Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10446
 • 076-05905
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.445,90 RON * 1.605,90 RON * (9,96% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Project 2021 Standard este cea mai recentă versiune a versatilului software de gestionare a proiectelor de la Microsoft, conceput în primul rând pentru IMM-uri și liber profesioniști pentru a concepe, controla și, în final, documenta proiectele de afaceri. În acest scop, aplicația oferă funcții complete, necesare pentru controlul diferențiat al tuturor fazelor și componentelor. În acest scop, există, de asemenea, multe șabloane tipice din care puteți alege, care descriu toate procesele esențiale care joacă un rol important în gestionarea tuturor sarcinilor și fazelor care apar, completate de multe caracteristici practice care permit un mod eficient de lucru la unul sau mai multe proiecte.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"

MS Project 2021 Standard - cea mai recentă versiune a software-ului de management de proiect ca versiune de achiziție

Project 2021 Standard este cea mai recentă versiune a versatilului software Microsoft de gestionare a proiectelor, care este destinat în primul rând IMM-urilor și persoanelor care desfășoară activități independente pentru a concepe, controla și, în final, documenta proiectele de afaceri. În acest scop, aplicația oferă funcții cuprinzătoare care sunt necesare pentru controlul diferențiat al tuturor fazelor și componentelor. În acest scop, există, de asemenea, multe șabloane tipice din care puteți alege, care descriu toate procesele esențiale care joacă un rol important în gestionarea tuturor sarcinilor și fazelor care apar, completate de multe caracteristici practice care permit un mod eficient de a lucra la unul sau mai multe proiecte.

Astfel, MS Project 2021 Standard Edition îndeplinește toate cerințele pentru gestionarea cu succes a portofoliului, a riscurilor și a documentelor, inclusiv administrarea centrală a resurselor și înregistrarea timpului. Diagramele Gantt preinstalate cu mai multe planificări integrate, printre altele pentru o înțelegere mai rapidă a diferitelor relații dintre sarcini, oferă claritate, în special pentru proiectele complexe; pentru raportarea status quo și după finalizare, sunt disponibile și rapoarte integrate, care oferă în mod clar constatări și informații esențiale în comunicarea cu alți participanți.

Pentru ce grup țintă a fost dezvoltat MS Project 2021 Standard?

Ediția Standard a Microsoft Project 2021 a fost dezvoltată în special pentru acei utilizatori care de obicei elaborează pe cont propriu diverse proiecte și le gestionează în toate fazele și detaliile, ceea ce este adesea cazul persoanelor care lucrează pe cont propriu și în special al companiilor mici și mijlocii. La fel ca versiunile anterioare, această ediție standard a MS Project nu oferă sincronizare integrată cu Microsoft SharePoint sau Project Server, dar dispune de toate funcțiile necesare - inclusiv instrumente de business intelligence - pentru a controla domeniile tipice de planificare și gestionare a proiectelor: crearea de programe de proiect, planificarea costurilor, administrarea diferențiată a sarcinilor și raportarea continuă și finală.

Wiresoft oferă deja Microsoft Project 2021 Standard Edition ca software folosit sub forma unei singure licențe ca versiune de achiziție - și la un preț semnificativ mai mic - contactați echipa noastră și aflați imediat când va fi disponibil pentru dumneavoastră.

De asemenea, aflați despre toate celelalte aplicații Microsoft disponibile în magazinul online Wiresoft Software, pe care le puteți achiziționa și ca Software second hand oferit la preț redus, precum și despre programele Microsoft compatibile cu Project 2021 Standard, cum ar fi Windows 10. Următoarea prezentare generală vă informează despre cele mai importante optimizări și caracteristici ale noului MS Project 2021 Standard Edition.

Ce poate face MS Project 2021 Standard?

Din punct de vedere vizual, Project 2021 Standard oferă deja o interfață de birou mai clară și mai concentrată, care iese în evidență față de versiunile mai vechi. Modelele "colorat", "gri închis" și "alb", care sunt cunoscute și la Office, sunt disponibile opțional, acestea din urmă permițând în special o atmosferă de lucru concentrată.

Proiectele noi pot fi create în MS Project 2021 Standard cu doar câteva clicuri, chiar și de către utilizatorii neexperimentați, deoarece este disponibilă o selecție largă de șabloane tipice pentru tipurile de proiecte obișnuite; alternativ, profesioniștii pot utiliza și o diagramă Gantt neutră, goală. Datele și listele de sarcini pot fi importate cu ușurință în Project din Excel, Word, Outlook sau PowerPoint, păstrând formatarea și contururile corespunzătoare.

Crearea mai ușoară a proiectelor în Project 2021 Standard

Pe lângă șabloanele standard și o diagramă Gantt goală (vizualizare pe bare), în Project 2021 Standard sunt disponibile multe alte șabloane, cum ar fi diagrama de rețea (diagrama de flux) pentru proiecte speciale, precum și vizualizări sub formă de formular, foaie (tabel) sau în funcție de utilizare (coloane) pentru a afișa un proiect, precum și alte opțiuni extinse, cum ar fi diverse filtre pentru a afișa în mod clar sarcinile individuale și resursele, inclusiv legăturile acestora, precum și atribuțiile în funcție de aspectul dorit.

Structurarea și corelarea sarcinilor proiectului

În Project 2021 Standard, sarcinile pot fi, de asemenea, importate într-o diagramă cu bare cu ajutorul măștii de sarcini, care suportă, de asemenea, adăugarea simultană a mai multor sarcini, inclusiv atribuirea resurselor respective și a relațiilor. De exemplu, sarcinile pot fi legate între ele prin intermediul meniului derulant, iar această opțiune este disponibilă și prin intermediul câmpului "Collective task name" din tabelul de sarcini. Pentru fiecare axă de timp, datele de început și de sfârșit pot fi specificate separat. Barele axei de timp pot fi etichetate și se poate afișa progresul sarcinii, ceea ce oferă mai multă claritate cu privire la sarcinile implicate.

Pentru afișarea ierarhiilor în cadrul unui proiect, sarcinile individuale pot primi, de asemenea, o liniuță pozitivă sau negativă prin intermediul tastei de tabulare; modificările sunt apoi aplicate automat tuturor sarcinilor relevante, ceea ce este deosebit de important pentru planificările de proiect mai complexe. Sarcinile individuale dintr-un proiect pot fi, de asemenea, legate între ele, după cum se dorește, pentru a le afișa într-o relație. Pentru a face acest lucru, este suficient să selectați celula corespunzătoare din coloana "Predecesor" pentru a afișa toate sarcinile asociate și pentru a o activa pe cea corespunzătoare.

Alte zone importante din MS Project Standard 2021

MS Project 2021 Standard dispune, de asemenea, de toate funcțiile testate pentru gestionarea portofoliului, precum și pentru gestionarea resurselor și generarea de rapoarte, în unele cazuri cu optimizări suplimentare.  

Gestionarea portofoliului

În managementul portofoliului, una dintre cele mai importante componente ale MS Project 2021 Standard, toate proiectele sunt înregistrate și progresul lor este monitorizat. Acest lucru înseamnă că managerii de proiect au întotdeauna o imagine de ansamblu a situației actuale și pot reacționa imediat dacă un proiect nu se desfășoară conform planului, de exemplu, dacă anumite sarcini nu au fost încă finalizate conform programului, dacă costurile scapă de sub control sau dacă resursele nu sunt disponibile sau sunt insuficiente. Datorită actualizării independente, starea actuală poate fi afișată imediat cu un singur clic.

Datorită conexiunii cu Power BI, gestionarea bugetului în MS Project 2021 Standard Edition dispune de opțiuni detaliate de afișare pentru analiză, inclusiv sugestii de îmbunătățire.

Gestionarea resurselor

Gestionarea resurselor în MS Project 2021 Standard permite o planificare și o gestionare detaliată, mai clară și, prin urmare, mai eficientă a resurselor implicate, datorită instrumentelor și funcțiilor integrate. În acest caz, diferitele tipuri sunt diferențiate în funcție de "forță de muncă", "materiale" și "costuri", care sunt gestionate la nivel central prin intermediul fondului de resurse, în special pentru planificarea interproiectelor, și sunt alocate cu precizie sarcinilor individuale; acest lucru permite luarea în considerare a restricțiilor privind disponibilitatea lor în timp, precum și a limitelor de costuri și evitarea riscurilor privind utilizarea forței de muncă și a suprasolicitărilor.

Raportare în MS Project Standard 2021

Un aspect esențial al managementului de proiect agil este, în special, crearea de rapoarte pentru a vizualiza datele proiectului în scopuri specifice - pentru a ilustra status quo-ul unui proiect în curs de desfășurare sau pentru a împărtăși informații importante cu alții după finalizarea acestuia. Utilizatorii vor găsi o selecție de modele tipice de rapoarte pentru cele mai comune tipuri de proiecte disponibile în Project 2021 Standard, care pot fi îmbunătățite cu grafice, imagini și diagrame. În plus față de formate precum Project 2007, datele proiectului pot fi disponibile și în format .PDF, .XPS, .CSV, .XML și caiete de lucru Microsoft Excel.

Cerințe hardware pentru Microsoft Project 2021 Standard

Se anticipează că următoarele cerințe minime se vor aplica acestei versiuni 2021 a Microsoft Project 2021 Standard; în funcție de utilizarea unor aplicații sau programe suplimentare, este posibil să fie nevoie să se ia în considerare cerințe suplimentare:

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Procesor: min. 1,6 GHz, Dual Core (32 sau 64 de biți)
 • RAM: 2 GB RAM (32 de biți) sau 4 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 4 GB
 • Rezoluția ecranului: 1.280 x 768 pixeli
 • Placă grafică: DirectX 10
 • Funcțiile speciale pentru gestionarea fișierelor în cloud pot necesita OneDrive, OneDrive for Business sau SharePoint

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de mai multe detalii despre Microsoft Project 2021 Standard Edition, vă rugăm să contactați un membru al echipei Wiresoft.

Cumpărați Microsoft Project 2021 Standard în magazinul Wiresoft Software Shop

Noul MS Project 2021 Standard Edition este deja disponibil în magazinul de software Wiresoft ca licență unică folosită - astfel, prețul este mai mic decât prețul unui software nou corespunzător acestei ediții. Atunci când cumpărați software folosit pentru Microsoft Project 2021 Standard, beneficiați de aceste avantaje la Wiresoft:

 • Temeiul juridic pentru revânzarea de software Microsoft Project folosit este legea aplicabilă, care permite vânzarea și cumpărarea, precum și utilizarea acestui software Project.
 • Când cumpărați de la Wiresoft, primiți o singură licență de MS Project 2021 Standard, care a fost achiziționată și revândută anterior de o companie europeană. Prin revânzare, această licență a MS Project 2021 Standard este marcată ca fiind utilizată, fără ca "utilizat" să implice vreo restricție asupra funcționalității software-ului de proiect sau să implice că această licență a fost utilizată efectiv.
 • În cazul în care un cumpărător inițial a instalat și activat deja această licență sau software-ul Microsoft Project Standard, aceasta a fost din nou ștearsă odată cu vânzarea către Wiresoft, astfel încât licența de software în cauză este din nou disponibilă în mod gratuit 100%.
 • MS Project 2021 Standard, precum și alte licențe Microsoft second-hand oferite la vânzare la Wiresoft nu sunt nici versiuni de test cu utilizare limitată sau cu durată limitată și nici nu conțin o cheie de licență deja activată, ci este un produs software autorizat după cumpărare doar pentru dumneavoastră.
 • Toate aceste licențe folosite achiziționate de la Wiresoft au fost testate de noi pentru a se asigura că sunt pe deplin utilizabile înainte de vânzare.
 • Imediat după finalizarea cu succes a achiziției, aplicația MS Project 2021 Standard vă este disponibilă prin Electronic Software Delivery (ESD).
 • Acest lucru înseamnă că atunci când cumpărați o licență de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați și utilizați un produs Microsoft legal și original al ediției Standard a Project 2021.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre achiziționarea licenței dvs. de Microsoft Project 2021 Standard ca software folosit sau despre o altă ediție a MS Project 2021, precum și despre versiuni mai vechi ale MS Project sau alte programe Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii