Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2016

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10130
 • 077-07131
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
201,90 RON * 222,90 RON * (9,42% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft Access 2016 este o versiune mai nouă a puternicului sistem de gestionare a bazelor de date de la , cu ajutorul căruia pot fi create și utilizate individual baze de date în funcție de cerințele respective. Interfețele permit nu numai importul de fișiere , XML și dBASE, ci și de fișiere PDF, care pot fi utilizate ca surse de date, precum și de date din baze de date SQL. Microsoft Access Excel Access 2016 poate fi utilizat atât de utilizatorii privați, cât și de -utilizatori comerciali, datorită instrumentelor ușor de utilizat. Numeroasele șabloane permit crearea rapidă a unor baze de date funcționale pentru gestionarea proiectelor, administrarea și gestionarea bunurilor în cadrul companiilor. 2016 facilitează, de asemenea, dezvoltarea de aplicații (aplicații) bazate pe baze de date pentru dispozitive mobile de către utilizatorii neexperimentați de pe , pentru a face aceste baze de date ușor și rapid accesibile altor angajați prin intermediul conexiunii inteligente . Business Microsoft Access User SharePoint

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT ACCESS 2016"

MS Access 2016 ca program de sine stătător în versiunea de achiziție

MicrosoftAccess 2016 este o versiune mai nouă a puternicului sistem de gestionare a bazelor de date de la Microsoft, care poate fi utilizat pentru a crea și utiliza baze de date în mod individual, în funcție de cerințele specifice. Interfețele Access permit importarea nu numai a fișierelor Excel, XML, dBASE, ci și a fișierelor PDF, care pot fi astfel utilizate ca surse de date, precum și a datelor din bazele de date SQL.

Access 2016 poate fi utilizat atât de utilizatorii privați, cât și de utilizatorii de afaceri, datorită instrumentelor intuitive. Numeroasele șabloane permit crearea rapidă a unor baze de date funcționale pentru gestionarea proiectelor, administrarea și gestionarea bunurilor în cadrul companiilor. Microsoft Access 2016 facilitează, de asemenea, dezvoltarea de aplicații (aplicații) bazate pe baze de date pentru dispozitive mobile de către utilizatorii neexperimentați, pentru a face aceste baze de date ușor și rapid accesibile celorlalți angajați prin intermediul conexiunii inteligente SharePoint.

Access 2016 vine cu o serie de îmbunătățiri și adăugiri tehnice care extind și mai mult gama de aplicații posibile pentru programul de baze de date. De exemplu, Access 2016 suportă tipul de date BigInt, care extinde compatibilitatea cu Windows SQL Server, iar suportul dBASE a fost reintrodus. În general, este sprijinită și mai mult munca în colaborare asupra documentelor și furnizarea acestora în timp real: Bazele de date sunt accesibile tuturor utilizatorilor în cloud prin intermediul OneDrive și SharePoint.

Access 2016 oferă, de asemenea, noi modele Office în ceea ce privește personalizarea vizuală: Utilizatorii pot afișa acum fereastra programului în gri închis cu contraste mai puternice, în loc de roșu închis, pentru o mai bună concentrare a muncii.

Access 2016 este de obicei disponibil doar ca o componentă fixă a MS Office-Edition Professional (precum și Office 365). Utilizatorii altor ediții, dar și utilizatorii care nu au instalată nicio versiune Office, pot achiziționa versiunea Access 2016 în mod individual de la Wiresoft. Acest lucru are avantajul special că este, de asemenea, susținut de sistemele de operare Microsoft mai vechi, începând cu Windows 7 - ceea ce înseamnă că vor beneficia în special acei cumpărători care continuă să folosească acest sistem.

În magazinul online Wiresoft, puteți obține versiunea 2016 a MS Access, precum și cea mai recentă ediție sau versiunile anterioare ale software-ului - și, de asemenea, alte programe populare Office- la prețuri deosebit de mici ca licență pentru un singur utilizator. Următoarea prezentare generală oferă o prezentare detaliată a funcțiilor și caracteristicilor din Access 2016.

Configurarea și editarea individuală a aplicațiilor de baze de date în Access 2016

Fiind o bază de date relațională de birou (RDBMS - Relational Database Management System) bazată pe Microsoft Jet Engine, Access oferă marele avantaj față de alte sisteme comparabile: datele introduse prin intermediul său pot fi actualizate în orice moment și, prin urmare, pot fi modificate sau șterse. Această orientare orientată spre tranzacții face din MS Access programul ideal pentru stocarea datelor curente relevante pentru afaceri și, astfel, pentru a sprijini sistemele operaționale din companii. Ca format de fișier, Access utilizează .ACCDB, precum și formatele mai vechi .MDB și .MDE.

Datorită mediului de dezvoltare integrat, software-ul, în combinație cu o interfață grafică de utilizator, conține numeroase instrumente pentru proiectarea de aplicații specifice și punerea lor la dispoziția grupului țintă respectiv sub formă de aplicații web prin intermediul unui browser  sau ca aplicație desktop.

Atunci când creează o nouă bază de date Access, utilizatorii pot apela deja la o selecție largă de șabloane care iau în considerare posibilitățile aplicațiilor tipice. În plus, este desigur posibilă și configurarea bazelor de date în funcție de propriile idei și dorințe. Instrumentele disponibile în acest scop oferă numeroase opțiuni pentru definirea tipurilor de date specifice ale câmpurilor, precum și a proprietăților acestora. Bazele de date create cu Access pot fi utilizate atât ca aplicații pentru utilizare locală pe PC, dar mai ales ca aplicații bazate pe browser pentru utilizare independentă de locație.

La crearea rapoartelor, Access oferă, de asemenea, diferite vizualizări - în funcție de necesități, utilizatorii pot comuta între vizualizarea raportului, vizualizarea paginii, vizualizarea aspectului și vizualizarea designului pentru a schimba accentul pe date.

Lucrați eficient în Access 2016 cu funcții practice

Access 2016 vine în sprijinul utilizatorilor cu o gamă întreagă de funcții și caracteristici practice care facilitează și eficientizează lucrul cu programul. Chiar și utilizatorii neexperimentați și începătorii se vor orienta mai rapid: ecranul de start afișează cele mai recent utilizate baze de date, care sunt disponibile imediat cu un clic. Panglica mare (bara de panglică) din partea de sus a ferestrei afișează toate domeniile funcționale într-o dispunere clară.

Configurați și utilizați Access 2016 în mod individual

În setarea implicită Access, bara de instrumente pentru accesul la funcțiile utilizate frecvent este situată în partea superioară stângă. Utilizatorii pot, de asemenea, să compileze lista de comenzi afișate acolo în funcție de propriile dorințe, ceea ce economisește căutările repetate în submeniu. Bara de instrumente poate fi, de asemenea, plasată sub panglică pentru a elibera spațiu. Fiecare filă este împărțită pe grupuri de comenzi și acțiuni funcționale, cum ar fi șabloane, tabele, interogări, formulare, rapoarte etc., în meniuri contextuale corespunzătoare cu instrumente contextuale asociate.

Pentru a simplifica sau a accelera căutarea unei anumite funcții, asistentul de căutare "Tell Me" este disponibil în banda superioară a meniului. Tot ceea ce trebuie să faceți este să introduceți termenii relevanți pentru căutare în câmpul de introducere, iar "Tell Me" afișează opțiunile disponibile. La întrebările mai simple se răspunde direct în acest câmp; pentru întrebări sau soluții mai complexe, asistentul sugerează ajutor suplimentar care corespunde cel mai bine funcției căutate. În mod convenabil, se poate spune că

Asistentul de căutare salvează toate funcțiile care au fost executate prin intermediul acestuia: acestea sunt enumerate în submeniul "Ultima utilizare" și sunt astfel disponibile din nou mai rapid.

Utilizatorii care doresc să folosească Access 2016 pe o tabletă pot comuta între modul de introducere a datelor cu mouse-ul și cel de introducere a datelor cu degetul făcând clic pe pictograma tactilă, care modifică și panglica: În modul de introducere a datelor cu degetul, panglica oferă mai mult spațiu între fiecare comandă, ceea ce face mai ușoară utilizarea acesteia.

Interogări de baze de date în Access 2016

În Access 2016 se creează o interogare bazată pe limbajul SQL. Există, de asemenea, mai multe instrumente utile pentru acest lucru, cum ar fi utilizarea așa-numitelor wildcards * ? # ca înlocuitori pentru elementele necunoscute ale unui set de date. Pentru interogările cu mai multe condiții, sunt disponibile cele două opțiuni AND sau OR.

Cu ajutorul interogărilor de acțiune, se pot face modificări într-un tabel, de exemplu, pentru a actualiza - de exemplu, prețurile -, pentru a șterge sau, de asemenea, pentru a crea un tabel nou cu înregistrările de date selectate.

În cazul în care sunt importate mai multe tabele din surse diferite, Access 2016 acceptă, de asemenea, găsirea și eliminarea datelor redundante, permițându-vă să uniți aceste tabele.

Crearea de formulare în Access 2016

Formularele care pot fi utilizate în Access 2016 reprezintă un instrument foarte practic pentru introducerea și menținerea datelor, deoarece sunt ușor de utilizat și pot fi folosite și pentru a automatiza procesele. Formularele au marele avantaj față de afișarea tabelelor, deoarece, în majoritatea cazurilor, este afișată o singură înregistrare de date, care, desigur, poate conține și tabele. Astfel, informațiile sau datele conținute sunt afișate într-un mod mult mai clar și diferit structurat, ceea ce poate facilita introducerea sau modificarea manuală a înregistrărilor de date. Astfel de autoformulare pot fi create individual cu ajutorul instrumentelor de prezentare a formularelor.

Suport pentru tipul de date BigInt "Big Number"

Access 2016 introduce tipul de date BigInt, acest lucru îmbunătățește în special compatibilitatea cu MS SQL Server. BigInt poate fi utilizat pentru a calcula numere mari, acest tip de date stochează o valoare numerică nemonetară într-o tabelă Access ca un câmp în acest scop sau atunci când se importă dintr-o bază de date SQL.Cu opt octeți, BigInt are un interval de calcul mult mai mare (de la -2^63 la 2^63-1) decât tipul de date "Number" cu doar patru octeți (de la -2^31 la 2^31-1).

Suport pentru fișiere dBASE și ODBC

Spre deosebire de versiunea anterioară, Access 2016 acceptă din nou fișiere de tip .dbf, ceea ce extinde posibilitățile de aplicare ale programului de baze de date: astfel, fișierele dBASE pot fi importate sau exportate sau legate din nou. În plus, conexiunea dintre o bază de date Access și surse de date externe, cum ar fi Microsoft SQL Server și Azure, este acum acceptată prin intermediul protocolului ODBC (Open Database Connectivity Protocol).

Lucrul accesibil cu Access 2016

Posibilitatea de a utiliza bazele de date Access cu ajutorul comenzilor rapide de la tastatură extinde, de asemenea, gama de utilizatori ai programului. Pentru utilizatorii cu vedere sau mobilitate limitată, combinațiile și comenzile rapide disponibile în program reprezintă o mare ușurare și, adesea, o alternativă indispensabilă la lucrul cu mouse-ul.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Access 2016

Programul Office Access 2016 este oferit de Microsoft în două versiuni: 32 și 64 de biți. Versiunea pe 64 de biți este instalată automat, deși numai versiunea pe 32 de biți poate fi instalată pe un sistem de operare pe 32 de biți cu un procesor x86. În funcție de versiune, cerințele hardware individuale diferă - de exemplu, în ceea ce privește memoria RAM și spațiul pe hard disk. Se aplică următoarele cerințe minime pentru calculator:

  • Sisteme de operare: Windows 7 sau o versiune mai recentă, Windows Server 2012 R2 sau Windows Server 2012, Windows 10 Server
  • Procesor: procesor x86 sau x64 bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
  • Memorie: 1 GB RAM (32 de biți), 2 GB RAM (64 de biți)
  • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB
  • Afișaj: cel puțin 1.024 x 768 rezoluție
  • Placă grafică: este necesară o placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Programul de baze de date Microsoft Access 2016 cumpărați ieftin în plus la Wiresoft

MSAccess este o componentă clasică a MS Office-Version Professional și, de altfel, nu este disponibilă în mod regulat în mod individual, ci doar cu acest Office-pachet. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra Access 2016 și separat - acesta este un mare avantaj față de mulți alți furnizori de software Microsoft. Un alt avantaj pe care nu trebuie să îl subestimați atunci când cumpărați software de la Wiresoft este, prin urmare, capacitatea de utilizare nelimitată a programului: Această licență unică de Access 2016 nu conține restricții și reglementări, cum ar fi, de exemplu, abonamentul cu actualizări obligatorii. Prin urmare, este chiar de două ori mai avantajos să cumpărați Access 2016 cu Wiresoft ca un singur program.

În plus, achiziția de software de la Wiresoft nu este doar ieftină, ci și sigură: Această licență unică Access 2016 oferită provine adesea dintr-o licență de volum mai mare, deoarece acestea sunt folosite în companii; prin urmare, acesta este un așa-numit software folosit. Cu toate acestea, funcționalitatea acestuia este complet identică cu cea a software-ului Access, care este de asemenea inclus în Office Suite 2016 Professional. Vânzându-l ca software folosit, vă oferim acces la un preț deosebit de scăzut! În același timp, puteți fi complet în siguranță, deoarece nu vă asumați niciun risc legal atunci când cumpărați software folosit de la Wiresoft, deoarece cumpărarea și vânzarea de software folosit este permisă în mod expres de lege.

În plus, fiecare program Microsoft utilizat disponibil prin intermediul Wiresoft este testat pentru o utilizare perfectă, prin urmare, după achiziționare și descărcare, software-ul Access 2016 poate fi instalat pe PC-ul dvs. imediat și utilizat fără nicio restricție. Wiresoft vinde numai versiuni complete ale programului Access și ale altor programe Microsoft, care sunt identice cu versiunile originale Microsoft și provin din surse de vânzare sigure.

Cumpărarea de software cu Wiresoft este o soluție deosebit de economică pentru mulți utilizatori pentru a utiliza programe altfel costisitoare - în special pentru liber profesioniști și IMM-uri, dar și pentru utilizatorii privați. Aceștia beneficiază de toate avantajele pe care Access 2016 le are de oferit și economisesc bani în același timp!

În magazinul de software Wiresoft, există mai multe versiuni de Access, precum și alte Office- precum și multe alte programe Microsoft disponibile pentru cumpărare. Dacă aveți întrebări despre MS Access 2016 sau orice alt program Microsoft, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT ACCESS 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT ACCESS 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii