Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD

421,00 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10104
 • P73-00354
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Windows Server 2008 R2 Windows Server 2008 este succesorul imediat al versiunii...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2008 R2

Windows Server 2008 este succesorul imediat al versiunii 2003 a serverului Microsoft. "Longhorn", așa cum este numit neoficial software-ul de sistem, conține nu numai numeroase îmbunătățiri față de predecesorul său mai vechi, ci și noi funcții care răspund cerințelor actuale ale întreprinderilor, inclusiv virtualizarea.

Windows Server 2008 oferă o bază fiabilă pentru configurarea unei rețele de companie care oferă interfețe sigure către serverul central și, desigur, integrează multe dispozitive finale. Interfața grafică cu utilizatorul face ca Windows Server să fie ușor de operat, chiar și pentru începători. În plus, sistemul de operare (OS) poate fi controlat și prin intermediul mouse-ului și al tastaturii, ceea ce face de prisos cunoașterea unor comenzi complexe.

Pe lângă Windows Portable Devices, Point of Service for .NET și RemoteApp, printre cele mai importante caracteristici se numără Hyper-V, care permite virtualizarea unor întregi sisteme de servere. PowerShell, care se bazează pe .NET Framework, este acum inclus ca standard în Server 2008, iar failover clustering-ul a fost, de asemenea, îmbunătățit. De asemenea, este inclus și IIS 7.0, noua versiune a Internet Information Services, care include suport pentru PHP, SSL și HTML.

Astfel, Windows Server 2008 este un sistem de operare eficient pentru servere, ale cărui ediții diferite sprijină cerințele individuale atât ale companiilor mari, cât și ale celor mici. Software-ul oferă toate premisele pentru ca administratorii și experții IT să optimizeze flexibilitatea și fiabilitatea infrastructurii de servere proprii ale companiei, oferind în același timp o aplicație robustă sau o platformă web pe baza căreia dezvoltatorii pot furniza o varietate de aplicații și servicii.

Microsoft Windows Server 2008 este disponibil în edițiile Standard, Enterprise și Datacenter, atât în arhitectură pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți, dintre care ediția Standard este disponibilă de la Wiresoft la un preț accesibil. Ediția Standard este special concepută pentru a fi utilizată de întreprinderile mici și mijlocii, fără a sacrifica funcțiile esențiale.

Funcții și optimizări importante ale Microsoft Windows Server 2008 Standard

Datorită funcțiilor disponibile în Windows Server 2008 Standard, companiile de diferite dimensiuni au la dispoziție toate instrumentele importante și eficiente pentru a configura și menține un sistem de operare server robust în domeniile administrării, protecției și transferului de date. În plus față de integrarea Windows Vista, instrumentele puternice de virtualizare sporesc eficiența muncii în echipă și oferă un control mai mare asupra rețelelor companiei și a celor de acasă.

Securitate mai mare cu Windows Server Standard 2008

Prin urmare, Windows Server 2008 Standard conține, de asemenea, multe caracteristici noi de securitate care îmbunătățesc protecția serverului și a datelor gestionate. De exemplu, firewall-ul integrat în noul snap-in al instrumentelor de gestionare a serverelor la distanță are o serie de politici și setări revizuite.

Instrumentele de securitate includ, de asemenea, controlerul de domeniu numai pentru citire, care este utilizat în special în locații potențial nesigure, precum și protecția integrată a accesului la rețea NAP (Network Access Protection). Funcția de gestionare NAP reprezintă ceva de genul unui sistem de carantină pentru clienții nesiguri. Acesta se bazează pe NPS (Network Policy Server), care impune anumite cerințe fiecărui client care dorește să acceseze serverul Windows, îndeplinirea cărora este o condiție prealabilă pentru ca acest client să fie autorizat să se conecteze la rețeaua companiei. În acest scop, strategiile de izolare a DC permit crearea și administrarea separată a rețelelor logice în cadrul rețelelor fizice, astfel încât să fie permis doar accesul clienților înregistrați.

