Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10052
 • 381-04398
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
113,90 RON * 125,90 RON * (9,53% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x User CAL
Sistem  Server Exchange
CAL User CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile


Pentru a accesa serviciile de server ale Microsoft Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise, fiecare utilizator are nevoie de o licență personală de acces client în plus față de licența de server propriu-zisă: Exchange Server 2016 User CAL. Numai aceasta conferă unei anumite persoane înregistrate în acest scop drepturile de acces corespunzătoare.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL"

CAL-uri de utilizator pentru Microsoft Exchange Server 2016 ca software utilizat

Pentru a avea acces la serviciile de server ale Microsoft Exchange Server 2016 în edițiile Standard și Enterprise, fiecare utilizator are nevoie de o licență personală de acces la client, pe lângă licența de server propriu-zisă: Exchange Server 2016 User CAL. Numai acest lucru conferă unei anumite persoane înregistrate în acest scop drepturile de acces corespunzătoare.

Acest lucru se datorează faptului că licența pentru Exchange Server 2016 Standard sau Enterprise nu conține drepturi de utilizator suplimentare, în conformitate cu prevederile gestionării licențelor Microsoft; prin urmare, acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL de utilizator. Un utilizator înregistrat poate utiliza apoi funcțiile respective ale Exchange Server prin intermediul unui dispozitiv final care poate fi selectat în mod liber.

CAL-urile de utilizator folosite pentru Exchange Server 2016 Standard și Enterprise Editions sunt disponibile la un preț rezonabil de la Wiresoft - de asemenea, individual pentru licențiere flexibilă, bazată pe nevoi. Acest software folosit oferă aceleași funcționalități ca și licențele de acces client utilizator pentru Exchange Server 2016 oferite ca noi prin intermediul programului oficial Microsoft de licențiere în volum.

Utilizați toate funcțiile MS Exchange Server 2016 cu un CAL de utilizator utilizat

Exchange Server 2016 constituie baza pentru controlul și gestionarea proceselor sistemului de comunicare într-o companie modernă. În calitate de interfață internă și externă, aceasta conectează angajații și departamentele din diferite locații și sporește eficiența proceselor: Cu Exchange Server 2016, atât contactele, cât și e-mailurile pot fi gestionate la nivel central și arhivate în mod clar; munca în comun asupra documentelor este astfel îmbunătățită, printre altele, prin gestionarea versiunilor. Arhitectura optimizată a serverelor reduce numărul de roluri de server la două: căsuța poștală și transportul de margine; de asemenea, a fost simplificată extinderea și a fost îmbunătățit suportul pentru diverse servicii cloud. Alte caracteristici:

 • Arhitectura de căutare eDiscovery utilizează acum mai multe servere și, prin urmare, funcționează în mod asincron și descentralizat.
 • Filtrele contextuale ajută la găsirea mai ușoară a informațiilor căutate.
 • Scalabilitatea îmbunătățită a căutării crește numărul de căsuțe poștale care pot fi căutate și de căsuțe poștale de arhivă la un total de 20.000.
 • Outlook 2016 sau Outlook on the Web oferă o mai bună gestionare a trimiterii de date, inclusiv drepturi de acces adaptate individual.
 • Sprijinirea scenariilor hibride pentru cutiile poștale.
 • Prevenirea pierderii de date (DLP) oferă o securitate sporită pentru date și pentru primirea de e-mailuri cu programe malware.
 • Protocolul standard al Outlook - MAPI peste HTTP - îmbunătățește fiabilitatea și stabilitatea conexiunilor Exchange.

Prezentare generală a CAL-urilor de utilizator pentru Exchange Server 2016 Standard și Enterprise Edition ca software utilizat

Practic, CAL-urile de utilizator oferite de Wiresoft ca software folosit nu diferă de CAL-urile noi comparabile: ele conțin aceleași opțiuni ca acestea pentru a putea utiliza serviciile disponibile în fiecare dintre edițiile Exchange Server 2016 Standard și Enterprise. Prin urmare, pentru multe companii și organizații, software-ul utilizat în cazul CAL-urilor de utilizator reprezintă o alternativă ieftină pentru dotarea angajaților cu o licență de acces la Exchange Server. Toate avantajele și caracteristicile speciale sunt explicate în următoarea prezentare generală.

Informații despre gestionarea licențelor Microsoft pentru Exchange Server 2016 cu CAL-uri

Microsoft Licence Management conține prevederi pentru licențierea suplimentară a utilizatorilor cu drepturi de acces în edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2016, astfel încât aceștia să poată accesa e-mailuri etc. CAL-urile sunt deja incluse în licența serverului. CAL-urile deja incluse în licența serverului sunt destinate exclusiv administratorilor și nu pot fi utilizate pentru serviciile tipice Exchange. Numai o licență de acces client, cum ar fi User CAL, oferă astfel unui angajat drepturile personale de a utiliza funcțiile Exchange Server - pe orice dispozitiv final capabil de Windows. Acest CAL de utilizator nu conține niciun software suplimentar în afară de drepturile de acces personale pentru mediul client/server Exchange Server 2016.

Ce CAL sunt disponibile pentru edițiile Exchange Server 2016 Standard și Enterprise?

Licențierea bazată pe CAL pentru edițiile Standard și Enterprise ale Exchange Server 2016 permite gestionarea drepturilor de acces pentru toți angajații unei companii. Modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru Exchange Server 2016:

 • User CAL pentru Exchange Server 2016 - se aplică unui utilizator dedicat
 • Device CAL pentru Exchange Server 2016 - se aplică unui dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon) Drepturi de acces la server

Care sunt diferențele dintre CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Exchange Server 2016?

Un CAL de utilizator pentru Exchange Server 2016 oferă practic aceleași funcții ca și CAL de dispozitiv - dar ambele diferă în ceea ce privește opțiunile respective de accesare a serverului Exchange. Acest lucru are ca rezultat diferite avantaje:

Fiecare angajat care este autorizat să acceseze serverul Exchange cu un CAL de utilizator poate utiliza orice dispozitiv final compatibil cu Windows pentru a accesa serviciile Exchange. De asemenea, nu există restricții în ceea ce privește locația, atâta timp cât este disponibilă o conexiune la internet, astfel încât este posibilă accesarea serverului Exchange la nivel local în mod independent, fie cu propriul computer mobil sau smartphone în timpul deplasărilor și la biroul de acasă, fie prin intermediul unui alt computer disponibil la fața locului.

Prin urmare, User CAL oferă posibilități bune de utilizare mobilă, deoarece utilizatorul licențiat poate alege în mod liber dispozitivul final pe care îl utilizează și se poate conecta la el și de pe un alt computer.

Pe lângă numărul de angajați și echiparea stațiilor de lucru cu un PC sau similar, fluxul de lucru în care utilizatorii accesează serverul Exchange joacă, de asemenea, un rol important într-o companie: În special în IMM-uri, utilizatorii pot folosi mai multe dispozitive finale diferite și pot accesa alternativ serverul Exchange pentru a prelua și gestiona e-mailurile.

Care sunt diferențele dintre CAL-urile pentru Exchange Server 2016 pentru edițiile Standard și Enterprise?

CAL-urile de utilizator pentru MS Exchange Server 2016 diferă în funcție de edițiile Standard și Enterprise în ceea ce privește anumite extensii de funcții, precum și în ceea ce privește scalabilitatea ediției - cerințe tipice de căsuțe poștale pentru Enterprise. Cu toate acestea, este posibil să utilizați serviciile de server ale ediției Enterprise Edition cu un CAL de utilizator pentru ediția Standard - în acest caz, utilizatorul are la dispoziție funcționalitatea limitată corespunzătoare a ediției Standard, precum și numărul mai mic de baze de date de căsuțe poștale. Prin urmare, CAL-urile de utilizator pentru Enterprise Edition oferă o gamă mai largă de funcții în legătură cu licența Enterprise Server, așa cum este necesar în special în cazul companiilor și organizațiilor sau instituțiilor mai mari; aceasta include, printre altele, prevenirea pierderilor de date.

Asigurați compatibilitatea versiunilor CAL de utilizator pentru Exchange Server 2016

Pe lângă posibilitățile menționate mai sus, în funcție de ediție, CAL de utilizator pentru una dintre edițiile Exchange Server 2016 nu numai că echipează un utilizator cu drepturi de acces pentru exact această versiune de server, dar include și drepturi de acces pentru versiuni Exchange mai vechi, cum ar fi 2013 (downgrade). Cu toate acestea, un CAL de utilizator pentru versiunea 2016 a serverului nu poate fi utilizat pentru a accesa versiunea superioară Exchange Server 2019 (actualizare).

Prin urmare, atunci când achiziționați CAL-uri de utilizator, pe lângă funcționalitățile disponibile specifice ediției, trebuie să acordați întotdeauna atenție compatibilității licenței de server și a licențelor de acces client utilizate.

Ce trebuie luat în considerare atunci când se acordă licențe pentru Exchange Server 2016 cu CAL-uri de utilizator?

După cum s-a menționat, un CAL de utilizator din versiunea 2016 echipează exact un utilizator cu drepturi de acces personal pentru Exchange Server 2016. Odată ce înregistrarea acestui utilizator a fost finalizată, acest CAL de utilizator nu mai poate fi transferat unei alte persoane. De asemenea, este exclusă schimbarea tipului de CAL, în acest caz: pentru a utiliza CAL utilizator ca CAL dispozitiv.

Aceste prevederi ale gestionării licențelor Microsoft au scopul de a preveni orice acces necorespunzător la serviciile Exchange Server 2016. De asemenea, acestea oferă o mai mare securitate pentru o companie și pentru comunicațiile sale, deoarece persoanele fără licență nu au dreptul de a utiliza serviciile de e-mail și de a accesa datele de pe server.

Concluzie privind CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016

Prin urmare, ce tip de CAL pentru Windows Exchange Server 2016 oferă mai multe avantaje pentru utilizarea specifică într-o companie poate varia de la caz la caz. Un rol decisiv este jucat de tipul predominant de acces prin intermediul dispozitivelor finale utilizate: De îndată ce majoritatea angajaților utilizează alternativ diferite dispozitive finale mobile sau dispozitive autonome, care pot fi amplasate la diferite locuri de muncă sau chiar în afara companiei, pentru a accesa Windows Exchange Server, CAL-ul de utilizator legat de persoană oferă mai multe avantaje, deoarece utilizatorul este liber să aleagă calculatorul și trebuie să utilizeze doar contul său personal.

Cunoașterea fluxului de lucru tipic al companiei este, prin urmare, punctul de plecare pentru alegerea tipului de CAL potrivit pentru Exchange Server 2016. Pentru o companie, licențierea cu CAL pentru utilizatori poate fi, prin urmare, mai favorabilă decât cu CAL pentru dispozitive, deoarece sunt necesare mai puține licențe în general.

CAL-uri de utilizator folosite pentru Microsoft Exchange Server 2016 - disponibile pentru o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016 sunt, de asemenea, disponibile în magazinul online Wiresoft ca licențe individuale de acces pentru clienți - orice prevederi Microsoft privind licențele de volum referitoare la nivelare nu se aplică licențelor utilizate; în rest, nu există dezavantaje sau restricții de utilizare asociate cu acestea - nu numai pentru că, în principiu, software-ul nu se poate uza.

De unde provine software-ul utilizat de Wiresoft pentru CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2016?

CAL-urile de utilizator pentru MS Exchange Server 2016 oferite de Wiresoft ca fiind folosite sunt licențe originale Microsoft, deoarece sunt oferite și în cadrul programului de licențe Microsoft; singura diferență față de acestea este că CAL-urile de utilizator folosite au făcut parte anterior dintr-o licență de volum pentru Exchange Server 2016, pe care o companie europeană a achiziționat-o anterior ca proprietar. Această licență de volum pentru utilizatori sau licențele de acces pentru utilizatori individuali care nu erau necesare au fost revândute de către Wiresoft, care a dizolvat licențele de volum în licențe individuale. Aceste licențe CAL pentru un singur utilizator rezultate sunt denumite software utilizat. În ciuda acestei etichetări ca licențe utilizate, ele pot fi utilizate ca o licență nouă pentru accesul la Exchange Server 2016, deoarece nu diferă de aceste licențe nici în ceea ce privește restricțiile privind funcționalitatea, nici în ceea ce privește perioada de utilizare.

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016 ca software utilizat oferă securitatea cumpărătorului

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016 oferite de Wiresoft ca software folosit sunt o formă rentabilă de licențiere pentru Exchange Server 2016 pentru clienți, deoarece utilizarea lor este sigură și legală! Prin urmare, CAL-urile de utilizator folosit conțin, de asemenea, securitatea obișnuită a cumpărătorului: cu descărcare imediată după finalizarea achiziției, inclusiv activarea imediată a licenței prin intermediul unei chei de licență de volum valabile.

Este legală achiziționarea și utilizarea de software folosit pentru CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2016?

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016 oferite de Wiresoft, precum și toate celelalte licențe de acces client provin din inventarul de licențe al diferitelor companii. Prin urmare, atunci când se comercializează licențe CAL folosite, se aplică jurisdicția valabilă, care permite în mod expres cumpărarea și vânzarea, precum și utilizarea licențelor Microsoft folosite, lucru care a fost confirmat în mod clar în mod repetat de diferite hotărâri judecătorești.

Acest lucru înseamnă că clienții Wiresoft au siguranță juridică în calitate de cumpărători și utilizatori de CAL-uri de utilizator folosite pentru Exchange Server 2016, deoarece nu încalcă nicio prevedere legală.

Un alt avantaj: Software-ul folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit datorită dovezilor complete ale tuturor cumpărătorilor anteriori!

Prezentare generală a tuturor avantajelor oferite de CAL-uri de utilizator pentru Exchange Server 2016 ca software utilizat

CAL-urile de utilizator pentru Exchange Server 2016 ca software folosit de la Wiresoft reprezintă o alternativă la preț redus în comparație cu produsele noi comparabile de la furnizorii de software convenționali - acest avantaj se aplică și licențelor de acces corespunzătoare pentru alte software de server de la Microsoft.

Atunci când se acordă licențe cu CAL-uri utilizate, nu există restricții, cum ar fi o scară progresivă în care trebuie achiziționate CAL-uri de utilizator, astfel încât să le puteți utiliza pentru a adapta numărul exact de angajați licențiați, așa cum corespunde utilizării reale a serviciilor de server. Prin urmare, clienții Wiresoft își pot reduce, de asemenea, costurile de licențiere a accesului utilizatorilor la Exchange Server prin personalizare flexibilă.

În magazinul de software Wiresoft, veți găsi nu numai licențe CAL de utilizator pentru Exchange Server 2016, ci și licențe CAL de dispozitiv, precum și ambele tipuri de licențe de acces client ca software utilizat pentru alte versiuni de MS Exchange Server, precum și licențe de software și licențe de acces pentru multe alte programe Microsoft Server populare. Prin urmare, licențele utilizate de Wiresoft reprezintă o modalitate economică de a suplimenta inventarul de software în alte domenii de activitate la un preț rezonabil, ceea ce evită, de asemenea, problemele de compatibilitate care ar putea fi cauzate de utilizarea unor versiuni neuniforme de software și reduce astfel costurile pentru hardware nou.

Pe lângă diferitele tipuri de licențe de server, în magazinul de software Wiresoft puteți găsi și alte programe software Microsoft ca software second-hand - cu toate avantajele menționate mai sus. Dacă aveți întrebări despre CAL-uri de utilizator pentru MS Exchange Server 2016 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii