Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2019

Disponibil ca o descărcare instantanee

  • SW10129
  • 543-06601
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
246,90 RON * 272,90 RON * (9,53% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft Outlook 2019 este cea mai recentă versiune a programului , care a fost testat și dovedit pentru organizarea profesională a traficului de e-mailuri, dar și pentru planificarea și coordonarea centralizată a întâlnirilor și contactelor, așa cum este tipic în viața de zi cu zi modernă, la . în comparație cu alte programe de e-mail, Office Business Outlook Outlook 2019 convinge prin gama largă de instrumente și opțiuni, cu ajutorul cărora pot fi gestionate chiar și proiecte complexe și comunicări extinse. este sprijinit de interfața intuitivă și ușor de utilizat, care permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să înceapă să utilizeze software-ul rapid și ușor. În plus, operabilitatea optimizată pentru atingere face ca programul să fie ușor de utilizat chiar și pe tablete și smartphone-uri. User

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK 2019"

Microsoft Outlook 2019 - software-ul versatil Office pentru gestionarea e-mailurilor, contactelor, sarcinilor și multe altele - ca program de sine stătător

Microsoft Outlook 2019 este cea mai recentă versiune a programului dovedit Office-program pentru organizarea profesională a traficului de e-mail, dar și pentru planificarea și coordonarea centralizată a întâlnirilor și contactelor, deoarece face parte din sarcinile tipice ale vieții de zi cu zi în mediul de afaceri modern.

În comparație cu alte programe de e-mail, Outlook convinge prin gama sa largă de instrumente și posibilități, cu ajutorul cărora pot fi gestionate chiar și proiecte complexe și comunicări extinse.

Utilizatorii sunt susținuți de interfața intuitivă și prietenoasă a Outlook 2019, care permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să înceapă rapid și ușor să utilizeze software-ul. La acestea se adaugă ușurința de utilizare optimizată pentru atingere, ceea ce face ca programul să fie ușor de utilizat chiar și pe tablete și smartphone-uri. Sincronizarea simplă între diferite dispozitive asigură faptul că utilizatorii își pot accesa e-mailurile, contactele, sarcinile și întâlnirile de oriunde cu Outlook 2019.

De asemenea, software-ul de e-mail oferă, printre altele, posibilitatea de a crea structuri clare de dosare, precum și dosare legate de subiecte, pentru a organiza e-mailurile etc. într-un mod semnificativ. Funcțiile inteligente ajută la separarea celor importante de cele neimportante și la sortarea automată a acestora în mod corespunzător. Acest lucru le permite utilizatorilor să urmărească în permanență toate sarcinile relevante și întâlnirile importante. Numeroase funcții utile îi ajută să se concentreze asupra lucrurilor esențiale și să economisească astfel timp prețios.

Cu Outlook 2019, este posibil să gestionați mai multe conturi de e-mail printr-o interfață de birou și să le legați între ele. Acest lucru permite alinierea diferitelor calendare, inclusiv a întâlnirilor, evitându-se astfel suprapunerile de timp. Datorită barei de navigare clare, toate funcțiile pentru e-mailuri, sarcini, contacte și calendare sunt disponibile rapid. În plus, interfața revizuită în Outlook 2019 este chiar mai intuitivă și mai confortabilă de utilizat decât înainte.

MS Outlook 2019 este altfel disponibil doar ca o componentă fixă a versiunii corespunzătoare Office sau dintr-o cantitate de 5 licențe, dar la Wiresoft puteți cumpăra programul de e-mail individual - și la un preț deosebit de scăzut. Cumpărătorii de Outlook 2019, care ar dori să folosească toate noile sale avantaje, ar trebui să rețină că Office-software rulează însă numai pe Windows 10.

În magazinul online Wiresoft, puteți obține nu numai această versiune curentă a Outlook 2019, ci și versiunea mai veche, precum și alte Office-programe deosebit de ieftine ca versiune de achiziție. Toate noile caracteristici interesante din Outlook 2019 pot fi găsite în următoarea prezentare detaliată.

Cele mai importante caracteristici noi din Outlook 2019 pentru Windows

Outlook 2019 conține o serie de îmbunătățiri, precum și funcții noi față de versiunea anterioară, care fac și mai eficientă organizarea zilnică a traficului de e-mailuri și a programărilor, precum și a sarcinilor. Multe dintre simplificări sunt deosebit de benefice în detalii și facilitează concentrarea asupra lucrurilor esențiale: de la clasificarea e-mailurilor primite în funcție de relevanța lor, la serviciul Safe Link pentru detectarea legăturilor dăunătoare și până la organizarea întâlnirilor în funcție de fusul orar.

Inbox with Relevance se ocupă de orice inundație de e-mailuri

Funcția "Inbox with Relevance" îi ajută pe utilizatori să separe grâul de neghină - deoarece, din păcate, traficul de e-mailuri din ziua de azi conține multe mesaje superflue, dacă nu chiar spam sau mesaje cu atașamente malware, pe lângă mesajele cu adevărat importante.

Funcția împarte căsuța de primire în două file, denumite "Relevant" și "Other". Mesajele cele mai importante sunt, desigur, păstrate în prima filă, în timp ce utilizatorul este informat și despre alte e-mailuri clasificate la rubrica "Other" și le poate vizualiza schimbând fila. Alte funcții, cum ar fi "Focalizat", pot fi utilizate pentru a sorta e-mailurile individuale o singură dată sau, în general, în cealaltă filă, după cum este necesar. Cu toate acestea, este necesar un cont Microsoft Exchange pentru a utiliza Inbox with Relevance.

Sortarea ușoară a e-mailurilor

Pentru utilizatorii care nu doresc să activeze Inbox with Relevance sau care lucrează fără un cont Exchange, în Outlook 2019 sunt din nou disponibile diverse opțiuni de sortare, precum și filtrul "Necitit" din lista de mesaje.

Marcați e-mailurile ca fiind "citite" atunci când le ștergeți

Mai ales în cazul unui trafic mare de e-mailuri, o privire de ansamblu rapidă asupra tuturor e-mailurilor necitite este deosebit de importantă pentru a nu trece nimic cu vederea. Cu toate acestea, multe mesaje sunt irelevante și sunt șterse fără a fi citite. Toate aceste mesaje necitite aflate în dosarul Elemente șterse pot fi acum marcate ca fiind citite cu doar câteva clicuri, fără a fi nevoie să faceți clic pe fiecare dintre ele în parte.

Modul Focus din Outlook 2019 facilitează concentrarea

O atenție deosebită merită și noul mod de focalizare integrat, care își propune să facă exact contrariul, și anume să protejeze utilizatorul de celelalte programe active, precum și de mesaje, în timp ce citește e-mailuri sau organizează întâlniri, ascunzându-le temporar

Ascultarea conținutului e-mailurilor

Atunci când biroul este aglomerat și timpul este scurt, citirea e-mailurilor cu un conținut extins vă poate reține. Outlook 2019 oferă o soluție la această problemă, permițând citirea cu voce tare a e-mailurilor, chiar în cadrul programului, în timp ce destinatarul poate finaliza în același timp alte sarcini mai importante.

Securitatea e-mailurilor cu serviciul Safe Link de la Microsoft

Outlook 2019 pune, de asemenea, un accent deosebit pe securitatea datelor din e-mail.

Noul serviciu Safe-Link protejează împotriva programelor malware și a e-mailurilor de phishing, în special a celor ascunse în link-uri. Legăturile încorporate într-un mesaj sunt afișate printr-o previzualizare mult mai bună, în timp ce, în fundal, un scaner în timp real filtrează în mod fiabil legăturile malware și de phishing.

Utilizarea optimizată pentru atingere a Outlook 2019

Utilizatorii de tablete și smartphone-uri pot utiliza Outlook și mai ușor datorită noii integrări a gesturilor. În acest scop, gesturile "Glisați spre stânga" și "Glisați spre dreapta" sunt disponibile pentru acțiuni precum "Marcați ca citit", "Ștergeți", "Arhivați", "Marcați" și "Niciuna", care pot fi atribuite individual.

Afișarea a trei zone orare pentru programare

Colaborarea globală între companii impune noi cerințe în ceea ce privește organizarea proiectelor și a întâlnirilor. Outlook 2019 oferă acum opțiunea de a adăuga mai multe fusuri orare la un calendar. Acest lucru afișează disponibilitatea orară locală a fiecăruia, facilitând alegerea unei ore care să convină tuturor atunci când programați întâlniri internaționale.

Nu ratați reamintirile de programare

Pentru a vă asigura că întâlnirile importante nu sunt ratate, Outlook 2019 oferă mai multe modalități de a vă reaminti de ele. Aici, este posibil, opțional, să se afișeze un memento vizibil deasupra ferestrei deschise în acel moment sau să se atragă atenția asupra acesteia printr-o clipire discretă în bara de activități.

Afișarea participanților la o reuniune

Pentru a ști cine participă la o întâlnire organizată de altcineva, Outlook 2019 vă permite acum să vizualizați răspunsurile altor persoane la solicitarea corespunzătoare de pe propriul PC.

Îmbunătățiți impactul vizual al e-mailurilor cu ajutorul fișierelor SVG

De asemenea, mesajele electronice pot avea un conținut informațional și un impact prin conținut vizual, de exemplu, prin inserarea de către expeditor a unei grafice vectoriale - numită și Scalable Vector Graphics (SVG). Outlook 2019 include o selecție de astfel de motive SVG care pot fi utilizate gratuit.

Avantajul graficii vectoriale este, în primul rând, scalabilitatea lor: aceasta înseamnă că pot fi mărite sau micșorate fără a pierde calitatea imaginii și, de asemenea, pot fi rotite după cum se dorește. În plus, sunt disponibile diverse filtre pentru editare, de exemplu, pentru a schimba culoarea.

Comunicarea accesibilă în Outlook 2019

Outlook 2019 oferă, de asemenea, posibilitatea unei comunicări fără bariere, astfel încât e-mailurile etc. să poată fi citite și înțelese și de cei care sunt limitați de un handicap. În acest fel, programul aplică standarde valabile la nivel internațional. În lista "Acțiuni recomandate" sunt afișate soluțiile corespunzătoare în fiecare caz. Corecția erorilor de sprijin poate fi activată în Outlook 2019 încă de la compunerea unui mesaj, astfel încât nimic nu mai stă în calea compunerii spontane a mesajelor. Sugestiile automate de îmbunătățire pot fi acceptate cu un clic și implementate automat în Outlook.

Cerințe de sistem pentru Outlook 2019

Outlook 2019 este disponibil pentru Windows atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în cea pe 64 de biți. În mod implicit, este instalată versiunea pe 32 de biți. Avantajul său constă în compatibilitatea mai mare cu multe alte aplicații și suplimente care pot fi utilizate împreună cu programele Office.

  • Sistem de operare - necesar: Windows 10 sau Windows Server 2019
  • Procesor: Dual-Core, 1,6 GHz sau mai mare
  • Spațiu pe hard disk: cel puțin 16 GB (32 de biți) sau cel puțin 20 GB (64 de biți)
  • RAM: min. 2 GB RAM (32 Bit) sau min. 4 GB RAM (64 Bit)
  • Placă grafică: min. 1.280 x 768 pixeli, min. DirectX 9 cu WDDM 2.0 - recomandat: DirectX 10

Cumpărați Outlook ca un singur program din Office Suite 2019 ieftin la Wiresoft

Fiind o componentă clasică a suitelor Microsoft Office, Outlook 2019 este de obicei disponibil doar în cadrul pachetului Office corespunzător. Wiresoft, pe de altă parte, oferă, de asemenea, Outlook 2019 de vânzare ca program de sine stătător - spre deosebire de majoritatea celorlalți furnizori de software Microsoft. Astfel, profitați de două ori atunci când cumpărați software cu Wiresoft, dacă nu doriți să folosiți niciun alt program Office, deoarece primiți Outlook 2019 individual la un preț deosebit de scăzut!

Avantajele dvs. atunci când cumpărați Outlook 2019 de la Wiresoft: Achiziționați o licență pentru un singur utilizator care nu vă obligă la un abonament scump cu actualizări plătite și nici nu are limitări de funcționalitate. Este o versiune care se achiziționează doar pentru dumneavoastră.

Achiziționarea securizată a software-ului cu Wiresoft: Licența Outlook 2019 Single User pe care o achiziționați în magazinul nostru de software provine de obicei dintr-o licență de volum mai mare sau este un software folosit care nu mai este utilizat de cumpărătorul original. Setul de funcții este 100% utilizabil și complet identic cu Outlook 2019, care este, de asemenea, inclus în Office Suite 2019. În calitate de distribuitor de renume de software Microsoft folosit, Wiresoft oferă numai versiuni complete oficiale, identice cu programele Microsoft disponibile în alte magazine.

Cumpărarea de software folosit de la Wiresoft este absolut legală și fără riscuri: nici dumneavoastră, nici noi nu ne aflăm într-o zonă nesigură din punct de vedere legal! În plus, fiecare program Microsoft oferit de Wiresoft, fie că este vorba de un software folosit sau de o parte a unei licențe de volum, a fost testat de către noi pentru o utilizare reală și fără cusur, astfel încât să poată fi utilizat pe deplin și pe termen nelimitat după ce achiziția și descărcarea au fost finalizate.

În special utilizatorii privați sau liber-profesioniștii și întreprinderile mici pot beneficia de toate avantajele Outlook 2019 prin achiziționarea de software de la Wiresoft. În magazinul de software Wiresoft, veți găsi nu numai Outlook, ci și toate celelalte programe Office de vânzare, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări legate de Outlook 2019 sau de orice alt program Office, apelați pur și simplu la consultanța noastră de specialitate prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii