Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2016

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10128
 • 543-06497
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
201,90 RON * 222,90 RON * (9,42% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft Outlook 2016 este în continuare o versiune populară a programului dovedit pentru gestionarea eficientă a traficului zilnic de e-mailuri, precum și pentru organizarea și coordonarea centrală a întâlnirilor și contactelor , care reprezintă una dintre sarcinile recurente tipice din viața de afaceri modernă. Gama largă de caracteristici și funcții din Office Business  Outlook 2016 face posibilă o muncă productivă și sigură în același timp: Interfața intuitivă și ușor de utilizat sprijină atât profesioniștii, cât și utilizatorii neexperimentați în realizarea eficientă a tuturor sarcinilor necesare. Funcțiile de căutare extinsă pentru e-mailuri, conținut și contacte facilitează, de asemenea, gestionarea unor cantități complexe și mari de date. Datorită sincronizării permanente a contactelor etc., utilizatorii sunt mereu la curent cu noutățile și nu pierd niciodată mesaje importante sau întâlniri viitoare. Desktop

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OUTLOOK 2016"

Microsoft Outlook 2016 - software-ul versatil Office pentru gestionarea e-mailurilor, contactelor, sarcinilor și multe altele - ca program independent

Microsoft Outlook 2016 este în continuare o versiune populară a programului Office pentru gestionarea eficientă a traficului zilnic de e-mailuri, precum și pentru organizarea și coordonarea centrală a întâlnirilor de afaceri și a contactelor, care reprezintă una dintre sarcinile recurente tipice din viața de afaceri modernă.

Gama largă de caracteristici și funcții din Outlook 2016 vă permite să lucrați în mod productiv și în siguranță în același timp: Interfața de birou intuitivă și ușor de utilizat sprijină atât profesioniștii, cât și pe cei neexperimentați în realizarea eficientă a tuturor sarcinilor necesare. Funcțiile de căutare extinsă pentru e-mailuri, conținut și contacte facilitează, de asemenea, gestionarea unor cantități complexe și extinse de date. Sincronizarea permanentă a contactelor etc. le permite utilizatorilor să rămână la curent și să nu piardă niciodată mesaje importante sau întâlniri viitoare.

De asemenea, trimiterea de fișiere atașate este și mai rapidă și mai ușoară cu Outlook 2016 și oferă, de asemenea, opțiunea de a atribui drepturi individuale pentru fiecare destinatar în parte.

Cu bara de navigare clară din Outlook 2016, toate funcțiile necesare pentru completarea e-mailurilor, sarcinilor, contactelor și intrărilor din calendar sunt disponibile rapid. Interfața optimizată pentru atingere din Outlook 2016 poate fi utilizată acum în mod uniform pe diferite dispozitive - și este chiar mai comodă de utilizat decât înainte.

MS Outlook 2016 - altfel disponibil doar ca parte a Office versiunea 2016 - poate fi achiziționat de la Wiresoft și ca program de sine stătător - și la un preț deosebit de scăzut. Deoarece această versiune a programului de e-mail funcționează în continuare sub Windows 7, în special acei utilizatori care doresc să continue să folosească acest sistem de operare beneficiază de achiziție.

În magazinul online Wiresoft veți găsi nu numai această versiune 2016 a Outlook, ci și versiunea mai veche sau cea mai recentă, precum și alte programe MS Office în mod individual ca versiune de achiziție - și acestea deosebit de ieftine. Toate caracteristicile interesante din Outlook 2016 sunt prezentate în următoarea prezentare detaliată.

Noi funcții Outlook importante și practice

Următoarele caracteristici integrate în Outlook 2016 sprijină în mod special utilizatorii să gestioneze eficient fluxul zilnic de e-mailuri, ceea ce include găsirea rapidă de conținut, contacte și documente. Cele două beneficii cheie ale Microsoft Outlook 2016 sunt găsirea și trimiterea de fișiere atașate, care este acum și mai ușoară și mai rapidă.

Funcția de dezordine

Utilizatorii a căror căsuță poștală Outlook este conectată la un server Exchange vor aprecia beneficiile acestui instrument inteligent: Clutter - numit după cuvântul englezesc pentru "clutter" - separă imediat e-mailurile importante de cele neimportante atunci când sosesc și le sortează automat în propriul "junk email", dezactivând orice conținut potențial periculos, cum ar fi linkuri nesigure sau programe malware. Ca un memento, Outlook trimite zilnic un rezumat al tuturor mesajelor de e-mail stocate acolo. Acest lucru le permite utilizatorilor să se concentreze asupra mesajelor cu adevărat importante.

Această funcție trebuie să fie activată separat, adică poate fi și dezactivată la nevoie. Clutter stochează comportamentul unui utilizator și recunoaște care e-mailuri sunt deschise primele, care sunt citite mai târziu sau ignorate complet. Astfel de e-mailuri sunt apoi mutate automat în dosarul nedorite. În acest fel, programul învață în mod independent și continuă să își îmbunătățească propriile filtre și criterii de căutare.

Configurați dosare de căutare virtuale în Outlook 2016 pentru a găsi mai rapid mesaje sau alte elemente

Un dosar de căutare virtuală filtrează toate mesajele de poștă electronică sau elementele care corespund unui anumit criteriu de căutare predefinit și apoi le afișează în mod colectiv. De exemplu, un dosar de căutare "Mesaje necitite" conține toate e-mailurile necitite dintr-o căsuță poștală Outlook, chiar dacă acestea sunt stocate în dosare complet diferite. De asemenea, poate fi utilizată pentru a căuta persoane și contacte.

Căutarea în Outlook poate fi, de asemenea, modificată cu ajutorul listei derulante "New Search Range", care modifică imediat dosarul sau căsuța poștală curentă.

Carte de adrese îmbunătățită

De asemenea, selectarea destinatarului potrivit pentru un e-mail este acum și mai rapidă cu Outlook 2016. Atunci când introduceți un nume sau faceți clic în câmpul "Către", programul sugerează contactele potrivite din agenda de adrese sau pe cele cu care utilizatorul comunică cel mai des.

Găsiți atașamentele și mai rapid

Microsoft Outlook 2016 face și mai ușoară și, prin urmare, mai rapidă selectarea fișierelor care sunt trimise ca atașamente la un e-mail: făcând clic pe "Attach file", utilizatorului i se afișează o listă cu toate fișierele care au fost utilizate ultima dată. Dacă fișierul corespunzător se află printre acestea, acesta poate fi atașat din nou cu un singur clic. Acest lucru scurtează în mod semnificativ procesele greoaie de căutare.

Atașamentele conțin, de asemenea, propriul meniu derulant cu diverse funcții pentru deschiderea, salvarea, copierea sau ștergerea lor cu un singur clic.

Trimiteți atașamente și mai rapid

Trimiterea de fișiere de mari dimensiuni, în special, este și mai rapidă cu Microsoft Outlook 2016: OneDrive și SharePoint fac acest lucru posibil. Fișierele care sunt stocate online nu mai trebuie încărcate separat într-un e-mail, ci pot fi trimise sub forma unui link. Această funcție nu numai că accelerează trimiterea de fișiere atașate "grele", dar reduce și cantitatea de date din cutia de e-mail. În plus, fișierelor individuale stocate în OneDrive li se pot atribui și drepturi de partajare specifice pentru destinatari.

Vrăjitorul "You wish" (Tell Me)

Asistentul "Tell Me" integrat în panglica de meniu Office 2016 sprijină utilizatorii neexperimentați în căutarea și utilizarea funcțiilor Outlook; acesta poate fi recunoscut după pictograma sub forma unui bec lângă care se află un câmp de introducere a datelor. Aici, utilizatorul tastează pur și simplu ceea ce caută sau ceea ce dorește să facă, iar "Tell Me" îi arată cum să facă acest lucru și unde se află funcția pe care o caută în panglică, iar dacă este necesar, oferă și asistență suplimentară pentru acțiuni mai complexe.

Asistent "Insights

Asistentul "Insights" - "Intelligent Lookup" în limba germană - este disponibil pentru utilizatorii din Outlook 2016 pentru a obține o definiție explicativă sau informații suplimentare pentru termeni individuali sau detalii dintr-un e-mail. Dând clic pe cuvintele corespunzătoare, se activează căutarea inteligentă susținută de Bing și rezultatul este afișat direct în Outlook, fără ca utilizatorul să fie nevoit să treacă la internet.

Interfața uniformă, optimizată pentru atingere a Outlook 2016

Odată cu unificarea aspectului Outlook 2016 și al celorlalte programe Office, acestea au fost optimizate pentru operarea tactilă la Windows 10.

Outlook este și mai ușor de utilizat datorită noii integrări a gesturilor de glisare. Pentru acțiunile "Mark as read" (Marchează ca citit), "Delete" (Șterge), "Mark" (Marchează), "Archive" (Arhivă) și "None" (Niciuna) se pot atribui gesturile "Swipe left" (Glisați spre stânga) și "Swipe right" (Glisați spre dreapta). În acest fel, de exemplu, se poate șterge un e-mail din cutia poștală sau se poate crea o programare din aceasta. În acest caz, e-mailul în cauză va fi afișat din nou în căsuța poștală înainte de începerea programării.

Noi caracteristici în Outlook 2016 pentru administratori:

Administratorii vor saluta următoarele două caracteristici, printre altele, care îmbunătățesc și mai mult securitatea datelor și protecția abonaților:

 • Suportul pentru autentificarea multifactorială (MFA) în Outlook 2016 prin integrarea cu Biblioteca de autentificare Active Directory protejează și mai mult organizațiile împotriva furtului de date critice cauzat de pierderea sau furtul credențialelor, MFA oferind o alternativă sigură la parole - și securitate cu un singur clic pentru toate aplicațiile Office.
 • Pentru a utiliza o conexiune la Microsoft Exchange Server, acum trebuie să configurați în prealabil AutoDiscovery, care înlocuiește înregistrarea anterioară. Outlook recuperează apoi setările de conectare pentru Exchange direct de la AutoDiscovery. Acest lucru face ca profilurile să fie și mai fiabile, reducând în același timp la minimum etapele necesare pentru configurarea utilizatorilor și aprovizionarea.

Cerințe de sistem pentru Outlook 2016

Outlook 2016 este disponibil pentru Windows atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în cea pe 64 de biți. Microsoft recomandă instalarea versiunii pe 32 de biți, deoarece aceasta are o compatibilitate mai mare cu multe alte aplicații și suplimente care pot fi utilizate cu Outlook sau cu alte programe Office.

 • Sisteme de operare: Windows 7 sau o versiune mai recentă, Windows Server 2012 R2 sau Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2 (Windows XP și Vista nu mai sunt acceptate)
 • Procesor: procesor x86 sau x64 bit cu 1 GHz și SSE2
 • Memorie: 1 GB RAM (32 de biți), 2 GB RAM (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB liberi
 • Afișaj: min. 1024 x 768
 • Placă grafică: este necesară o placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Cumpărați Outlook 2016 ca un singur program de la Office Suite la un preț rezonabil de la Wiresoft

Outlook 2016 este o componentă clasică a suitelor Office de la Microsoft - însă lipsește din ediția Home & Student - și, de obicei, nu este disponibil separat de pachetul Office corespunzător ca program unic. Cu toate acestea, în magazinul de software Wiresoft, Outlook 2016 este disponibil pentru achiziționare ca program independent - spre deosebire de majoritatea celorlalți vânzători de software Microsoft.

Astfel, atunci când cumpărați software-ul Outlook 2016 cu Wiresoft, beneficiați de două ori dacă nu aveți nevoie de celălalt program Office 2016, deoarece primiți software-ul 1. individual și 2. la un preț deosebit de scăzut! Pe lângă utilizatorii particulari și persoanele care desfășoară activități independente, achiziția de software Outlook 2016 de la Wiresoft este, prin urmare, o soluție deosebit de economică și pentru companiile mici.

Avantajele pe care le aveți atunci când cumpărați o licență unică de Outlook 2016 sunt: achiziționați o licență pentru un singur utilizator de la Wiresoft, care nu vă obligă la un abonament cu actualizări plătibile și pe termen lung costisitoare, în plus, nu există restricții în ceea ce privește funcționalitatea. Această versiune de achiziție este înregistrată doar pentru dumneavoastră.

Achiziționarea de software în siguranță cu Wiresoft: Software-ul folosit de la Wiresoft este absolut legal - și fără nici un risc pentru dumneavoastră: deoarece legiuitorul european a confirmat explicit acest lucru! Fiecare program Microsoft oferit spre vânzare la Wiresoft, fie că face parte dintr-o licență de volum sau din așa-numitul software second-hand, a fost testat pentru utilizare reală, fără limite de timp sau de altă natură, astfel încât poate fi utilizat pe PC-ul dumneavoastră pentru o perioadă nelimitată de timp după instalare.

O licență pentru un singur utilizator pentru Outlook 2016 oferită în magazinul de software provine, de obicei, dintr-o licență de volum mai mare, așa cum este folosită de companii, sau este un software folosit care nu mai este utilizat de cumpărătorul anterior și, prin urmare, a fost dezinstalat pentru a putea fi reutilizat în mod liber. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că funcționalitatea programului este 100% utilizabilă, deoarece acest software de sine stătător este complet identic cu Outlook 2016, care este, de asemenea, inclus în Office Suite 2016.

În calitate de comerciant de renume de software Microsoft folosit, Wiresoft oferă numai astfel de versiuni complete ale programelor Microsoft, care sunt identice cu versiunile și edițiile disponibile în comerțul convențional.

În magazinul de software Wiresoft veți găsi Outlook 2016 și celelalte versiuni ale acestuia, precum și celelalte programe Office de vânzare, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări despre Outlook 2016 sau orice alt program Office, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii