Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10019
 • 076-05334
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
515,90 RON * 571,90 RON * (9,79% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


MS Project Standard 2013 este o ediție populară a soluției software Microsoft pentru înregistrarea, planificarea, precum și pentru administrarea și documentarea celor mai diverse tipuri de proiecte, nu numai în cadrul companiilor mici și mijlocii, ci și de către liber-profesioniști. Programul oferă toate funcțiile și instrumentele necesare pentru definirea și delegarea sarcinilor tipice în managementul proiectelor. Acest software de gestionare a proiectelor poate fi utilizat rapid și de astfel de utilizatori neexperimentați, care sunt deja familiarizați cu interfața de utilizator cunoscută din Office. În plus, pe lângă dispunerea clară, toate funcțiile sunt ușor de utilizat în mod intuitiv.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"

Project 2013 Standard - softul Microsoft de management de proiect dovedit ca versiune de achiziție

MS Project Standard 2013 este o ediție populară a soluției software Microsoft pentru înregistrarea, planificarea, precum și administrarea și documentarea celor mai diverse tipuri de proiecte, nu numai în companiile de dimensiuni mici și mijlocii, ci și de către liber profesioniști: Programul oferă toate funcțiile și instrumentele necesare pentru a defini și delega sarcinile tipice în managementul proiectelor. Chiar și astfel de utilizatori neexperimentați pot utiliza rapid acest software de management de proiect, care sunt deja familiarizați cu interfața de utilizator cunoscută de la Office, în plus, pe lângă aranjarea sa clară, toate caracteristicile sunt ușor de utilizat în mod intuitiv.

Instrumentele disponibile în MS Project Standard 2013 sunt utilizate pentru planificarea și controlul sigur al resurselor, termenelor și bugetelor pentru implementarea cu succes a proiectelor înregistrate. În plus, numeroasele automatizări din Project 2013 Standard simplifică planificarea proiectelor, astfel încât blocajele în resurse și termene sunt detectate și eliminate la timp. Afișarea proiectelor într-o linie de timp oferă o imagine de ansamblu mai bună, în special în cazul proiectelor complexe, iar traseele sarcinilor individuale pot fi evidențiate, astfel încât toți membrii echipei să poată obține rapid informații despre starea actuală. În plus, în Project 2013 Standard pot fi create multe evaluări sub formă de rapoarte informative privind starea, precum și rezultatele și resursele etc. pentru o comunicare eficientă cu toți cei implicați, iar acestea pot fi utilizate în continuare în aplicațiile Office, cum ar fi Word și PowerPoint.

Pentru ce utilizatori a fost dezvoltat Project Standard 2013?

MS Project 2013 în ediție standard este conceput pentru a răspunde nevoilor managerilor de proiect care dezvoltă și gestionează proiecte în mod independent sau în cadrul IMM-urilor. Funcțiile și caracteristicile extinse integrate în Project 2013 Standard oferă toate posibilitățile care apar în sarcinile tipice de management de proiect: de la crearea de programe de proiect, planificarea resurselor și a costurilor până la gestionarea tuturor sarcinilor individuale și raportarea.

Această licență unică pentru Microsoft Project 2013 Standard edition este disponibilă de la Wiresoft ca software folosit sub forma unei versiuni de achiziție, ceea ce face ca prețul său să fie deosebit de avantajos, astfel încât achiziționarea sa oferă un avantaj economic și pentru persoanele care desfășoară activități independente și liber-profesioniști. În plus, Project 2013 este susținut de Windows 7, astfel încât nu este necesară achiziționarea unui sistem de operare mai modern pentru a utiliza software-ul.

Pe lângă alte ediții Project și versiuni mai noi, în magazinul online Wiresoft Software puteți găsi și alte aplicații Microsoft, cum ar fi sistemele de operare - întotdeauna ca software folosit și, prin urmare, la condiții avantajoase. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici ale ediției Project 2013 Standard.

