Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2016

MICROSOFT ACCESS 2016

322,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10130
 • 077-07131
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
MS Access 2016 ca program de sine stătător în versiunea de achiziție Microsoft Access 2016...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT ACCESS 2016"

MS Access 2016 ca program de sine stătător în versiunea de achiziție

Microsoft Access 2016 este o versiune mai nouă a puternicului sistem de gestionare a bazelor de date de la Microsoft, cu ajutorul căruia pot fi create și utilizate individual baze de date în funcție de cerințele respective. Interfețele Access permit nu numai importul de fișiere Excel, XML și dBASE, ci și de fișiere PDF, care pot fi astfel utilizate ca surse de date, precum și de date din baze de date SQL.

Access 2016 poate fi utilizat atât de utilizatorii privați, cât și de cei din mediul de afaceri, datorită instrumentelor care pot fi utilizate intuitiv. Numeroasele șabloane permit crearea rapidă a unor baze de date funcționale pentru gestionarea proiectelor, administrarea și gestionarea bunurilor în cadrul companiilor. Microsoft Access 2016 facilitează, de asemenea, dezvoltarea de aplicații (aplicații) bazate pe baze de date pentru dispozitive mobile de către utilizatorii neexperimentați, pentru a face aceste baze de date ușor și rapid accesibile celorlalți angajați prin intermediul conexiunii inteligente SharePoint.

Access 2016 oferă o serie de îmbunătățiri și adăugiri tehnice care extind și mai mult gama de aplicații posibile pentru acest program de baze de date. De exemplu, Access 2016 suportă tipul de date BigInt, care extinde compatibilitatea cu Windows SQL Server, iar suportul dBASE a fost, de asemenea, reintrodus. În general, munca în colaborare asupra documentelor și furnizarea acestora în timp real este sprijinită și mai puternic: Prin intermediul OneDrive și SharePoint, bazele de date sunt accesibile tuturor utilizatorilor în cloud.

Access 2016 oferă, de asemenea, noi modele de birouri în ceea ce privește personalizarea vizuală: Utilizatorii pot acum să afișeze fereastra programului în gri închis cu contraste mai puternice, în loc de roșu închis obișnuit, pentru o mai bună concentrare a muncii.

Access 2016 este, de obicei, disponibil doar ca o componentă fixă a ediției MS Office Professional (precum și a Office 365). Utilizatorii altor ediții, dar și utilizatorii care nu au instalată nicio versiune Office, pot achiziționa versiunea Access 2016 în mod individual de la Wiresoft. Acest lucru are avantajul special că este, de asemenea, susținut de sistemele de operare Microsoft mai vechi, începând cu Windows 7 - acest lucru înseamnă că vor beneficia în special acei cumpărători care continuă să folosească acest sistem.

În magazinul online Wiresoft, puteți achiziționa versiunea 2016 a MS Access, precum și cea mai recentă ediție sau versiunile anterioare ale software-ului - și, de asemenea, cele mai populare alte programe de birou - la prețuri deosebit de mici ca licență pentru un singur utilizator. Următoarea prezentare generală oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și caracteristicilor din Access 2016.

Configurarea și editarea individuală a aplicațiilor de baze de date în Access 2016

Fiind o bază de date relațională de birou (RDBMS - Relational Database Management System) bazată pe Microsoft Jet Engine, Access oferă marele avantaj față de alte sisteme comparabile: datele introduse prin intermediul său pot fi actualizate și, prin urmare, modificate sau șterse în orice moment. Această abordare orientată spre tranzacție face din MS Access programul ideal pentru stocarea datelor curente relevante pentru afaceri și, astfel, pentru a sprijini sistemele operaționale din companii. Ca format de fișier, Access utilizează .ACCDB, precum și formatele mai vechi .MDB și .MDE.

Datorită mediului de dezvoltare integrat, software-ul, în combinație cu o interfață grafică de utilizator, conține numeroase instrumente pentru proiectarea de aplicații specifice și punerea lor la dispoziția grupului țintă respectiv sub formă de aplicații web prin intermediul unui browser  sau ca aplicație desktop.

Atunci când creează o nouă bază de date Access, utilizatorii pot apela deja la o selecție largă de șabloane care iau în considerare posibilitățile aplicațiilor tipice. În plus, este desigur posibilă și configurarea bazelor de date în funcție de propriile idei și dorințe. Instrumentele disponibile în acest scop oferă numeroase opțiuni pentru definirea tipurilor de date specifice ale câmpurilor, precum și a proprietăților acestora. Bazele de date create cu Access pot fi utilizate atât ca aplicații pentru utilizare locală pe PC, dar mai ales ca aplicații bazate pe browser pentru utilizare independentă de locație.

La crearea rapoartelor, Access oferă, de asemenea, diferite vizualizări - în funcție de cerințe, utilizatorii pot comuta între vizualizarea raportului, vizualizarea paginii, vizualizarea layout-ului și vizualizarea design-ului pentru a schimba accentul pe date.

Lucrul eficient în Access 2016 cu funcții practice

Access 2016 vine în sprijinul utilizatorilor cu o gamă întreagă de funcții și caracteristici practice care facilitează și eficientizează lucrul cu programul. Chiar și utilizatorii neexperimentați și începătorii se vor orienta mai rapid: ecranul de start afișează cele mai recent utilizate baze de date, care sunt disponibile imediat cu un clic. Panglica mare (bara de panglică) din partea de sus a ferestrei prezintă toate domeniile funcționale într-o dispunere clară.

Configurați și utilizați Access 2016 în mod individual

În setarea Access standard, bara de instrumente pentru accesul la funcțiile utilizate frecvent este situată în partea superioară stângă. Utilizatorii pot, de asemenea, să compileze lista de comenzi afișate acolo în funcție de propriile dorințe, ceea ce economisește căutările repetate în submeniu. Bara de instrumente poate fi, de asemenea, plasată sub panglică pentru a elibera spațiu. Fiecare filă este împărțită în meniuri contextuale corespunzătoare cu instrumente contextuale asociate în funcție de grupurile funcționale de comenzi și acțiuni, cum ar fi șabloane, tabele, interogări, formulare, rapoarte etc.

Pentru a simplifica sau a accelera căutarea unei anumite funcții, asistentul de căutare "Tell Me" este disponibil în banda superioară a meniului. Tot ceea ce trebuie să faceți este să introduceți termenii relevanți pentru căutare în câmpul de introducere, iar "Tell Me" afișează opțiunile disponibile. La întrebările mai simple se răspunde direct în acest câmp; în cazul întrebărilor sau soluțiilor mai complexe, asistentul sugerează un ajutor suplimentar care corespunde cel mai bine funcției căutate. În mod convenabil, asistentul de căutare

Asistentul de căutare salvează toate funcțiile care au fost executate prin intermediul acestuia: acestea sunt enumerate în submeniul "Ultima utilizare" și sunt astfel disponibile din nou mai rapid.

Utilizatorii care doresc să folosească Access 2016 pe o tabletă pot comuta între modul de introducere a datelor cu mouse-ul și cel de introducere a datelor cu degetul făcând clic pe simbolul tactil, care schimbă și panglica: În modul de introducere cu degetul, panglica oferă mai mult spațiu între comenzile individuale, ceea ce facilitează utilizarea.

Interogări de baze de date în Access 2016

O interogare este creată în Access 2016 pe baza limbajului SQL. Există, de asemenea, diverse instrumente practice pentru acest lucru, cum ar fi utilizarea așa-numitelor jokeri * ? # ca înlocuitori pentru elementele necunoscute ale unui set de date. Pentru interogările cu mai multe condiții, sunt disponibile cele două posibilități AND sau OR.

Cu ajutorul interogărilor de acțiune, se pot face modificări într-un tabel, de exemplu, pentru a actualiza - de exemplu, prețurile -, pentru a șterge sau, de asemenea, pentru a crea un tabel nou cu înregistrările de date selectate.

În cazul în care mai multe tabele sunt importate din surse diferite, Access 2016 permite, de asemenea, găsirea și eliminarea datelor redundante, permițând ca aceste tabele să fie legate între ele.

Crearea de formulare în Access 2016

Formularele care pot fi utilizate în Access 2016 sunt un instrument foarte practic pentru introducerea și menținerea datelor, deoarece sunt clar structurate și pot fi utilizate și pentru a automatiza procesele. În comparație cu afișarea tabelelor, formularele au marele avantaj că, de obicei, afișează doar o singură înregistrare de date, care poate conține, desigur, și tabele. Astfel, informațiile sau datele conținute sunt afișate într-un mod mult mai clar și diferit structurat, ceea ce poate facilita introducerea sau modificarea manuală a înregistrărilor de date. Astfel de formulare automate pot fi create individual cu ajutorul instrumentelor de machetare a formularelor.

Suport pentru tipul de date BigInt "Big Number

Access 2016 introduce tipul de date BigInt, care îmbunătățește în special compatibilitatea cu MS SQL Server. BigInt poate fi utilizat pentru a calcula numere mari, acest tip de date stochează o valoare numerică nemonetară într-o tabelă Access ca un câmp sau atunci când se importă dintr-o bază de date SQL.Cu opt octeți, BigInt are un interval de calcul mult mai mare (de la -2^63 la 2^63-1) decât tipul de date "Number" cu doar patru octeți (de la -2^31 la 2^31-1).

Suport pentru fișiere dBASE și ODBC

Spre deosebire de versiunea precedentă, Access 2016 acceptă din nou fișiere de tip .dbf, ceea ce extinde posibilitățile de aplicare ale programului de baze de date: astfel, fișierele dBASE pot fi importate, exportate sau legate din nou. În plus, conexiunea dintre o bază de date Access și surse de date externe, cum ar fi Microsoft SQL Server și Azure, este acum acceptată prin intermediul protocolului ODBC (Open Database Connectivity Protocol).

Lucrul accesibil cu Access 2016

Posibilitatea de a utiliza bazele de date Access cu comenzi rapide de la tastatură extinde gama de utilizatori ai programului. Pentru utilizatorii cu probleme de vedere sau de mobilitate, combinațiile și comenzile rapide disponibile în program reprezintă o mare ușurare și, adesea, o alternativă indispensabilă la lucrul cu mouse-ul.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Access 2016

Programul Office Access 2016 este oferit de Microsoft în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. Versiunea pe 64 de biți este instalată automat, în timp ce numai versiunea pe 32 de biți poate fi instalată pe un sistem de operare pe 32 de biți cu un procesor x86. În funcție de versiune, cerințele hardware individuale diferă - de exemplu, în ceea ce privește spațiul de lucru și memoria pe hard disk. Se aplică următoarele cerințe minime pentru calculator:

  • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
  • Procesor: procesor x86 sau x64 bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
  • Memorie: 1 GB RAM (32 de biți), 2 GB RAM (64 de biți)
  • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB
  • Afișaj: rezoluție minimă de 1.024 x 768
  • Placă grafică: este necesară o placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Cumpărați programul de baze de date Microsoft Access 2016 extra ieftin la Wiresoft

MSAccess este o componentă clasică a versiunii Professional a MS Office și, în mod normal, nu este disponibil separat, ci doar cu acest pachet Office. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra Access 2016 și separat - acesta este un mare avantaj față de mulți alți furnizori de software Microsoft. Un alt avantaj al achiziționării de software de la Wiresoft, care nu trebuie subestimat, este capacitatea de utilizare nelimitată a programului: Această licență unică de Access 2016 nu conține restricții și reglementări precum abonamentul cu actualizări obligatorii. Prin urmare, este chiar de două ori mai avantajos să cumpărați Access 2016 cu Wiresoft ca un singur program.

În plus, cumpărarea de software de la Wiresoft nu este doar ieftină, ci și sigură: această licență unică Access 2016 oferită provine adesea dintr-o licență de volum mai mare, deoarece acestea sunt folosite în companii; prin urmare, acesta este un așa-numit software folosit. Cu toate acestea, este complet identic în ceea ce privește funcționalitatea cu software-ul Access, care este de asemenea inclus în pachetul Office Suite 2016 Professional. Vânzându-l ca software folosit, vă oferim acces la un preț deosebit de avantajos! Puteți fi în deplină siguranță, deoarece nu riscați nimic din punct de vedere legal atunci când cumpărați software folosit de la Wiresoft, deoarece cumpărarea și vânzarea de software folosit este permisă în mod expres de lege.

Fiecare program Microsoft utilizat disponibil prin intermediul Wiresoft este, de asemenea, testat pentru o utilizare perfectă, prin urmare, software-ul Access 2016 poate fi instalat pe PC-ul dumneavoastră imediat după cumpărare și descărcare și utilizat fără restricții. Wiresoft vinde numai versiuni complete ale programului Access și ale altor programe Microsoft, care sunt identice cu versiunile originale Microsoft și provin din surse de vânzare sigure.

Achiziționarea de software cu Wiresoft este o soluție deosebit de economică pentru mulți utilizatori pentru a putea utiliza programe altfel costisitoare - în special pentru liber profesioniști și IMM-uri, dar și pentru utilizatorii privați. Aceștia beneficiază de toate avantajele pe care Access 2016 le are de oferit și economisesc bani în același timp!

În magazinul de software Wiresoft, există mai multe versiuni de Access, precum și alte programe Office și multe alte programe Microsoft disponibile pentru achiziționare. Dacă aveți întrebări despre MS Access 2016 sau despre orice alt program Microsoft, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT ACCESS 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare