Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD
SQL Server 2012 Standard Punctele forte sunt în special în domeniul informațiilor de afaceri și al aplicațiilor critice, precum și al integrării unui cloud în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră. Virtualizarea descrie un proces...
1.282,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2012 Enterprise SQL Server 2012 este o versiune majoră a produsului, cu multe caracteristici noi: Fiabilitate pentru aplicațiile critice, cu o disponibilitate mai mare, interogări ultrarapide și caracteristici...
18.285,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE
Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Cumpărați serverul: Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Pentru a vă supraveghea în permanență procesele de afaceri și pentru a le putea optimiza, aveți nevoie de un bun sistem...
12.954,90 RON *

Microsoft SQL Server 2012: Fundamentul gestionării datelor

Introducere: SQL Server 2012 dintr-o privire

Microsoft SQL Server 2012 este o platformă de date cuprinzătoare și un sistem puternic de gestionare a bazelor de date relaționale, care este potrivit pentru o gamă largă de sarcini de gestionare și analiză a datelor. Odată cu introducerea sa, au fost introduse funcții importante care au îmbunătățit semnificativ performanța, disponibilitatea și capacitatea de extindere a datelor companiei.

Principalele caracteristici ale SQL Server 2012

SQL Server 2012 se caracterizează prin grupurile de disponibilitate AlwaysOn, performanța îmbunătățită, serviciile de raportare și serviciile de integrare. În plus, acesta oferă o integrare profundă cu platforma Microsoft cloud, Azure, susținând mediile hibride.

Performanță și gestionare

Îmbunătățiri ale performanței

Performanța SQL Server 2012 a fost îmbunătățită în mod semnificativ prin introducerea unor caracteristici precum indicii columnstore, care accelerează interogările, și prin optimizarea Query Planner.

Funcții de gestionare

SQL Server Management Studio (SSMS) și alte instrumente de administrare au fost îmbunătățite în SQL Server 2012 pentru a face administrarea bazei de date mai ușoară și mai eficientă.

Disponibilitate și recuperare

Grupuri de disponibilitate AlwaysOn

Una dintre principalele inovații ale SQL Server 2012 a fost introducerea AlwaysOn Availability Groups, care oferă capacități de disponibilitate și recuperare în caz de dezastru mai mari decât versiunile anterioare.

Opțiuni de backup îmbunătățite

Opțiunile de backup noi și îmbunătățite au permis organizațiilor să se asigure că datele lor sunt protejate chiar și în cazul unei defecțiuni.

Dezvoltarea informațiilor de afaceri

Raportare și analiză

SQL Server 2012 a îmbunătățit serviciile de raportare pentru a crea rapoarte mai cuprinzătoare și mai ușor de utilizat. Power View și PowerPivot au fost introduse pentru a consolida BI-ul de tip self-service.

Depozitarea datelor

Capacitățile de stocare a datelor au fost consolidate cu capacități ETL (extragere, transformare și încărcare) îmbunătățite și cu integrarea cu alte produse Microsoft.

Pregătirea pentru cloud

Compatibilitate cu Azure

Integrarea perfectă cu Azure a permis organizațiilor să extindă soluțiile de baze de date în cloud și să beneficieze de avantajele scalării în cloud.

Concluzie: Impactul SQL Server 2012

Microsoft SQL Server 2012 rămâne o parte importantă a multor medii de întreprindere. Acesta oferă o bază solidă pentru aplicațiile care necesită o gestionare și o analiză fiabilă a datelor. Deși sunt disponibile versiuni mai noi, SQL Server 2012 rămâne o alegere dovedită pentru organizațiile care caută o tehnologie matură cu un set complet de caracteristici.

Categorii