Caracteristici importante ale Project 2013 Standard Edition pentru un management eficient al proiectelor

Scopul principal al MS Project 2013 Standard Edition este de a face planificarea și execuția proiectelor clare și simple în fiecare fază încă de la început. Acest lucru începe încă de la crearea unei sarcini noi: cu Project Center integrat în Project 2013, utilizatorii pot crea un nou proiect în doar câțiva pași, chiar și fără prea multe cunoștințe prealabile. Pentru a face acest lucru, aceștia pot alege din numeroase șabloane predefinite și pot importa informațiile relevante, de exemplu, din Excel. Managerii de proiect care sunt deja familiarizați cu Project 2013 pot, de asemenea, să creeze un proiect gol cu o diagramă Gantt necompletată sau să deschidă un proiect mai vechi în acest scop. Numeroase funcții și instrumente ușor de utilizat intuitiv permit identificarea diferențiată a tuturor resurselor, precum și urmărirea exactă a progresului proiectului, inclusiv crearea de rapoarte pentru toate fazele decisive. În plus, interfața desktop optimizată permite utilizatorilor să captureze rapid toate informațiile esențiale, astfel încât să aibă întotdeauna o imagine de ansamblu a tuturor detaliilor.

Gestionarea eficientă a resurselor cu Project 2013 Standard

Una dintre sarcinile centrale ale managementului de proiect este administrarea clară a tuturor resurselor disponibile. În MS Project Standard 2013, cele două vizualizări "Tabel resurse" și "Informații despre resurse" sunt disponibile în acest scop.

Project 2013 Standard face distincție între trei tipuri de resurse: muncă, materiale și costuri.

 • La rubrica "Forța de muncă" - în funcție de tipul de proiect - pot fi specificate atât persoanele, cât și mașinile. Acestea pot fi completate de un calendar pentru orele de lucru sau de indisponibilitate, precum și de tarife orare sau unități maxime.
 • În secțiunea "Material", sunt înregistrate toate consumabilele tipice și cantitățile acestora.
 • În secțiunea "Costuri", se poate face o distincție între cele care sunt suportate o singură dată și cele care sunt suportate periodic.

Pentru introducerea și definirea exactă a tipului de resursă respectiv, pe lângă specificarea exactă a numelui resursei, se poate utiliza o adresă de e-mail pentru comunicarea directă - de asemenea, prin Lync, dacă se utilizează -, un cont de conectare separat, precum și un cod de identificare și, de asemenea, un câmp de text liber pentru alocarea resurselor. În plus, la rubrica "Tip de rezervare", se poate face o distincție între resursele angajate și cele programate, care definește mai detaliat disponibilitatea respectivă, în plus față de alte opțiuni de introducere a costurilor sau a bugetului și a materialelor - aici sunt disponibile și alte opțiuni pentru specificații suplimentare, cum ar fi "Generic", "Activ" sau "Inactiv", etc.

În plus, Project 2013 Standard permite o diferențiere suplimentară între resursele care sunt disponibile pentru întreaga companie - așa-numitele "resurse de întreprindere", care sunt gestionate de un administrator - precum și resursele locale, care pot fi utilizate doar de un anumit manager de proiect, și resursele generice pentru definirea mai precisă a competențelor individuale.

Pentru a facilita planificarea resurselor, în special pentru un număr mare de proiecte, Project 2013 Standard oferă diverse automatizări care simplifică planificarea proiectelor. De exemplu, programul indică atunci când o resursă este alocată la două sarcini simultane. Toate modificările efectuate în cadrul unui proiect afectează automat toate celelalte componente afectate de acestea.

Linii de timp în Project 2013 Standard pentru o mai mare claritate

Cu vizualizarea cronologică, managerii de proiect pot urmări procesele mai complexe și pe termen lung cu MS Project 2013 Standard. Diagrama cu bare Gantt oferă o imagine diferențiată a situației actuale, arătând cele mai importante sarcini și repere; aceasta poate fi utilizată și pentru raportare.

Traseele individuale ale sarcinilor dintr-o diagramă Gantt pot fi evidențiate pentru claritate cu ajutorul meniului "Task Path" cu același nume de pe barele de sarcini. Dacă faceți clic pe o anumită sarcină, traseele respective sunt afișate în culoarea lor proprie, pentru a le face să iasă în evidență față de celelalte.

Raportare profesională în MS Project Standard 2013

Atât în timpul unui proiect în curs de desfășurare, cât și după finalizarea acestuia, crearea de rapoarte informative este una dintre sarcinile Standard în managementul de proiect, pentru a documenta starea actuală, precum și pentru a descrie fazele importante sau  pentru a utiliza reprezentarea întregului progres al proiectului ca model pentru sarcini similare viitoare. În MS Project Standard 2013 se pot redacta și rapoarte dinamice, care prezintă fazele și lucrările planificate și finalizate într-un grafic cu linii, alături de planul de bază, arătând dintr-o privire dacă se respectă calendarul proiectului în cauză.

Microsoft Project 2013 include șabloane de rapoarte corespunzătoare pentru toate tipurile de raportare, precum și șabloane și instrumente de format tabelar, vizualizări, instrumente de desen și grafice și multe altele, pentru a documenta valorile de bază cheie, cum ar fi durata, lucrările, costurile și datele, în diferite grade de adâncime, în funcție de necesități.

Rapoartele create pentru un proiect în curs de desfășurare sunt ajustate automat și, astfel, conțin întotdeauna informații actualizate. În plus, în Project 2013 Standard este disponibilă și o vizualizare divizată pentru a observa sau controla modul în care raportul se modifică pe măsură ce datele sunt actualizate în timp real.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Project Standard 2013

Microsoft Project Standard 2013 este disponibil pentru descărcare în următoarele versiuni: 32 de biți și 64 de biți. Atât versiunea pe 32 de biți, cât și cea pe 64 de biți a proiectului 2013 sunt acceptate de sistemele de operare Windows 7, Windows 8, precum și Windows 8.1. Cu toate acestea, software-ul de pe Windows Server 2008 R2 și Windows Server 2012 este acceptat doar în versiunea pe 64 de biți

sprijinit. Cu toate acestea, Microsoft Project Standard 2013 nu este compatibil cu Microsoft Office 2016! Se aplică următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32 sau 64 de biți
 • Sisteme de operare pentru servere: Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2012 - 64 de biți
 • Procesor: procesor x86 sau x64 biți cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • RAM: cel puțin 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Afișaj: Placă grafică compatibilă cu DirectX10 și o rezoluție de cel puțin 1.024 x 576 pixeli

The Edition Project 2013 Standard la Wiresoft cumpărați ieftin ca software folosit

Ediția Standard a MS Project 2013 este oferită în magazinul online Wiresoft ca licență pentru un singur utilizator - ca software folosit, prețul său este semnificativ mai mic decât cel al unui software nou comparabil - deși acest marcaj nu implică nicio limitare a domeniului său de funcționare, deoarece software-ul nu este supus uzurii; în plus, astfel de versiuni mai vechi ale software-ului Microsoft sunt rareori oferite în comerțul obișnuit.

Această licență pentru un singur utilizator a ediției Standard a MS Project 2013 sub forma unui așa-numit software folosit a fost creată prin ruperea unei licențe de volum și convertirea acesteia în licențe individuale ale aceluiași program care a fost achiziționat anterior și, eventual, utilizat de o companie sau organizație. Prin urmare, această divizare a licenței de volum de bază nu are ca rezultat efecte negative, cum ar fi o restricție a capacității de utilizare, și nici nu înseamnă un proces neautorizat din punct de vedere legal; Toate licențele oferite de Wiresoft ca software folosit pentru Microsoft Project 2013, precum și pentru alte programe Microsoft, provin inițial de la companii, prin urmare, se aplică și jurisprudența valabilă: Acest lucru clarifică în mod clar faptul că achiziționarea sau vânzarea de software folosit reprezintă un proces legal, care a fost confirmat de diferite hotărâri judecătorești obligatorii din punct de vedere juridic. Astfel, un posibil risc de răspundere pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, este exclus în mod fiabil, iar software-ul utilizat de Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită documentației complete a lanțului dintre cumpărător și vânzător.

Versiunea de achiziție oferită de MS Project 2013 Standard oferă, pe lângă prețul de vânzare clar mai mic, și avantajul utilizării nelimitate în timp, deoarece astfel nu este conectat niciun abonament cu costuri suplimentare. Astfel, achiziția de software de la Wiresoft este o afacere sigură care vă oferă numai avantaje! În plus față de prețul avantajos deosebit de avantajos al unei licențe de MS Project 2013 Standard, beneficiați și de descărcarea instantanee și sigură, inclusiv activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Cu o licență de software folosit pentru MS Project 2013 sau pentru orice alt software Microsoft, dumneavoastră, în calitate de cumpărător, puteți continua să folosiți ediții mai vechi ale programelor Microsoft, precum și aplicații exclusive sau chiar mai noi, care nu sunt disponibile în comerțul obișnuit pentru utilizatorii individuali. Magazinul de software Wiresoft pentru software folosit oferă multe alte programe Microsoft în acest scop, în plus față de cele compatibile cu MS Project 2013 Standard, precum și cu versiunile mai noi - inclusiv cele din sistemele de operare Windows. Dacă aveți întrebări despre MS Project 2013 Standard sau despre orice alt program Microsoft oferit, folosiți sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii