Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2016

MICROSOFT OUTLOOK 2016

322,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10128
 • 543-06497
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Outlook 2016 - software-ul de birou versatil pentru gestionarea e-mailurilor, a...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK 2016"

Microsoft Outlook 2016 - software-ul de birou versatil pentru gestionarea e-mailurilor, a contactelor, a sarcinilor și multe altele - ca program independent

Microsoft Outlook 2016 este în continuare o versiune populară a programului Office testat pentru gestionarea eficientă a traficului zilnic de e-mailuri, precum și pentru organizarea și coordonarea centralizată a întâlnirilor de afaceri și a contactelor, care reprezintă una dintre sarcinile recurente tipice din viața de afaceri modernă de zi cu zi.

Gama largă de caracteristici și funcții din Outlook 2016 face posibilă o muncă productivă și sigură în același timp: Interfața intuitivă și ușor de utilizat sprijină atât profesioniștii, cât și utilizatorii neexperimentați în realizarea eficientă a tuturor sarcinilor necesare. Funcțiile de căutare extinsă pentru e-mailuri, conținut și contacte facilitează, de asemenea, gestionarea unor cantități complexe și extinse de date. Datorită sincronizării permanente a contactelor etc., utilizatorii sunt mereu la curent cu noutățile și nu pierd niciodată mesaje importante sau întâlniri viitoare.

De asemenea, trimiterea de fișiere atașate este și mai rapidă și mai ușoară cu Outlook 2016 și oferă, de asemenea, opțiunea de a atribui drepturi individuale pentru fiecare destinatar în parte.

Cu bara de navigare clară din Outlook 2016, toate funcțiile necesare pentru a gestiona e-mailurile, sarcinile, contactele și intrările din calendar sunt disponibile rapid. Interfața optimizată pentru atingere din Outlook 2016 poate fi utilizată acum în mod uniform și pe diferite dispozitive finale - și este chiar mai comodă de utilizat decât până acum.

MS Outlook 2016 - altfel disponibil în magazine doar ca parte a versiunii Office 2016 - poate fi achiziționat de la Wiresoft și ca program de sine stătător - și la un preț deosebit de scăzut. Deoarece această versiune a programului de poștă electronică funcționează încă sub Windows 7, în special acei utilizatori care doresc să folosească în continuare acest sistem de operare vor beneficia de achiziția acestui program.

În magazinul online Wiresoft nu veți găsi doar această versiune 2016 a Outlook, ci și versiunea mai veche sau cea mai recentă, precum și alte programe MS Office în mod individual ca versiune de achiziție - de asemenea, la un preț deosebit de scăzut. Următoarea prezentare detaliată vă prezintă toate caracteristicile interesante din Outlook 2016.

Noi funcții Outlook importante și practice

Următoarele funcții integrate în Outlook 2016 sprijină în special utilizatorii în gestionarea eficientă a avalanșei zilnice de e-mailuri, inclusiv găsirea rapidă a conținutului, a contactelor și a documentelor. Cele două avantaje principale ale Microsoft Outlook 2016 se referă la găsirea și trimiterea de fișiere atașate, care este acum și mai ușoară și mai rapidă.

Funcția de dezordine

Utilizatorii a căror căsuță poștală Outlook este conectată la un server Exchange vor aprecia avantajele acestui instrument inteligent: Clutter - numit după cuvântul englezesc pentru "dezordine" - separă imediat e-mailurile importante de cele neimportante atunci când sosesc și le clasifică automat în propriul lor "junk e-mail", dezactivând orice conținut potențial periculos, cum ar fi linkuri nesigure sau programe malware. Ca un memento, Outlook trimite zilnic un rezumat al tuturor mesajelor de e-mail stocate acolo. Acest lucru le permite utilizatorilor să se concentreze asupra mesajelor cu adevărat importante.

Această funcție trebuie să fie activată separat, adică poate fi și dezactivată la nevoie. Clutter salvează comportamentul unui utilizator și recunoaște care e-mailuri sunt deschise mai întâi, care sunt citite mai târziu sau care sunt complet ignorate. Astfel de e-mailuri sunt apoi mutate automat în dosarul nedorite. În acest fel, programul învață în mod independent și continuă să își îmbunătățească propriile filtre și criterii de căutare.

Configurarea dosarelor de căutare virtuale în Outlook 2016 pentru a găsi mai rapid mesaje sau alte elemente

Un dosar de căutare virtuală filtrează toate e-mailurile sau elementele care corespund unui anumit criteriu de căutare predefinit și apoi le afișează în mod colectiv. De exemplu, un dosar de căutare "Mesaje necitite" conține toate e-mailurile necitite dintr-o căsuță poștală Outlook, chiar dacă acestea sunt stocate în dosare complet diferite. De asemenea, poate fi utilizată pentru a căuta persoane și contacte.

Căutarea în Outlook poate fi modificată și prin intermediul listei derulante "New search area", care modifică imediat dosarul sau căsuța poștală curentă.

Carte de adrese îmbunătățită

Selectarea destinatarului corect al unui e-mail este acum și mai rapidă cu Outlook 2016. Atunci când se introduce un nume sau se face clic în câmpul "Către", programul sugerează contactele potrivite din agenda de adrese sau pe cele cu care utilizatorul comunică cel mai frecvent.

Găsiți atașamentele și mai rapid

Microsoft Outlook 2016 facilitează și mai mult și, prin urmare, face mai rapidă selectarea fișierelor care urmează să fie trimise ca atașamente la un e-mail: făcând clic pe "Atașați fișierul", utilizatorului i se afișează o listă cu toate fișierele care au fost utilizate ultima dată. Dacă fișierul corespunzător se află printre acestea, acesta poate fi atașat din nou cu un singur clic. Acest lucru scurtează considerabil procesele de căutare greoaie.

Atașamentele conțin, de asemenea, propriul meniu derulant cu diverse funcții pentru deschiderea, salvarea, copierea sau ștergerea lor cu un singur clic.

Trimiteți atașamente și mai rapid

Trimiterea de fișiere de mari dimensiuni, în special, este și mai rapidă cu Microsoft Outlook 2016: OneDrive și SharePoint fac acest lucru posibil. Fișierele care sunt stocate online nu mai trebuie încărcate într-un e-mail, ci pot fi trimise sub forma unui link. Această funcție nu numai că accelerează trimiterea de fișiere atașate "grele", dar reduce și cantitatea de date din cutia de e-mail. În acest scop, fișierelor individuale stocate în OneDrive li se pot atribui, de asemenea, anumite drepturi de eliberare pentru destinatari.

Asistent "You wish" (Tell Me)

Asistentul "Tell Me" integrat în panglica de meniu a Office 2016 sprijină utilizatorii neexperimentați în căutarea sau utilizarea funcțiilor Outlook; acesta este recunoscut prin pictograma sub forma unui bec lângă care se află un câmp de introducere a datelor. Un utilizator tastează pur și simplu ceea ce caută sau dorește să facă, iar "Spune-mi" îi arată cum să o facă și unde se află funcția pe care o caută în panglica de meniu; dacă este necesar, oferă, de asemenea, asistență suplimentară pentru acțiuni mai complexe.

Asistent "Insights

Asistentul "Insights" este disponibil pentru utilizatorii din Outlook 2016 pentru a obține o definiție explicativă sau informații suplimentare cu privire la termeni individuali sau detalii dintr-un e-mail. Făcând clic pe cuvintele corespunzătoare, se activează căutarea inteligentă susținută de Bing și rezultatul este afișat direct în Outlook, fără ca utilizatorul să fie nevoit să apeleze la internet.

Interfața uniformă, optimizată pentru atingere a Outlook 2016

Odată cu unificarea aspectului Outlook 2016 și al celorlalte programe Office, acestea au fost optimizate pentru funcționarea tactilă în Windows 10.

Outlook este și mai ușor de utilizat datorită noii integrări a gesturilor de glisare. Gesturile "Glisați spre stânga" și "Glisați spre dreapta" pot fi atribuite pentru acțiunile "Marcați ca citit", "Ștergeți", "Marcați", "Arhivați" și "Niciuna". În acest fel, de exemplu, se poate șterge un e-mail din cutia poștală sau se poate crea o programare din aceasta. În acest caz, e-mailul în cauză este afișat din nou în căsuța poștală înainte de începerea programării.

Funcții noi în Outlook 2016 pentru administratori:

Administratorii vor saluta următoarele două caracteristici, printre altele, care au îmbunătățit și mai mult securitatea datelor și protecția participanților:

 • Suportul pentru Autentificarea cu factori multipli (MFA) în Outlook 2016 prin integrarea cu Biblioteca de autentificare Active Directory protejează și mai mult organizațiile împotriva furtului de date critice cauzat de pierderea sau furtul acreditărilor, MFA oferind o alternativă sigură la parole - și securizând toate aplicațiile Office cu un singur clic.
 • Pentru a utiliza o conexiune cu Microsoft Exchange Server, acum este necesar să configurați în prealabil AutoDiscovery, care înlocuiește înregistrarea anterioară. Outlook recuperează apoi setările de conectare pentru Exchange direct de la AutoDiscovery. Acest lucru face ca profilurile să fie și mai fiabile, reducând în același timp la minimum etapele necesare pentru configurarea utilizatorilor și pentru aprovizionare.

Cerințe de sistem pentru Outlook 2016

Outlook 2016 este disponibil pentru Windows atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în cea pe 64 de biți. Microsoft recomandă instalarea versiunii pe 32 de biți, deoarece aceasta are o compatibilitate mai mare cu multe alte aplicații și suplimente care pot fi utilizate împreună cu Outlook sau cu alte programe Office.

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
 • Procesor: procesor x86 sau x64 bit cu 1 GHz și SSE2
 • Memorie: 1 GB RAM (32 de biți), 2 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB liberi
 • Afișaj: min. 1024 x 768
 • Placă grafică: este necesară o placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Cumpărați Outlook 2016 ca un singur program din suita Office la un preț rezonabil la Wiresoft

Outlook 2016 este o componentă clasică a suitelor Office de la Microsoft - lipsește însă din ediția Home & Student - și, de obicei, nu este disponibil separat de un pachet Office corespunzător ca program individual. Cu toate acestea, în magazinul de software Wiresoft, Outlook 2016 poate fi achiziționat și ca program de sine stătător, spre deosebire de majoritatea celorlalți vânzători de software Microsoft.

Astfel, atunci când cumpărați software-ul Outlook 2016 de la Wiresoft, beneficiați de două ori mai mult dacă nu aveți nevoie de celelalte programe Office 2016, deoarece primiți software-ul 1. individual și 2. la un preț deosebit de avantajos! Pe lângă utilizatorii particulari și persoanele care desfășoară activități independente, achiziția de software Outlook 2016 de la Wiresoft este, prin urmare, o soluție deosebit de economică și pentru companiile mici.

Prin urmare, avantajele pe care le aveți atunci când achiziționați o licență unică pentru Outlook 2016 sunt următoarele: achiziționați o licență pentru un singur utilizator de la Wiresoft, care nu vă obligă la un abonament cu actualizări plătibile și pe termen lung costisitoare, în plus, nu există restricții în ceea ce privește funcționalitatea. Această versiune de achiziție este înregistrată doar pentru dumneavoastră.

Achiziționarea de software în siguranță cu Wiresoft: Software-ul folosit de la Wiresoft este absolut legal - și fără nici un risc pentru dumneavoastră: deoarece legiuitorul european a confirmat explicit acest lucru! Fiecare program Microsoft oferit spre vânzare la Wiresoft, fie că face parte dintr-o licență de volum, fie că este un așa-numit software uzat, a fost testat pentru utilizare reală, fără limite de timp sau de altă natură, astfel încât poate fi utilizat pe PC-ul dumneavoastră pentru o perioadă nelimitată de timp după instalare.

O licență pentru un singur utilizator pentru Outlook 2016 oferită în magazinul de software provine, de obicei, dintr-o licență de volum mai mare, așa cum este folosită de companii, sau este un software folosit care nu mai este utilizat de cumpărătorul anterior și, prin urmare, a fost dezinstalat pentru a putea fi utilizat din nou în mod liber. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că gama de funcții a programului este 100% utilizabilă, deoarece acest software de sine stătător este complet identic cu Outlook 2016, care este, de asemenea, inclus în suita Office 2016.

În calitate de comerciant de renume de software Microsoft folosit, Wiresoft oferă numai versiuni complete ale acestor programe Microsoft, care sunt identice cu versiunile și edițiile disponibile în comerțul convențional.

În magazinul de software Wiresoft veți găsi Outlook 2016 și celelalte versiuni ale acestuia, precum și celelalte programe Office de vânzare, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări legate de Outlook 2016 sau de orice alt program Office, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare