Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD
Microsoft Windows Server 2008 Windows Server 2008 este succesorul imediat al versiunii 2003 a serverului Microsoft. "Longhorn", așa cum este denumirea neoficială a software-ului de sistem, conține nu numai numeroase îmbunătățiri față de...
258,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2008 R2 Windows Server 2008 este succesorul imediat al versiunii 2003 a serverului Microsoft. "Longhorn", așa cum este denumirea neoficială a software-ului de sistem, conține nu numai numeroase îmbunătățiri față...
258,90 RON *

Microsoft Windows Server 2008: O eră a tehnologiei de server

Introducere în Windows Server 2008

Windows Server 2008 marchează o etapă importantă în dezvoltarea liniei de produse Microsoft Windows Server. Odată cu lansarea sa au apărut numeroase îmbunătățiri și caracteristici noi, care au o importanță semnificativă pentru întreprinderi și profesioniștii IT și care continuă să influențeze și astăzi tehnologia de server.

Ce face ca Windows Server 2008 să fie special?

Ca succesor al Windows Server 2003, Windows Server 2008 s-a bazat pe caracteristicile existente, introducând în același timp caracteristici inovatoare, cum ar fi capacități îmbunătățite de securitate, gestionare și virtualizare, care au pus bazele dezvoltărilor viitoare.

Principalele caracteristici ale Windows Server 2008

Îmbunătățiri în materie de securitate și gestionare

Windows Server 2008 a introdus opțiunile de instalare Read-Only Domain Controller (RODC) și Server Core, care au oferit noi modalități de securizare și gestionare a serverelor.

Controler de domeniu numai pentru citire (RODC)

RODC a oferit o modalitate sigură de a furniza servicii Active Directory pentru site-urile cu risc ridicat, nepermițând accesul în scris la Active Directory.

Progrese în domeniul virtualizării

Odată cu Windows Server 2008, tehnologia de virtualizare Hyper-V a fost introdusă pentru prima dată ca parte integrantă a sistemului de operare.

Hyper-V

Hyper-V a inaugurat o nouă eră în virtualizarea Windows, îmbunătățind eficiența utilizării resurselor și sporind în același timp izolarea mașinilor virtuale.

Noi funcții de rețea

Network Access Protection (NAP) și Terminal Services Gateway îmbunătățit au fost doar câteva dintre funcțiile de rețea care au fost îmbunătățite cu Windows Server 2008.

Protecția accesului la rețea (NAP)

NAP a fost o nouă funcție de securitate care verifica starea de sănătate a clienților de rețea înainte de a li se acorda accesul la resursele de rețea, oferind o linie suplimentară de apărare împotriva dispozitivelor nesigure.

Relevanța actuală a Windows Server 2008

Moștenire și întreținere

Windows Server 2008 a ajuns oficial la sfârșitul ciclului său de viață, ceea ce înseamnă că Microsoft nu mai oferă asistență periodică. Este important ca organizațiile să migreze către versiuni mai noi pentru a minimiza riscurile de securitate.

Asistență și migrare

Organizațiile ar trebui să treacă la versiuni mai noi pentru a continua să primească actualizări de securitate și asistență tehnică, beneficiind în același timp de cele mai recente tehnologii.

Windows Server 2008 a fost un produs revoluționar care a deschis calea pentru viitoarele inovații în domeniul tehnologiei pentru servere. Textul categoriei prezentat aici oferă o prezentare cuprinzătoare a sistemului, a principalelor sale caracteristici și a relevanței sale în prezent.

Categorii