Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

489,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10021
 • H30-05830
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
MS Project 2019 Professional - software-ul de gestionare a proiectelor ca versiune de achiziție...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"

MS Project 2019 Professional - software-ul de gestionare a proiectelor ca versiune de achiziție

Project 2019 Professional este un sistem de gestionare a proiectelor versatil și testat pentru companiile și organizațiile mari, oferind o gamă largă de funcții practice de afaceri pentru planificarea, controlul și monitorizarea proiectelor. Cerințele tipice de gestionare a proiectelor de întreprindere (EPM) includ gestionarea cerințelor, a proiectelor multiple și a portofoliului, precum și gestionarea riscurilor și a documentelor, planificarea centralizată a resurselor, urmărirea timpului, gestionarea accesului și raportarea prin Microsoft SQL Server. Ca urmare, Project 2019 Professional a fost proiectat și pentru o compatibilitate perfectă cu multe alte aplicații Microsoft și servicii cloud.

Cu Project 2019 Professional, pot fi controlate grupurile de procese tipice conform standardului PMI pentru inițierea, precum și pentru planificarea, monitorizarea, controlul, execuția și închiderea proiectelor. În cadrul acestui proces, se răspunde la toate întrebările importante pentru atingerea cu succes a obiectivului unui proiect, răspunsurile la care se numără printre factorii competitivi decisivi în afacerile de zi cu zi de astăzi, cum ar fi tipul de muncă necesară, domeniul de aplicare necesar, precum și utilizarea în timp a resurselor și informații privind utilizarea, competențele și capacitățile necesare sau lipsă, efortul real, precum și bugetul și costurile.

Microsoft Project 2019 Professional este, de obicei, disponibil în comerț doar sub formă de licență de volum, dar la Wiresoft această ediție este, de asemenea, disponibilă pentru achiziționare sub formă de licență unică sub formă de software folosit. Acest lucru oferă multor companii mai mici oportunitatea economică de a utiliza acest software profesional Microsoft. În magazinul online Wiresoft Software, puteți găsi Project 2019 Professional, precum și licențe unice pentru alte ediții sau versiuni MS Project 2019 ca versiune de achiziție, precum și alte programe Microsoft care completează utilizarea cuprinzătoare a MS Project. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante optimizări și caracteristici noi ale ediției Project 2019 Professional.

Caracteristici exclusive ale ediției Project 2019 Professional Edition

În comparație cu ediția Standard, ediția Professional a MS Project 2019 oferă o serie de caracteristici exclusive care sunt deosebit de importante pentru companiile mari atunci când vine vorba de gestionarea proiectelor: De exemplu, Project 2019 Professional funcționează, de asemenea, cu Skype for Business, MS SharePoint și Project Server, ceea ce permite o comunicare mai cuprinzătoare decât până acum; ediția poate fi utilizată, de asemenea, împreună cu Project Server și Project Online. În plus, multe șabloane integrate și instrumente tipice de planificare contribuie deja la creșterea productivității echipelor. De asemenea, ediția Professional Edition are și vizualizări suplimentare, cum ar fi Team Planner, pentru o mai bună imagine de ansamblu.

Gestionarea îmbunătățită a portofoliului

MS Project 2019 Professional se caracterizează, de asemenea, printr-o gestionare îmbunătățită a portofoliului, pentru a menține întotdeauna o imagine de ansamblu, în special în cazul mai multor proiecte. În acest fel, managerii de proiect recunosc imediat dacă un proiect se desfășoară conform planului sau dacă este nevoie de sprijin. Afișajele suplimentare pentru gestionarea bugetului, precum și programele oferă o imagine de ansamblu structurală mai bună în timpul gestionării, iar integrarea perfectă în Power BI oferă funcții de analiză, inclusiv sugestii de soluții în situații critice.

Managementul cuprinzător al resurselor

Instrumentele integrate în Project 2019 Professional fac ca gestionarea și planificarea resurselor să fie și mai clare. Tipurile tipice de resurse, cum ar fi "muncă", "materiale" și "costuri", pot fi calculate și utilizate și mai bine pentru a le crea într-un grup de resurse și a le atribui unor sarcini individuale, în special pentru planificarea interproiectelor și, de asemenea, pentru a lua în considerare restricțiile de timp și posibilele supraîncărcări. Datorită înregistrării clare a sarcinilor și a timpului, toate sarcinile pot fi actualizate la nivel local și independent, iar șefii de echipă știu întotdeauna care este situația actuală prin intermediul traseului sarcinilor marcate într-o diagramă Gantt. În acest scop, interfața contextuală cu utilizatorul oferă posibilitatea de a organiza și de a lega sarcinile într-un mod specific și de a crea termene corespunzătoare.

Comunicare în timp real

Integrarea Skype for Business și a mesageriei instantanee permite comunicarea în timp real, făcând colaborarea în echipă și mai eficientă. Prin activarea lor direct într-un plan de proiect, toate resursele proiectului sunt acum consolidate într-o singură vizualizare.

Ce mai este nou în MS Project Professional 2019? - Cele mai importante caracteristici

Project 2019 prezintă, de asemenea, o diferență vizuală față de versiunea anterioară: prin noua interfață atractivă și mai clară de afișare pe desktop. În spatele acestui lucru se află diverse optimizări ale funcțiilor existente, precum și unele caracteristici noi care vin în sprijinul utilizatorilor în special prin intermediul unor rapoarte noi, personalizabile pentru vizualizarea datelor de proiect, o comunicare îmbunătățită în echipă cu ajutorul funcțiilor Lync integrate, precum și o urmărire mai ușoară în diagramele Gantt, vizualizarea standard actuală pentru proiectele noi din MS Project Professional 2019 în vizualizarea sarcinilor și a relațiilor dintre acestea, precum și a programului.

Începeți rapid cu proiecte noi

Crearea de proiecte cu doar câteva clicuri: Project 2019 oferă un portofoliu de șabloane predefinite în acest scop și este, de asemenea, posibil să începeți cu o diagramă Gantt goală; de asemenea, datele pot fi importate din Excel sau prin SharePoint. Pentru vizualizarea datelor proiectului sub formă de rapoarte, un nou set de modele de rapoarte tipice este disponibil direct în Project 2019, care pot fi completate cu imagini și diagrame, dar și animații, pentru a împărtăși informații despre starea proiectului cu ceilalți membri ai echipei.

În special, în MS Project Professional 2019, sunt disponibile și rapoarte standard de burndown, care reprezintă o parte importantă a managementului de proiect Agile, în special Scrum, pentru a compara lucrările planificate, cele rămase, precum și cele finalizate.

Conectarea sarcinilor prin intermediul meniului derulant

Legătura sarcinilor în MS Project Professional 2019 este acum chiar mai ușoară decât în versiunea anterioară: în loc să fie nevoie să cunoașteți ID-ul unei sarcini pentru care trebuie creată legătura, acum este suficient să selectați celula relevantă din coloana "Predecesor" și apoi să faceți clic pe săgeata orientată în jos care apare. Se afișează imediat o listă cu toate sarcinile din acest proiect. Deoarece atât ierarhia sarcinilor, cât și secvența corespund exact proiectului, utilizatorii trebuie doar să se deplaseze la sarcina corespunzătoare și apoi să activeze caseta de selectare corespunzătoare. O activitate de același tip poate fi, de asemenea, selectată în coloana "Succesor" prin intermediul listei derulante afișate.

Utilizarea câmpului "Denumire sarcină colectivă"

Pentru a găsi o anumită sarcină într-o listă mai mare din planul general al unui proiect, în MS Project Professional 2019 se poate utiliza câmpul "Denumire sarcină colectivă". Aceasta conține numele tuturor sarcinilor colective care sunt atribuite sarcinilor individuale. Pentru a îmbunătăți claritatea structurii proiectului prin afișarea numelor sarcinilor colective imediate atribuite alocărilor respective ale unei resurse, câmpul "Nume sarcină colectivă", care poate fi doar citit, poate fi adăugat în zona de tabel din vizualizarea "Resurse: Utilizare".

Barele cronologice cu etichete și indicarea progresului sarcinilor

MS Project Professional 2019 facilitează și mai mult comunicarea progresului unui proiect: Acum se poate adăuga o etichetă la o bară de cronologie, ceea ce o face mai ușor de înțeles. De asemenea, progresul sarcinilor poate fi acum afișat direct pe sarcinile respective, ceea ce îmbunătățește afișarea planurilor, precum și a sarcinilor la care se lucrează în momentul actual, odată ce a fost eliberat un statut.

Accesibilitate în Proiectul 2019

În plus, (nu numai), Project 2019 Professional Edition conține și alte optimizări de accesibilitate pentru utilizatorii cu handicap. Numeroase funcții de accesibilitate sunt deja integrate în Project 2019 și nu trebuie să fie activate separat. De exemplu, butonul "Zoom" poate fi utilizat pentru a regla gradul de scalare a barelor, astfel încât barele să fie afișate cu o fereastră de timp mărită. Butoanele de pe panglica de meniu pot fi, de asemenea, mărite pentru a fi mai ușor de văzut. Ca o alternativă la "Zoom", se poate utiliza și "Screen Magnifier". De asemenea, culoarea textului poate fi ajustată și poate fi creată o paletă de culori personalizată, iar tipul și dimensiunea fontului pot fi modificate.

Funcțiile de bază din MS Project 2019 pot fi accesate și prin intermediul tastaturii. Microsoft Active Accessibility (MSAA) este utilizat ca un ajutor de intrare pentru tastatură pentru afișarea informațiilor. În plus, anumite zone din MS Project 2019 Professional pot fi, de asemenea, controlate prin intermediul recunoașterii vocale Windows sau citite cu voce tare prin ieșire vocală.

Corectorul ortografic corectează automat greșelile tipice de ortografie și de dactilografiere, iar diversele intrări dintr-o coloană pot fi, de asemenea, completate automat. Procesele complexe utilizate frecvent pot fi automatizate prin intermediul unei macro, ceea ce, în general, accelerează munca la un proiect.

Cerințe hardware și alte cerințe pentru Microsoft Project 2019 Professional

Deoarece Project Server 2019 Professional este o aplicație de servicii în SharePoint Server 2019, ediția Professional poate fi activată numai pentru versiunea Enterprise a MS SharePoint Server 2019 Limba de bază este ajustată automat pentru ambele aplicații - Project Server 2019 și SharePoint Server 2019. În plus, se aplică următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows Server 2019
 • Procesor: min. 1,6 GHz, Dual Core
 • RAM: 2 GB RAM (32 de biți) sau 4 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 4 GB
 • Rezoluția ecranului: 1.280 x 768 pixeli
 • Placă grafică: pentru accelerare hardware grafică cel puțin DirectX 9 cu WDDM 2.0 sau mai mare pentru Windows 10
 • Browser: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox în versiunile actuale
 • Versiunea .NET: pentru unele funcții este necesar cel puțin .NET 3.5 sau 4.6

Cumpărați MS Project 2019 Professional Edition ca licență unică de la Wiresoft la un preț avantajos

Software-ul MS Project 2019 Professional este oferit în magazinul online Wiresoft ca o singură licență la un preț mai mic decât programele "noi", ca așa-numitul software folosit. Această licență de MS Project 2019 Professional Edition este o licență de volum MS Project Professional a unei companii, care a fost dizolvată odată cu vânzarea și convertită în licențe individuale; ca urmare, aceasta este denumită apoi software utilizat sau software uzat. Toate licențele Microsoft Project 2019 Professional și alte licențe oferite de Wiresoft provin de la companii cu sediul în Europa și, prin urmare, se supun legislației în vigoare în UE. Aceasta afirmă că comerțul cu software folosit este permis din punct de vedere legal, lucru confirmat în mod clar de numeroase hotărâri judecătorești. Prin urmare, achiziționarea MS Project 2019 Professional sau a unui alt program Microsoft ca software folosit în magazinul de software Wiresoft nu reprezintă o problemă legală pentru dumneavoastră. În plus, nici împărțirea licenței de volum și nici etichetarea acestui software MS Project 2019 Professional ca software utilizat nu înseamnă restricții în ceea ce privește funcționalitatea acestuia.

Prin urmare, fiecare achiziție de software este întotdeauna în siguranță pentru dumneavoastră la Wiresoft! Ca urmare, licența MS Project 2019 Professional disponibilă în magazinul Wiresoft nu numai că are un preț absolut scăzut, dar vă oferă și siguranță la achiziție prin descărcarea instantanee, precum și prin activarea imediată a licenței cu o cheie de licență de volum valabilă inclusă. Achiziționarea de licențe unice pentru software folosit, cum ar fi MS Project 2019 Professional Edition, în magazinul de software Wiresoft oferă clienților noștri o alternativă la preț redus la alte oferte ale acestui software și, astfel, posibilitatea de a utiliza ediții exclusive ale programului Microsoft.

Pe lângă MS Project 2019 Professional Edition, puteți găsi și alte versiuni de MS Project, precum și alte aplicații Microsoft, cum ar fi versiuni compatibile de SQL Server, ca software folosit pentru descărcare imediată în magazinul de software Wiresoft. Dacă aveți întrebări despre MS Project 2019 Professional sau despre unul dintre celelalte programe Microsoft oferite, apelați la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
13 mai 2019

Guter Verkäufer

absolut TOP!

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare