Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2019

Disponibil ca o descărcare instantanee

  • SW10123
  • 059-09181
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
245,90 RON * 271,90 RON * (9,56% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Word 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de procesare a textelor de la Microsoft utilizat la nivel mondial. Cu instrumentele sale integrate și operarea intuitivă, programul de birou cu dotări extinse depășește cu mult simpla scriere și editare a textelor: numeroasele opțiuni de design permit inserarea de grafice și tabele, opțiunile versatile de prezentare și formatare a documentelor nu sunt potrivite doar pentru tratarea corespondenței de afaceri, ci și pentru crearea de teze și rapoarte informative cu design profesional, precum și de cărți de vizită, broșuri și pliante, care pot fi salvate direct în Word ca PDF-uri pentru imprimare. Diferitele formate de fișiere pot fi, de asemenea, editate cu Microsoft Word.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WORD 2019"

Microsoft Word 2019 - procesorul de text versatil

Word 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de procesare a textelor de la Microsoft utilizat la nivel mondial. Programul Office-programul, care dispune de o dotare extinsă, depășește cu mult scrierea și editarea textelor: numeroasele opțiuni de design permit inserarea de grafice și tabele, opțiunile versatile de prezentare și formatare a documentelor sunt potrivite nu numai pentru completarea corespondenței de afaceri, ci și pentru crearea de teze și rapoarte informative cu design profesional, dar și de cărți de vizită, broșuri și pliante, care pot fi salvate direct în Word ca PDF pentru imprimare. Diferite formate de fișiere pot fi, de asemenea, editate cu Microsoft Word.

Multe modele tipice de format sunt completate de opțiuni suplimentare extinse pentru aranjarea paginilor, pentru a crea texte clare și rapid de citit; documentele importante pot fi protejate împotriva copierii sau marcate pentru utilizare ulterioară prin inserarea de filigrane.

În plus, numeroase instrumente inteligente, cum ar fi corectorul ortografic și opțiunile de autocorectare, facilitează și accelerează redactarea documentelor text în conformitate cu regulile de ortografie valabile.

Panglica practică facilitează în mod deosebit comutarea rapidă între aplicațiile individuale cu un singur clic.

Conectarea opțională a programului de birou la Microsoft Cloud permite, de asemenea, ca mai mulți utilizatori să lucreze împreună la un document în timp real, oferind numeroase opțiuni pentru îmbunătățirea muncii în echipă. De asemenea, Word 2019 are o atribuire individuală de drepturi pentru fiecare document Word.doc, care poate, de exemplu, să restricționeze sau să împiedice citirea sau editarea de către o altă persoană.

Pe lângă aceste caracteristici dovedite ale versiunilor mai vechi ale Word, MS Word 2019 oferă, de asemenea, o serie de noi caracteristici practice care fac ca scrierea și editarea, precum și citirea documentelor de text să fie și mai plăcute și mai eficiente decât până acum. Printre acestea se numără modul întunecat, care este mai ușor pentru ochi, în special atunci când petreceți perioade lungi de timp pe ecran, opțiuni de vizualizare clară pentru fișiere text mai lungi, care accelerează căutarea unor pasaje specifice, și un suport îmbunătățit pentru accesibilitate. Instrumentele de învățare sporesc lizibilitatea, iar funcția de mână liberă vă permite să vă desenați propriile schițe și diagrame de mână și să le inserați direct într-un document. Pentru a utiliza MS Word 2019 pe computerul dumneavoastră, este necesară instalarea prealabilă a Windows 10. Puteți găsi toate caracteristicile noi importante din Word 2019 în următoarea prezentare generală.

În Wiresoft Onlineshop  puteți obține versiunea curentă a Word 2019, precum și predecesorul său și alte programe Office ca o aplicație unică la un preț special redus.

Toate caracteristicile noi ale Word 2019 dintr-o privire

Trecerea la versiunea 2019 a Word poate fi utilă mai ales pentru acei utilizatori care creează texte în mod profesional și doresc să își îmbunătățească eficiența în scriere și citire. Multe caracteristici le facilitează concentrarea și mai bună asupra lucrurilor esențiale.

Mai ales dacă documentele trebuie concepute fără bariere pentru a ajunge la un grup de destinatari care au dificultăți în citirea și înțelegerea textelor, noile funcții integrate, care țin cont și de standardele internaționale, vă facilitează crearea de texte care pot fi citite de toată lumea.

De asemenea, sunt disponibile funcții suplimentare pentru crearea și publicarea de documente științifice, în special atunci când se utilizează formule complexe, ceea ce este acum posibil datorită suportului pentru LaTeX, programul standard utilizat la nivel mondial.

Mai multă claritate prin diferite opțiuni de vizualizare

Word 2019 oferă, de asemenea, mai multe opțiuni vizuale. De exemplu, această versiune combină interfața de utilizator cu panglică, cunoscută din Word 2016, cu aspectul modern și familiar al plăcilor, care este, de asemenea, tipic pentru Windows 10. Elementele sau funcțiile utilizate frecvent sunt plasate mai proeminent, astfel încât să fie disponibile și mai rapid.

Iar dacă preferați să continuați să folosiți aspectul familiar al panglicii din versiunea anterioară a Word, puteți, de asemenea, să reproiectați interfața.

Claritatea mai mare se aplică, de asemenea, la utilizarea pe dispozitive cu ecrane tactile, cum ar fi tabletele și smartphone-urile, unde sensibilitatea interfeței pentru introducerea cu stiloul a fost crescută.

În special atunci când se lucrează cu documente text de mari dimensiuni, căutarea unor pasaje sau secțiuni specifice poate deveni rapid dificilă. În Word 2019, pe lângă vizualizarea verticală familiară în care parcurgeți toate paginile de sus în jos, puteți utiliza noua funcție "Pagină cu pagină" pentru a răsfoi un document Word ca pe o carte. Pentru textele de lungime medie, noua funcție "Thumbnails" asigură orientarea: aici, toate paginile sunt afișate de mici dimensiuni în prezentarea generală, astfel încât să puteți naviga rapid la locul dorit.

În plus, Word 2019 are fundaluri mai subtile, cu noile teme Dark Gray și Black, care sprijină, de asemenea, scrierea și citirea concentrată a textelor.

Accesibilitate mai mare cu suport pentru corectarea erorilor

Corecția integrată și îmbunătățită a erorilor de asistare din Word 2019 sugerează îmbunătățiri în ceea ce privește modul în care faceți un document accesibil. În acest scop, se bazează, printre altele, pe standarde internaționale, pentru a se asigura că conținutul este ușor de citit și de editat pentru utilizatorii cu dizabilități.

Făcând clic pe elementul de meniu "Verificare" de la "Verificare accesibilitate", programul vă face sugestii de corectare, pe care le puteți accepta cu ușurință și imediat cu un singur clic.

În acest scop, puteți utiliza și suportul de feedback audio. Funcția Cue Audio vă însoțește cu efecte sonore și indicații audio în timp ce lucrați. Oferă indicii acustice sau avertizează în cazul în care modificați neintenționat anumite opțiuni sau ca o confirmare după ce ați efectuat o acțiune: de exemplu, atunci când trimiteți un e-mail sau când ștergeți sau inserați conținut.

Instrumente de învățare pentru o muncă mai eficientă cu textul

Instrumentele de învățare nu sunt doar o caracteristică utilă în Word pentru studenți, ci facilitează și înțelegerea textului de către profesioniști. De exemplu, instrumentele integrate în Word 2019 vă permit să ajustați lățimea coloanelor, spațierea textului, precum și culoarea paginii pentru a ușura ochii, făcând-o mai clară.

Concentrarea pe linii vă sporește concentrarea și vă asigură o mai mică distragere a atenției prin limitarea zonei de citire la una, trei sau cinci linii. În Word 2019, atunci când doriți să auziți un text citit cu voce tare, acesta evidențiază simultan cuvintele pe care le citiți, astfel încât să puteți urmări cu ușurință ceea ce auziți în text.

Modul de focalizare cunoscut de la versiunile mai vechi ale Word este utilizat și în Word 2019 pentru o mai bună concentrare: afișarea documentului devine mai clară prin ascunderea tuturor barelor de instrumente.

Funcție de traducere integrată

Pentru a traduce un pasaj de text sau chiar întregul text în timp ce scrieți sau citiți, în Word 2019 nu mai trebuie să accesați o pagină web prin intermediul browserului pentru a obține traducerea acolo: funcția de traducere integrată face ca acest lucru să nu mai fie necesar cu ajutorul recunoașterii vocale automate. Microsoft Translator include mai mult de 60 de limbi, dintre care 11 pot fi traduse.

Instrument de desen cu mâna liberă

Ceea ce până acum era posibil cu touchpad-urile sau smartphone-urile este acum posibil și cu noul instrument de desen cu mâna liberă pentru Word. Opțional, prin introducerea stiloului, prin operare tactilă, dar și cu ajutorul mouse-ului, puteți utiliza funcția de mână liberă pentru a face semne în text sau pentru a crea în mod spontan schițe și formule și a le insera.

În acest scop, Microsoft pune la dispoziție mai multe pixuri digitale în Word 2019, printre care un creion pentru desen, un pix pentru scris și un marker pentru evidențierea pasajelor de text. Puteți alege între diferite grosimi ale stiloului, precum și între 16 culori solide și 8 efecte.

Fiecare formă desenată cu mâna liberă poate fi apoi mutată sau copiată și editată ulterior, la fel ca și alte elemente de desen.

Adăugarea și editarea graficii vectoriale

Puteți proiecta prezentări și fișe de lucru în Word 2019 prin integrarea pictogramelor și a simbolurilor, precum și a imaginilor 3D. O opțiune deosebit de interesantă în acest caz este și utilizarea fișierelor de grafică vectorială scalabilă sau SVG (Scalable Vector Graphics). Puteți redimensiona, roti sau chiar colora aceste imagini în mod diferit, fără a pierde calitatea imaginii.

Utilizarea LaTeX în Word 2019 pentru a crea formule

La crearea de text științific, existau limite în ceea ce privește modul în care puteau fi afișate formulele complexe cu ajutorul editorului de formule. Word 2019 suportă acum LaTeX pentru a crea formule profesionale care pot fi convertite cu acesta.

Cerințe de sistem pentru Word 2019

  • Sistem de operare: Windows 10 - esențial!; Windows Server 2019
  • Procesor: min. 1,6 GHz
  • RAM: cel puțin 2 GB RAM (32 biți) sau 4 GB RAM (64 biți) - recomandat: 4 GB RAM
  • Spațiu pe hard disk: cel puțin 16 GB (32 de biți) sau 20 GB (64 de biți) pe unitatea de instalare
  • Placă grafică: 1.280 x 768 pixeli, min. DirectX 9 cu WDDM 2.0 - recomandat: DirectX 10

Limbi acceptate: Germană, daneză, engleză, franceză, italiană, poloneză, spaniolă, precum și altele

Cumpărați Word 2019 ca Office program unic de la Wiresoft

MS Word este un instrument tradițional, de bază al pachetelor Microsoft Office. Spre deosebire de mulți alți furnizori de software, puteți achiziționa Word 2019 din magazinul Wiresoft nu numai ca parte a suitei Office 2019, ci și ca program independent, fără a fi nevoiți să vă luați vreun angajament de abonament sau să respectați vreo limită de timp pentru utilizarea acestuia. Cumpărarea Word 2019 ca program independent este, de asemenea, utilă pe termen lung, deoarece nu trebuie să descărcați actualizări plătite.

Această licență de sine stătătoare pentru un singur utilizator este identică cu programul Word, care este de asemenea inclus în Office Suite 2019.

În special pentru persoanele care desfășoară activități independente și pentru întreprinderile mici cu un număr mic de angajați care nu au nevoie de toate celelalte programe incluse în pachetul Office, achiziționarea Word 2019 ca program independent este o modalitate deosebit de accesibilă de a utiliza acest software clasic de procesare a textelor.

Toate licențele de software Microsoft pe care le puteți cumpăra de la Wiresoft Software Store sunt produse Microsoft autentice pe care le achiziționați ca versiune completă pentru un singur utilizator. Acestea pot proveni din licențe de volum sau pot fi folosite, dar acest lucru nu vă dezavantajează în niciun fel. Ca un retailer de software de renume, Wiresoft nu oferă versiuni de încercare cu durată limitată sau cu utilizare limitată. Fiecare produs software de la Wiresoft este complet și legal utilizabil de către dumneavoastră după cumpărare, deoarece în cazul acestor programe folosite, orice software instalat anterior de către cumpărătorul original a fost șters odată cu vânzarea către Wiresoft, făcându-l 100% liber și utilizabil din nou. Toate produsele licențiate de la Wiresoft au fost, de asemenea, testate cu atenție pentru a fi utilizate în mod real.

În plus, beneficiați de consilierea noastră competentă prin e-mail, telefon și chat, dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea MS Office 2019 sau a oricărui alt software Office.

Alte linkuri către "MICROSOFT WORD 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WORD 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii