Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10148
 • D47-00916
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
306,90 RON * 339,90 RON * (9,71% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Când vine vorba de prezentarea conținutului într-un mod convingător și viu, Microsoft PowerPoint este încă programul clasic de software în acest scop. Cu diversele sale opțiuni de design și funcții de asistență, este posibil să creați diapozitive informative care atrag atenția cu tranziții și animații dinamice. Cu PowerPoint pentru Mac 2019, cea mai recentă versiune a software-ului Office pentru sistemele de operare macOS, testat și încercat, este acum disponibilă pentru achiziționare de pe Wiresoft. Nu numai profesioniștii și utilizatorii experimentați, ci și începătorii și utilizatorii care nu sunt familiarizați cu Windows sunt susținuți de instrumentele integrate și ușor de utilizat la locul de muncă, la școală și la universitate în pregătirea subiectelor și a conținutului pe diapozitive și compilarea acestora într-o prezentare plină de viață, care este, de asemenea, informativă și impresionantă ca o prezentare video profesională. Posibilitatea de a acorda atenție accesibilității în timpul creației extinde, de asemenea, cercul de persoane care pot fi atinse prin utilizarea PowerPoint 2019 pentru Mac .

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"

Microsoft PowerPoint pentru Mac 2019 ca program independent Office

Atunci când vine vorba de prezentarea conținutului sub forma unei prezentări într-un mod convingător și plin de viață, Microsoft PowerPoint este în continuare programul software clasic pentru a face acest lucru. Cu multiplele sale opțiuni de design, precum și cu funcțiile de asistență, puteți crea diapozitive informative care atrag atenția cu tranziții și animații dinamice.

Cu PowerPoint pentru Mac 2019, cea mai recentă versiune a software-ului dovedit Office pentru sistemele de operare macOS este acum disponibilă pentru achiziționare de la Wiresoft. Nu numai profesioniștii sau cei cu experiență, ci și începătorii și cei care nu au Windows-utilizatorii sunt susținuți de instrumentele integrate și ușor de utilizat atât la locul de muncă, cât și la școală și la studii, pentru a pregăti subiecte și conținut pe diapozitive și a le compila într-o prelegere plină de viață, care funcționează și ca o prezentare video profesională, informativă și impresionantă în același timp. Posibilitatea de a acorda atenție accesibilității în timpul creației extinde, de asemenea, cercul de persoane care pot fi atinse cu ajutorul PowerPoint 2019 pentru Mac.

Interfața de utilizator a Microsoft PowerPoint pentru Mac 2019 a fost reînnoită în acest proces, făcându-l și mai ușor de utilizat; aceasta permite noilor utilizatori să înceapă rapid să utilizeze programul. De asemenea, acestea sunt susținute de o gamă largă de șabloane și opțiuni de design care vă permit să creați diapozitive de prezentare cu un aspect personalizat.

Mai mult, PowerPoint pentru Mac 2019 suportă utilizarea optimizată pentru atingere - acest lucru este valabil atât pentru tablete, cât și pentru utilizarea generală a stilourilor digitale - în special noul instrument de desen cu mâna liberă are o gamă largă de efecte și forme pentru a crea singur schițe profesionale din mers.

PowerPoint pentru Mac 2019 este disponibil doar ca parte integrantă a versiunii corespunzătoare Office de la furnizorii convenționali, dar puteți cumpăra software-ul separat în magazinul online al Wiresoft - și la un preț imbatabil! Vă rugăm să țineți cont de cerințele de sistem enumerate mai jos pentru a putea utiliza toate funcțiile. La Wiresoft, puteți obține nu numai PowerPoint pentru Mac 2019, ci și versiunile anterioare la un preț redus ca versiune pentru un singur utilizator, precum și alte programe Office. Toate noile caracteristici importante din PowerPoint pentru Mac 2019 sunt furnizate în următoarea prezentare detaliată.

Prezentare generală a noilor caracteristici PowerPoint din versiunea Mac 2019

PowerPoint pentru Mac 2019 include multe ajustări și îmbunătățiri ale setului de funcții ale instrumentelor existente, precum și multe funcții noi. De remarcat în special funcția Morph, adăugarea de grafică SVG și 3D și un suport și mai bun pentru crearea de prezentări accesibile.

Caracteristici specifice PowerPoint în versiunea 2019 pentru Mac

Microsoft a inclus în PowerPoint pentru Mac 2019 o serie de funcții noi care fac ca fluxul prezentărilor să fie mai atractiv și mai variat - în special morphing-ul și înregistrarea video îmbunătățită:

 • Funcția Morph oferă opțiuni complet noi pentru animații. Creează tranziții perfecte între diapozitivele individuale prin animarea obiectelor individuale, cum ar fi forme, imagini, grafice SmartArt și WordArt, precum și text - numai diagramele sunt excluse. Pentru a face acest lucru, două diapozitive trebuie să aibă cel puțin un obiect în comun pentru a crea o tranziție morfologică, pentru care sunt disponibile diverse efecte.
 • În momentul înregistrării unei prezentări, este acum posibil să se înregistreze nu numai comentarii video și audio, ci și gesturi pentru introducerea digitală cu mâna liberă: toate elementele - cum ar fi comentariile și animațiile, dar și mișcările de indicare și durata afișării - sunt stocate în prezentarea însăși. Acest lucru transformă prezentarea într-un videoclip care poate fi vizualizat în PowerPoint.
 • Prin integrarea unui videoclip online, un diapozitiv poate căpăta mai multă dinamică. Este posibilă redarea videoclipului fără a părăsi aplicația PowerPoint. Această funcție este disponibilă începând cu versiunea 10.13.4 (High Sierra) a macOS.

Diagrame și modele 3D noi, scalabile

Portofoliul de diagrame și modele pentru proiectarea diapozitivelor PowerPoint a fost, de asemenea, extins în PowerPoint pentru Mac 2019 cu un set complet nou de diagrame, inclusiv modele tridimensionale care oferă și mai multe opțiuni atunci când ilustrați prezentări:

 • Toate modelele 3D disponibile pot fi rotite liber la 360° și pot fi redimensionate fără pierderi.
 • Prin utilizarea noii funcții de transformare, aceste modele 3D pot fi animate.
 • Utilizatorii pot, de asemenea, să își creeze propriul conținut tridimensional și să îl insereze într-un diapozitiv PowerPoint.
 • De asemenea, o noutate sunt fișierele SVG (Scalable Vector Graphics) - grafică vectorială scalabilă; ca și modelele 3D, acestea au avantajul că pot fi mărite sau reduse la discreție - fără a pierde calitatea imaginii - dar pot fi, de asemenea, rotite liber și editate cu filtre colorate.
 • Noul tip de diagramă de tip pâlnie este bun în principal pentru a arăta clar fazele procesului.

Caracteristici comune în PowerPoint pentru Mac 2019

În afară de noile instrumente și caracteristici menționate mai sus, PowerPoint pentru Mac 2019 are, de asemenea, multe alte caracteristici noi, precum și modificări. Printre acestea se numără, în special, suportul pentru desenul cu mâna liberă, precum și suportul pentru crearea de documente de prezentare accesibile.

Noi opțiuni de vizualizare pe desktop în PowerPoint pentru Mac 2019

Designul Windows tipic Office a fost personalizat în PowerPoint pentru Mac 2019. Noile opțiuni de vizualizare pot fi, de asemenea, opțional dezactivate:

 • Aspectul panglicii, tipic pentru toate aplicațiile Office, a fost combinat în PowerPoint pentru Mac 2019 cu aspectul de țiglă Windows care caracterizează sistemul de operare Windows 10.
 • Funcțiile și caracteristicile utilizate frecvent sunt acum mai bine evidențiate, ceea ce ar trebui să le facă mai ușor de găsit.
 • De asemenea, filele pot fi aranjate în funcție de propriile nevoi, iar panglica poate fi ascunsă cu totul; funcțiile vor fi disponibile din bara de meniu situată în partea superioară.
 • PowerPoint pentru Mac 2019 include acum, de asemenea, teme care înlocuiesc culorile de altfel tipice ale ferestrei (roșu) pentru program cu tonuri acromatice. Acest lucru ajută la concentrare, în special atunci când citiți conținutul unui diapozitiv. Albul de vizualizare este astfel foarte luminos, în timp ce gri închis și negru cu modul întunecat oferă un afișaj al programului deosebit de redus, cu un contrast mai mare.

Instrument de mână liberă la îndemână și stilouri noi

PowerPoint pentru Mac 2019 are acum un instrument la îndemână care poate fi folosit pentru a desena instantaneu formule sau diagrame, precum și grafice, și pentru a le insera într-un diapozitiv. Instrumentul poate fi folosit nu numai cu un stilou sau, în cazul atingerii, cu un deget, ci și cu un mouse de calculator. În plus, sunt disponibile o serie de pixuri colorate pentru a evidenția pasajele de text în culori, așa cum se știe de mult timp din Word. Instrumentul de desen cu mâna liberă din PowerPoint pentru Mac 2019 oferă în special următoarele caracteristici și efecte:

 • Pentru a desena și a scrie, precum și pentru a evidenția detalii, este disponibilă o gamă largă de pixuri digitale, care au diferite puteri și culori în acest scop: un stilou pentru scrierea normală de notițe, un creion, cu care se pot face schițe și grafice, și clasicul highlighter pentru a sublinia în culori cuvinte sau pasaje de text. Programul include, de asemenea, stilouri cu efecte metalice și alte efecte grafice, inclusiv galaxie și curcubeu, argintiu și auriu, lavă și ocean.
 • Funcția de decupare pentru eliminarea fundalului care distrage atenția a fost îmbunătățită semnificativ în PowerPoint pentru Mac 2019: acum programul detectează și selectează automat zona de fundal. Stiloul încorporat poate fi utilizat pentru a corecta selecția, adăugând sau eliminând părți cu ajutorul acestuia.
 • Funcția de decupare poate fi, de asemenea, utilizată pentru a selecta zone specifice dintr-un tabel pentru a le utiliza ca grafic pentru un diapozitiv.

Crearea de prezentări accesibile în PowerPoint pentru Mac 2019

Opțiunile pentru a face diapozitivele din PowerPoint mai ușor de citit și de înțeles pentru spectatorii cu deficiențe de vedere nu numai că au fost îmbunătățite în versiunea Mac 2019, dar au fost adăugate și noi funcții:

 • Corecția erorilor de susținere în PowerPoint pentru Mac 2019 face sugestii de îmbunătățire pe măsură ce lucrați, în parte pe baza standardelor internaționale care se aplică aici. Acestea pot fi acceptate cu ușurință direct cu un singur clic, iar programul le aplică automat unei zone.
 • Instrumentul de corectare a erorilor adaugă, de asemenea, text alternativ lipsă la imagini și grafice și corectează contrastul insuficient al culorilor. Vizualizarea "Grayscale" simulează în mod viu percepția unei persoane daltoniene.
 • Șabloanele de diapozitive accesibile predefinite integrate în PowerPoint pentru Mac 2019 conțin deja titluri de diapozitive adecvate, inclusiv structura titlurilor.
 • Funcția de inteligență artificială QuickStarter oferă un ajutor practic pentru crearea unei prezentări: Aceasta sprijină mai întâi utilizatorii cu cercetarea tematică. Atunci când se introduce o temă, QuickStarter afișează o listă de subteme adecvate și sugerează, de asemenea, un set de diapozitive adecvat pentru fiecare dintre ele. Pe baza rezultatelor căutării în Bing, instrumentul creează diapozitive cu conținutul corespunzător și structura acestora. Diapozitivele dorite pot fi apoi selectate făcând clic pe ele. În cele din urmă, tot ce rămâne de făcut este să adăugați un aspect adecvat, inclusiv grafica de fundal, iar baza pentru prezentare este gata în doar câteva minute.

Colaborare online îmbunătățită pe un document PowerPoint

Dacă mai multe persoane doresc să lucreze la o prezentare PowerPoint, acest lucru este posibil și pe un Mac. Condiția prealabilă pentru aceasta este utilizarea unuia dintre cele două servicii cloud Microsoft OneDrive sau SharePoint. În primul rând, o copie a prezentării este publicată acolo, care este apoi editată de către angajații invitați. După ce toate persoanele implicate au adăugat modificările sau adnotările lor, originalul și copia (copiile) sunt din nou îmbinate, iar diferențele pot fi afișate și, dacă este necesar, pot fi anulate.

Cerințe de sistem pentru utilizarea Microsoft PowerPoint 2019 pe un Mac

Informațiile enumerate mai jos enumeră cerințele minime pentru a instala și rula PowerPoint pentru Mac 2019 pe un dispozitiv Apple.

Vă rugăm să rețineți că, pentru a utiliza unele caracteristici ale software-ului, trebuie să aveți instalată cel puțin versiunea 10.13.4 (High Sierra) a macOS.

 • Sistem de operare: o versiune a unuia dintre cele trei sisteme de operare macOS actuale
 • iPad și iPhone: cel puțin iOS 8.0 sau o versiune mai recentă
 • Procesor: Intel
 • RAM: cel puțin 4 GB
 • Hard disk: cel puțin 3 GB spațiu disponibil
 • Placă grafică: cel puțin 1.280 x 800 pixeli

Cumpărați PowerPoint pentru Mac 2019 ca un singur program al suitei Office de la Wiresoft la un preț special

MS PowerPoint 2019 pentru Mac este o componentă tipică a suitei corespunzătoare Microsoft Office pentru Mac și nu este de obicei disponibilă pe cont propriu în magazinele de software convenționale. La Wiresoft, puteți cumpăra, de asemenea, programul PowerPoint pentru Mac 2019 pe cont propriu!

Avantajele dumneavoastră: Versiunea de achiziție a PowerPoint oferită de Wiresoft este o licență pentru un singur utilizator, ceea ce nu vă obligă la un abonament pe termen lung și costisitor, inclusiv actualizări, și nici nu înseamnă vreo restricție asupra funcțiilor. Prin urmare, este de două ori mai avantajos pentru dvs. să cumpărați PowerPoint pentru Mac 2019 ca un singur program de la Wiresoft, mai ales dacă nu aveți nevoie de celelalte programe Office.

Achiziționarea de software cu Wiresoft este întotdeauna ieftină și sigură în același timp! Licența PowerPoint pentru Mac 2019 pentru un singur utilizator pe care o achiziționați aici fie provine dintr-o licență de volum mai mare pentru companii, fie este o licență de software folosit - de aici și avantajul prețului său special! În ceea ce privește funcționalitatea, software-ul oferit este identic cu programul PowerPoint corespunzător, care face parte, de asemenea, din Office Suite for Mac 2019. Astfel, în special companiile mai mici și utilizatorii individuali, cum ar fi freelancerii sau persoanele fizice, pot beneficia de toate avantajele versiunii PowerPoint pentru Mac 2019 și pot economisi bani.

Fiecare program Microsoft oferit de Wiresoft a fost, de asemenea, testat pentru o utilizare reală și fără cusur - astfel încât este imediat disponibil pentru descărcare după cumpărare și este, de asemenea, nelimitat în timp și utilizare.

Puteți fi întotdeauna siguri că nici dvs. și nici noi nu ne aflăm într-o situație neclară din punct de vedere legal atunci când cumpărăm sau vindem software folosit! Deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod explicit în UE.

În magazinul de software Wiresoft puteți cumpăra PowerPoint pentru Mac, atât în versiunea actuală, cât și în versiunile mai vechi, precum și toate celelalte programe Office în mod individual, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți orice întrebări despre PowerPoint pentru Mac 2019 sau orice alt software Office, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii