cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • RAM: cel puțin 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Ecran: Placă grafică compatibilă cu DirectX10 și o rezoluție de cel puțin 1.024 x 576 pixeli

Cumpărați Edition Project 2013 Standard de la Wiresoft ca software folosit la un preț avantajos

Ediția Standard a MS Project 2013 este oferită în magazinul online Wiresoft sub formă de licență pentru un singur utilizator - ca software folosit, prețul său este semnificativ mai mic decât al unui software nou comparabil - acest marcaj nu include nicio restricție în ceea ce privește gama de funcții, deoarece software-ul nu este supus uzurii; în plus, astfel de versiuni mai vechi ale software-ului Microsoft nu sunt aproape niciodată oferite în comerțul obișnuit.

Această licență pentru un singur utilizator a ediției Standard a MS Project 2013 sub forma așa-numitului software folosit a fost creată prin dizolvarea unei licențe de volum și conversia acesteia în licențe individuale ale aceluiași program care a fost achiziționat anterior și, eventual, utilizat de o companie sau organizație. Această divizare a licenței de volum de bază nu are efecte negative, cum ar fi restricționarea capacității de utilizare, și nici nu constituie un proces neautorizat din punct de vedere juridic; toate licențele pentru Microsoft Project 2013 oferite de Wiresoft ca software folosit, precum și licențele pentru alte programe Microsoft, provin inițial de la companii și, prin urmare, se aplică și jurisprudența aplicabilă: aceasta stabilește în mod clar că achiziționarea sau vânzarea de software folosit reprezintă un proces legal, care a fost confirmat de diferite hotărâri judecătorești obligatorii din punct de vedere juridic. Acest lucru înseamnă că un posibil risc de răspundere pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, este exclus în mod fiabil, iar software-ul utilizat de Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită documentației complete a lanțului cumpărător-vânzător.

Versiunea de achiziție a MS Project 2013 Standard oferă, de asemenea, avantajul unei utilizări nelimitate, deoarece nu există un abonament asociat cu costuri suplimentare. Astfel, achiziția de software de la Wiresoft este o afacere sigură care vă oferă numai avantaje! Pe lângă prețul deosebit de avantajos al unei licențe MS Project 2013 Standard, beneficiați și de descărcarea instantanee și sigură, inclusiv de activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum valabilă furnizată.

Cu o licență de software folosit pentru MS Project 2013 sau pentru un alt software Microsoft, puteți, de asemenea, în calitate de cumpărător, să continuați să utilizați ediții mai vechi ale programelor Microsoft, precum și aplicații exclusive sau chiar mai noi care nu sunt disponibile în comerțul obișnuit pentru utilizatorii individuali. Magazinul Wiresoft Software Shop pentru software folosit oferă multe alte programe Microsoft, pe lângă cele compatibile cu MS Project 2013 Standard, precum și versiuni mai noi - inclusiv cele ale sistemelor de operare Windows. Dacă aveți întrebări despre MS Project 2013 Standard sau despre un alt program Microsoft oferit, apelați la sfaturile noastre competente în chat, prin e-mail sau telefonic.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare