Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WORD 2019

MICROSOFT WORD 2019

322,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10123
 • 059-09181
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Word 2019 - programul versatil de procesare a textelor Word 2019 este cea mai...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WORD 2019"

Microsoft Word 2019 - programul versatil de procesare a textelor

Word 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de procesare a textelor de la Microsoft utilizat la nivel mondial. Cu instrumentele sale integrate și operarea intuitivă, programul de birou cu un nivel ridicat de echipare depășește cu mult simpla scriere și editare a textelor: numeroasele opțiuni de design permit inserarea de grafice și tabele, opțiunile versatile de prezentare și formatare a documentelor sunt potrivite nu numai pentru completarea corespondenței de afaceri, ci și pentru crearea de teze și rapoarte informative proiectate profesional, precum și de cărți de vizită, broșuri și pliante, care pot fi salvate direct în Word ca PDF-uri pentru imprimare. Diferite formate de fișiere pot fi, de asemenea, editate cu Microsoft Word.

Multe modele tipice de format sunt completate de opțiuni suplimentare extinse pentru aranjarea paginilor, pentru a crea texte clare și rapid de citit; documentele importante pot fi protejate împotriva copierii sau marcate pentru utilizare ulterioară prin inserarea de filigrane.

În plus, numeroase instrumente inteligente, cum ar fi corectorul ortografic și opțiunile de autocorectare, facilitează și accelerează redactarea documentelor de text în conformitate cu regulile de ortografie valabile.

Panglica practică facilitează în mod deosebit comutarea rapidă între aplicațiile individuale cu un simplu clic.

Datorită conectării opționale a programului de birou la Microsoft Cloud, mai mulți utilizatori pot lucra împreună la un document în timp real, ceea ce oferă numeroase posibilități de îmbunătățire a muncii în echipă. Word 2019 are, de asemenea, o atribuire individuală de drepturi pentru fiecare document Word.doc individual, care poate, de exemplu, să restricționeze sau să împiedice citirea sau editarea de către o altă persoană.

Pe lângă aceste funcții dovedite ale versiunilor mai vechi ale Word, MS Word 2019 oferă, de asemenea, o serie de noi funcții practice care fac ca scrierea și editarea, precum și citirea documentelor de text să fie și mai plăcute și mai eficiente decât până acum. Printre acestea se numără modul întunecat, care este mai ușor pentru ochi, în special atunci când petreceți perioade lungi de timp pe ecran, opțiuni de vizualizare clară pentru fișierele text mai lungi, care accelerează căutarea unor pasaje specifice, precum și un suport îmbunătățit pentru accesibilitate. Instrumentele de învățare sporesc lizibilitatea, iar funcția de mână liberă vă permite să vă desenați propriile schițe și diagrame de mână și să le inserați direct într-un document. Pentru a utiliza MS Word 2019 pe computerul dvs., trebuie instalat mai întâi Windows 10. Toate noile caracteristici importante din Word 2019 pot fi găsite în următoarea prezentare generală.

În magazinul online Wiresoft  puteți obține versiunea actuală a Word 2019, precum și predecesorul său și alte programe de birou ca o singură aplicație la un preț deosebit de scăzut.

Toate caracteristicile noi ale Word 2019 dintr-o privire

Trecerea la versiunea 2019 a Word poate fi deosebit de utilă pentru acei utilizatori care creează texte în mod profesional și doresc să își îmbunătățească eficiența la scris și citit. Multe caracteristici le facilitează concentrarea și mai bună asupra lucrurilor esențiale.

Mai ales dacă documentele trebuie concepute fără bariere pentru a ajunge la un cerc de destinatari care au dificultăți în citirea și înțelegerea textelor, noile funcții integrate, care țin cont și de standardele internaționale, vă facilitează crearea de texte care pot fi citite de toată lumea.

De asemenea, sunt disponibile funcții suplimentare pentru crearea și publicarea de documente științifice, în special în ceea ce privește utilizarea formulelor complexe, care este acum posibilă datorită suportului oferit de LaTeX, programul standard utilizat la nivel mondial.

Mai multă claritate prin diferite opțiuni de vizualizare

Word 2019 oferă, de asemenea, mai multe opțiuni vizuale. De exemplu, această versiune combină interfața de utilizator cu panglică, cunoscută din Word 2016, cu aspectul modern și familiar al plăcilor, care este, de asemenea, tipic pentru Windows 10. Elementele sau funcțiile utilizate frecvent sunt plasate mai proeminent, astfel încât să fie disponibile și mai rapid.

Iar dacă preferați să continuați să folosiți aspectul familiar al panglicii din versiunea anterioară a Word, puteți, de asemenea, să reproiectați interfața.

Claritatea mai mare se aplică, de asemenea, la utilizarea pe dispozitive cu ecrane tactile, cum ar fi tabletele și smartphone-urile, unde sensibilitatea interfeței pentru introducerea cu stiloul a fost crescută.

În special atunci când lucrați cu documente text de mari dimensiuni, poate deveni rapid dificil să căutați anumite pasaje sau secțiuni. În Word 2019, pe lângă vizualizarea verticală cunoscută, în care parcurgeți toate paginile de sus în jos, puteți răsfoi un document Word ca pe o carte cu noua funcție "pagină cu pagină". Pentru textele de lungime medie, noua funcție "Thumbnails" asigură orientarea: toate paginile sunt afișate în format mic în prezentarea generală, astfel încât să puteți naviga rapid către locul pe care îl căutați.

În plus, Word 2019 are fundaluri mai discrete, cu noile teme întunecate Dark Grey și Black, care sprijină, de asemenea, scrierea și citirea concentrată a textelor.

Accesibilitate sporită prin suportul pentru corectarea erorilor

Corecția îmbunătățită a erorilor de susținere integrată în Word 2019 sugerează îmbunătățiri în ceea ce privește modul în care faceți un document accesibil. În acest scop, se bazează, printre altele, pe standarde internaționale, pentru a se asigura că conținutul este ușor de citit și de editat pentru utilizatorii cu dizabilități.

Făcând clic pe elementul de meniu "Verificare" de la "Verificare accesibilitate", programul face sugestii de măsuri de remediere, pe care le puteți accepta imediat și cu ușurință printr-un singur clic.

De asemenea, puteți utiliza suportul de feedback audio pentru acest lucru. Funcția cue audio vă însoțește apoi în timpul lucrului cu efecte sonore și indicii audio. Oferă indicii acustice sau avertizează dacă modificați anumite opțiuni în mod neintenționat sau ca o confirmare după efectuarea unei acțiuni: de exemplu, atunci când trimiteți un e-mail sau când ștergeți sau inserați conținut.

Instrumente de învățare pentru o muncă mai eficientă cu textul

Instrumentele de învățare nu sunt doar o caracteristică practică în Word pentru elevi și studenți, ci și pentru profesioniști, care pot înțelege mai ușor textul. Instrumentele integrate în Word 2019, de exemplu, vă permit să ajustați lățimea coloanelor, spațierea textului, precum și culoarea paginii, pentru a ușura oboseala ochilor din cauza unei prezentări mai clare.

Focalizarea pe linii vă sporește concentrarea și vă asigură o mai mică distragere a atenției prin limitarea zonei de citire la una, trei sau cinci linii. Dacă doriți ca un text să fie citit cu voce tare în Word 2019, cuvintele pe care tocmai le-ați citit sunt evidențiate simultan, astfel încât să puteți urmări cu ușurință ceea ce auziți în text.

Modul de focalizare cunoscut de la versiunile mai vechi ale Word este utilizat și în Word 2019 pentru o mai bună concentrare: afișarea documentului devine mai clară prin ascunderea tuturor barelor de instrumente.

Funcție de traducere integrată

Pentru a traduce un pasaj de text sau chiar întregul text în timp ce scrieți sau citiți, nu mai trebuie să apelați o pagină web prin intermediul browserului în Word 2019 pentru a obține traducerea acolo: funcția de traducere integrată face ca acest lucru să nu mai fie necesar cu ajutorul recunoașterii vocale automate. Microsoft Translator conține mai mult de 60 de limbi, dintre care 11 pot fi traduse.

Instrument de desen cu mâna liberă

Ceea ce până acum era posibil cu ajutorul touchpad-urilor sau al smartphone-urilor se poate face acum și cu noul instrument de desen cu mâna liberă pentru Word. Opțional, prin introducerea stiloului, prin operare tactilă, dar și cu ajutorul mouse-ului, puteți utiliza funcția de mână liberă pentru a face semne în text sau pentru a crea în mod spontan schițe și formule și a le insera.

Microsoft pune la dispoziție în Word 2019 mai multe pixuri digitale în acest scop, inclusiv un creion pentru desen, un stilou pentru scris și un marcator pentru evidențierea pasajelor de text. Puteți alege între diferite grosimi de stilou, precum și între 16 culori solide și 8 efecte.

Fiecare formă desenată cu mâna liberă poate fi apoi mutată sau copiată și editată în continuare în același mod ca și alte elemente de desen.

Adăugarea și editarea graficii vectoriale

Puteți proiecta prezentări și fișe de lucru în Word 2019 prin integrarea pictogramelor și a simbolurilor, precum și a imaginilor 3D. O opțiune deosebit de interesantă în acest caz este și utilizarea graficii vectoriale scalabile sau a fișierelor SVG (Scalable Vector Graphics). Le puteți redimensiona, roti sau chiar colora în mod diferit, fără a pierde calitatea imaginii.

Utilizarea LaTeX în Word 2019 pentru a crea formule

La crearea de text științific, existau limite în ceea ce privește modul în care puteau fi afișate formulele complexe cu ajutorul editorului de formule. Word 2019 suportă acum LaTeX în crearea de formule profesionale care pot fi convertite cu acesta.

Cerințe de sistem pentru Word 2019

 • Sistem de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Procesor: min. 1,6 GHz
 • RAM: cel puțin 2 GB RAM (32 biți) sau 4 GB RAM (64 biți) - recomandat: 4 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 16 GB (32 de biți) sau 20 GB (64 de biți) pe unitatea de instalare
 • Placă grafică: 1.280 x 768 pixeli, min. DirectX 9 cu WDDM 2.0 - recomandat: DirectX 10

Limbi acceptate: Germană, daneză, engleză, franceză, italiană, poloneză, spaniolă și altele

Cumpărați Word 2019 ca program de birou independent de la Wiresoft

MS Word este o parte integrantă și tradițională a pachetelor Microsoft Office. Spre deosebire de mulți alți furnizori de software, puteți achiziționa Word 2019 din magazinul Wiresoft nu numai ca parte a suitei Office 2019, ci și ca program de sine stătător, fără a fi nevoit să încheiați un abonament sau să respectați vreo restricție de timp de utilizare. Cumpărarea Word 2019 ca program independent este, de asemenea, rentabilă pe termen lung, deoarece nu trebuie să descărcați actualizări plătite.

Această licență autonomă pentru un singur utilizator este identică cu programul Word, care este de asemenea inclus în Office Suite 2019.

În special pentru persoanele care desfășoară activități independente și pentru companiile mai mici cu un număr mic de angajați care nu au nevoie de toate celelalte programe incluse în suita Office, cumpărarea Word 2019 ca program de sine stătător este o modalitate deosebit de ieftină de a utiliza acest software clasic de procesare a textelor.

Toate licențele de software Microsoft pe care le puteți cumpăra în magazinul de software Wiresoft sunt produse Microsoft originale pe care le achiziționați ca versiune completă pentru un singur utilizator. Acestea pot proveni din licențe de volum sau pot fi la mâna a doua, dar acest lucru nu vă dezavantajează. În calitate de distribuitor de software de renume, Wiresoft nu oferă versiuni de încercare care sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp sau care pot fi utilizate doar cu restricții. Fiecare produs software de la Wiresoft este complet și legal utilizabil de către dumneavoastră după cumpărare, deoarece în cazul acestor programe folosite, orice software instalat anterior de către cumpărătorul original a fost șters odată cu vânzarea către Wiresoft, astfel încât este 100% liber și utilizabil din nou. Toate produsele licențiate de la Wiresoft au fost, de asemenea, testate cu atenție pentru a fi utilizate.

În plus, puteți beneficia de consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon și chat dacă aveți întrebări suplimentare privind achiziționarea MS Office 2019 sau a oricărui alt software de birou.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WORD 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare