Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10104
 • P73-00354
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
258,90 RON * 286,90 RON * (9,76% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 16 Core 
Dispozitive 1x
Mașini virtuale 2x
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Windows Server 2008 este succesorul imediat al versiunii 2003 a . "Longhorn", așa cum este numit neoficial software-ul de sistem, conține nu numai numeroase îmbunătățiri față de predecesorul său mai vechi, ci și noi funcții care răspund cerințelor actuale ale , inclusiv în ceea ce privește virtualizarea. Server Microsoft Business

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2008 R2

Windows Server 2008 este succesorul imediat al versiunii 2003 a serverului Microsoft. "Longhorn", așa cum este denumirea neoficială a software-ului de sistem, conține nu numai numeroase îmbunătățiri față de predecesorul său mai vechi, ci și noi caracteristici care răspund cerințelor actuale ale mediului de afaceri, inclusiv virtualizarea.

Windows Server 2008 oferă o bază fiabilă pentru configurarea unei rețele de companie care oferă interfețe sigure către serverul central și, desigur, integrează și multe dispozitive finale. Interfața grafică cu utilizatorul face ca Windows Server să fie ușor de utilizat, chiar și pentru începători. În plus, sistemul de operare (OS) poate fi controlat și prin intermediul mouse-ului și al tastaturii, ceea ce face inutilă cunoașterea unor comenzi complexe.

Pe lângă Windows Portable Devices, Point of Service for .NET și RemoteApp, printre cele mai importante caracteristici se numără Hyper-V, care permite virtualizarea unor întregi sisteme de servere. PowerShell, care se bazează pe .NET Framework, este acum inclus în mod implicit în Server 2008, iar failover clustering-ul a fost îmbunătățit. De asemenea, este inclus și IIS 7.0, noua versiune a Internet Information Services, care include suport pentru PHP, SSL și HTML.

Astfel, Windows Server 2008 reprezintă un sistem de operare eficient pentru servere, ale cărui ediții diferite sprijină cerințele individuale ale companiilor mari, dar și ale celor mici. Software-ul oferă toate premisele pentru ca administratorii și experții IT să optimizeze flexibilitatea și fiabilitatea infrastructurii de servere proprii ale companiei, oferind în același timp o aplicație robustă sau o platformă web pe baza căreia dezvoltatorii pot furniza o varietate de aplicații și servicii.

Microsoft Windows Server 2008 este disponibil în edițiile Standard, Enterprise precum și Datacenter în fiecare caz ca arhitectură pe 32 de biți și 64 de biți, dintre care ediția Standard este disponibilă la Wiresoft la un preț avantajos. Această ediție este special concepută pentru a fi utilizată de companiile mici și mijlocii, fără a sacrifica funcțiile esențiale.

Funcții și optimizări importante ale Microsoft Windows Server 2008 Standard

Cu funcțiile disponibile în Windows Server 2008 Standard, companiile de diferite dimensiuni au la dispoziție toate instrumentele importante și eficiente pentru a construi și menține un sistem de operare server robust în domeniul administrării, protecției și transferului de date. În plus față de integrarea Windows Vista, instrumentele puternice de virtualizare sporesc eficiența muncii în echipă și oferă un control mai mare asupra rețelelor de acasă și de la firmă.

Securitate mai mare cu Windows Server Standard 2008

prin urmare,Windows Server 2008 Standard conține, de asemenea, multe caracteristici noi de securitate care îmbunătățesc protecția serverului și a datelor gestionate. De exemplu, firewall-ul integrat în noul snap-in Remote Server Management Tools are o serie de politici și setări revizuite.

Printre alte instrumente de securitate se numără controlerul de domeniu numai pentru citire, care este deosebit de util în locații potențial nesigure, și protecția integrată a accesului la rețea (NAP). Funcția de gestionare NAP reprezintă ceva de genul unui sistem de carantină pentru clienții nesiguri. Acesta se bazează pe NPS (Network Policy Server), care impune anumite cerințe fiecărui client care dorește să acceseze serverul Windows, îndeplinirea cărora este o condiție prealabilă pentru ca acest client să fie autorizat să se conecteze la rețeaua companiei. În acest scop, strategiile de izolare a DC permit crearea și administrarea separată a rețelelor logice în cadrul rețelelor fizice, astfel încât să fie permise numai accesele de la clienții înregistrați.

Instrumentul BitLocker este disponibil pentru a cripta datele cu Server 2008. BitLocker respectă reglementările Sarbanes-Oxley și Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) pentru securitatea datelor de întreprindere. BitLocker criptează întregul sistem. Componentele care sunt pornite înaintea nucleului sunt protejate printr-o verificare a integrității (Kernel Integrity Check).

Pe scurt, toate aceste caracteristici din Windows Server 2008 Standard asigură funcționarea unui sistem de operare pentru servere fiabil și, în același timp, sigur.

Alte caracteristici care merită menționate includ:

Hyper-V pentru virtualizarea sistemului de servere

Hyper-V pentru Windows Server 2008 permite acum organizațiilor să virtualizeze fără să se bazeze pe programe terțe. Acest instrument, care constă în hipervizor, permite configurarea mai multor servere virtuale pe un singur server fizic. Acest lucru permite serverului să preia mai multe roluri, care pot fi gestionate separat unul de celălalt. Hyper-V este gestionat prin intermediul Microsoft Management Console (MMC). În cadrul funcționării în cluster, Hyper-V poate fi utilizat și pentru migrații live, în care mașinile virtuale pot fi mutate în timpul funcționării.

Această tehnologie de virtualizare rulează pe computere cu procesoare compatibile cu x64 și x86; de asemenea, suportă NAT (Network Address Translation) și NAP (Network Access Protection). În acest fel, Hyper-V ajută, de asemenea, la conservarea resurselor tipice de afaceri, cum ar fi costurile de operare și consumul de energie, care sunt reduse semnificativ.

Windows PowerShell

Windows Server 2008 este primul sistem de operare de la Microsoft care include shell-ul de linie de comandă (interpretor de linie de comandă) Windows PowerShell. PowerShell se bazează pe cadrul .NET, versiunea 2.0; permite unui utilizator să execute comenzi în mod interactiv la o linie de comandă comparabilă, de exemplu, cu Windows Script Host, cmd.exe sau Unix. Pentru scripturi shell mai complexe, limbajul de scripting PowerShell este, de asemenea, disponibil aici.

Active Directory în Windows Server 2008

Active Directory, serviciul de directoare al Microsoft Windows Server pentru gestionarea resurselor și a utilizatorilor, este împărțit în cinci roluri începând cu versiunea Windows Server 2008:

 • Active Directory Domain Services (AD DS) ca și componentă centrală pentru gestionarea domeniului și a resurselor
 • Active Directory Lightweight Directory Services (ADLDS) pentru conectarea serviciilor care necesită informații conforme cu Lightweight Directory Access Protocol (LDAP)
 • Active Directory Federation Services (ADFS) pentru autentificarea bazată pe web a utilizatorilor din afara infrastructurii AD-DS
 • Active Directory Rights Management Services (ADRMS) pentru a proteja resursele de utilizatorii neautorizați
 • Active Directory Certificate Services (ADCS) pentru furnizarea infrastructurii de chei publice

Tipurile anterioare de DCO din Active Directory au fost completate cu un controler de domeniu numai pentru citire (RODC). RODC este doar pentru citire și are o funcționalitate redusă, astfel încât nu se gestionează parole, putând fi utilizat ca controler de domeniu, în special în zonele nesecurizate.

Clusterizare Failover

În ediția Enterprise Edition, Windows Server 2008 include failover clustering pe nodurile de cluster ale sistemului de operare. Clusterul de basculare acceptă tabelul de partiții GUID (GPT) cu un maxim de 128 de partiții, precum și adăugarea dinamică de resurse, ceea ce îmbunătățește și mai mult disponibilitatea ridicată a serverului.

Servicii terminale în Windows Server 2008

De asemenea, au fost adăugate mai multe caracteristici la Terminal Services în Windows Server 2008. Printre acestea se numără suportul pentru mai multe monitoare, precum și rezoluții de până la 1.920 × 1.200 pixeli, furnizarea de programe în timpul unei sesiuni de terminal prin RemoteApp, Windows Portable Devices și Microsoft Point of Service pentru .NET. Serviciile terminale permit, de asemenea, utilizarea simultană a aplicațiilor locale și la distanță pe un singur computer.

Interfață intuitivă pentru utilizator

Windows Server 2008 Standard convinge prin desktop-ul său intuitiv și prin opțiunea de a alege între mai multe moduri: Cu ajutorul managerului de server, aveți în permanență o imagine de ansamblu asupra stării actuale a sistemului și puteți gestiona funcțiile centrale prin intermediul acestuia. Interfața WMI integrată oferă, de asemenea, funcții de gazdă pentru scripturile de gestionare, iar cu PowerShell, menționat anterior, puteți utiliza scripturile existente în format bat sau vbs, în timp ce Microsoft Management Console (MMC) oferă diverse programe de gestionare prin intermediul unor snap-ins.

În plus, este posibil să instalați Windows Server 2008 ca așa-numita versiune de bază; în acest caz, interfața grafică cu utilizatorul este omisă și conține doar cele mai necesare caracteristici. Versiunea de bază nu numai că consumă mai puține resurse, dar oferă și o suprafață de atac mai mică datorită numărului mai mic de componente instalate, inclusiv rolurile de server.

Cerințe de sistem pentru Windows Server 2008 Standard

Datorită numărului crescut de funcții în comparație cu versiunea anterioară, se aplică următoarele cerințe de sistem mai mari atunci când se utilizează Windows Server 2008:

 • Procesor: cel puțin 1 GHz (procesor x86) sau 1,4 GHz (procesor x64) - recomandat: 2 GHz sau mai mare
 • Memorie: minim 512 MB RAM - se recomandă 2 GB RAM sau mai mult
 • Memorie Sisteme pe 32 de biți: maximum 4 GB
 • Memorie Sisteme pe 64 de biți: maximum 32 GB
 • Hard disk: cel puțin 10 GB de spațiu liber; 40 GB recomandat pentru instalarea completă; 10 GB recomandat pentru instalarea server core
 • Unitate: DVD-ROM
 • Rezoluție: Super VGA 800 × 600 sau rezoluție mai mare

Modelul de licențiere pentru Windows Server 2008

Licențierea Windows Server 2008 se bazează pe numărul de procesoare conținute într-un server fizic pe care este utilizat sistemul de operare, inclusiv cele virtuale. Fiecare licență de server permite operarea Windows Server Software 2008 Standard pe un server fizic și un server virtual.

Licența de server include, de asemenea, drepturi de administrator pentru administrarea și furnizarea funcțiilor.

Pentru a accesa Windows Server Standard în calitate de utilizator, sunt necesare licențe de acces client (CAL) suplimentare. Reguli separate se aplică, de asemenea, pentru accesul prin intermediul Windows Server 2008 External Connector. Toate informațiile suplimentare despre CAL-urile pentru Windows Server 2008 pot fi găsite pe pagina corespunzătoare a produsului Wiresoft.

Licență Microsoft Server 2008 Standard la un preț special prin Wiresoft

Wiresoft oferă licențe originale de server pentru Microsoft Server 2008 Edition Standard la un preț final deosebit de scăzut. În acest fel, puteți beneficia de avantajele achiziționării de licențe de la Wiresoft nu numai pentru acestea, ci și pentru toate celelalte licențe de software: Toate produsele software Microsoft disponibile la noi sunt licențe unice achiziționate de la companii europene.

La cumpărare, dumneavoastră, ca și client, sunteți în siguranță, deoarece, conform unei hotărâri a Curții Europene de Justiție, achiziționarea și revânzarea de produse software, care includ și licențe de server și licențe de acces pentru clienți, sunt complet legale.

În plus, toate aceste licențe sunt 100% utilizabile, deoarece au fost testate cu atenție de noi pentru autenticitate și utilizare.

Mulți dintre clienții noștri pot confirma avantajele ofertei de licențiere la prețuri accesibile a Wiresoft, care este completată de sfaturile noastre de experți cu privire la licențierea cea mai economică a serverelor Windows într-o companie. Dacă aveți întrebări cu privire la licențele individuale pentru Microsoft Server 2008 Edition, nu ezitați să ne contactați:

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii