Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2019

MICROSOFT OUTLOOK 2019

396,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10129
 • 543-06601
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Outlook 2019 - software-ul Office versatil pentru gestionarea e-mailurilor,...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK 2019"

Microsoft Outlook 2019 - software-ul Office versatil pentru gestionarea e-mailurilor, contactelor, sarcinilor și multe altele - ca program independent

Microsoft Outlook 2019 este versiunea actuală a programului Office dovedit pentru organizarea profesională a traficului de e-mailuri, dar și pentru planificarea și coordonarea centralizată a întâlnirilor și a contactelor, așa cum se întâmplă de obicei în mediul de afaceri modern de zi cu zi.

În comparație cu alte programe de e-mail, Outlook convinge prin gama largă de instrumente și posibilități cu care pot fi gestionate chiar și proiecte complexe și comunicări extinse.

Utilizatorii sunt susținuți de interfața intuitivă și ușor de utilizat a Outlook 2019, care permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să înceapă să utilizeze software-ul rapid și ușor. La aceasta se adaugă ușurința de utilizare optimizată pentru atingere, prin care programul poate fi utilizat cu ușurință și pe tablete și smartphone-uri. Sincronizarea simplă între diferite dispozitive finale asigură faptul că utilizatorii își pot accesa e-mailurile, contactele, sarcinile și întâlnirile de oriunde cu Outlook 2019.

Pentru munca zilnică de birou, software-ul de e-mail oferă, de asemenea, opțiunea de a crea structuri clare de dosare și dosare legate de subiecte, pentru a organiza e-mailurile etc. într-un mod semnificativ. Funcțiile inteligente ajută la separarea celor importante de cele neimportante și le sortează automat în mod corespunzător. Acest lucru le permite utilizatorilor să urmărească în permanență toate sarcinile relevante și întâlnirile importante. Numeroase funcții utile îi ajută să se concentreze asupra lucrurilor esențiale și să economisească astfel timp prețios.

Cu Outlook 2019, este posibil să gestionați mai multe conturi de e-mail printr-o interfață de birou și să le legați între ele. Acest lucru permite sincronizarea diferitelor calendare, inclusiv a întâlnirilor, pentru a evita suprapunerile de timp. Datorită barei de navigare clare, toate funcțiile pentru e-mailuri, sarcini, contacte și calendare sunt disponibile rapid. Interfața revizuită din Outlook 2019 este chiar mai intuitivă și mai confortabilă de utilizat decât înainte.

MS Outlook 2019 este altfel disponibil doar ca o componentă fixă a versiunii Office corespunzătoare sau dintr-o cantitate de 5 licențe, dar la Wiresoft puteți cumpăra programul de e-mail și individual - și la un preț deosebit de mic. Cumpărătorii de Outlook 2019 care doresc să profite de toate noile sale beneficii trebuie să rețină însă că software-ul Office funcționează doar pe Windows 10.

În magazinul online Wiresoft, puteți obține nu numai această versiune actuală a Outlook 2019, ci și altele mai vechi, precum și alte programe Office, la prețuri deosebit de mici, ca versiune de achiziție. Următoarea prezentare detaliată vă oferă toate caracteristicile noi și interesante din Outlook 2019.

Cele mai importante caracteristici noi din Outlook 2019 pentru Windows

Outlook 2019 conține o serie de îmbunătățiri și funcții noi față de versiunea anterioară, care fac și mai eficientă organizarea zilnică a traficului de e-mailuri, a programărilor și a sarcinilor. Multe simplificări sunt deosebit de utile în detalii și facilitează concentrarea asupra lucrurilor esențiale: de la clasificarea e-mailurilor primite în funcție de relevanța lor, la serviciul Safe Link pentru recunoașterea legăturilor dăunătoare și până la organizarea întâlnirilor în funcție de fusul orar.

Inbox with Relevance se ocupă de orice inundație de e-mailuri

Funcția "Inbox with Relevance" îi ajută pe utilizatori să separe grâul de neghină - deoarece, din păcate, traficul de e-mail din ziua de azi conține, pe lângă mesajele cu adevărat importante, și multe mesaje inutile, dacă nu chiar spam sau cele cu atașamente malware.

Funcția împarte căsuța de primire în două file, denumite "Relevant" și "Other". Mesajele cele mai importante sunt, desigur, păstrate în prima filă, dar utilizatorul este informat și despre alte e-mailuri, care sunt clasificate la rubrica "Altele", și le poate vizualiza schimbând fila. Alte funcții, cum ar fi "Focalizat", pot fi utilizate pentru a sorta e-mailurile individuale o singură dată sau, în general, în cealaltă filă, după cum este necesar. Cu toate acestea, pentru a utiliza Inbox with Relevance, este necesară existența unui cont Microsoft Exchange.

Sortarea ușoară a e-mailurilor

Pentru utilizatorii care nu doresc să activeze Inbox with Relevance sau care lucrează fără un cont Exchange, diverse opțiuni de sortare, precum și filtrul "Necitit" din lista de mesaje sunt din nou disponibile în Outlook 2019.

Marcați e-mailurile ca fiind "citite" atunci când le ștergeți

Mai ales în cazul unui trafic de e-mailuri intensiv, o privire de ansamblu rapidă asupra tuturor e-mailurilor necitite este deosebit de importantă pentru a nu trece nimic cu vederea. Cu toate acestea, multe mesaje nu sunt relevante și sunt șterse fără a fi citite. Toate mesajele necitite aflate în dosarul "Elemente șterse" pot fi acum marcate ca fiind citite cu doar câteva clicuri, fără a fi nevoie să faceți clic pe fiecare dintre ele în parte.

Modul Focus din Outlook 2019 facilitează concentrarea

O atenție deosebită ar trebui acordată, de asemenea, noului mod de focalizare integrat, care are ca scop exact opusul, și anume protejarea utilizatorului de alte programe și mesaje active în timp ce citește e-mailuri sau organizează întâlniri, prin ascunderea temporară a acestora

Ascultarea conținutului e-mailurilor

Atunci când biroul este ocupat și timpul este scurt, citirea e-mailurilor cu un conținut extins poate fi o piedică. Outlook 2019 oferă o soluție la această problemă, permițând, de asemenea, citirea cu voce tare a e-mailurilor în program, în timp ce destinatarul poate îndeplini simultan alte sarcini mai importante.

Securitatea în traficul de e-mail cu serviciul Microsoft Safe Link

Outlook 2019 pune, de asemenea, un accent deosebit pe securitatea datelor din e-mailuri.

Noul serviciu Safe-Link protejează împotriva programelor malware și a e-mailurilor de phishing, care se ascund în special în link-uri. Legăturile încorporate într-un mesaj sunt afișate printr-o previzualizare mult mai bună, în timp ce, în fundal, un scaner în timp real filtrează în mod fiabil legăturile malware și de phishing.

Utilizarea optimizată pentru atingere a Outlook 2019

Utilizatorii de tablete și smartphone-uri pot utiliza Outlook și mai ușor datorită noii integrări a gesturilor. În acest scop, gesturile "Glisați spre stânga" și "Glisați spre dreapta" sunt disponibile pentru acțiuni precum "Marcați ca citit", "Ștergeți", "Arhivați", "Marcați" și "Niciuna", care pot fi atribuite individual.

Afișarea a trei zone orare pentru programare

Colaborarea globală între companii impune noi cerințe în ceea ce privește organizarea proiectelor și a întâlnirilor. Outlook 2019 oferă acum opțiunea de a adăuga mai multe fusuri orare la un calendar. Aceasta afișează ora locală a tuturor participanților, facilitând alegerea unei ore care să convină tuturor atunci când planificați întâlniri internaționale.

Nu ratați reamintirile de programare

Pentru ca întâlnirile importante să nu fie ratate, Outlook 2019 oferă mai multe opțiuni pentru a vă reaminti de ele. Opțional, este posibil să se afișeze un memento vizibil deasupra ferestrei deschise în acel moment sau să se atragă atenția asupra acesteia printr-o clipire discretă în bara de activități.

Afișarea participanților la o reuniune

Pentru a ști cine participă la o întâlnire organizată de un alt participant, răspunsurile altor persoane la solicitarea corespunzătoare pot fi afișate acum în Outlook 2019 pe propriul PC.

Îmbunătățiți impactul vizual al e-mailurilor cu ajutorul fișierelor SVG

De asemenea, conținutul informațional și impactul mesajelor de poștă electronică pot fi sporite și prin conținut vizual, de exemplu, prin inserarea de către expeditor a unei grafice vectoriale - numită și Scalable Vector Graphics (SVG). Outlook 2019 conține o selecție de astfel de motive SVG care pot fi utilizate gratuit.

Avantajul graficii vectoriale este, pe de o parte, scalabilitatea lor: aceasta înseamnă că pot fi mărite sau reduse în dimensiune fără pierderea calității imaginii și pot fi rotite după cum se dorește. În plus, sunt disponibile diverse filtre pentru editare, de exemplu pentru a schimba culoarea.

Comunicarea accesibilă în Outlook 2019

Outlook 2019 oferă, de asemenea, posibilitatea unei comunicări fără bariere, astfel încât e-mailurile etc. să poată fi citite și înțelese și de persoanele cu handicap. În acest sens, programul aplică standarde valabile la nivel internațional. Soluțiile corespunzătoare sunt afișate în lista "Acțiuni recomandate". Corecția erorilor de sprijin poate fi deja activată în Outlook 2019 la compunerea unui mesaj, astfel încât nimic nu mai stă în calea compunerii spontane a mesajelor. Sugestiile automate de îmbunătățire pot fi acceptate cu un clic și implementate automat în Outlook.

Cerințe de sistem pentru Outlook 2019

Outlook 2019 este disponibil pentru Windows atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în cea pe 64 de biți. Versiunea pe 32 de biți este instalată în mod implicit. Avantajul său constă în compatibilitatea mai mare cu multe alte aplicații și suplimente care pot fi utilizate împreună cu programele Office.

 • Sistem de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Procesor: Dual core, 1,6 GHz sau mai mare
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 16 GB (32 de biți) sau cel puțin 20 GB (64 de biți)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 biți) sau min. 4 GB RAM (64 biți)
 • Placă grafică: min. 1.280 x 768 pixeli, min. DirectX 9 cu WDDM 2.0 - recomandat: DirectX 10

Cumpărați Outlook ca un program unic al suitei Office Suite 2019 la un preț rezonabil de la Wiresoft

Fiind o componentă clasică a suitelor Microsoft Office, Outlook 2019 este de obicei disponibil doar în cadrul pachetului Office corespunzător. Pe de altă parte, Wiresoft oferă, de asemenea, Outlook 2019 la vânzare ca program de sine stătător - spre deosebire de majoritatea celorlalți furnizori de software Microsoft. Astfel, beneficiați de două ori atunci când cumpărați software de la Wiresoft, dacă nu doriți să utilizați niciun alt program Office, deoarece primiți Outlook 2019 individual la un preț deosebit de avantajos!

Avantajele pe care le aveți atunci când cumpărați Outlook 2019 de la Wiresoft: Achiziționați o licență pentru un singur utilizator, care nu vă obligă să luați un abonament costisitor cu actualizări contra cost și nici nu are restricții privind funcționalitatea. Este o versiune de achiziție pură, care este înregistrată doar pentru dumneavoastră.

Achiziționarea securizată a software-ului cu Wiresoft: Licența Outlook 2019 Single User pe care o achiziționați în magazinul nostru de software provine de obicei dintr-o licență de volum mai mare sau este un software folosit care nu mai este utilizat de către cumpărătorul original. Gama de funcții este 100% utilizabilă și complet identică cu Outlook 2019, care este inclusă și în suita Office 2019. În calitate de dealer de renume de software Microsoft folosit, Wiresoft oferă doar versiuni complete oficiale, identice cu programele Microsoft disponibile în alte magazine.

Cumpărarea de software folosit de la Wiresoft este absolut legală și fără riscuri: nici dumneavoastră și nici noi nu ne aflăm într-o zonă nesigură din punct de vedere legal! În plus, fiecare program Microsoft oferit de Wiresoft, fie că este vorba de un software folosit sau de o parte a unei licențe de volum, a fost testat de către noi pentru o utilizare reală și fără cusur, astfel încât să poată fi utilizat pe deplin și pe termen nelimitat după ce achiziția și descărcarea au fost finalizate.

În special utilizatorii privați sau freelancerii și companiile mici pot beneficia de toate avantajele Outlook 2019 prin achiziționarea software-ului de la Wiresoft. În magazinul de software Wiresoft, veți găsi nu numai Outlook, ci și toate celelalte programe Office, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări legate de Outlook 2019 sau de orice alt program Office, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare