Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 Standard - pentru o organizare modernă a biroului și a afacerii Office-Ediția 2016 Standard este conceput pentru a gestiona toate sarcinile tipice ale afacerilor moderne - și chiar mai mult: Multe instrumente...
444,90 RON *
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
MS Office 2016 Professional Plus - mai mult decisiv pentru afaceri MS Office 2016 Professional Plus este cea mai cuprinzătoare ediție a Microsoft Office-Versiunea 2016, care conține toate programele necesare într-o companie, nu numai...
499,90 RON *

Office 2016: Software-ul office de încredere pentru o muncă productivă

În categoria Office 2016, vă prezentăm software-ul de birou testat de Microsoft, care oferă și astăzi o soluție excelentă pentru toate cerințele de lucru. În acest articol, vă vom oferi o prezentare completă a Office 2016 și vă vom explica beneficiile acestei suite dovedite pentru productivitatea și eficiența dvs.

Ce oferă Office 2016?

Aplicații dovedite în cea mai bună formă

Office 2016 conține aplicațiile cunoscute, precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint și Outlook, care au fost optimizate în cea mai recentă versiune pentru a vă permite să lucrați fără probleme și eficient.

Stocare locală și independență față de cloud

Spre deosebire de cele mai noi abonamente Office, Office 2016 nu necesită o conexiune permanentă la internet. Vă puteți salva documentele și datele la nivel local și nu sunteți dependent de cloud.

De ce să alegeți Office 2016?

Achiziție unică, utilizare permanentă

Spre deosebire de abonamentele Office, Office 2016 este o achiziție unică. Plătiți o singură dată și puteți utiliza suita permanent, fără taxe de abonament lunare.

Protecția și controlul datelor

Cu Office 2016, păstrați controlul deplin asupra datelor și a directivelor de protecție a datelor, deoarece nu depindeți de stocarea în cloud.

Stabilitate și fiabilitate

Office 2016 oferă stabilitate și o interfață de utilizator consecventă, fără actualizări și modificări constante care să vă întrerupă fluxul de lucru.

Concluzie

Office 2016 este alegerea perfectă pentru oricine caută un software de birou dovedit și fiabil, fără a fi nevoit să se angajeze la taxe de abonament recurente. Cu aplicații familiare, un control maxim al protecției datelor și un mediu de lucru stabil, Office 2016 este o soluție de primă clasă pentru cei care doresc să își sporească productivitatea.

Indiferent dacă sunteți student, profesionist sau proprietar de afacere, Office 2016 vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a lucra eficient și a crea documente, prezentări și foi de calcul profesionale. Investiți în Office 2016 și experimentați performanța și fiabilitatea dovedite ale acestei suite de aplicații de birou de clasă mondială.

Cu Office 2016, puteți să vă desfășurați activitatea în mod eficient, păstrând în același timp controlul deplin asupra datelor dumneavoastră. Este o soluție rentabilă și stabilă pentru cei care caută un software de birou dovedit, fără taxe de abonament. Stimulați-vă productivitatea și investiți în Office 2016 pentru a beneficia de aplicațiile familiare și de numeroasele avantaje ale acestui software de birou dovedit.

Categorii