Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
4.930,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

Noutăți în VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard este una dintre cele patru ediții vSphere. vSphere 8 Standard este licențiat în funcție de procesoarele gazdă fizice. Începând cu versiunea 7, numărul maxim de nuclee de procesare este limitat la 32. Dimensiunea memoriei principale nu este luată în considerare. Pe un server vSphere licențiat poate rula orice număr de mașini virtuale (VM). Nu include vCenter Server (/vendor/vmware/vmware/vcenter-server/standard/). Principalele cazuri de utilizare pentru vSphere Standard sunt consolidarea serverelor și continuitatea afacerii.

vSphere 8 Standard include noi caracteristici și îmbunătățiri

La actualizarea sistemelor vSphere, s-a dovedit că versiunea vCenter este întotdeauna mai mare sau egală cu versiunea ESXi. Acest lucru vă asigură că puteți profita de toate noile caracteristici introduse în cea mai recentă versiune vSphere. Pentru mai multe informații despre numerele de construcție vSphere, consultați numerele și versiunile de construcție și versiunile VMware vCenter Server și numerele și versiunile VMware ESXi/ESX. Pentru informații despre restricțiile de actualizare pentru versiunile vSphere Back-in-Time, consultați articolul 67077 din baza de cunoștințe VMware.

îmbunătățiri ale vSphere Cluster Service (vCLS): Cu vSphere 7.0 Update 3, administratorii vSphere pot configura mașinile virtuale vCLS pentru a rula pe anumite baze de date prin configurarea setărilor pentru baze de date vCLS pentru mașinile virtuale din fiecare cluster. Administratorii pot defini, de asemenea, politici de procesare a datelor pentru a specifica modul în care vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) trebuie să plaseze grupurile de mașini virtuale proxy vCLS (vCLS VM) și alte mașini virtuale cu sarcini de lucru.

VMware vSphere 8 Standard oferă o platformă de virtualizare extrem de flexibilă

VMware vSphere 8 Standard este o platformă de virtualizare pentru centrele de date și servere, ceea ce o face o bază digitală esențială pentru infrastructurile cloud. Cu vSphere 8 Standard, centrele de date pot fi transformate cu ușurință în medii cloud, indiferent de aplicațiile și sistemele de operare ale dispozitivelor.

VMware vSphere 8 Standard - Platforma de virtualizare de la VMware: vSphere 8 Standard se bazează pe conceptul de virtualizare și exploatează puterea acestuia pentru a transforma centrul de date într-o infrastructură simplificată de cloud computing. Acest lucru permite organizațiilor IT să furnizeze servicii IT în mod flexibil și fiabil. În calitate de sistem de operare pentru cloud, VMware vSphere 8 Standard gestionează infrastructuri mari, cum ar fi stocarea, rețelele și procesoarele, într-un mediu de operare dinamic și fără întreruperi. În plus, această suită software poate gestiona toate complexitățile centrului de date.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.