Instrumentul BitLocker este disponibil pentru criptarea datelor cu Server 2008. BitLocker respectă reglementările Sarbanes-Oxley și Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) pentru securitatea datelor corporative. În acest scop, BitLocker criptează întregul sistem. Acele componente care sunt deja pornite înainte de kernel sunt securizate printr-o verificare a integrității (Kernel Integrity Check).

Pe scurt, toate aceste funcții din Windows Server 2008 Standard oferă funcționarea unui sistem de operare pentru servere fiabil și, în același timp, sigur.

Alte caracteristici care merită menționate includ:

Hyper-V pentru virtualizarea sistemelor de servere

Hyper-V pentru Windows Server 2008 permite acum companiilor să virtualizeze fără a se baza pe programe terțe. Acest instrument, care constă în hipervizor, permite configurarea mai multor servere virtuale pe un singur server fizic. În acest fel, serverul poate avea mai multe roluri, care pot fi gestionate separat unul de celălalt. Hyper-V este gestionat prin intermediul Microsoft Management Console (MMC). În cadrul funcționării în cluster, Hyper-V poate fi utilizat și pentru migrații live, în care mașinile virtuale pot fi mutate în timpul funcționării.

Această tehnologie de virtualizare rulează atât pe calculatoare cu procesoare compatibile x64, cât și pe cele cu procesoare compatibile x86; de asemenea, suportă NAT (Network Address Translation) și NAP (Network Access Protection). În acest fel, Hyper-V contribuie, de asemenea, la conservarea resurselor tipice ale companiei, cum ar fi costurile de operare și consumul de energie, care sunt reduse în mod semnificativ.

Windows PowerShell

Windows Server 2008 este primul sistem de operare de la Microsoft care include shell-ul de linie de comandă (interpretor de linie de comandă) Windows PowerShell. PowerShell se bazează pe cadrul .NET, versiunea 2.0; cu ajutorul acestuia, un utilizator poate executa interactiv comenzi la o linie de comandă comparabilă, de exemplu, cu Windows Script Host, cmd.exe sau Unix. Pentru scripturi shell mai complexe, limbajul de scripting PowerShell este, de asemenea, disponibil aici.

Active Directory în Windows Server 2008

Active Directory, serviciul de directoare al Microsoft Windows Server pentru administrarea resurselor și a utilizatorilor, este subdivizat în cinci roluri începând cu versiunea Windows Server 2008:

 • Active Directory Domain Services (AD DS) ca și componentă centrală pentru gestionarea domeniului și a resurselor
 • Active Directory Lightweight Directory Services (ADLDS) pentru conectarea serviciilor care necesită informații conforme cu LDAP (Lightweight Directory Access Protocol)
 • Active Directory Federation Services (ADFS) pentru autentificarea bazată pe web a utilizatorilor din afara infrastructurii AD-DS
 • Servicii de gestionare a drepturilor din Active Directory (ADRMS) pentru a proteja resursele de utilizatorii neautorizați
 • Active Directory Certificate Services (ADCS) pentru furnizarea infrastructurii de chei publice

Tipurile anterioare de DCO din Active Directory au fost completate cu un controler de domeniu numai pentru citire (RODC). RODC este doar pentru citire și are o funcționalitate redusă, astfel încât nu se gestionează parole, putând fi utilizat ca controler de domeniu, în special în zonele nesecurizate.

Clusterizare Failover

În ediția Enterprise Edition, Windows Server 2008 include failover clustering pe nodurile de cluster ale sistemului de operare. Clusterul de basculare acceptă tabelul de partiții GUID (GPT) cu un maxim de 128 de partiții, precum și adăugarea dinamică de resurse, ceea ce îmbunătățește și mai mult disponibilitatea ridicată a serverului.

Servicii terminale în Windows Server 2008

Serviciile terminale au fost, de asemenea, îmbunătățite cu diverse funcții în Windows Server 2008. Printre acestea se numără suportul pentru mai multe monitoare și rezoluții de până la 1.920 × 1.200 pixeli, furnizarea de programe într-o sesiune de terminal prin RemoteApp, Windows Portable Devices și Microsoft Point of Service pentru .NET. Serviciile de terminal permit, de asemenea, utilizarea simultană a aplicațiilor locale și la distanță pe un singur computer.

Interfață intuitivă pentru utilizator

Windows Server 2008 Standard convinge prin desktop-ul său intuitiv și prin opțiunea de a alege între mai multe moduri: Cu ajutorul managerului de server, aveți în permanență o imagine de ansamblu asupra stării actuale a sistemului și îl puteți utiliza pentru a gestiona funcțiile centrale. Interfața WMI integrată oferă, de asemenea, funcții de gazdă pentru scripturile de administrare, iar cu ajutorul PowerShell, deja menționat, puteți utiliza scripturile existente în format bat sau vbs, în timp ce Microsoft Management Console (MMC) păstrează diversele programe de administrare disponibile prin intermediul unor snap-ins.

În plus, este posibil să instalați Windows Server 2008 ca așa-numita versiune de bază; în acest caz, interfața grafică cu utilizatorul este omisă și conține doar cele mai necesare caracteristici. Versiunea de bază nu numai că consumă mai puține resurse, dar oferă și o suprafață de atac mai mică datorită numărului mai mic de componente instalate, inclusiv rolurile de server.

Cerințe de sistem pentru Windows Server 2008 Standard

Din cauza numărului crescut de funcții în comparație cu versiunea anterioară, se aplică următoarele cerințe de sistem mai mari atunci când se utilizează Windows Server 2008:

 • Procesor: cel puțin 1 GHz (procesor x86) sau 1,4 GHz (procesor x64) - recomandat: 2 GHz sau mai mare
 • Memorie: cel puțin 512 MB RAM - recomandat: 2 GB RAM sau mai mult
 • Memorie Sisteme pe 32 de biți: maximum 4 GB
 • Memorie Sisteme pe 64 de biți: maximum 32 GB
 • Hard disk: cel puțin 10 GB spațiu liber; 40 GB recomandat pentru instalarea completă, 10 GB suficient pentru instalarea server core
 • Unitate: DVD-ROM
 • Rezoluție: Super VGA 800 × 600 sau rezoluție mai mare

Modelul de licențiere pentru Windows Server 2008

Licențele pentru Windows Server 2008 depind de numărul de procesoare pe care le conține un server fizic pe care este utilizat sistemul de operare - de asemenea, virtual. Fiecare licență de server permite operarea Windows Server Software 2008 Standard pe un server fizic și un server virtual.

Licența de server include, de asemenea, drepturi de administrator pentru administrarea și furnizarea de funcții.

Pentru a putea accesa Windows Server Standard în calitate de utilizator, sunt necesare licențe de acces client (CAL) suplimentare. De asemenea, se aplică reguli separate pentru accesul prin intermediul Windows Server 2008 External Connector. Toate informațiile suplimentare despre CAL pentru Windows Server 2008 pot fi găsite pe pagina corespunzătoare a produsului Wiresoft.

Licență Microsoft Server 2008 Standard prin Wiresoft la un preț special

Wiresoft oferă licențe originale de server pentru Microsoft Server 2008 Edition Standard la un preț final deosebit de avantajos. Acest lucru înseamnă că beneficiați și de avantajele achiziționării de licențe de la Wiresoft, nu numai pentru acestea, ci și pentru toate celelalte licențe de software: Toate produsele software Microsoft disponibile la noi sunt licențe unice achiziționate de la companii europene.

La achiziție, dumneavoastră, în calitate de client, sunteți în deplină siguranță, deoarece, în conformitate cu o hotărâre a Curții Europene de Justiție, achiziționarea și revânzarea de produse software, care includ și licențe de server și licențe de acces pentru clienți, sunt complet legale.

În plus, toate aceste licențe sunt 100% utilizabile, deoarece au fost verificate cu atenție de către noi pentru autenticitate și utilizare.

Mulți dintre clienții noștri pot confirma avantajele ofertei Wiresoft de licențiere cu costuri reduse, care este completată de sfaturile noastre competente cu privire la licențierea cea mai economică a Windows Server într-o companie. Dacă aveți întrebări cu privire la licențele individuale pentru Microsoft Server 2008 Edition, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați:

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare