Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL

42,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10082
 • 6VC-02071
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) RDS oferă o modalitate simplă de a oferi...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS)

RDS oferă o modalitate simplă de a oferi angajaților din compania dumneavoastră o modalitate sigură de acces la datele companiei. Înlocuind serverele terminale anterioare, serviciile Remote Desktop Services oferă virtualizare centralizată prin intermediul tehnologiei Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Acest lucru înseamnă că departamentul IT trebuie să întrețină doar un singur server. Este posibil să se creeze profiluri diferite pentru diferiți utilizatori pe serverul Microsoft, acestea fiind apoi afișate în funcție de licența utilizatorului. Utilizatorii pornesc un Windows normal pe calculatoarele lor, dar toate datele se află pe server. Utilizatorii se conectează prin intermediul unui program de pe acest server și văd un desktop standard, așa cum este disponibil pe server. Din acest moment, utilizatorul lucrează numai în acest mediu virtual, fără ca datele să fie transferate de pe server pe computerul utilizatorului. Datele clienților nu mai trebuie să fie stocate pe computerul utilizatorului, ceea ce reprezintă întotdeauna un risc, ci sunt păstrate doar pe server, iar utilizatorul le poate vedea prin virtualizare. În cazul în care există o problemă în mediu, nu este nevoie să se apeleze la întregul departament IT sau să se blocheze alte resurse. Deoarece este vorba doar de un mediu virtual, problema trebuie rezolvată doar pe server. Când utilizatorii se conectează din nou, toți văd interfața actualizată, fără erori, fără a mai fi nevoiți să aștepte. În plus, există un risc mai mic de apariție a problemelor cauzate de actualizările de software (chiar și de Windows însuși). Serviciile Windows Remote Desktop Services oferă o suprafață de atac redusă, deoarece trebuie întreținut un singur mediu pentru mai mulți angajați, ceea ce reduce efortul și eficientizează munca tuturor.

Gazda sesiunii de desktop la distanță la care se face conexiunea decide pentru fiecare utilizator dacă este necesară o licență pentru a vizualiza desktop-ul virtual și, în caz afirmativ, care este aceasta. Acesta solicită licența și, de îndată ce o licență de utilizator sau de dispozitiv este transmisă, utilizatorul poate începe să lucreze.

Cumpărați o licență pe bază de utilizator sau dispozitiv?

Modelele de licență sunt atât de flexibile pe cât de flexibile doriți să fie. În cazul în care angajații dvs. sunt deseori pe drumuri sau lucrează cu dispozitive diferite, o licență de utilizator-CAL, adică o licență bazată pe utilizator, este o alegere bună. În cazul calculatoarelor partajate, în care mai mulți utilizatori împart un PC sau dacă se utilizează un singur dispozitiv pentru fiecare utilizator, ar trebui să optați mai degrabă pentru o licență Device-CAL, adică o licență bazată pe dispozitiv. Dacă nu sunteți sigur care este modelul cel mai favorabil pentru dumneavoastră, contactați pur și simplu serviciul nostru de asistență. Personalul nostru de service va fi bucuros să vă ajute. Vom calcula modelul cel mai favorabil pentru dvs., deoarece poate că o combinație de licențe are sens. În funcție de modul în care funcționează diferitele departamente din compania dumneavoastră, poate fi mai bine să aveți licențe bazate pe utilizatori într-un loc și licențe bazate pe dispozitive în alt loc.

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 DEVICE CAL

Licența de dispozitiv oferită aici dă dreptul unui PC să se conecteze la serverul Microsoft și, astfel, să utilizeze serviciile oferite de acesta. În cazul în care utilizatorii dvs. au de-a face cu date deosebit de sensibile, virtualizarea desktop-ului este o idee bună. În acest fel, fiecare utilizator lucrează într-un mediu protejat, iar administrarea scutește departamentul IT.

Dacă aveți nevoie de o licență de utilizator, veți găsi soluția aici.

Cumpărați Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) sunt succesorii vechilor CAL-uri Terminal Server. RDS este o platformă centralizată de desktopuri și aplicații care vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru furnizarea și gestionarea desktopurilor și conectarea lucrătorilor la distanță cu ajutorul tehnologiilor de virtualizare a sesiunilor și de infrastructură virtuală de desktop (VDI). Acest lucru vă permite să creșteți flexibilitatea și securitatea datelor în cadrul companiei printr-o soluție centralizată pentru desktop-uri, eliberând în același timp departamentul IT de povara gestionării desktop-urilor și aplicațiilor.

Cumpărați un CAL dispozitiv sau un CAL utilizator pentru Windows RDS Server?

Dacă doriți să achiziționați un CAL pentru serverul Windows RDS, aveți posibilitatea de a alege între Device-CAL și User-CAL. După cum sugerează și numele, Device-CAL este atribuită unui dispozitiv, în timp ce User-CAL este o licență personală. Device-CAL este avantajos pentru companiile ai căror angajați lucrează doar de la o singură stație de lucru sau cu un singur PC sau chiar împart un PC cu mai mulți angajați. User-CAL, pe de altă parte, este potrivit pentru angajații care lucrează din locații diferite sau cu dispozitive diferite și care trebuie să fie conectați la rețea cu fiecare dispozitiv.

Personalul nostru de service va fi bucuros să vă răspundă la orice întrebare pe care o aveți despre Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Device-CAL. Pur și simplu luați legătura cu noi - prin telefon sau prin intermediul formularului nostru de contact. 

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare