Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10082
  • 6VC-02071
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
130,90 RON * 143,90 RON * (9,03% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x R2 Device CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS Device CAL R2
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile
Terminal Server Compatibil


Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) este succesorul vechilor CAL Terminal Server. RDS este o platformă centralizată de desktopuri și aplicații care vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru furnizarea și gestionarea desktopurilor și conectarea lucrătorilor la distanță prin intermediul tehnologiilor de virtualizare a sesiunilor și de infrastructură de desktop virtual (VDI). Acest lucru vă permite să creșteți flexibilitatea și securitatea datelor în cadrul companiei printr-o soluție de desktop centralizată, eliberând în același timp departamentul IT de povara gestionării desktopurilor și aplicațiilor.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS)

RDS oferă o modalitate ușoară de a oferi angajaților din organizația dumneavoastră o modalitate sigură de acces la datele companiei. Înlocuind serverele terminale vechi, Remote Desktop Services oferă virtualizare centralizată prin intermediul tehnologiei Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Acest lucru înseamnă că departamentul IT trebuie să întrețină doar un singur server. Este posibil să se creeze profiluri diferite pentru diferiți utilizatori pe serverul Microsoft, acestea fiind apoi afișate în funcție de licența utilizatorului. Utilizatorii pornesc o aplicație normală Windows pe computerele lor, dar toate datele se află pe server. Utilizatorii se conectează la acest server prin intermediul unui program și văd un desktop Standard, așa cum este disponibil pe server. Din acest moment, utilizatorul lucrează numai în acest mediu virtual, fără ca datele să fie transferate de pe server pe computerul utilizatorului. Datele clienților nu mai trebuie să fie stocate pe computerul utilizatorului, ceea ce reprezintă întotdeauna un risc, ci sunt păstrate doar pe server, iar utilizatorul le poate vedea prin virtualizare. În cazul în care există o problemă în mediu, nu este nevoie să se apeleze la întregul departament IT sau să se blocheze alte resurse. Deoarece este vorba doar de un mediu virtual, problema trebuie rezolvată doar pe server. Atunci când utilizatorii se conectează din nou, toți văd interfața actualizată, fără erori, fără a fi nevoiți să aștepte. De asemenea, există un risc mai mic ca actualizările de software (inclusiv cele de la Windows ) să cauzeze probleme. Windows Remote Desktop Services oferă o suprafață de atac redusă, deoarece trebuie întreținut un singur mediu pentru mai mulți angajați, ceea ce reduce efortul și eficientizează munca tuturor.

Gazda sesiunii de desktop la distanță la care se face o conexiune decide pentru fiecare utilizator dacă este necesară o licență pentru a vizualiza desktop-ul virtual și, în caz afirmativ, ce licență. Acesta solicită licența și, odată ce o licență de utilizator sau de dispozitiv este transmisă, utilizatorul poate începe să lucreze.

Cumpărați o licență pe bază de utilizator sau dispozitiv?

Modelele de licență sunt atât de flexibile pe cât de flexibile doriți să fie. Dacă angajații dvs. sunt deseori pe drumuri sau lucrează cu dispozitive diferite, o licență de utilizator-CAL, adică o licență bazată pe utilizator, este o alegere bună. Pentru computerele partajate, unde mai mulți utilizatori împart un PC, sau dacă se utilizează un singur dispozitiv pentru fiecare utilizator, ar trebui să optați mai degrabă pentru o licență Device-CAL, adică o licență bazată pe dispozitiv. Dacă nu sunteți sigur care este cel mai bun model pentru dvs., contactați serviciul nostru de asistență. Personalul nostru de service va fi bucuros să vă ajute. Vom calcula modelul mai ieftin pentru dumneavoastră, pentru că poate că un amestec de licențe are sens. În funcție de modul în care lucrează diferitele departamente din compania dumneavoastră, ar putea fi mai bine să aveți licențe bazate pe utilizatori într-un loc și licențe bazate pe dispozitive în altul.

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 DEVICE CAL

Licența de dispozitiv oferită aici dă dreptul unui PC să se conecteze la Microsoft Server și să utilizeze astfel serviciile oferite de acesta. În cazul în care utilizatorii dvs. au de-a face cu date deosebit de sensibile, virtualizarea desktop-ului este o idee bună. Fiecare utilizator lucrează într-un mediu protejat, iar administrarea scutește departamentul IT.

Dacă aveți nevoie de o licență de utilizator, veți găsi soluția aici.

Cumpărați Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) este succesorul vechilor CAL-uri Terminal Server. RDS reprezintă o platformă centralizată de desktop și aplicații care vă oferă mai multe opțiuni pentru furnizarea și gestionarea desktopurilor și conectarea lucrătorilor la distanță cu ajutorul tehnologiilor de virtualizare a sesiunilor și de infrastructură de desktop virtual (VDI). Acest lucru vă permite să creșteți flexibilitatea și securitatea datelor în cadrul întreprinderii cu ajutorul unei soluții centralizate pentru desktop-uri, eliberând în același timp departamentul IT de gestionarea desktop-urilor și a aplicațiilor.

Cumpărați Device CAL sau User CAL pentru Windows RDS Server?

Dacă doriți să achiziționați un CAL pentru serverul Windows RDS Server, aveți posibilitatea de a alege între Device-CAL și User-CAL. După cum sugerează și numele, Device-CAL este atribuită unui dispozitiv, în timp ce User-CAL este o licență personală. Device-CAL este avantajos pentru companiile ai căror angajați lucrează doar de la o singură stație de lucru sau cu un singur PC sau chiar împart un PC cu mai mulți angajați. User-CAL, pe de altă parte, este potrivit pentru angajații care lucrează din locații diferite sau cu dispozitive diferite și care trebuie să fie conectați la rețea cu fiecare dispozitiv.

Personalul nostru de service va fi bucuros să vă răspundă la orice întrebare pe care o aveți despre Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Device-CAL. Pur și simplu luați legătura cu noi - prin telefon sau prin intermediul formularului nostru de contact. 

Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii