Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10484
 • 77D-00076
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.766,90 RON * 1.961,90 RON * (9,94% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + cheie de licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Visual Studio 2022 de la este cea mai recentă versiune a unui IDE (Integrated Development Environment) dovedit, conceput pentru programatorii exigenți, precum și pentru echipele de programatori mici și mijlocii. Gama cuprinzătoare de funcții oferă toate instrumentele necesare pentru a realiza următoarea generație de aplicații și jocuri - inclusiv Xamarin pentru aplicații bazate pe Android, macOS, iOS, tvOS și watchOS. Professional Microsoft

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2022 Professional - software-ul versatil pentru dezvoltatori ca versiune de achiziție

Visual Studio 2022 Professional de la Microsoft este cea mai recentă versiune a unui IDE (Integrated Development Environment) testat și testat, conceput atât pentru programatorii exigenți, cât și pentru echipele de programatori mici și mijlocii. Gama extinsă de funcții oferă toate instrumentele necesare pentru a realiza următoarea generație de aplicații și jocuri - inclusiv Xamarin pentru aplicații bazate pe Android, macOS, iOS, tvOS și watchOS. Alte caracteristici care fac dezvoltarea și mai eficientă sunt Tool CodeLens pentru afișarea utilizării fragmentelor de cod individuale în soluție fără a fi necesară întreruperea lucrului, IntelliCode pentru a accelera munca prin sugestii de soluții bazate pe inteligență artificială și Visual Studio Live Share, care sprijină munca în echipă prin colaborare în timp real. Navigarea, refactorizările și depanatorul au fost, de asemenea, îmbunătățite în Visual Studio 2022 Professional. În plus, mediul de dezvoltare integrat al Visual Studio 2022 Professional suportă și C# alături de limbaje mai vechi precum C și C++.

Oferta Visual Studio 2022 Professional Edition ca software folosit de la Wiresoft oferă dezvoltatorilor toate avantajele acestui software Microsoft dovedit, astfel încât aceștia să îl poată utiliza pe propriul PC datorită prețului avantajos ca licență unică.

În magazinul online Wiresoft Software-Onlineshop puteți găsi Visual Studio 2022 Professional, precum și alte licențe unice ale edițiilor sau versiunilor Visual Studio ca versiune de achiziție și multe alte programe Microsoft compatibile cu acesta. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante optimizări și caracteristici noi ale Visual Studio 2022 Professional.

Puncte forte ale Visual Studio 2022 Professional Edition

Pe lângă navigarea semnificativ mai ușoară, versiunea actuală 2022 a Visual Studio este, de asemenea, mai ușor de utilizat pentru dezvoltatorii cu deficiențe de vedere. În comparație cu versiunea anterioară, există, de asemenea, o refactorizare optimizată și o revizuire a compilărilor și a încărcărilor de soluții. Depanatorul - unul dintre cele mai importante instrumente de programare  - oferă, de asemenea, opțiuni suplimentare.

Flux de lucru Git-First cu o lansare mai ușoară a codului

Noua fereastră de pornire a Visual Studio 2022 oferă acum mai multe opțiuni: În primul rând, este oferită opțiunea de a clona sau de a extrage cod dintr-un depozit, alături de alte opțiuni pentru deschiderea sau crearea unui proiect sau a unei soluții. În plus, fereastra de start modernizată se prezintă într-un nou design albastru, care se deosebește de versiunea anterioară în special datorită liniilor mai suple din jurul pictogramelor, barelor de instrumente și ferestrelor de instrumente. Meniul a fost mutat în partea de sus a barei de titlu pentru a crea mai mult spațiu pentru codul din editor. Acest lucru a permis, de asemenea, optimizarea spațiului de memorie, fără a modifica navigarea în IDE.

De asemenea, dialogul anterior a fost revizuit, structura arborescentă anterioară nu mai există și a fost înlocuită cu un câmp de căutare cu diverse funcții puternice de căutare și filtrare - de exemplu, în funcție de limbă, platformă și tip de proiect - pentru a găsi șabloane adecvate. Căutarea poate fi aplicată comenzilor, opțiunilor și meniurilor, precum și componentelor instalabile; pe lângă rezultatele căutării pentru comenzi, sunt afișate și combinațiile de taste corespunzătoare. Rezultatele sunt afișate în mod dinamic în timp ce utilizatorul tastează. Noua utilizare integrată a unui algoritm de căutare fuzzy ia în considerare și greșelile de ortografie sau limbajul mai natural.

IntelliCode susținut de AI în Visual Studio 2022 Professional

Noul IntelliCode reprezintă o evoluție a sistemului anterior de completare automată IntelliSense din Visual Studio ; acesta oferă mai multe caracteristici bazate pe inteligența artificială, cum ar fi IntelliSense contextual, formatarea codului și derivarea regulilor de format pentru a îmbunătăți și mai mult productivitatea dezvoltării. Spre deosebire de IntelliSense, care afișa proprietățile și metodele sub forma unei liste alfabetice, IntelliCode le listează în funcție de cele mai probabile rezultate candidate, care sunt prefixate cu un asterisc. Dezvoltatorii care folosesc C# pot aplica IntelliCode și la codul pe care l-au dezvoltat ei înșiși și astfel pot învăța, în timp ce celelalte recomandări se bazează pe domeniul Microsoft Open Source. În Visual Studio 2022 Professional, recomandările bazate pe inteligență artificială din IntelliSense pot fi utilizate și pentru alte două limbi: C++ și XAML și, respectiv, TypeScript/JavaScript și Java, care au fost adăugate la Visual Studio Code.

CodeLens în Visual Studio 2022 Professional

CodeLens accelerează considerabil munca dezvoltatorului cu Visual Studio 2022 Professional, deoarece instrumentul lucrează independent în paralel, fără a fi nevoie să închidă editorul. CodeLens detectează toate modificările aduse unui cod, precum și istoricul codului, cu

Referințe la secțiunile de cod relevante și la modificările aduse, revizuiri de cod, erori legate de acestea etc. Înainte ca modificările să fie îmbinate cu codul, acestea pot fi revizuite pentru a vedea cum îl vor afecta. Indicatorii de cod pentru codul C# și Visual Basic la nivel de element arată, de asemenea, care membru al echipei a făcut modificări la cod. CodeLense este o caracteristică exclusivă a

Visual Studio 2022 Professional sau Enterprise Edition.

Visual Studio Live Share

Funcția Live Share integrată în Visual Studio 2022 Professional permite ca până la 30 de dezvoltatori să colaboreze în timp real pe aceeași bază de cod sursă, care este partajată inclusiv în context. Acest lucru este posibil deoarece Visual Studio Live Share transferă doar informații despre arborele de fișiere și context. Astfel, fiecare membru al echipei poate lucra la codul sursă independent de gazdă în mediul de lucru familiar. Funcțiile de inteligență artificială sunt, de asemenea, integrate aici, printre altele pentru a îmbunătăți calitatea codului. Depanarea comună este posibilă și cu Visual Studio Live Share.

Alte caracteristici ale Visual Studio 2022 Professional

În plus, Visual Studio 2022 Professional oferă multe alte funcții practice:

Refactorizarea în Visual Studio 2022 Professional

În Visual Studio 2022 Professional, sunt disponibile noi refactorizări pentru C#, ceea ce facilitează și mai mult organizarea codului: Membrii pot fi mutați în interfața sau în clasa de bază, iar spațiile de nume pot fi adaptate astfel încât să corespundă unei structuri de dosare. Sugestiile adecvate sunt afișate în așa-numitul bec.

Curățarea codului

Code Cleanup este funcția de reformatare automată a codului sursă în Visual Studio 2022, aceasta este afișată sub forma unei mături sub editorul de cod sursă. Setările privind formatul codului pot fi definite cu ajutorul unui fișier EditorConfig, fie numai pentru un anumit proiect, fie pentru întregul cod prin intermediul opțiunilor din editorul de text. Pentru curățarea fișierelor de cod C#, Visual Studio 2022 Professional oferă un buton separat "Code Clean-up" în editor. În plus, utilizatorii pot defini valorile pentru Preferință și Severitate pentru fiecare setare a formatului de cod pentru fiecare linie în parte, fiind disponibile opțiunile "Doar refactorizare", "Sugestie", "Avertisment" sau "Eroare" pentru nivelul de severitate. Notele sau sugestiile afișate în fiecare caz pot fi nu numai afișate cu un singur clic, ci și puse în aplicare imediat, corecțiile care apar frecvent putând fi salvate și sub formă de profil.

Depanarea în Visual Studio 2022

Depanatorul din Visual Studio 2022 Professional nu numai că funcționează de două ori mai rapid decât înainte; consumul de memorie la depanarea aplicațiilor C++ în afara procesului a fost, de asemenea, redus. Pentru a identifica obiectele în funcție de proprietățile lor, tot ce trebuie să faceți în fereastra de depanare este să trageți cursorul peste o anumită proprietate și să faceți clic pe pictograma acului pentru a afișa informațiile corespunzătoare. Punctele de întrerupere a datelor sunt acum disponibile și pentru aplicațiile .NET Core în Visual Studio 2022, în loc să fie disponibile doar pentru C++, ca înainte. Acestea întrerup execuția codului de îndată ce valoarea unei proprietăți pentru un anumit obiect se modifică, indiferent de poziție.

Xamarin pentru dezvoltare mobilă

Aplicațiile construite cu Xamarin pentru Android, iOS și Windows au un aspect nativ, motiv pentru care sunt atât de populare. Xamarin în Visual Studio 2022 nu numai că oferă timpi de compilare și implementare mai rapizi pentru Android, dar include acum și un editor de proprietăți pentru Xamarin.Forms XAML, precum și un Xamarin.Forms Previewer optimizat.

Rendering PMA (Per-Monitor-Aware)

Utilizatorii cărora le place să folosească mai multe monitoare atunci când dezvoltă sau care lucrează de la distanță vor aprecia această caracteristică: Până acum, utilizarea monitoarelor cu rezoluții diferite a cauzat diverse probleme în timpul dezvoltării, de exemplu, redarea se făcea de obicei la o scară greșită sau Visual Studio însuși era afișat neclar. Visual Studio 2022 Professional oferă acum randare cu capacitate PMA, ceea ce înseamnă, printre altele, că software-ul se redă corect indiferent de factorii de scalare respectivi. Cerința minimă pentru aceasta este Windows 10 Update (v1803, RS4) sau .NET Framework 4.8 RTM.

Instrumente pentru containere în Visual Studio 2022 Professional

Atunci când utilizează suportul serviciilor cloud Azure, dezvoltatorii pot folosi, printre altele, instrumentele de dezvoltare cu containere incluse în Visual Studio, care simplifică semnificativ crearea, precum și depanarea și implementarea. Visual Studio 2022 Professional oferă, de asemenea, suport pentru Docker și Kubernetes aici, cu condiția ca punctul final să aibă Docker Desktop, precum și sarcinile de lucru necesare pentru dezvoltarea web, instrumentele Azure și instrumentele de dezvoltare .NET Core. The

Suportul pentru Kubernetes permite activarea unei conexiuni între un proiect local și un cluster Kubernetes sub Azure Kubernetes Service (AKS).

Cerințe de sistem pentru Visual Studio 2022 Professional

Următoarele cerințe detaliate nu numai că oferă cerințe generale pentru instalarea Visual Visual Studio 2022 Professional, dar descriu și cerințele pentru a utiliza anumite caracteristici ale Visual Studio 2022 Professional, este posibil să fie necesare drepturi de administrator.

Sisteme de operare acceptate

În principiu, versiunea de 64 de biți este recomandată pentru instalarea Visual Studio 2022 Professional, următoarele specificații se aplică ca cerințe minime:

 • Windows 10 Versiunea 1909 sau superioară, Windows 11 Versiunea 21H2,( Home, Professional, Education și Enterprise) 
 • Windows Server 2022: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter

Cerințe hardware (specificații minime)

 • Procesor: 1,8 GHz; se recomandă un procesor quad-core sau mai bun. Procesoarele ARM nu sunt acceptate
 • Memorie: 4 GB RAM. Pentru soluțiile profesionale tipice, se recomandă 16 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: 850 MB, instalațiile tipice necesită 20 - 50 GB spațiu liber (până la 210 GB în funcție de caracteristicile instalate)
 • Viteza hard disk-ului: se recomandă instalarea pe o unitate solidă (SSD)
 • Placă grafică: 1.920 x 1080, se recomandă 1.366 x 768 sau mai mare

Alte cerințe (selecție)

 • Instalarea Visual Studio 2022: .NET Framework 4.5.2
 • Rulează .NET Framework 4.7.2, această versiune va fi instalată în timpul instalării
 • Diverse scenarii legate de internet: Este necesar Internet Explorer 11 sau Microsoft Edge
 • Emulator Hyper-V: sistem de operare pe 64 de biți, client Hyper-V, Second Level Address Translation (SLAT)
 • Xamarin.Android: versiune pe 64 de biți a Windows, kit de dezvoltare Java pe 64 de biți (JDK)
 • Dezvoltarea de aplicații universale pentru Windows: Windows 10 (prin linia de comandă: Windows Server 2022, Windows Server 2016 și Windows Server 2012 R2)
 • Dezvoltare mobilă cu sarcini de lucru C++, JavaScript sau .NET sub Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Cumpărați Visual Studio 2022 Professional ieftin singur la Wiresoft în magazinul nostru online

Software-ul Visual Studio 2022 Professional este disponibil în magazinul online Wiresoft ca o singură licență la un preț deosebit de avantajos ca așa-zis software folosit.

Licența de Visual Studio 2022 Professional Edition oferită spre vânzare este o fostă licență de volum Visual Studio a unei companii, care a fost dizolvată și convertită în licențe individuale atunci când a fost revândută ca atare, fiind astfel desemnată ca software folosit. Astfel de licențe Microsoft Visual Studio 2022 Professional oferite la Wiresoft provin numai de la companii situate în Europa, cărora li se aplică legislația UE. Nici divizarea, nici etichetarea ca software utilizat a acestui software Visual Studio 2022 Professional nu implică restricții în ceea ce privește funcționalitatea acestuia.

Cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna o achiziție sigură pentru dumneavoastră! Licența de Visual Studio 2022 Professional disponibilă în magazinul Wiresoft nu numai că are un preț absolut avantajos, dar oferă și siguranță în timpul achiziției prin descărcarea imediată și activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă furnizată.

Fiecare achiziție de Visual Studio 2022 Professional sau un alt program Microsoft ca software folosit în magazinul de software Wiresoft nu ridică nicio problemă legală pentru clienții noștri, deoarece comerțul cu astfel de software folosit este permis din punct de vedere legal, lucru confirmat în mod clar de numeroase hotărâri judecătorești.

Licențele unice de software folosit, cum ar fi Visual Studio 2022 Professional Edition, oferă cumpărătorilor o alternativă la preț redus la ofertele convenționale pentru a putea utiliza ediții exclusive ale programului. Beneficiați și dumneavoastră de oferta noastră avantajoasă la produsele software Microsoft!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi Visual Studio 2022 Professional Edition, precum și alte versiuni de Visual Studio și multe alte programe Microsoft ca software folosit pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre Visual Studio 2022 Professional sau despre un alt program Microsoft, folosiți sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
13 nov. 2022

CAMIOLO

OTTIMO

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii