Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2019

Disponibil ca o descărcare instantanee

  • SW10144
  • D48-01257
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
306,90 RON * 339,90 RON * (9,71% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2019 pentru Mac este cea mai recentă versiune a clasicului software de procesare a textelor de la , care este, de asemenea, utilizat pe scară largă pe computerele Apple. Versatilul program oferă numeroase funcții și instrumente care pot fi utilizate intuitiv și care depășesc cu mult simpla creare și editare a documentelor de text: Aceasta este completată de numeroase opțiuni pentru structurarea clară și ilustrarea informativă a acestora prin intermediul graficelor și tabelelor. Astfel, pentru Mac este potrivit nu numai pentru corespondența de afaceri, ci și pentru conceperea de rapoarte și eseuri scrise în mod profesional, precum și de teze și disertații pentru elevi și studenți, dar și de pliante, fluturași, broșuri și cărți de vizită. Documentele pot fi salvate direct în program ca PDF pentru imprimare. pentru Mac recunoaște și alte formate de fișiere, care pot fi apoi prelucrate în continuare cu ajutorul acestuia Microsoft Office Word Word Word 

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WORD MAC 2019"

Microsoft Word 2019 pentru Mac program de sine stătător

Word 2019 pentru Mac este cea mai recentă versiune a clasicului software de procesare a textelor de la Microsoft, care este utilizat pe scară largă și pe computerele Apple. Versatilul program Office oferă numeroase funcții și instrumente care pot fi utilizate intuitiv și care depășesc cu mult simpla creare și editare a documentelor de text: Aceasta este completată de numeroase opțiuni pentru structurarea clară și ilustrarea informativă a acestora prin intermediul graficelor și tabelelor. Acest lucru face ca Word pentru Mac să fie potrivit nu numai pentru corespondența de afaceri, ci și pentru conceperea de rapoarte și eseuri redactate în mod profesional, precum și pentru teze și lucrări studențești, precum și pentru pliante, fluturași, broșuri și cărți de vizită. Documentele Word pot fi salvate direct în program sub formă de PDF pentru imprimare. Word for Mac recunoaște, de asemenea, alte formate de fișiere, pe care le poate edita în continuare cu ajutorul acestuia.

Word pentru Mac facilitează crearea de documente de text de toate tipurile, oferind o gamă largă de stiluri tipice, utilizate în mod obișnuit, împreună cu opțiuni suplimentare pentru tipografie și aspect, printre altele, pentru a crea rapid și eficient texte lizibile. Instrumentele inteligente, cum ar fi corectorul ortografic și numeroasele opțiuni de autocorectare - inclusiv un dicționar personalizabil - facilitează scrierea de scrisori, eseuri, lucrări și alte documente care respectă regulile de ortografie.

Toate textele create în Word pentru Mac pot fi marcate pentru a fi puse la dispoziția altor angajați, de exemplu, prin inserarea de filigrane, fiind astfel protejate împotriva copierii.

MS Word 2019 pentru Mac conține, pe lângă aceste caracteristici dovedite ale versiunilor anterioare ale Word, desigur, o gamă întreagă de caracteristici noi, la fel de practice, pentru a face nu numai scrierea și editarea, ci și citirea concentrată și mai ușoară și mai eficientă decât până acum. Pe lângă panglica reproiectată, acestea includ noi opțiuni de vizualizare care accelerează căutarea unor propoziții sau secțiuni specifice în fișiere text mai lungi, precum și modul întunecat, care este mai ușor pentru ochi atunci când se lucrează la ecran pentru perioade lungi de timp, și alte instrumente de învățare care facilitează cititul, și nu doar pentru studenți și elevi. Suportul îmbunătățit pentru accesibilitate optimizează, de asemenea, textele pentru acei cititori a căror înțelegere a conținutului este mai dificilă.

De asemenea, noua funcție de mână liberă facilitează desenarea manuală a schițelor și diagramelor și inserarea lor direct într-un document.

La Wiresoft Onlineshop puteți obține cea mai recentă versiune Word 2019 pentru Mac și, bineînțeles, predecesorii săi, precum și alte Office-programe pentru Mac ca aplicații individuale la prețuri deosebit de mici.

Prezentare detaliată a tuturor noilor caracteristici ale Word 2019 pentru Mac

Nu numai utilizatorii de Mac care cunosc deja Word vor aprecia noile caracteristici ale versiunii 2019, ci și începătorii vor beneficia de posibilitățile versatile oferite de crearea și citirea profesională și eficientă a textelor cu acest Office-program. În special funcțiile de editare concentrată, precum și instrumentele integrate pentru traducere sprijină profesioniștii să se concentreze și mai bine, fără a fi nevoie să deschidă o altă aplicație, totul este posibil în Word-intern. Aceasta include, de asemenea, crearea de documente accesibile menționată mai sus, precum și includerea formulelor matematice complexe prin intermediul suportului LaTeX. Cele mai importante caracteristici ale Word 2019 pentru Mac în detaliu:

Claritate și mai bună prin alegerea diferitelor opțiuni de vizualizare

Utilizatorii deja familiarizați cu Word pentru Mac vor recunoaște imediat inovațiile vizuale oferite de noul Word 2019 pentru Mac: Interfața de utilizator cu panglică, deja cunoscută în Word pentru Mac 2016, a fost combinată aici cu aspectul modern, Windows-tipic al plăcilor. O noutate aici este plasarea mai proeminentă a elementelor și funcțiilor utilizate cel mai frecvent, astfel încât acestea să fie și mai ușor de găsit.

Word 2019 pentru Mac permite, de asemenea, utilizarea în continuare a aspectului normal al panglicii, astfel încât interfața poate fi, de asemenea, reproiectată. Și, în special pentru utilizarea Word pe dispozitive cu ecrane tactile, cum ar fi tabletele și smartphone-urile, sensibilitatea tactilă a fost îmbunătățită pentru introducerea cu stiloul.

De asemenea, în Word 2019 pentru Mac sunt disponibile noile teme Alb, Gri închis și Negru, aceste fundaluri mai subtile susțin, de asemenea, scrierea și citirea concentrată a textului. Negrul oferă cel mai puternic contrast în această privință.

Instrumentele de învățare încorporate vă permit să lucrați mai eficient la text

Utilizatorii profesioniști vor aprecia, de asemenea, instrumentele de învățare încorporate în Word 2019 pentru Mac. Concepute inițial pentru studenți, pentru a ajuta la înțelegerea mai rapidă a textului, acestea ajută și utilizatorii care folosesc în mod regulat Word la birou. Cu ajutorul instrumentelor de învățare, de exemplu, puteți ajusta lățimea coloanelor și spațierea textului, dar și culorile, pentru ca afișarea mai clară a textului să ușureze ochii.

Cu ajutorul instrumentului "Line focus", zona de citire poate fi limitată la unul, trei sau cinci rânduri, iar dacă doriți ca un text să fie citit cu voce tare, pasajele pe care le citiți în prezent sunt evidențiate simultan. Acest lucru vă permite să urmăriți mai ușor ceea ce auziți în text, vă îmbunătățește concentrarea și vă face să fiți mai puțin distrași.

"Modul de focalizare" deja cunoscut din versiunile mai vechi ale Word îndeplinește, de asemenea, o sarcină similară, ascunzând toate barele de instrumente, astfel încât afișarea documentului devine mai clară.

Funcția Cue Audio vă oferă, de asemenea, feedback audio atunci când este activată. Aceasta vă însoțește în timp ce scrieți cu diverse efecte sonore, oferind indicii sonore dacă modificați anumite opțiuni, dar și ca o confirmare a unei acțiuni pe care ați efectuat-o: de exemplu, atunci când ștergeți sau inserați conținut.

La editarea unor documente de text mai ample, căutarea unor pasaje individuale sau a unor secțiuni specifice poate deveni rapid confuză. În Word 2019 pentru Mac, pe lângă vizualizarea verticală obișnuită a unui document Word, în care toate paginile sunt parcurse de sus în jos, este disponibilă noua vizualizare "Pagină cu pagină", astfel încât puteți răsfoi documentul Word ca pe o carte. Iar pentru textele de lungime medie, dar care au un număr mare de pagini, funcția "Miniaturi", de asemenea nouă, oferă o orientare rapidă: atunci când este activată, paginile sunt afișate în format mic, ceea ce facilitează găsirea locurilor pe care le căutați.

Accesibilitate optimizată printr-un suport mai ușor pentru corectarea erorilor

În Word 2019 pentru Mac, pe lângă funcțiile deja incluse și îmbunătățite, există, de asemenea, instrumente noi care optimizează textul pentru a-l face accesibil utilizatorilor cu abilități limitate de citire și înțelegere. Corecția de sprijin activată a erorilor sugerează îmbunătățiri făcând clic pe elementul de meniu "Revizuire", pe care le puteți accepta cu ușurință imediat cu un singur clic. În plus, sunt integrate și standarde internaționale valabile, care au fost introduse pentru cititorii cu handicap pentru o mai bună înțelegere a textului.

Funcție de traducere integrată cu Translator

În timp ce anterior utilizatorii Word trebuiau să părăsească programul Word atunci când scriau sau citeau cuvinte străine sau un întreg pasaj de text într-o altă limbă și să apeleze la un site web prin intermediul browserului pentru a obține traducerea acolo, acest lucru nu mai este acum necesar în Word 2019 pentru Mac: Tot ce trebuie să faceți este să selectați textul în cauză cu ajutorul cursorului și să activați funcția de traducere integrată cu recunoaștere automată a limbii. Microsoft Translator Word 2019 pentru Mac conține peste 60 de limbi, 11 limbi pot fi traduse în acest proces.

Instrument pentru desenarea spontană a diagramelor cu mâna liberă

Ceea ce este posibil pe touchpad-uri sau smartphone-uri este acum disponibil în Word 2019 pentru Mac - cu noul instrument Freehand Drawing. Pentru a utiliza instrumentul de mână liberă, utilizatorii nu au nevoie de un stilou sau de o interfață tactilă, ci îl pot folosi și cu ajutorul mouse-ului pentru a marca spontan textul sau pentru a crea schițe și formule, care pot fi apoi editate, mutate sau copiate.

Pentru instrumentul de mână liberă din Word 2019 pentru Mac, Microsoft pune la dispoziție mai multe pixuri digitale deodată, inclusiv un creion pentru desen, un stylus pentru scris și un marker pentru evidențiere. Instrumentele sunt disponibile în diferite lățimi de stilou, precum și în 16 culori solide și 8 efecte precum curcubeu, galaxie, lavă, ocean, auriu, argintiu și altele din care puteți alege.

Introduceți și editați grafice vectoriale scalabile

Word 2019 pentru Mac oferă o bibliotecă vastă de pictograme, pictograme, simboluri etc., inclusiv imagini 3D pentru ilustrarea prezentărilor și a foilor de lucru, care pot fi utilizate gratuit. Grafica vectorială scalabilă, numită și fișiere SVG (Scalable Vector Graphics), este deosebit de interesantă deoarece poate fi redimensionată, rotită la 360° sau chiar editată în culori fără a pierde din calitatea imaginii.

Utilizarea LaTeX în Word 2019 pentru Mac pentru a crea formule complexe

Editorul de formule încorporat în Word este un instrument versatil, dar își atinge limitele atunci când vine vorba de redarea formulelor mai complexe care se găsesc adesea în textele științifice. Noul Word 2019 pentru Mac suportă acum LaTeX, internațional Standard în crearea de formule profesionale extinse, care pot fi convertite cu ajutorul acestuia.

Cerințe de sistem pentru utilizarea Microsoft Word 2019 pe Mac

Specificațiile enumerate mai jos reprezintă cerințele pentru a instala și a rula Word 2019pentru Mac pe un dispozitiv Apple.

  • Sistem de operare: o versiune validă a unuia dintre cele trei sisteme de operare macOS actuale
  • Procesor: Intel
  • Memorie: cel puțin 4 GB
  • Hard disk: cel puțin 3 GB de spațiu disponibil
  • Placă grafică: 1.280 x 800 pixeli

Cumpărați Word 2019 pentru Mac ca program independent de la Wiresoft la Office

MS Word pentru Mac este parte integrantă a pachetului Microsoft Office pentru macOS. La Wiresoft, spre deosebire de mulți alți furnizori de software, puteți cumpăra Word 2019 pentru Mac în magazinul online și ca program de sine stătător, nu doar ca parte a suitei corespunzătoare Office 2019. Programul Word pentru Mac oferit de noi este o versiune de achiziție, ceea ce înseamnă: nu intrați în nicio obligație de abonament care să vă lege de actualizări plătite. De asemenea, având Word 2019 pentru Mac ca program independent, nu trebuie să respectați nicio limită de timp în utilizarea sa. Prin urmare, atunci când cumpărați Word 2019 pentru Mac de la Wiresoft, economisiți și bani pe termen lung. În special pentru lucrătorii independenți și pentru companiile mici cu un număr mic de angajați care nu doresc să utilizeze niciunul dintre celelalte programe incluse în pachetul Office, achiziționarea Word 2019 pentru Mac ca program independent este o modalitate deosebit de ieftină de a utiliza în mod profesional sau privat programul clasic de procesare a textelor. Această licență pentru un singur utilizator este identică cu programul Word, care este de asemenea inclus în Office Suite 2019 pentru Mac.

Nu numai Word 2019 pentru Mac, ci și toate celelalte licențe de software Microsoft pe care le puteți cumpăra în magazinul Wiresoft Software Shop pentru macOS sunt întotdeauna versiuni complete originale Microsoft pentru un singur utilizator. De obicei, acestea provin din licențe de volum sau pot fi deja utilizate. Cu toate acestea, acest lucru nu vă dezavantajează: în calitate de distribuitor de software de renume, Wiresoft nu oferă versiuni de încercare ale software-ului Microsoft care sunt valabile pentru o perioadă limitată de timp sau care pot fi utilizate într-un mod restricționat.

Prin urmare, aveți garanția că fiecare produs software achiziționat de la Wiresoft este pe deplin și legal utilizabil de către dumneavoastră după cumpărare, de asemenea, astfel de programe "folosite", deoarece acestea au fost dezinstalate sau șterse de către primul cumpărător în același timp cu vânzarea către Wiresoft și, prin urmare, sunt din nou 100% utilizabile. Din motive de securitate, toate aceste produse de licență sunt testate cu atenție de către Wiresoft pentru utilizarea lor reală înainte de revânzare.

De asemenea, puteți beneficia de consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon și chat dacă aveți întrebări suplimentare privind achiziționarea Word 2019 pentru Mac sau a oricărui alt software Office.

Alte linkuri către "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii