Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10025
 • D87-05962
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
367,90 RON * 407,90 RON * (9,81% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Visio Professional 2013 este cea mai cuprinzătoare ediție a acestei versiuni de Visio din programul Microsoft. Aceasta nu numai că conține considerabil mai multe șabloane pentru crearea profesională de diagrame, dar are și funcții exclusive care fac aplicația mai ușoară și mai simplă: de exemplu, cu Visio Professional 2013, anumite tipuri de diagrame pot fi legate de tabele Excel și datele pot fi importate direct în forme; în plus, blocurile de construcție ale diagramelor utilizate frecvent sunt disponibile și mai direct prin intermediul Quick Shapes.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

 

Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"

Visio Professional 2013 - cumpărați programul Microsoft pentru diverse vizualizări ca software utilizat

Visio Professional 2013 este cea mai cuprinzătoare ediție a acestei versiuni a programului Microsoft Visio; nu numai că conține mult mai multe șabloane pentru crearea profesională de diagrame, dar are și funcții exclusive care fac aplicația mai ușoară și mai simplă: de exemplu, cu Visio Professional 2013, anumite tipuri de diagrame pot fi legate de tabele Excel și datele pot fi importate direct în forme; în plus, blocurile de construcție ale diagramelor utilizate frecvent sunt disponibile și mai direct prin intermediul Quick Shapes.

Cu Visio Professional 2013, utilizatorii pot crea reprezentări grafice în domenii foarte diferite în doar câțiva pași; acestea includ nu numai structuri și procese de afaceri, ci și procese și proceduri tehnice, precum și planuri și reprezentări științifice. Visio 2013 Professional Edition se utilizează cel mai bine acolo unde este nevoie să se ilustreze și să se explice în mod clar probleme și organizații complexe printr-o reprezentare grafică.

Toate tipurile de diagrame disponibile în Visio 2013 sunt aranjate în mod clar în șabloane grupate tematic pentru fiecare domeniu de aplicare în parte și pot fi completate cu formele respective alocate prin drag & drop, precum și completate cu text sau editate vizual.

Utilizatorii de programe Office se vor descurca rapid și cu Visio 2013 Professional, deoarece interfața desktop a programului este structurată în mod similar, iar instrumentele integrate pot fi utilizate la fel de intuitiv și aici, astfel încât diagramele pot fi adaptate și editate cu ușurință.

Pentru ce grupuri de utilizatori este destinată ediția Visio 2013 Professional?

Ediția Professional a MS Visio 2013 oferă un număr maxim de funcții, precum și tipuri de diagrame, astfel încât pot fi create vizualizări sofisticate pentru cele mai diverse domenii de aplicare - la un nivel profesional, care este necesar în special în companiile și organizațiile mari.

Un mare avantaj al Visio 2013 Professional, precum și al celorlalte ediții, este marea compatibilitate cu alte aplicații Microsoft: în ceea ce privește sistemele de operare, aceasta variază de la Windows 7 la Windows 10. Visio 2013 Professional este, prin urmare, deosebit de atractiv pentru acei utilizatori care nu au făcut încă trecerea la un sistem de operare mai nou sau evită acest pas, astfel încât utilizarea software-ului Visio în versiunea 2013 este posibilă și fără o actualizare, dacă este necesar.

Această ediție profesională a Microsoft Visio 2013 este oferită în magazinul de software Wiresoft ca o singură licență în versiunea de achiziție - este un software utilizat care apare atunci când o licență de volum este dizolvată. Licențele de software folosit de la Wiresoft au un preț semnificativ mai mic în comparație cu software-ul nou, ceea ce le face o modalitate accesibilă pentru multe grupuri de utilizatori de a utiliza un software Microsoft precum Visio 2013.

În plus, cumpărătorii pot găsi în magazinul online Wiresoft Software și multe alte programe Microsoft, de exemplu Windows sisteme de operare, în versiuni compatibile cu Visio 2013 - sub formă de licențe unice ieftine de software folosit. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici și instrumente ale Visio 2013 Professional Edition.

Caracteristici și funcții exclusive ale Visio Professional 2013 Edition

Visio 2013 Professional dispune de o gamă mult mai largă de șabloane de diagrame, precum și de funcții deosebit de practice care fac crearea și completarea diagramelor și mai rapidă și mai ușoară:

Forme rapide pentru formele utilizate frecvent

Funcția Quick-Shape accelerează crearea de diagrame și oferă astfel un sprijin practic în special pentru acei utilizatori care lucrează frecvent cu Visio 2013 Professional. Cu Quick-Shape, aceștia pot schimba ordinea formelor în cadrul unui șablon și le pot trage într-o anumită poziție, de exemplu, pot plasa formele cele mai frecvent utilizate în partea de sus a listei de forme, astfel încât să fie disponibile imediat. Acestea pot fi, de asemenea, afișate cu ajutorul mini-barei de instrumente pentru forme prin cursor și a funcției Auto Connect.

Importați date din surse externe în forme

Exclusivitatea ediției Professional a Visio 2013 este funcția de a importa date dintr-o sursă externă în una sau mai multe forme. Deoarece cea mai frecventă sursă externă de date este Excel, este disponibilă o funcție de import rapid în acest scop. În acest proces, un rând este legat de datele respective sau atribuit unei forme specifice. După importul de date, la această formă se pot aplica așa-numitele grafice de date, de exemplu, etichete colorate pentru anumite valori sau etichete. Acestea pot fi modificate, mutate sau datele importate conținute în ele pot fi, de asemenea, actualizate.

Alternativ, este posibil și importul definit de utilizator dintr-o sursă de date. Datele importate pot fi afișate în Visio 2013 Professional într-o fereastră separată "Date externe".

Utilizați o varietate de șabloane în Visio Professional 2013 și personalizați-le în continuare cu forme

Ediția Visio Professional 2013 oferă cea mai mare gamă de diagrame Standard- și diagrame speciale potrivite pentru vizualizarea structurilor și proceselor, precum și a planurilor din majoritatea domeniilor de afaceri. Printre acestea se numără numeroasele tipuri diferite de diagrame de flux, care pot fi utilizate pentru a reprezenta nu numai procesele și procedurile tehnice - diagrame de flux de date pentru reprezentări de sistem, diagrame de flux de proces pentru inginerie chimică - ci și domenii de afaceri tipice, cum ar fi diagramele de modelare a fluxurilor de lucru și a proceselor de afaceri.

De asemenea, sunt incluse multe diagrame conform UML-Standard (Unified Modeling Language), care sunt utilizate în principal în dezvoltarea de software, cu diagrame de clasă și de componente pentru structurile și componentele sistemului, diagrame de desfășurare și de secvență pentru sistemele de execuție și elementele acestora, precum și notații de baze de date, diagrame de cazuri de utilizare și de comunicare, etc.

Toate șabloanele disponibile în Visio Professional 2013 pot fi editate folosind formele Standard respective, precum și formele create de către utilizator, iar diagramele rezultate pot fi salvate din nou ca șabloane.

Mai multe caracteristici noi și îmbunătățiri în Visio Professional 2013

Un avantaj major al Microsoft Visio 2013 Professional este orientarea vizuală către programele Office, ceea ce face ca utilizatorii să se familiarizeze imediat cu vizualizarea de birou. Pe lângă funcțiile profesionale deja menționate, Visio 2013 oferă și alte inovații față de versiunea anterioară:

 • Șabloanede diagrame optimizate : În special, șabloanele Visio 2013 pentru diagramele de baze de date, precum și pentru diagramele organizaționale și cele ale limbajului de modelare unificat și pentru modelarea proceselor de afaceri au fost completate sau îmbunătățite în această versiune, inclusiv în Standard-Shapes și în afișarea axei timpului.
 • O nouă formatare: Diagramele create în Microsoft Visio Professional 2013 pot fi acum prevăzute și cu noi efecte, cum ar fi 3D, gradienți de culoare sau umbre.
 • Funcția Drag-and-drop: Cu ajutorul funcției Drag-and-drop, Visio 2013 Professional poate fi utilizat intuitiv pentru a importa date în diagrame sau pentru a lipi diagramele create în Visio 2013 înapoi în documente Excel, PowerPoint sau Word.
 • Alte formate de fișiere: Pe lângă extensia de fișier .vsdx pentru salvarea fișierelor Visio, Visio 2013 Professional poate, de asemenea, utiliza vsdm, .vssm, .vssx, .vstm, precum și .vstx.

Structura diagramelor disponibile în Visio 2013 Professional

Visio 2013 Professional este organizat și structurat ca o trusă de construcție, permițând utilizatorilor să se orienteze rapid. Există următoarele 3 niveluri:

Forme

Formele reprezintă elementele de bază, adică componentele care alcătuiesc o diagramă. Acestea sunt grupate în șabloane. La crearea sau editarea unei diagrame, o formă este trasă ca o copie pe o foaie de desen nouă sau existentă. Spre deosebire de forme, în Visio 2013 copiile sunt denumite instanțe.

Instanțele sau formele copiate pot fi apoi editate cu ajutorul punctelor de selecție - acestea pot fi rotite, modificate în lățime și înălțime sau scalate, culoarea, grosimea liniei sau conturul pot fi modificate și, în cele din urmă, pot fi inserate date sau text.

Forme

Un anumit grup de forme este grupat în așa-numitele șabloane, care alcătuiesc de obicei un anumit tip de diagramă și care pot fi incluse de mai multe ori în diferite șabloane. Ca urmare, setul corespunzător de forme este disponibil în fiecare tip de diagramă din Visio 2013 Professional.

Utilizarea șabloanelor în Visio 2013 Professional

Pentru a crea o diagramă, utilizatorii pot fie să deschidă un șablon corespunzător care conține o diagramă Standard adecvată și să o adapteze sau să o completeze, fie să își creeze propria diagramă folosind formele disponibile.

Astfel de diagrame create de dvs., precum și orice altă diagramă standard editată în Visio 2013 Professional pot fi salvate și sunt din nou disponibile atunci când programul este deschis din nou.

Fișierele Visio au propria lor extensie .vsd, dar pot fi utilizate și în alte programe Microsoft, de exemplu ca parte a unei prezentări în PowerPoint. Utilizatorii trebuie să fie conștienți de faptul că un fișier creat cu Visio Professional 2013 nu este compatibil cu un program mai recent Office.

Cerințe hardware pentru Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio 2013 Professional este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și pe 64 de biți - în consecință, se aplică cerințe de memorie diferite.

Notă importantă: Versiunea Visio 2013 - de asemenea, ediția Professional Edition - nu este compatibilă cu Microsoft Office 2016!

 • Sisteme de operare: min. Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32 sau 64 de biți
 • Sisteme de operare pentru servere: cel puțin Windows Server 2003 R2 sau Windows Server 2008 - 64 de biți
 • Procesor: x64-bit sau x86-bit, min. 1 GHz și SSE2
 • RAM: cel puțin 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB spațiu liber
 • Afișaj: Placă grafică compatibilă cu DirectX10, cu o rezoluție de cel puțin 1.024 x 576 pixeli

Visio 2013 Professional Edition - cumpărați ieftin ca software folosit la Wiresoft

Acest MS Visio 2013 Professional Edition este disponibil în magazinul online Wiresoft sub formă de licență pentru un singur utilizator la un preț deosebit de scăzut sub formă de software folosit, deoarece aici prețul este semnificativ mai mic decât cel al bunurilor noi comparabile; în plus, în comerțul obișnuit, cumpărătorii găsesc de obicei doar cea mai recentă versiune de software Visio. Aceasta este adesea o versiune cu abonament, cu obligații contractuale corespunzătoare și actualizări care sunt contra cost. În plus față de prețul de achiziție mai mic, versiunea de achiziție oferită de Wiresoft oferă, prin urmare, avantajul unei utilizări nelimitate.

Informații de bază despre software-ul folosit de la Wiresoft: Licența pentru un singur utilizator a Visio Professional 2013 Edition oferită aici provine dintr-o licență de volum a programului Microsoft, care a fost achiziționată pentru prima dată și utilizată adesea de o companie autorizată. În cadrul revânzării sau achiziționării permise din punct de vedere legal de către Wiresoft, aceasta a fost împărțită în licențe individuale, care au fost astfel marcate ca software folosit. Nici dizolvarea licenței de volum, nici etichetarea ca "software folosit" nu au ca rezultat vreo restricție asupra domeniului de aplicare funcțional sau a capacității de utilizare a Visio 2013 în timp - și asta nu numai pentru că software-ul nu se uzează, ci mai ales pentru că procesele descrise nu încalcă nicio reglementare valabilă.

În plus, toate licențele de software folosit oferite, cum ar fi ediția Professional Edition a Microsoft Visio 2013 în acest caz, provin de la companii pentru care se aplică jurisprudența valabilă pentru tranzacțiile comerciale asociate, care afirmă în mod clar că tranzacționarea de software folosit este permisă de lege. Acest fapt a fost deja confirmat în mod clar de diferite hotărâri judecătorești, ceea ce înseamnă pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, că, pe de o parte, riscul de răspundere este exclus în mod sigur și, pe de altă parte, software-ul achiziționat de dumneavoastră este, de asemenea, la fel de sigur ca și auditul, datorită dovezii complete a tuturor achizițiilor sau vânzărilor din partea Wiresoft.

Ergo: Cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna o afacere sigură pentru dumneavoastră ca și client, care vă oferă numai avantaje! Atunci când cumpărați o licență de software second-hand de Visio 2013 Professional - sau orice alt program Microsoft - beneficiați nu numai de avantajul prețului mare în comparație cu bunurile noi, ci și de siguranța cumpărătorului prin descărcarea instantanee și activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum valabilă exclusiv pentru aplicația pe care ați cumpărat-o. Prin urmare, oferta Wiresoft de software folosit vă oferă șansa de a utiliza dumneavoastră aceste ediții exclusive ale programelor Microsoft.

În magazinul Wiresoft de software Microsoft folosit, veți găsi nu numai această ediție Visio Professional 2013, ci și alte versiuni sau ediții ale acestui program, precum și multe alte aplicații Microsoft, dintre care multe sunt compatibile cu această versiune a programului, cum ar fi sistemele de operare Windows și sistemele de operare pentru servere Windows. Dacă aveți întrebări despre MS Visio Professional 2013 sau despre orice alt software Microsoft disponibil în Wiresoft Shop, contactați-ne și cereți un sfat competent și prietenos - prin chat, telefon sau e-mail.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii