Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10021
 • H30-05830
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.573,90 RON * 1.747,90 RON * (9,95% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Project 2019 Professional este un sistem de gestionare a proiectelor versatil și testat pentru companii și organizații mari, care oferă o gamă largă de funcții practice de afaceri pentru planificarea, gestionarea și controlul proiectelor. Cerințele tipice de gestionare a proiectelor Enterprise(EPM) includ gestionarea cerințelor, a proiectelor multiple și a portofoliilor, precum și gestionarea riscurilor și a documentelor, planificarea centralizată a resurselor, urmărirea timpului, gestionarea accesului și raportarea prin Microsoft SQL Server. Prin urmare, Project 2019 Professional a fost conceput, de asemenea, pentru o compatibilitate perfectă cu multe alte aplicații Microsoft și servicii cloud.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"

MS Project 2019 Professional - software-ul de gestionare a proiectelor de vânzare

Project 2019 Professional este un sistem de management de proiect versatil și dovedit pentru companii și organizații mari, care oferă o gamă largă de funcții practice de afaceri pentru planificarea, controlul și monitorizarea proiectelor. Cerințele tipice de gestionare a proiectelor de întreprindere (EPM) includ gestionarea cerințelor, a mai multor proiecte și a portofoliului, precum și gestionarea riscurilor și a documentelor și planificarea centralizată a resurselor, urmărirea timpului, gestionarea accesului și raportarea prin intermediul Microsoft SQL Server. Ca urmare, Project 2019 Professional este, de asemenea, proiectat pentru o compatibilitate perfectă cu multe alte aplicații Microsoft și servicii cloud.

Project 2019 Professional poate fi utilizat pentru a controla grupurile de procese tipice pentru inițierea, precum și pentru planificarea, monitorizarea, controlul, execuția și închiderea proiectelor, potrivit PMI-Standard. Astfel, se răspunde la toate întrebările importante pentru atingerea cu succes a obiectivului unui proiect, răspunsurile la care se numără printre factorii competitivi decisivi în afacerile de zi cu zi de astăzi, cum ar fi tipul de muncă necesară pentru acest lucru, domeniul de aplicare necesar, precum și utilizarea temporală a resurselor, precum și informații despre volumul de muncă, despre competențele și capacitățile necesare sau lipsă, despre efortul real, precum și despre buget și costuri.

Microsoft Project 2019 Professional este, de obicei, disponibil în comerț doar sub formă de licență de volum, la Wiresoft această ediție este, de asemenea, disponibilă pentru achiziționare ca o singură licență sub formă de software folosit. Acest lucru oferă multor companii, chiar și celor mai mici, oportunitatea economică de a putea utiliza acest software profesional Microsoft. În magazinul online Wiresoft Software-Onlineshop puteți găsi Project 2019 Professional, precum și licențe unice ale altor ediții sau versiuni MS Project 2019 ca versiune de achiziție, precum și alte programe Microsoft care completează utilizarea cuprinzătoare a MS Project. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante optimizări și caracteristici noi ale ediției Project 2019 Professional.

Caracteristici exclusive ale ediției Project 2019 Professional Edition

Comparativ cu ediția Standard, ediția Professional a MS Project 2019 oferă o serie de caracteristici exclusive care sunt deosebit de importante pentru companiile mari atunci când vine vorba de gestionarea proiectelor: De exemplu, Project 2019 Professional funcționează, de asemenea, cu Skype for Business, MS SharePoint și Project Server, ceea ce permite o comunicare mai cuprinzătoare decât până acum; ediția poate fi utilizată, de asemenea, împreună cu Project Server și Project Online. În plus, multe șabloane integrate și instrumente tipice de planificare contribuie deja la creșterea productivității echipelor. De asemenea, ediția Professional Edition are și vizualizări suplimentare, cum ar fi Team Planner, pentru o mai bună imagine de ansamblu.

Gestionarea îmbunătățită a portofoliului

MS Project 2019 Professional dispune, de asemenea, de o gestionare îmbunătățită a portofoliului, pentru a vă ajuta să rămâneți la curent, în special atunci când aveți multe proiecte. În acest fel, managerii de proiect pot vedea imediat dacă un proiect se desfășoară conform planului sau dacă este nevoie de sprijin. Afișajele suplimentare pentru gestionarea bugetului, precum și programele oferă o imagine de ansamblu structurală mai bună în timpul gestionării, iar integrarea perfectă în Power BI oferă funcții de analiză, inclusiv sugestii de soluții în situații critice.

Managementul cuprinzător al resurselor

Instrumentele integrate în Project 2019 Professional fac ca gestionarea și planificarea resurselor să fie și mai clare. În acest fel, tipurile tipice de resurse, cum ar fi "forța de muncă", "materiale" și "costuri", pot fi calculate și utilizate și mai bine pentru a le crea într-un grup de resurse și a le atribui unor sarcini individuale, în special pentru planificarea interproiectelor, ținând cont, de asemenea, de restricțiile de timp și de posibilele supraîncărcări. Datorită înregistrării clare a sarcinilor și a timpului, toate sarcinile pot fi actualizate la nivel local și independent, iar șefii de echipă știu întotdeauna care este situația actuală prin intermediul traseului sarcinilor marcate într-o diagramă Gantt. În plus, interfața de utilizator sensibilă la context oferă posibilitatea de a organiza și de a lega sarcinile într-un mod specific și de a crea termene corespunzătoare.

Comunicare în timp real

Integrarea Skype for Business și a mesageriei instantanee permite comunicarea în timp real, făcând colaborarea în echipă și mai eficientă. Prin activarea lor direct în planul de proiect, toate resursele proiectului sunt acum consolidate într-o singură vizualizare.

Ce mai este nou în MS Project Professional 2019 - Caracteristici cheie

Project 2019 prezintă și din punct de vedere vizual o diferență față de versiunea anterioară: prin noua interfață atractivă, mai clară, de afișare pe desktop. În spatele acestui lucru se află diverse optimizări ale funcțiilor existente, precum și unele caracteristici noi care vin în sprijinul utilizatorilor în special prin intermediul unor rapoarte noi și personalizabile pentru vizualizarea datelor de proiect, îmbunătățirea comunicării în echipă cu ajutorul funcțiilor Lync integrate, precum și urmărirea mai ușoară a în diagramele Gantt, vizualizarea actuală Standard pentru proiecte noi în MS Project Professional 2019 în vizualizarea sarcinilor și a relațiilor dintre acestea și a programului.

Începeți rapid cu proiecte noi

Crearea de proiecte cu doar câteva clicuri: Project 2019 oferă un portofoliu de șabloane predefinite în acest scop, precum și posibilitatea de a începe cu o diagramă Gantt goală; în acest scop, datele pot fi, de asemenea, importate din Excel sau prin SharePoint. Pentru vizualizarea datelor proiectului sub formă de rapoarte, un nou set de șabloane de rapoarte tipice este disponibil direct în Project 2019, care pot fi completate cu imagini și diagrame, dar și animații pentru a împărtăși informații despre starea proiectului cu ceilalți membri din echipă.

În mod special, în MS Project Professional 2019, sunt disponibile și rapoarte standard burndown, care reprezintă o parte importantă a managementului de proiect Agile, în special Scrum, pentru a compara lucrările planificate, cele rămase, precum și cele finalizate.

Conectați sarcinile cu ajutorul meniului derulant

Legătura sarcinilor în MS Project Professional 2019 este acum chiar mai ușoară decât în versiunea anterioară: în loc să fie nevoie să cunoașteți ID-ul unei sarcini pentru care trebuie creată legătura, acum este suficient să selectați celula relevantă din coloana "Predecesor" și apoi să faceți clic pe săgeata orientată în jos care apare aici. Se afișează imediat o listă cu toate sarcinile din acest proiect. Deoarece atât ierarhia sarcinilor, cât și ordinea corespund exact proiectului, utilizatorii trebuie doar să deruleze până la sarcina corespunzătoare și apoi să selecteze caseta de selectare corespunzătoare. O activitate de același tip poate fi, de asemenea, selectată în coloana "Succesor" cu ajutorul listei derulante afișate.

Utilizarea câmpului Nume sarcină colectivă

Pentru a găsi o anumită sarcină într-o listă mai mare din planul general al unui proiect, în MS Project Professional 2019 se poate utiliza câmpul "Collective Task Name" (Numele sarcinii colective). Aceasta conține numele tuturor sarcinilor colective care sunt atribuite sarcinilor individuale. Pentru a îmbunătăți claritatea structurii proiectului prin afișarea numelor sarcinilor de colectare imediate asociate cu fiecare alocare a unei resurse, câmpul "Nume sarcină de colectare", numai pentru citire, poate fi adăugat în zona tabelului din vizualizarea Resurse: Utilizare.

Barele cronologice cu etichete și indicarea progresului sarcinilor

MS Project Professional 2019 facilitează și mai mult comunicarea progresului unui proiect: Acum se poate adăuga o etichetă la o bară de cronologie, ceea ce o face mai ușor de înțeles. De asemenea, progresul sarcinilor poate fi acum afișat direct pe sarcinile respective, ceea ce îmbunătățește afișarea planurilor, precum și a sarcinilor la care se lucrează în momentul actual, odată ce a fost eliberat un statut.

Accesibilitate în Proiectul 2019

În plus, (nu numai) Project 2019 Professional Edition include și alte optimizări de accesibilitate pentru utilizatorii cu handicap. Numeroase caracteristici de accesibilitate sunt deja integrate în Project 2019 și nu trebuie activate separat. De exemplu, butonul "Zoom" poate fi utilizat pentru a regla gradul de scalare a barelor, astfel încât barele să fie afișate cu o fereastră de timp mărită. De asemenea, butoanele de pe panglică pot fi mărite pentru a fi mai ușor de văzut. Ca o alternativă la "Zoom", se poate utiliza și "Screen Magnifier". În mod similar, culoarea textului poate fi personalizată și poate fi creată o paletă de culori personalizată, iar tipul și dimensiunea fontului pot fi modificate.

Funcțiile de bază din MS Project 2019 pot fi accesate și cu ajutorul tastaturii. În acest sens, Microsoft Active Accessibility (MSAA) este utilizat ca un asistent de intrare pentru tastatură pentru afișarea informațiilor. În plus, anumite zone din MS Project 2019 Professional pot fi, de asemenea, controlate cu ajutorul recunoașterii vocale Windows sau citite cu voce tare cu ajutorul ieșirii vocale.

Verificatorul ortografic corectează automat greșelile tipice de ortografie și de dactilografiere, iar diferitele intrări dintr-o coloană pot fi, de asemenea, completate automat. Procesele complexe utilizate frecvent pot fi automatizate prin intermediul unei macro, ceea ce, în general, accelerează munca la un proiect.

Cerințe hardware și alte cerințe pentru Microsoft Project 2019 Professional

Deoarece Project Server 2019 Professional este o aplicație de servicii în SharePoint Server 2019, ediția Professional poate fi activată numai pentru versiunea Enterprise a MS SharePoint Server 2019 Limba de bază este adaptată automat la ambele aplicații - Project Server 2019 și SharePoint Server 2019. În plus, se aplică următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows Server 2019
 • Procesor: min. 1,6 GHz, Dual Core
 • RAM: 2 GB RAM (32 de biți) sau 4 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 4 GB
 • Rezoluția ecranului: 1.280 x 768 pixeli
 • Placă grafică: pentru accelerare hardware grafică cel puțin DirectX 9 cu WDDM 2.0 sau mai mare pentru Windows 10
 • Browser: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox în versiunile actuale
 • Versiunea .NET: pentru unele funcții este necesar cel puțin .NET 3.5 sau 4.6

Cumpărați MS Project 2019 Professional Edition ca licență unică de la Wiresoft la un preț rezonabil

Software-ul MS Project 2019 Professional este oferit în magazinul online Wiresoft ca o singură licență la un preț mai mic decât programele "noi" ca așa-numitul software folosit. Această licență de MS Project 2019 Professional Edition este o licență de volum MS Project Professional a unei companii, care a fost dizolvată odată cu vânzarea și convertită în licențe individuale; ca urmare, aceasta este denumită apoi software folosit sau software uzat. Toate licențele Microsoft Project 2019 Professional și alte licențe oferite de Wiresoft provin de la companii situate în Europa și, prin urmare, sunt supuse legislației UE. Aceasta afirmă că comerțul cu software folosit este permis din punct de vedere legal, lucru confirmat în mod clar de numeroase hotărâri judecătorești. Prin urmare, achiziționarea MS Project 2019 Professional sau a unui alt program Microsoft ca software folosit în magazinul de software Wiresoft nu reprezintă o problemă legală pentru dumneavoastră. În plus, nici împărțirea licenței de volum, nici marcarea acestui software MS Project 2019 Professional ca software utilizat nu implică restricții asupra funcționalității sale.

Prin urmare, fiecare achiziție de software este întotdeauna în siguranță pentru dumneavoastră la Wiresoft! Ca urmare, licența MS Project 2019 Professional disponibilă la Wiresoft Shop nu numai că are un preț absolut accesibil, dar vă oferă și siguranță la achiziție prin descărcarea instantanee, precum și activarea instantanee a licenței cu o cheie de licență de volum valabilă inclusă. Cumpărarea de licențe unice pentru software folosit, cum ar fi MS Project 2019 Professional Edition de la Wiresoft Software Shop oferă clienților noștri o alternativă ieftină la alte oferte ale acestui software și, astfel, posibilitatea de a utiliza ediții exclusive ale programului Microsoft.

În magazinul de software Wiresoft, puteți găsi MS Project 2019 Professional Edition, precum și alte versiuni de MS Project și alte aplicații Microsoft, cum ar fi versiuni compatibile de SQL Server, ca software folosit pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre MS Project 2019 Professional sau despre unul dintre celelalte programe Microsoft oferite, apelați la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
13 mai 2019

Guter Verkäufer

absolut TOP!

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii