Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019

495,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10148
 • D47-00916
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft PowerPoint pentru Mac 2019 ca un singur program de birou Atunci când vine vorba...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"

Microsoft PowerPoint pentru Mac 2019 ca un singur program de birou

Atunci când vine vorba de prezentarea conținutului într-o manieră convingătoare și plină de viață sub forma unei prezentări, Microsoft PowerPoint este încă programul software clasic în acest scop. Cu numeroasele sale opțiuni de design și funcții de asistență, puteți crea diapozitive informative care atrag atenția datorită tranzițiilor și animațiilor dinamice.

Cu PowerPoint pentru Mac 2019, cea mai recentă versiune a software-ului de birou dovedit pentru sistemele de operare macOS este acum disponibilă pentru achiziționare de la Wiresoft. Nu numai profesioniștii și utilizatorii experimentați, ci și începătorii și utilizatorii care nu folosesc Windows sunt sprijiniți de instrumentele integrate și ușor de utilizat la locul de muncă, la școală și la universitate în pregătirea subiectelor și a conținutului pe diapozitive și compilarea acestora într-o prelegere plină de viață, care este, de asemenea, informativă și impresionantă ca o prezentare video profesională. Posibilitatea de a acorda atenție accesibilității în timpul creației extinde, de asemenea, cercul de persoane care pot fi atinse cu ajutorul PowerPoint 2019 pentru Mac.

Interfața de utilizator a Microsoft PowerPoint pentru Mac 2019 a fost reproiectată în acest sens și a devenit astfel și mai ușor de utilizat; aceasta permite un start rapid în program chiar și pentru utilizatorii noi. Acestea sunt, de asemenea, susținute de o selecție largă de șabloane și opțiuni de design, care permit crearea de slide-uri de prezentare cu un aspect individual.

În plus, PowerPoint pentru Mac 2019 suportă utilizarea optimizată pentru atingere - acest lucru este valabil atât pentru tablete, cât și pentru utilizarea generală a stilourilor digitale - în special noul instrument de desen cu mâna liberă are o gamă largă de efecte și forme pentru a crea schițe profesionale în mod spontan de unul singur.

PowerPoint pentru Mac 2019 este disponibil doar de la furnizorii convenționali ca o componentă integrată fixă a versiunii Office corespunzătoare, dar puteți achiziționa software-ul și separat în magazinul online Wiresoft - și la un preț imbatabil! De asemenea, vă rugăm să țineți cont de cerințele de sistem enumerate mai jos pentru a putea utiliza toate funcțiile. La Wiresoft, puteți obține nu numai PowerPoint pentru Mac 2019, ci și versiunile anterioare la un preț redus ca versiune pentru un singur utilizator, precum și alte programe de birou. Toate noile caracteristici importante din PowerPoint pentru Mac 2019 sunt furnizate în următoarea prezentare detaliată.

Prezentare generală a noilor caracteristici PowerPoint din versiunea Mac 2019

PowerPoint pentru Mac 2019 include multe optimizări și îmbunătățiri ale setului de caracteristici ale instrumentelor existente, precum și multe caracteristici noi. De remarcat în special funcția Morph, adăugarea de grafică SVG și 3D și un suport și mai bun pentru crearea de prezentări accesibile.

Caracteristici specifice PowerPoint în versiunea 2019 pentru Mac

Microsoft a inclus o serie de noi caracteristici în PowerPoint pentru Mac 2019 pentru a face ca fluxul prezentărilor să fie mai atractiv și mai variat - în special morphing-ul și înregistrarea video îmbunătățită:

 • Funcția morphing oferă opțiuni complet noi pentru animații. Aceasta creează tranziții fără întreruperi între diapozitivele individuale prin animarea obiectelor individuale, cum ar fi formele, imaginile și graficele SmartArt și WordArt, dar și a textului - doar diagramele sunt excluse. Pentru a face acest lucru, două diapozitive trebuie să aibă cel puțin un obiect comun pentru a crea o tranziție morfoscopică, pentru care sunt disponibile diverse efecte.
 • Atunci când înregistrați o prezentare, este acum posibil să înregistrați nu numai comentariile video și audio, ci și gesturile pentru introducerea digitală cu mâna liberă: toate elementele - cum ar fi comentariile și animațiile, dar și mișcările indicatorului și durata de afișare - sunt salvate în prezentarea însăși. Acest lucru îl transformă într-un videoclip care poate fi vizualizat în PowerPoint.
 • Prin integrarea unui videoclip online, un diapozitiv poate căpăta un plus de dinamism. Este posibil să redați videoclipul fără a fi nevoie să părăsiți aplicația PowerPoint. Această funcție este disponibilă începând cu versiunea 10.13.4 (High Sierra) a macOS.

Diagrame și modele 3D noi, scalabile

Portofoliul de diagrame și modele pentru proiectarea diapozitivelor PowerPoint a fost, de asemenea, extins în PowerPoint pentru Mac 2019 cu o gamă întreagă de diagrame suplimentare, inclusiv modele tridimensionale care oferă și mai multe posibilități atunci când ilustrați prezentări:

 • Toate modelele 3D disponibile pot fi rotite liber la 360° și pot fi redimensionate fără pierderi.
 • Prin utilizarea noii funcții de transformare, aceste modele 3D pot fi animate.
 • Utilizatorii pot, de asemenea, să își creeze propriul conținut tridimensional și să îl insereze într-un diapozitiv PowerPoint.
 • De asemenea, o noutate sunt fișierele SVG (Scalable Vector Graphics) - grafică vectorială scalabilă; ca și modelele 3D, acestea au avantajul că pot fi mărite sau reduse în orice moment - fără pierderea calității imaginii - dar pot fi, de asemenea, rotite și editate liber cu ajutorul filtrelor colorate.
 • Noul tip de diagramă de tip pâlnie este foarte potrivit pentru a ilustra clar fazele procesului.

Caracteristici generale în PowerPoint pentru Mac 2019

În plus față de noile instrumente și caracteristici menționate, PowerPoint pentru Mac 2019 are și multe alte inovații, precum și optimizări. Printre acestea se numără, în special, suportul pentru desenul cu mâna liberă, precum și suportul pentru crearea de documente de prezentare accesibile.

Noi opțiuni de vizualizare pe desktop în PowerPoint pentru Mac 2019

Designul tipic de birou Windows a fost adaptat în PowerPoint pentru Mac 2019. Noile opțiuni de vizualizare pot fi, de asemenea, opțional dezactivate:

 • Aspectul panglicii, care este tipic pentru toate aplicațiile Office, a fost combinat în PowerPoint pentru Mac 2019 cu aspectul de țiglă Windows care caracterizează sistemul de operare Windows 10.
 • Funcțiile și caracteristicile utilizate frecvent sunt acum mai bine evidențiate, ceea ce le face mai ușor de găsit.
 • De asemenea, filele pot fi aranjate în funcție de nevoile individuale, iar panglica poate fi ascunsă complet; funcțiile sunt disponibile prin intermediul barei de meniu din partea superioară.
 • PowerPoint pentru Mac 2019 include acum și teme care înlocuiesc culorile ferestrei (roșu), altfel tipice pentru acest program, cu tonuri acromatice. Acest lucru favorizează concentrarea, în special atunci când citiți conținutul unui diapozitiv. Vizualizarea Alb este foarte luminoasă, în timp ce Gri închis și Negru cu modul Întunecat oferă un afișaj al programului deosebit de redus și cu un contrast mai mare.

Instrument practic de mână liberă și stilouri noi

PowerPoint pentru Mac 2019 are acum un instrument practic de mână liberă care poate fi folosit pentru a desena instantaneu formule sau diagrame, precum și grafice și a le insera într-un diapozitiv. Instrumentul poate fi folosit nu numai cu un stilou sau, în cazul atingerii, cu un deget, ci și cu mouse-ul computerului. Sunt disponibile o serie de pixuri colorate pentru a evidenția pasajele de text în culori, așa cum se știe de mult timp din Word. Instrumentul de desen cu mâna liberă din PowerPoint pentru Mac 2019 oferă în special următoarele caracteristici și efecte:

 • Pentru a desena și a scrie, precum și pentru a sublinia detalii, este disponibilă o gamă largă de pixuri digitale, care au diferite puteri și culori în acest scop: un pix pentru scrierea normală a notițelor, un creion cu care se pot face schițe și grafice și clasicul marker de text pentru a sublinia în culori cuvinte sau pasaje de text. Programul conține, de asemenea, stilouri cu efecte metalice și alte efecte grafice, inclusiv galaxie și curcubeu, argintiu și auriu, lavă și ocean.
 • Funcția de decupare pentru eliminarea fundalurilor care distrag atenția a fost îmbunătățită semnificativ în PowerPoint pentru Mac 2019: programul detectează acum automat zona de fundal și o selectează. Creionul integrat poate fi utilizat pentru a corecta selecția, adăugând sau eliminând părți.
 • Funcția de decupare poate fi, de asemenea, utilizată pentru a selecta anumite zone ale unui tabel pentru a le utiliza ca elemente grafice pentru un diapozitiv.

Crearea de prezentări accesibile în PowerPoint pentru Mac 2019

Opțiunile de proiectare a diapozitivelor în PowerPoint astfel încât acestea să fie mai ușor de citit și de înțeles pentru spectatorii cu deficiențe de vedere nu numai că au fost îmbunătățite în versiunea Mac 2019, dar au fost adăugate și noi funcții:

 • Corecția erorilor de sprijin din PowerPoint pentru Mac 2019 face deja sugestii de îmbunătățire în timpul lucrului, parțial și pe baza standardelor aplicabile la nivel internațional aici. Acestea pot fi acceptate cu ușurință direct cu un singur clic, iar programul le aplică automat unei zone.
 • Instrumentul de corectare a erorilor adaugă, de asemenea, text alternativ lipsă la imagini și grafice și corectează contrastul insuficient al culorilor. Imaginea "în tonuri de gri" simulează în mod viu percepția unei persoane daltoniene.
 • Șabloanele de diapozitive accesibile predefinite integrate în PowerPoint pentru Mac 2019 conțin deja titluri de diapozitive adecvate, inclusiv structura titlurilor.
 • Funcția de inteligență artificială QuickStarter oferă un ajutor practic de pornire pentru crearea unei prezentări: Aceasta sprijină mai întâi utilizatorii cu cercetarea tematică. Atunci când se introduce o temă, QuickStarter afișează o listă de subteme adecvate și sugerează, de asemenea, un set de diapozitive adecvat pentru fiecare dintre ele. Pe baza rezultatelor cercetărilor din Bing, instrumentul creează slide-uri cu conținutul și structura corespunzătoare; slide-urile dorite pot fi apoi selectate făcând clic pe ele. În cele din urmă, tot ce rămâne de făcut este să adăugați un aspect adecvat, inclusiv grafica de fundal, iar baza pentru prezentare este gata în doar câteva minute.

Colaborare online îmbunătățită pe un document PowerPoint

Dacă mai multe persoane doresc să lucreze la o prezentare PowerPoint, acest lucru este posibil și pe un Mac. Condiția prealabilă pentru aceasta este utilizarea unuia dintre cele două servicii cloud Microsoft OneDrive sau SharePoint. În primul rând, o copie a prezentării este publicată acolo, care este apoi editată de către angajații invitați. După ce toate persoanele implicate și-au făcut modificările sau adnotările, originalul și copia (copiile) sunt fuzionate din nou, iar diferențele sunt afișate și, dacă este necesar, pot fi anulate.

Cerințe de sistem pentru utilizarea Microsoft PowerPoint 2019 pe un Mac

Informațiile enumerate mai jos enumeră cerințele minime pentru a instala și rula PowerPoint pentru Mac 2019 pe un dispozitiv Apple.

Vă rugăm să rețineți că, pentru a utiliza unele dintre caracteristicile software-ului, trebuie să aveți instalată cel puțin versiunea 10.13.4 (High Sierra) a macOS.

 • Sistem de operare: o versiune a unuia dintre cele trei sisteme de operare macOS actuale
 • iPad și iPhone: cel puțin iOS 8.0 sau o versiune mai recentă
 • Procesor: Intel
 • Memorie: cel puțin 4 GB
 • Hard disk: cel puțin 3 GB spațiu disponibil
 • Placă grafică: cel puțin 1.280 x 800 pixeli

Cumpărați PowerPoint pentru Mac 2019 ca un singur program al suitei Office la un preț special de la Wiresoft

MS PowerPoint 2019 pentru Mac este o componentă tipică a suitei Microsoft Office corespunzătoare pentru Mac și nu este de obicei disponibilă de sine stătător în magazinele de software convenționale. La Wiresoft, puteți cumpăra, de asemenea, programul PowerPoint pentru Mac 2019 individual!

Avantajele dumneavoastră: Versiunea de achiziție a PowerPoint oferită de Wiresoft este o licență pentru un singur utilizator, ceea ce nu vă obligă la un abonament pe termen lung și costisitor, inclusiv actualizări, și nici nu înseamnă vreo restricție asupra funcțiilor. Prin urmare, este de două ori mai avantajos pentru dvs. să cumpărați PowerPoint pentru Mac 2019 ca un singur program de la Wiresoft, mai ales dacă nu aveți nevoie de celelalte programe Office.

Achiziționarea de software cu Wiresoft este întotdeauna ieftină și sigură în același timp! Licența PowerPoint pentru Mac 2019 pentru un singur utilizator pe care o achiziționați aici fie provine dintr-o licență de volum mai mare pentru companii, fie este o licență de software folosit - de aici și avantajul prețului său special! În ceea ce privește funcționalitatea, software-ul oferit este identic cu programul PowerPoint corespunzător, care face parte, de asemenea, din Suita Office pentru Mac 2019. Acest lucru înseamnă că firmele mai mici și utilizatorii individuali, cum ar fi liber-profesioniștii sau persoanele fizice, pot beneficia de toate avantajele versiunii PowerPoint pentru Mac 2019 și pot economisi bani în acest proces.

Fiecare program Microsoft oferit de Wiresoft a fost, de asemenea, testat pentru o utilizare reală și fără cusur - astfel încât este imediat disponibil pentru descărcare după achiziție și poate fi utilizat pentru o perioadă nelimitată de timp și fără restricții.

Puteți fi întotdeauna siguri că nici dvs. și nici noi nu ne aflăm într-o situație neclară din punct de vedere legal atunci când cumpărăm sau vindem software folosit! Acest lucru se datorează faptului că în UE este permisă în mod expres comercializarea de software folosit.

În magazinul de software Wiresoft puteți cumpăra PowerPoint pentru Mac în versiunea actuală și în cea mai veche, precum și toate celelalte programe Office în mod individual, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări despre PowerPoint pentru Mac 2019 sau despre orice alt software Office, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon și chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare