Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10147
 • D47-00764
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
242,90 RON * 268,90 RON * (9,67% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


PowerPoint pentru Mac este programul software versatil de la pentru Apple pentru a planifica și proiecta în mod eficient prezentări vii pe un computer Mac și a le prezenta în mod convenabil partenerilor și colegilor . Această versiune 2016 a pentru Mac oferă astfel o altă etapă importantă a software-ului , utilizat pe scară largă și apreciat, care este folosit în multe domenii - nu numai în companii, ci și în școli și universități. pentru Mac 2016 vine în sprijinul atât al începătorilor, cât și al utilizatorilor profesioniști, cu numeroase instrumente integrate și ușor de utilizat pentru a crea diapozitive informative pentru prezentări și pentru a transmite clar conținutul acestora în cadrul unei prelegeri. MicrosoftUser Business PowerPoint Office PowerPoint

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"

Microsoft PowerPoint pentru Mac 2016 ca program de sine stătător Office

PowerPoint pentru Mac este un program software versatil al Microsoft pentru utilizatorii Apple, care permite planificarea și proiectarea eficientă a unor prezentări vii pe un computer Mac și prezentarea lor în mod convenabil partenerilor de afaceri și colegilor. Această versiune 2016 a PowerPoint pentru Mac oferă astfel o altă piatră de hotar a software-ului de birou foarte utilizat și apreciat, care este folosit în multe domenii - nu numai în companie, ci și la școală și la studii. PowerPoint pentru Mac 2016 vine în sprijinul atât al începătorilor, cât și al utilizatorilor profesioniști, cu numeroase instrumente integrate, ușor de utilizat intuitiv, pentru crearea de diapozitive informative pentru prezentări și transmiterea clară a conținutului acestora în cadrul unei prelegeri.

Interfața prietenoasă a Microsoft PowerPoint pentru Mac 2016 permite, de asemenea, o introducere rapidă și necomplicată în software. O selecție largă de șabloane și grafice poate fi utilizată direct pentru a proiecta fiecare prezentare în parte.

Practic, versiunea Mac a PowerPoint 2016 este o revizuire izbitoare a designului anterior: în ciuda adaptării optimizate pentru OS X, a fost păstrată interfața tipică de utilizator cunoscută din Windows, cu aspectul său familiar. De asemenea, au fost adoptate comenzile rapide de la tastatură cunoscute din versiunea Windows, ceea ce poate fi un avantaj pentru acei utilizatori care trec frecvent de la un sistem de operare la altul. Cu toate acestea, nu trebuie să renunțe la caracteristicile familiare ale sistemului Mac. În plus, compatibilitatea între platforme între documente a fost optimizată în PowerPoint pentru Mac 2016, astfel încât prezentările create sub Windows și cele sub OS X prezintă o mai mare uniformitate în prezentare.

Utilizatorii Apple care folosesc și serviciul de cloud Microsoft OneDrive pot, de asemenea, să partajeze online cu colegii documente create cu PowerPoint pentru Mac 2016 - pentru o colaborare mai eficientă.

Acest program PowerPoint pentru Mac 2016 nu este disponibil la Wiresoft doar ca parte integrantă a suitei Office corespunzătoare, ci îl puteți achiziționa și individual - fără nicio obligație de abonament! În plus față de PowerPoint pentru Mac 2016, versiunile mai vechi și mai noi sunt disponibile la prețuri deosebit de mici în magazinul online Wiresoft - de asemenea, ca un singur program. Următoarea prezentare generală conține toate caracteristicile interesante ale PowerPoint pentru Mac 2016.

Prezentare generală a tuturor funcțiilor și extensiilor importante ale PowerPoint pentru Mac 2016

Pe lângă numeroase optimizări și îmbunătățiri ale funcțiilor existente, această versiune PowerPoint pentru Mac 2016 conține, de asemenea, instrumente și personalizări noi pentru a vă oferi și mai multă libertate de acțiune în crearea prezentărilor, dar și pentru a facilita colaborarea online cu alți utilizatori.

Noi funcții PowerPoint pentru Mac în versiunea 2016

Noile caracteristici PowerPoint nu numai că extind posibilitățile de lucru în echipă la crearea unei prezentări, ci și la prezentare:

 • Evidențiați detaliile de pe Mac cu ajutorul instrumentului Brush: Elementele individuale ale unui diapozitiv, cum ar fi grafice, cuvinte sau pasaje de text, pot fi evidențiate spontan în timpul unei prezentări de către prezentator cu ajutorul instrumentului perie integrat în PowerPoint pentru Mac pentru a atrage atenția publicului asupra unor detalii individuale. Avantajul acestui instrument față de pointerul laser sau bagheta este, pe de o parte, faptul că este utilizat direct în PowerPoint 2016 pe ecran și că elementele evidențiate cu el rămân vizibile. Pe de altă parte, această acțiune are loc numai în modul de prezentare. Documentul PowerPoint în sine rămâne neschimbat.
 • Cronometrarea: Cu ajutorul instrumentului de cronometrare, durata prezentării devine mult mai previzibilă. În cazul prezentărilor mai lungi, se poate întâmpla rapid ca întrebările sau explicațiile suplimentare să întârzie prezentarea și să îngreuneze respectarea unui interval de timp stabilit. Instrumentul de urmărire a timpului ajută la o mai bună gestionare a timpului și la utilizarea eficientă a timpului de prezentare: Atunci când este activat, acesta afișează ora din timpul prezentării, astfel încât prezentatorul să poată reacționa în mod corespunzător în caz de întârzieri etc. și să poată face modificări imediat.
 • Funcția de partajare: Prin optimizarea și reproiectarea semnificativă a funcției de partajare, prezentările PowerPoint de pe Mac pot fi partajate mult mai ușor și mai rapid prin intermediul canalelor de socializare, cum ar fi Facebook și altele.

Utilizați funcțiile practice Office în PowerPoint pentru Mac 2016

Ca un program clasic MS Office, PowerPoint pentru Mac 2016 conține, de asemenea, o gamă întreagă de funcții generale care facilitează crearea de prezentări și, de asemenea, extind posibilitățile de lucru în comun. Printre acestea se numără în special următoarele caracteristici și instrumente:

 • Integrarea OneDrive este disponibilă și pentru Mac: Odată cu integrarea serviciilor cloud OneDrive de la Microsoft în Office 2016 pentru Mac, utilizatorii de Mac pot acum să acceseze documentele PowerPoint stocate pe OneDrive de pe orice dispozitiv Apple prin intermediul internetului. Acest lucru extinde în mod semnificativ opțiunile de lucru pe diapozitive, indiferent de locație, și permite, de asemenea, altor angajați să le acceseze, de exemplu, pentru a le edita sau comenta.
 • Partajareasimplificată a documentelor: Partajarea documentelor este acum și mai ușoară: pentru a le partaja, utilizatorii trebuie doar să facă clic pe funcția "Share" din meniul programului PowerPoint. Fiecărei persoane care trebuie să aibă acces la document i se pot acorda drepturi individuale de citire, editare sau transmitere etc.
 • Îmbunătățirea istoricului versiunilor documentelor: Mai ales atunci când și alți angajați utilizează sau corectează un document PowerPoint, este important să se mențină o imagine de ansamblu. Acest lucru include, de asemenea, păstrarea versiunilor mai vechi în momentul revizuirii. Funcția "Version History" (Istoric versiuni) este utilizată pentru a le salva, astfel încât acestea să poată fi apelate și utilizate din nou, dacă este necesar.
 • Protejarea datelor cu Data Loss Protection (DL P) : Funcția DLP pentru conținutul documentelor este disponibilă și în PowerPoint 2016 pentru Mac prin intermediul OneDrive. În special în prezentările interne, se poate întâmpla ca diapozitivele să conțină sau să arate date care nu sunt destinate persoanelor din exterior și, prin urmare, trebuie protejate. Protecția împotriva pierderilor de date nu numai că detectează riscurile de securitate, dar creează, de asemenea, linii directoare centralizate pentru fiecare document, astfel încât securitatea datelor să fie menținută în permanență atunci când documentele sunt transmise altor utilizatori.

Următoarele funcții de bază fac, de asemenea, ca lucrul cu PowerPoint pentru Mac 2016 să fie și mai eficient:

 • Note pe diapozitive mereu la îndemână: Nu există întotdeauna loc pentru toate informațiile de pe un diapozitiv, în special pentru cele adăugate spontan în timpul prezentării. Invizibile pentru audiență, dar direct accesibile prezentatorului, notele și completările personale sunt vizibile în fereastra programului PowerPoint și, prin urmare, imediat disponibile.
 • Feedback în zona de comentarii: Același lucru este valabil și pentru notele și comentariile colegilor la crearea diapozitivelor de prezentare, precum și în timpul prezentării propriu-zise. Feedback-ul acestora este disponibil imediat într-o fereastră separată.
 • Schimbați modul de vizualizare: Butoanele din bara de stare le permit utilizatorilor să treacă instantaneu de la o opțiune de vizualizare la alta, inclusiv un cursor de zoom pentru a ajusta mai rapid un diapozitiv.
 • Mai mult spațiu pe ecran: Pentru a maximiza dimensiunea unui diapozitiv, utilizatorii pot face clic pentru a afișa și ascunde panglica.
 • Personalizați bara de instrumente pentru accesarea DeepL: Funcțiile de care aveți nevoie în mod frecvent pot fi plasate direct în bara de meniu ca o comandă rapidă, astfel încât să fie disponibile imediat cu un singur clic.

Cerințe de sistem pentru PowerPoint pentru Mac 2016:

PowerPoint pentru Mac 2016 este disponibil doar în versiunea pe 64 de biți. În plus, se aplică următoarele cerințe minime pentru instalarea sau operarea software-ului de birou:

 • Procesor: procesor Intel
 • Sistem de operare: Mac OS X, cel puțin versiunea 10.10 (Yosemite) sau o versiune mai recentă
 • Memorie de lucru: cel puțin 4 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 6 GB în format HFS+ (Mac OS Extended sau HFS Plus)
 • Rezoluția afișajului: min. 1.280 x 800

Cumpărați PowerPoint pentru Mac 2016 ca program de birou independent la un preț redus la Wiresoft

Fiind o componentă obișnuită a multor suite Microsoft Office,PowerPoint pentru Mac 2016 nu este în mod normal disponibil separat sau doar ca versiune de abonament în magazinele obișnuite. Cu toate acestea, la Wiresoft, puteți cumpăra PowerPoint pentru Mac 2016 separat, ca program independent.

Avantajul dvs. clar atunci când cumpărați software de la Wiresoft: Licența pentru un singur utilizator de PowerPoint pentru Mac 2016 oferită în magazin este o versiune de achiziție, care, prin urmare, nu vă obligă la un abonament, care de obicei vă leagă pe termen lung - cu actualizări obligatorii sau restricții de timp de utilizare - și este de obicei și costisitoare. Prin urmare, cumpărarea de software de la Wiresoft merită din mai multe motive, chiar dacă nu doriți să cumpărați alte programe Office pentru Mac.

Și: Cumpărarea de software cu Wiresoft este sigură: Licența disponibilă pentru un singur utilizator a PowerPoint pentru Mac 2016 pe care o cumpărați în magazinul nostru a fost de obicei o parte a unei licențe de volum mai mare, așa cum este folosită de companii. Prin urmare, este un așa-numit software folosit - de aici și prețul nostru foarte scăzut! Cu toate acestea, atunci când cumpărați software-ul folosit oferit de noi, puteți fi siguri că nici pentru dumneavoastră, nici pentru noi nu vă aflați într-o situație neclară din punct de vedere juridic, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod clar de legislația europeană și, prin urmare, este absolut legal!

În ceea ce privește funcționalitatea, această licență de software PowerPoint pentru Mac 2016 este complet identică cu programul PowerPoint, care este inclus și în suita Office Suite pentru Mac 2016 corespunzătoare. Din principiu, Wiresoft oferă doar versiuni complete ale programelor Microsoft, care sunt identice cu edițiile disponibile la Microsoft.

Fiecare astfel de licență de program Microsoft individuală oferită, care provine dintr-o licență de volum mai mare, a fost verificată de Wiresoft pentru o utilizare perfectă și fără restricții; prin urmare, acest software PowerPoint pentru Mac 2016 este, de asemenea, înregistrat numai pentru dvs. după ce ați achiziționat și descărcat cu succes și poate fi utilizat 100% de către dvs.

Software-ul folosit nu este benefic doar pentru utilizatorii privați, ci și pentru persoanele care desfășoară activități independente și pentru companiile mici, dacă achiziționarea unei licențe convenționale pentru un singur utilizator sau a unei licențe de volum nu este profitabilă, deoarece beneficiază de toate avantajele PowerPoint pentru Mac 2016 și economisesc bani în același timp.

Pe lângă programul PowerPoint pentru Mac 2016, veți găsi și alte programe MS Office pentru Mac sub formă de licență pentru un singur utilizator, precum și alte programe Microsoft, pe lângă versiunile mai noi și mai vechi de achiziție ale acestui software în magazinul de software Wiresoft.

Dacă aveți întrebări legate de PowerPoint pentru Mac 2016 sau de un alt program MS Office pentru Mac, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii