Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 pentru Mac - software-ul eficient pentru birou și afaceri Pachetul software Microsoft Office 2016 este disponibil și pentru Mac. În ediția Standard, acesta conține programele dovedite Word, Excel, PowerPoint,...
337,90 RON *

Office 2016 pentru Mac: Programul de birou dovedit pentru utilizatorii Apple

În categoria Office 2016 pentru Mac, vă prezentăm software-ul de birou Microsoft testat și dovedit, dezvoltat special pentru sistemele de operare Mac. Acest articol vă oferă o prezentare completă a Office 2016 pentru Mac și vă arată de ce această suită este o alegere excelentă pentru utilizatorii de Mac care au nevoie de aplicații de birou puternice și familiare.

Ce oferă Office 2016 pentru Mac?

Aplicații familiare în cea mai bună formă

Office 2016 pentru Mac include aplicații familiare, precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint și Outlook, în cea mai bună formă. Aceste aplicații au fost optimizate special pentru platforma Mac și oferă o experiență de utilizare fără cusur.

Productivitate și colaborare

Cu Office 2016 pentru Mac, puteți lucra eficient, îmbunătățind în același timp colaborarea în cadrul echipei dvs. Suita oferă instrumente pentru editarea colaborativă a documentelor și colaborare în timp real.

De ce să alegeți Office 2016 pentru Mac?

Integrare perfectă în mediul Mac

Office 2016 pentru Mac se integrează perfect în mediul Mac și utilizează caracteristici specifice Mac. Interfața cu utilizatorul este intuitivă și ușor de utilizat.

Achiziție unică, utilizare pe termen lung

Una dintre cele mai importante caracteristici ale Office 2016 pentru Mac este faptul că nu trebuie să plătiți o taxă de abonament lunar. Achiziționați software-ul o singură dată și îl utilizați permanent.

Control maxim al protecției datelor

Cu Office 2016 pentru Mac, păstrați controlul deplin asupra datelor dumneavoastră, deoarece nu depindeți de stocarea în cloud. Fișierele dvs. rămân în siguranță pe Mac.

Concluzie

Office 2016 pentru Mac este soluția software de birou ideală pentru utilizatorii de Mac care au nevoie de aplicații puternice și familiare. Cu un design îmbunătățit, funcții de productivitate și o integrare perfectă în mediul Mac, Office 2016 pentru Mac oferă o soluție de primă clasă pentru cei care doresc să își sporească productivitatea.

Indiferent dacă sunteți student, profesionist sau creativ, Office 2016 pentru Mac vă permite să creați în mod eficient documente, prezentări și foi de calcul pe computerul dumneavoastră Mac. Investiți în Office 2016 pentru Mac pentru a beneficia de numeroasele avantaje ale acestui software de birou dovedit și ușor de utilizat. Păstrați controlul deplin asupra datelor dvs. și accesați aplicațiile cunoscute pentru a vă optimiza fluxurile de lucru și pentru a lucra mai eficient.

Categorii