Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL

MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL

119,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10025
 • D87-05962
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Visio Professional 2013 - cumpărați programul Microsoft pentru diverse vizualizări ca software...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"

Visio Professional 2013 - cumpărați programul Microsoft pentru diverse vizualizări ca software utilizat

Visio Professional 2013 este cea mai cuprinzătoare ediție a acestei versiuni de Visio din programul Microsoft; nu numai că conține mult mai multe șabloane pentru crearea profesională de diagrame, dar are și funcții exclusive care fac aplicația mai ușoară și mai simplă: de exemplu, cu Visio Professional 2013, anumite tipuri de diagrame pot fi legate de tabelele Excel și datele pot fi importate direct în forme; în plus, blocurile de construcție ale diagramelor utilizate frecvent sunt disponibile și mai direct prin intermediul Quick Shapes.

Cu Visio Professional 2013, utilizatorii pot crea în doar câțiva pași reprezentări grafice în domenii foarte diferite; acestea includ nu doar structuri și procese de afaceri, ci și procese și proceduri tehnice, precum și planuri și reprezentări științifice. Visio 2013 Professional Edition se utilizează cel mai bine atunci când este nevoie să se ilustreze și să se explice în mod clar probleme și organizații complexe printr-o reprezentare grafică.

Toate tipurile de diagrame disponibile în Visio 2013 sunt aranjate în mod clar în șabloane grupate tematic pentru fiecare domeniu de aplicare în parte și pot fi completate cu formele respective alocate prin drag & drop, precum și completate cu text sau editate vizual.

Utilizatorii de programe Office se vor descurca rapid și cu Visio 2013 Professional, deoarece interfața desktop a programului este structurată în mod similar, iar instrumentele integrate pot fi utilizate la fel de intuitiv și aici, astfel încât diagramele pot fi adaptate și editate cu ușurință.

Pentru ce grupuri de utilizatori este destinată ediția Visio 2013 Professional?

Ediția Professional Edition a MS Visio 2013 oferă un număr maxim de funcții și tipuri de diagrame, astfel încât pot fi create vizualizări sofisticate pentru cele mai diverse domenii de aplicare - la un nivel profesional, ceea ce este necesar în special în companiile și organizațiile mari.

Un mare avantaj al Visio 2013 Professional, precum și al celorlalte ediții, este marea compatibilitate cu alte aplicații Microsoft: în ceea ce privește sistemele de operare, aceasta variază de la Windows 7 la Windows 10. Visio 2013 Professional este, prin urmare, deosebit de atractiv pentru acei utilizatori care nu au făcut încă trecerea la un sistem de operare mai nou sau care evită acest pas, astfel încât utilizarea software-ului Visio în versiunea 2013 este posibilă și fără o actualizare, dacă este necesar.

Această ediție Professional Edition a Microsoft Visio 2013 este oferită în magazinul de software Wiresoft ca o singură licență în versiunea de achiziție - este un software utilizat care este creat atunci când o licență de volum este dizolvată. Licențele de software folosit de la Wiresoft au un preț semnificativ mai mic în comparație cu produsele noi și, prin urmare, reprezintă o opțiune la preț redus pentru multe grupuri de utilizatori pentru a utiliza un software Microsoft, cum ar fi Visio 2013.

În plus, cumpărătorii pot găsi în magazinul online Wiresoft Software și multe alte programe Microsoft, de exemplu, sisteme de operare Windows, în versiuni compatibile cu Visio 2013 - sub formă de licențe unice de software la preț redus. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici și instrumente ale Visio 2013 Professional Edition.

Caracteristici și funcții exclusive ale ediției Visio Professional 2013 Edition

Visio 2013 Professional dispune de o gamă mult mai largă de șabloane de diagrame, precum și de funcții deosebit de practice care fac crearea și completarea diagramelor și mai rapidă și mai ușoară:

Quick-Shapes pentru formele utilizate frecvent

Funcția Quick-Shape accelerează crearea de diagrame și oferă astfel un sprijin practic pentru utilizatorii care lucrează frecvent cu Visio 2013 Professional. Cu Quick-Shape, aceștia pot schimba ordinea formelor din cadrul unui șablon și le pot trage într-o anumită poziție, de exemplu, pot plasa formele cele mai frecvent utilizate în partea de sus a listei de forme, astfel încât acestea să fie disponibile imediat. Acestea pot fi, de asemenea, afișate prin intermediul mini-barii de instrumente pentru forme cu ajutorul cursorului și al funcției Auto Connect.

Importați date din surse externe în forme

Exclusivitatea ediției Professional a Visio 2013 este funcția de a importa date dintr-o sursă externă în una sau mai multe forme. Deoarece cea mai frecventă sursă externă de date este Excel, este disponibilă o funcție de import rapid. Un rând este legat de datele respective sau atribuit unei forme specifice. După importul de date, acestei forme i se poate aplica așa-numita grafică de date, de exemplu, marcaje colorate pentru anumite valori sau etichete. Acestea pot fi modificate, mutate sau datele importate conținute în ele pot fi, de asemenea, actualizate.

Alternativ, este posibil și importul definit de utilizator dintr-o sursă de date. Datele importate pot fi afișate în Visio 2013 Professional într-o fereastră separată "Date externe".

Utilizați o varietate de șabloane în Visio Professional 2013 și personalizați-le în continuare cu forme

Ediția Visio Professional 2013 oferă cea mai mare gamă de diagrame standard și speciale, care sunt potrivite pentru vizualizarea structurilor și proceselor, precum și a planurilor din majoritatea domeniilor de activitate. Printre acestea se numără numeroasele tipuri diferite de diagrame de flux, cu ajutorul cărora pot fi reprezentate nu numai procesele și procedurile tehnice - diagrame de flux de date pentru reprezentări de sistem, diagrame de flux de proces pentru ingineria chimică - ci și domenii tipice de afaceri, cum ar fi diagramele de modelare a fluxurilor de lucru și a proceselor de afaceri.

De asemenea, sunt incluse numeroase diagrame conform standardului UML (Unified Modelling Language), care sunt utilizate în principal în dezvoltarea de software, cu diagrame de clasă și de componente pentru structurile și componentele sistemului, diagrame de desfășurare și de secvență pentru sistemele de execuție și elementele acestora, precum și notații de baze de date, diagrame de cazuri de utilizare și de comunicare etc.

Toate șabloanele disponibile în Visio Professional 2013 pot fi editate cu formele standard respective, precum și cu formele create de către utilizator, iar diagramele astfel create pot fi salvate din nou ca șabloane.

Alte funcții noi și îmbunătățiri în Visio Professional 2013

Un avantaj major al Microsoft Visio 2013 Professional este orientarea sa vizuală către programele Office, ceea ce face ca vizualizarea de birou să fie imediat familiară utilizatorilor. Pe lângă funcțiile profesionale deja menționate, Visio 2013 oferă și alte inovații față de versiunea anterioară:

 • Șabloanede diagrame optimizate : În special, șabloanele Visio 2013 pentru diagramele de baze de date și organigrame, precum și cele pentru limbajul de modelare unificat și pentru modelarea proceselor de afaceri au fost completate sau îmbunătățite în această versiune, inclusiv în ceea ce privește formele standard și afișarea axei timpului.
 • O nouă formatare: Diagramele create în Microsoft Visio Professional 2013 pot fi acum prevăzute cu noi efecte, cum ar fi 3D, gradienți de culoare sau umbre.
 • Funcția Drag&Drop : Prin intermediul funcțieiDrag&Drop , Visio 2013 Professional poate fi utilizat intuitiv pentru a importa date în diagrame sau pentru a lipi diagramele create în Visio 2013 înapoi în documente Excel, PowerPoint sau Word.
 • Alte formate de fișiere: Pe lângă extensia de fișier .vsdx pentru salvarea fișierelor Visio, Visio 2013 Professional poate, de asemenea, utiliza vsdm, .vssm, .vssx, .vstm și .vstx.

Structura diagramelor disponibile în Visio 2013 Professional

Visio 2013 Professional este organizat și structurat ca o trusă de construcție, permițând utilizatorilor să se orienteze rapid. Există următoarele 3 niveluri:

Forme

Formele reprezintă elementele de bază, adică componentele care alcătuiesc o diagramă. Acestea sunt grupate în șabloane. La crearea sau editarea unei diagrame, o formă este trasă ca o copie pe o foaie de desen nouă sau existentă; spre deosebire de forme, copiile din Visio 2013 se numesc instanțe.

Instanțele sau formele copiate pot fi apoi editate cu ajutorul punctelor de selecție - acestea pot fi rotite, modificate în lățime și înălțime sau scalate, culoarea, grosimea liniei sau conturul pot fi modificate și, în cele din urmă, pot fi inserate date sau text.

Forme

Un anumit grup de forme este combinat în așa-numitele șabloane, care alcătuiesc de obicei un anumit tip de diagramă și care pot fi incluse de mai multe ori în diferite șabloane. Acest lucru înseamnă că în Visio 2013 Professional setul corespunzător de forme este disponibil în fiecare tip de diagramă.

Utilizarea șabloanelor în Visio 2013 Professional

Pentru a crea o diagramă, utilizatorii pot fie să deschidă un șablon corespunzător care conține o diagramă standard adecvată și să o adapteze sau să o completeze, fie să proiecteze propria diagramă folosind formele disponibile.

Astfel de diagrame create de dvs., precum și orice altă diagramă standard editată în Visio 2013 Professional pot fi salvate și sunt din nou disponibile atunci când programul este deschis din nou.

Fișierele Visio au propria lor extensie .vsd, dar pot fi utilizate și în alte programe Microsoft, de exemplu ca parte a unei prezentări în PowerPoint. Utilizatorii trebuie să fie conștienți de faptul că un fișier creat cu Visio Professional 2013 nu este compatibil cu un program Office mai recent.

Cerințe hardware pentru Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio 2013 Professional este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și pe 64 de biți - în consecință, se aplică cerințe diferite pentru memoria de lucru.

Notă importantă: Versiunea Visio 2013 - de asemenea, ediția Professional Edition - nu este compatibilă cu Microsoft Office 2016!

 • Sisteme de operare: cel puțin Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32 sau 64 de biți
 • Sisteme de operare pentru servere: cel puțin Windows Server 2003 R2 sau Windows Server 2008 - 64 de biți
 • Procesor: x64-bit sau x86-bit, min. 1 GHz și SSE2
 • RAM: cel puțin 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB spațiu liber
 • Ecran: Placă grafică compatibilă cu DirectX10, rezoluție minimă de 1.024 x 576 pixeli

Visio 2013 Professional Edition - cumpărați ieftin ca software folosit la Wiresoft

Acest MS Visio 2013 Professional Edition este disponibil în magazinul online Wiresoft sub formă de licență pentru un singur utilizator la un preț deosebit de avantajos sub formă de software folosit, deoarece prețul este semnificativ mai mic decât cel al bunurilor noi comparabile; în plus, în comerțul obișnuit cumpărătorii găsesc de obicei doar cea mai recentă versiune de software Visio. Aceasta este adesea o versiune cu abonament, cu obligații contractuale corespunzătoare și actualizări care sunt contra cost. În plus față de prețul de achiziție mai mic, versiunea de achiziție oferită de Wiresoft oferă, prin urmare, avantajul unei utilizări nelimitate.

Informații de bază despre software-ul folosit de la Wiresoft: Licența pentru un singur utilizator Visio Professional 2013 Edition oferită aici provine dintr-o licență de volum a programului Microsoft, care a fost achiziționată pentru prima dată și utilizată adesea de o companie autorizată. În cadrul revânzării sau achiziționării permise din punct de vedere legal de către Wiresoft, aceasta a fost împărțită în licențe individuale, care au fost astfel marcate ca software utilizat. Nici dizolvarea licenței de volum, nici etichetarea ca "software folosit" nu au ca rezultat vreo restricție asupra domeniului de aplicare funcțional sau a capacității de utilizare a Visio 2013 în timp - și asta nu numai pentru că software-ul nu se uzează, ci mai ales pentru că procesele descrise nu încalcă nicio reglementare valabilă.

În plus, toate licențele de software la mâna a doua oferite, cum ar fi ediția Professional Edition a Microsoft Visio 2013 în acest caz, provin de la societăți pentru care se aplică jurisprudența valabilă pentru tranzacțiile comerciale asociate, care prevede în mod clar că comerțul cu software la mâna a doua este permis din punct de vedere legal. Acest fapt a fost deja confirmat în mod clar de diferite hotărâri judecătorești, ceea ce înseamnă pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, că, pe de o parte, riscul de răspundere este exclus în mod sigur și, pe de altă parte, software-ul pe care l-ați achiziționat este, de asemenea, rezistent la audit datorită dovezii complete a tuturor achizițiilor sau vânzărilor din partea Wiresoft.

Ergo: Cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna o afacere sigură pentru dumneavoastră ca și client, care vă oferă numai avantaje! Atunci când achiziționați o licență de software folosit Visio 2013 Professional - sau orice alt program Microsoft - beneficiați nu numai de avantajul prețului mare în comparație cu bunurile noi, ci și de siguranța cumpărătorului prin descărcarea instantanee și activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum care este valabilă exclusiv pentru aplicația pe care ați cumpărat-o. Prin urmare, oferta Wiresoft de software folosit vă oferă șansa de a utiliza aceste ediții exclusive ale programelor Microsoft.

În magazinul Wiresoft pentru software Microsoft folosit, nu veți găsi doar acest Visio Professional 2013 Edition, ci și alte versiuni sau ediții ale acestui program, precum și alte aplicații Microsoft, multe dintre ele compatibile cu această versiune de program, de exemplu sisteme de operare Windows și sisteme de operare Windows Server. Dacă aveți întrebări despre MS Visio Professional 2013 sau despre orice alt software Microsoft disponibil în magazinul Wiresoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă și prietenoasă - prin chat, telefon sau e-mail.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare