Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE
Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Cumpărați serverul: Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Pentru a vă supraveghea în permanență procesele de afaceri și pentru a le putea optimiza, aveți nevoie de un bun sistem...
14.392,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2012 Enterprise SQL Server 2012 este o versiune majoră a produsului, cu multe caracteristici noi: Fiabilitate pentru aplicațiile critice, cu o disponibilitate mai mare, interogări ultrarapide și caracteristici...
20.316,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD
SQL Server 2012 Standard Punctele forte sunt în special în domeniul informațiilor de afaceri și al aplicațiilor critice, precum și al integrării unui cloud în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră. Virtualizarea descrie un proces...
1.423,90 RON *

Alte noutăți demne de menționat pentru SQL Server 2012 sunt integrarea mai puternică a soluției cloud SQL Azure: cu ajutorul acesteia, bazele de date pot fi furnizate și prin intermediul internetului, iar bazele de date locale pot fi sincronizate. SQL Azure este gestionat în SQL Server Management Studio. În plus, noua funcție Baze de date conținute simplifică semnificativ mutarea bazelor de date, inclusiv a obiectelor dependente.

Indexul Columnstore (Transact-SQL) introduce un standard pentru stocarea și interogarea tabelelor mari din depozitul de date. Indexul Columnstore utilizează stocarea și procesarea datelor pe coloane, obținând o performanță de interogare de până la zece ori mai mare decât cea a stocării convenționale pe rânduri.

Nu în ultimul rând, noile servicii SQL Server Data Quality Services (DQS) permit crearea unei baze de cunoștințe care poate fi utilizată pentru a efectua sarcini importante de calitate a datelor, cum ar fi standardizarea, precum și corectarea, extinderea și deduplicarea datelor.

De asemenea, modelul de licențiere Microsoft a fost adaptat la performanța actuală a sistemelor moderne de servere. Ediția standard a SQL Server 2012, care este disponibilă atât în versiuni pe 32, cât și pe 64 de biți, are deja o conexiune la cloud. Aceasta poate fi achiziționată fie cu o licență de bază, fie cu o licență de server plus CAL-uri. Fiecare ediție SQL Server 2012 are reguli diferite pentru acordarea corectă a licențelor. Mai multe detalii despre acest lucru mai jos.

SQL Server 2012 este, de asemenea, compatibil cu versiunile mai vechi de Windows 7 sau 8. Cu o licență de SQL Server 2012 primiți astfel un software de server extrem de puternic, care poate fi utilizat în multe scenarii.

Microsoft SQL Server 2012 este disponibil de la Wiresoft în următoarele ediții și la un preț imbatabil:

 • SQL Server 2012 Standard
 • SQL Server 2012 Business Intelligence
 • SQL Server 2012 Enterprise

Ediția SQL Server Standard conține deja multe funcții care pot fi utilizate în activitatea de zi cu zi, precum și instrumente de administrare extinse pentru a satisface cerințele companiilor și organizațiilor mai mici, inclusiv virtualizarea și securitatea datelor

Virtualizarea și securitatea datelor.

Ediția Business Intelligence Edition adaugă încă un membru la numărul de ediții de server disponibile pentru SQL 2012, ediția premium, SQL Server 2012 Enterprise, oferind utilizatorilor finali cel mai amplu portofoliu de funcții și servicii cu ajutorul cărora pot fi create aplicații SQL Server scalabile și în același timp foarte disponibile.

Vă vom sfătui cu plăcere să achiziționați ediția SQL Server cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră și să vă oferim un pachet de licențe de server personalizat.

Scurtă prezentare generală a edițiilor SQL Server 2012

Pe lângă Standard - pentru companii mici și mijlocii - și Enterprise, cu întreaga gamă de funcții - dezvoltat pentru cerințele companiilor și organizațiilor de dimensiuni medii și mari - cunoscute din versiunile anterioare ale SQL, noua ediție Business Intelligence Edition este noul membru al familiei extinse SQL Server, care include și alte ediții. După cum sugerează și numele, ediția BI a fost concepută special pentru cerințele companiilor care doresc să utilizeze instrumente performante pentru sarcini de afaceri tipice.

În plus față de versiunea pe 64 de biți,SQL Server 2012 este disponibil și în versiunea pe 32 de biți, deși se recomandă instalarea versiunii pe 64 de biți. În edițiile Standard, Business Intelligence și Enterprise, dimensiunea maximă a bazelor de date este limitată la 524 PByte (petabyte).

Funcții importante de Business Intelligence ale versiunii SQL Server 2012

Cu ajutorul funcțiilor complete de BI ale SQL Server din versiunea 2012, companiile pot implementa o platformă funcțională de BI. În acest scop, oferă funcții extinse de raportare și analiză Cele mai importante caracteristici BI includ următoarele:

 • BI Semantic Model(BISM) : Cu BI Semantic Model, SQL Server 2012 oferă un instrument pentru crearea de modele în SQL Server Analysis Services (SSAS) și Powerpivot for Excel - acesta din urmă permite administratorilor să creeze modele pur tabelare.
 • Căutarea semanticăpentru Business Intelligence : Căutarea semantică extinde funcția de căutare full-text deja existentă în SQL Server cu noi scenarii care depășesc căutarea de cuvinte cheie: Căutarea semantică vă permite să căutați similitudini între documente, analizând semnificațiile respective ale acestora.
 • SQL Server PowerPivotpentru SharePoint: Cu SQL Server PowerPivot, serverul SharePoint este conectat la SQL Server 2012 pentru a putea utiliza funcțiile corespunzătoare. Cu PowerPivot, datele stocate local în tabelele Excel sau în bazele de date Access pot fi puse la dispoziția altor utilizatori și analizate rapid.
 • AnalysisServices în SQL Server 2012: SSAS oferă soluții pentru crearea și punerea la dispoziție a bazelor de date analitice, care pot fi apoi utilizate în aplicații BI, cum ar fi Excel, Performance Point, Reporting Services etc. Instanța Analysis Services poate fi utilizată în diverse scopuri. Instanța Analysis Services este concepută pentru diferite tipuri de soluții: Administratorii pot alege între o soluție multidimensională și una tabelară.
 • SQL Server Data ToolsSSDT): SSDT este succesorul Business Intelligence Development Studio din SQL Server 2008 R2.SQL Server Data Tools poate fi utilizat pentru a crea depozite de date și pentru a gestiona Analysis Services în SQL Server 2012.
 • Indicii Columnstore: Indicii Columnstore din SQL Server 2012 sunt un instrument eficient pentru aplicațiile tipice de depozit de date. Acestea permit gruparea, gestionarea și extragerea datelor într-un format de date bazat pe coloane. În acest proces, toate coloanele sunt legate între ele pentru a crea un indice general.
 • Servicii de calitate a datelor (DQS: Cu ajutorul serviciilor de calitate a datelor (DQS), procedurile precum curățarea și potrivirea datelor sunt îmbunătățite în SQL Server 2012. DQS curăță și optimizează seturile de date prin găsirea și eliminarea duplicatelor sau a datelor incoerente înainte ca acestea să fie utilizate pentru rapoarte în serviciile de raportare sau în depozitele de date.
 • Power ViewO altă caracteristică BI este Power View, un add-in pentru SharePoint Server. Power View este un instrument de tablou de bord bazat pe web pentru analiza datelor, precum și pentru crearea de rapoarte ad-hoc, care permite vizualizarea rapidă a datelor.

Modelul actual de licență pentru SQL Server 2012 de la Microsoft

Măsura de licențiere modificată se aplică la versiunea SQL Server 2012. Prin aceasta, Microsoft definește tipul și necesitatea licențelor disponibile pentru fiecare ediție de server. Aceasta înseamnă că există diferite opțiuni de licențiere pentru software-ul SQL.

Licența de procesor cunoscută din versiunile anterioare nu mai există. Aceasta a fost înlocuită cu licențierea nucleelor, în care fiecare nucleu al tuturor procesoarelor unui server trebuie să fie licențiat. În timp ce performanța serverului bazată pe nuclee nu a jucat un rol în acordarea licențelor pentru versiunile mai vechi ale serverelor Microsoft, numărul de nuclee este punctul de plecare pentru calcularea necesarului de licențe în edițiile SQL Server Enterprise. Astfel, performanța crescândă a serverelor, care poate gestiona sarcini de lucru mai mari și care este posibilă datorită numărului de nuclee, devine baza pentru acordarea licențelor.

Serverele virtuale pot fi echipate, de asemenea, cu licențe Server/CAL, printre altele. În acest caz, ca și în cazul ediției standard, sunt necesare licențe de acces client (CAL) suplimentare, în plus față de licențele de server. Pe de altă parte, în cazul licențelor de bază, nu este nevoie de CAL pentru a avea acces la server.

Prezentare generală a opțiunilor de licențiere pentru SQL Server 2012

Această prezentare generală arată diferitele tipuri de licențe pentru edițiile SQL Server 2012 disponibile de la Wiresoft:

 • Standard Edition (SE) - aici puteți alege între licențierea cu nuclee sau pe server plus CAL
 • Business Intelligence Edition (BI) - aceasta poate fi licențiată numai pentru fiecare server plus CAL-uri
 • Enterprise Edition (EE) - este posibilă doar licențierea bazată pe nucleu

Acordarea licențelor pentru Ediția Standard

Ediția Standard a SQL Server versiunea 2012 este singura care oferă posibilitatea de a alege între licențierea pe 2 nuclee și licențierea în funcție de server/CAL. Această circumstanță se bazează pe faptul că Microsoft face o diferență între cerințele diferite ale companiilor mici și mijlocii și cele ale companiilor mari și mijlocii în ceea ce privește performanța și scalabilitatea SQL Server

Performanța și scalabilitatea funcțiilor SQL. Cu alternativa de licențiere mai avantajoasă din punct de vedere financiar, Server & CALs, aceștia pot utiliza în cadrul companiei performanța și funcțiile cloud versatile ale SQL Server 2012, adaptate la o performanță mai mică, dar de obicei complet suficientă pentru scopurile lor.

Cu toate acestea, organizațiile și companiile de dimensiuni mai mici au uneori nevoie de întreaga putere SQL, care poate fi acoperită doar cu o licență Core. Pentru a cumpăra de la început tipul de licență potrivit pentru SQL Server Standard Edition, trebuie să

Mai întâi determinați sarcinile de lucru tipice și, în plus, numărul de angajați care utilizează serviciile SQL Server. Prin urmare, în anumite circumstanțe, poate fi avantajos să achiziționați licențe Core.

Următoarea secțiune evidențiază diferențele dintre cele două opțiuni de licențiere pentru SQL Server 2012. Pentru a afla care este cea mai bună opțiune de licențiere Standard Edition pentru compania dvs., contactați-ne pentru o consultație, ne bucurăm să discutăm.

Licențierea SQL Server Standard și Enterprise Edition cu pachete cu 2 nuclee

Pentru licențierea SQL Server 2012 pe bază de nucleu, se aplică următoarele cerințe în conformitate cu criteriile definite de Microsoft:

 • Fiecare licență de nucleu este valabilă pentru exact două nuclee - astfel, nu se ia în considerare numărul pur de nuclee pe procesor, ci se aplică și următoarele:
 • Numărul minim de nuclee este întotdeauna de 16, indiferent dacă un motor are de fapt mai puține nuclee.
 • Un server cu un număr mai mic de nuclee decât 16 nu poate fi licențiat la un preț mai mic.
 • Licențele de bază sunt disponibile doar în două pachete.

Acest lucru înseamnă că trebuie să achiziționați cel puțin 16 licențe pentru nucleu = 8 pachete de licențe cu 2 nuclee. Nu se aplică licențierea suplimentară cu CAL pentru utilizatori sau dispozitive.

Licențiere Server/CAL pentru SQL Server 2012 Standard și Business Intelligence

Licențierea SQL Server 2012 Standard sau Business Intelligence cu o licență de server plus licențe de acces client (CAL) suplimentare constă în următoarele două componente:

 • Fiecare server are nevoie de propria licență. Aceasta conține drepturi de acces de administrator care sunt destinate exclusiv administrării.
 • Fiecare angajat care urmează să utilizeze serviciile și funcțiile serverului are nevoie de o licență de acces client (CAL).
 • Aceste CAL sunt disponibile în două variante: ca CAL pentru utilizator și ca CAL pentru dispozitiv.
 • Odată ce a fost emisă, licența de acces pentru clienți nu poate fi transferată sau utilizată în alt mod decât cel specificat.

Licențierea Microsoft SQL Server 2012 cu Wiresoft la un preț deosebit de avantajos

Wiresoft oferă versiunea SQL Server 2012 în edițiile Standard, Business Intelligence și Enterprise sub formă de licențe originale Microsoft la prețuri deosebit de mici. Prețurile la software la Wiresoft sunt atât de avantajoase deoarece licențele oferite sunt drepturi de utilizare neutilizate, gratuite, care provin de la companii europene și au fost achiziționate de noi în mod complet legal. Achiziționarea și revânzarea de produse software, cum ar fi licențele pentru servere, a fost permisă în mod expres într-o hotărâre a Curții Europene de Justiție.

Prin urmare, puteți fi siguri că achiziționați un pachet de licențe complet operațional de la Wiresoft, care este 100% utilizabil și a fost verificat cu atenție pentru autenticitate.

Mulți clienți se bazează deja pe oferta neobișnuită de licențe a Wiresoft pentru a economisi costuri - inclusiv consultanță de specialitate. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări cu privire la licențele cele mai avantajoase pentru dumneavoastră cu edițiile Microsoft SQL Server 2012.