Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL

124,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10057
 • 359-06098
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Cumpărați User CAL-uri pentru Microsoft SQL Server 2014 ca software folosit Pentru a putea...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL"

Cumpărați User CAL-uri pentru Microsoft SQL Server 2014 ca software folosit

Pentru a putea utiliza Microsoft SQL Server 2014 în ediția Standard, pe lângă o licență SQL Server - care este disponibilă și la Wiresoft - aveți nevoie și de licențe de acces client, de exemplu pentru utilizatorii fără de care nu puteți accesa SQL Server: SQL Server 2014 User CAL. Un utilizator înregistrat poate folosi orice calculator cu Windows (de exemplu, PC, laptop, tabletă) pentru a accesa serviciile serverului, deoarece el însuși - și nu dispozitivul final - are drepturile de acces relevante.

Microsoft Licence Management oferă acest tip de licențiere a accesului clientului pentru SQL Server 2014 sub forma unui CAL de utilizator, în special pentru ediția Standard.

La Wiresoft puteți găsi CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2014 folosite la prețuri deosebit de avantajoase. În ceea ce privește drepturile de acces și opțiunile de utilizare, licențele de acces utilizate nu diferă de licențele CAL pentru utilizatori oferite în cadrul programului oficial de licențiere în volum al Microsoft - în plus, acestea nu mai sunt disponibile pentru această versiune SQL Server. La Wiresoft, puteți achiziționa astfel de CAL-uri de utilizator folosite începând de la o singură licență de acces client, care permite acordarea de licențe flexibile și bazate pe necesități pentru toți angajații care vor accesa serviciile SQL Server 2014. Acest User CAL pentru SQL Server 2014 poate fi utilizat și pentru a accesa funcțiile versiunii anterioare, Microsoft SQL Server 2012.

Beneficiați de toate funcțiile cu CAL-uri de utilizator utilizate pentru SQL Server 2014

Cu User CALs pentru versiunea SQL Server 2014, așa cum sunt disponibile la mâna a doua în magazinul de software Wiresoft, datele utilizate prin intermediul unui dispozitiv final capabil de Windows sunt disponibile și în cloud, de exemplu - cele mai importante funcții sunt descrise pe scurt mai jos.

Prezentare generală a celor mai importante funcții ale SQL Server 2014 Edition Standard

Microsoft SQL Server 2014 este versiunea succesoare a SQL Server 2012 și, la fel ca și predecesorul său, este o soluție profesională de baze de date pentru utilizarea de date extinse pentru analize etc. A fost dezvoltată pentru a lua în considerare importanța tot mai mare a serviciilor cloud și oferă, de asemenea, performanțe și mai bune în acest scop. Inteligența de afaceri în memorie și în cloud optimizează funcționarea serverului în mediile critice, la fel ca și suportul pentru scenarii de cloud hibrid și o scalabilitate și mai mare.

Ediția standard a SQL Server 2014 este suficientă pentru IMM-urile a căror nevoie de virtualizare este mai mică sau inexistentă, aici toate instrumentele importante de gestionare a datelor sunt disponibile alături de funcțiile de business intelligence pentru executarea în siguranță a aplicațiilor critice pentru afaceri, cu eficiență maximă și cu o cerință minimă de resurse IT.

Cel mai important, SQL Server 2014 oferă noi capabilități de interogare pentru a dezvolta și implementa aplicații robuste pentru o platformă informațională bazată pe cloud, inclusiv caracteristici de securitate.

În funcție de ediție, sunt disponibile, de asemenea, funcționalitatea OLTP în memorie, Column Store Index și StreamInsight, precum și SSDT - SQL Server Data Tools for Business Intelligence. În cele din urmă, SQL Server 2014 oferă, de asemenea, o legătură și mai puternică cu platforma Azure Cloud prin Azure Virtual Machine pentru backup și recuperare în caz de dezastru.

CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2014 sunt compatibile și în jos

În mediile care migrează de la vechea versiune SQL Server 2012 la SQL Server 2014, User CAL SQL 2014 oferă, de asemenea, acces la versiunea anterioară (downgrade). Cu toate acestea, acest lucru nu permite utilizarea unei versiuni mai noi de SQL Server (upgrade).

Gestionarea licențelor Microsoft cu CAL-uri pentru SQL Server 2014 Standard

Odată cu lansarea SQL Server 2014, modelul de licențiere Microsoft pentru Standard Edition oferă o combinație de licență de server plus licențe de acces pentru clienți, ca alternativă la licențierea serverului pe bază de nucleu, prin care trebuie achiziționat un număr variabil de licențe CAL pentru utilizatori, în funcție de mărimea grupului de utilizatori. Această variantă de licențiere a accesului este, de obicei, alternativa mai ieftină, în special pentru companiile mici și mijlocii cu un server mai mic.

Ce tipuri de CAL sunt disponibile pentru SQL Server 2014 Edition Standard?

Aceste două tipuri de CAL sunt disponibile pentru licențierea accesului clienților la SQL Server 2014 (sau la alte programe de server Microsoft):

 • User CAL pentru SQL Server 2014 - pentru un singur utilizator
 • Device CAL pentru SQL Server 2014 - pentru un anumit dispozitiv final (de exemplu, PC, laptop, tabletă)

După cum s-a menționat deja, este posibilă utilizarea funcțiilor SQL Server 2014 Standard numai cu unul dintre aceste două tipuri de CAL, deoarece licența SQL Server pur nu conține astfel de drepturi de acces. Certificatele CAL nu includ niciun alt software în afară de aceste drepturi de acces pentru mediul client/server al SQL Server 2014.

Care sunt diferențele dintre CAL de utilizator și CAL de dispozitiv pentru SQL Server 2014 Standard?

Un CAL de utilizator pentru SQL Server 2014 Standard diferă de CAL de dispozitiv doar prin cine sau ce anume primește autorizația de acces la SQL Server: User CAL oferă unei anumite persoane drepturi de acces la SQL Server și, prin urmare, la utilizarea datelor sau serviciilor disponibile; această persoană poate selecta liber dispozitivul final sau poate utiliza alternativ diferite dispozitive finale, care trebuie să fie compatibile cu Windows. Cu User CAL, un utilizator este astfel nelegat la nivel local și poate accesa serviciile serverului de pe dispozitive mobile aflate în locații diferite sau cu un dispozitiv mobil, de exemplu, în deplasare sau la biroul de acasă.

În schimb, Device CAL este valabilă pentru un singur dispozitiv final, care poate fi utilizat alternativ de mai mulți utilizatori.

De asemenea, mai sunt disponibile CAL-uri de utilizator folosite pentru versiuni SQL Server mai vechi, cum ar fi 2014 Standard Edition, la un preț avantajos

Din motive de costuri, IMM-urile și organizațiile mai mici folosesc adesea versiuni mai vechi ale SQL Server, care sunt suficiente pentru nevoile lor; cu toate acestea, ele necesită adesea licențe suplimentare de acces pentru clienți, care ar trebui să corespundă versiunii serverului. CAL-urile de utilizator folosite de la Wiresoft sunt soluția pentru a le oferi angajaților o licență de acces adecvată pentru SQL Server 2014, deoarece această versiune nu mai este de obicei oferită prin intermediul programului actual de licențiere în volum al Microsoft. În plus, software-ul folosit de la Wiresoft este o modalitate deosebit de ieftină de a suplini nevoia existentă de licențe de acces mai vechi pentru dispozitivele finale.

În următoarea prezentare generală veți găsi un rezumat al tuturor avantajelor și caracteristicilor speciale ale CAL-urilor de utilizator utilizate de la Wiresoft.

Atunci când cumpărați CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2014, luați în considerare și compatibilitatea versiunilor

Cu User CAL pentru SQL Server 2014, un utilizator autorizat poate accesa nu numai SQL Server 2014, ci și SQL Server preversiunea 2012 (downgrade). Cu toate acestea, nu include accesul la versiunea ulterioară, mai actualizată, a SQL Server 2016.

Înainte de a achiziționa CAL de utilizator pentru SQL Server 2014 Standard Edition, trebuie să luați în considerare, de asemenea, posibila compatibilitate între licența SQL Server utilizată și licențele de acces client de care aveți nevoie pentru aceasta.

Ce altceva trebuie luat în considerare atunci când se utilizează CAL-uri de utilizator utilizate pentru SQL Server 2014?

Reglementările obișnuite de acordare a licențelor Microsoft se aplică, de asemenea, software-ului utilizat, cum ar fi CAL-urile de utilizator mai vechi pentru SQL Server 2014: Odată ce un angajat a fost înregistrat cu User CAL pentru SQL Server 2014, această licență de acces client nu mai poate fi transferată unui alt utilizator. De asemenea, este exclusă, în principiu, utilizarea CAL de utilizator ca CAL de dispozitiv prin înregistrarea unui anumit dispozitiv final.

Aceste prevederi prevăzute în gestionarea licenței Microsoft au și scopul de a preveni accesul neautorizat la SQL Server 2014 și la datele disponibile în acesta, astfel încât acestea să fie mai bine protejate.

Motive pentru a alege CAL-uri de utilizator utilizate pentru Microsoft SQL Server 2014

Ambele tipuri de licențe de acces client pentru SQL Server 2014 oferă opțiuni flexibile de utilizare a SQL Server într-o companie ca software utilizat. Pentru a afla ce tip de CAL este cel mai potrivit pentru compania dumneavoastră, este esențial să cunoașteți nu numai angajații care accesează în mod regulat SQL Server, ci și dispozitivele finale utilizate în acest scop.

CAL-urile pentru utilizatori oferă mai multe avantaje dacă majoritatea utilizatorilor lucrează în deplasare, de exemplu, și folosesc alternativ diferite dispozitive finale - la locul de muncă, în drum spre client, în alte locații și la biroul de acasă - pentru a accesa serviciile SQL Server 2014. În această situație, licențierea cu CAL-uri de utilizator nu numai că oferă mai multă flexibilitate, dar este adesea și mai rentabilă, deoarece trebuie achiziționate mai puține licențe de acces pentru clienți. Echipa Wiresoft va fi bucuroasă să vă consilieze cu privire la achiziționarea de CAL-uri.

Ce software este utilizat pentru CAL-uri de utilizator pentru Microsoft SQL Server 2014 de la Wiresoft?

Licențele CAL de utilizator folosit pentru SQL Server 2014 nu diferă de licențele de acces pentru clienți noi în ceea ce privește opțiunile de utilizare și nici nu prezintă dezavantaje sau restricții - în plus, software-ul nu se poate uza. Acestea au următoarele caracteristici pozitive:

Originea CAL-urilor de utilizator utilizate pentru SQL Server 2014

CAL-urile de utilizator folosite pentru SQL Server 2014 disponibile la Wiresoft provin dintr-o licență de volum de dispozitiv originală din programul de licențiere Microsoft, care a fost inițial achiziționată de o companie și apoi cumpărată de Wiresoft. În cadrul acestui proces, licențele de volum sunt de obicei dizolvate în licențe unice, iar noile licențe CAL pentru un singur utilizator sunt denumite software utilizat, dar pot fi utilizate ca o licență nouă pentru înregistrarea unui utilizator. Nu se mai aplică baremurile obișnuite de acordare a licențelor din cadrul programului Microsoft de acordare a licențelor pe volum, astfel încât numărul de CAL poate fi selectat în mod liber.

Securitate pentru cumpărători și pentru CAL-urile de utilizator utilizate pentru SQL Server 2014

Atunci când achiziționează software Wiresoft folosit, cum ar fi CAL-urile de utilizator pentru SQL Server 2014, clienții au aceleași avantaje ca atunci când achiziționează licențe noi: securitatea cumpărătorului prin descărcarea imediată după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum valabilă furnizată.

Este legală achiziționarea și utilizarea de CAL-uri de utilizator folosite pentru SQL Server 2014?

Clienții Wiresoft pot fi siguri că nu numai achiziționarea, ci și utilizarea efectivă a CAL-urilor de utilizator folosite pentru SQL Server 2014 de către un utilizator nu încalcă nicio lege valabilă: Licențele de acces client folosite oferite în magazinul Wiresoft - care includ și CAL-urile de dispozitiv pentru SQL Server 2014 - provin din inventarul de licențe al companiilor. Acest lucru înseamnă că nu numai comerțul cu software uzat este permis de jurisdicția aplicabilă, ci și utilizarea efectivă a acestuia; mai multe hotărâri judecătorești în acest sens au confirmat acest lucru în repetate rânduri.

Avantajele Wiresoft cu CAL-uri de utilizator utilizate pentru SQL Server 2014

Cu software-ul folosit de la Wiresoft aveți avantajul de a vă putea completa stocurile de software mai vechi la un preț avantajos. Astfel, nu numai că se evită problemele de compatibilitate care pot apărea atunci când se utilizează în paralel versiuni diferite de software, dar se evită și eventualele costuri legate de achiziționarea de hardware nou.

Cumpărați exact numărul de licențe de acces care corespunde cerințelor reale de licență pentru utilizarea serviciilor SQL 2014 Server.

Software-ul folosit de la Wiresoft se caracterizează, de asemenea, prin dovada completă a tuturor cumpărătorilor și, prin urmare, oferă securitate de audit!

La Wiresoft sunt disponibile la mâna a doua nu numai CAL-uri de utilizator pentru versiunea SQL Server 2014, ci și CAL-uri de dispozitiv, precum și licențe de acces client pentru versiuni mai noi ale programului server, precum și pentru alte programe Microsoft pentru servere; gama de software folosit de la Wiresoft include, de asemenea, multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări legate de licențierea cu CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2014 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să apelați la sfaturile noastre competente în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare