Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
4.438,90 RON * 4.930,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

VMware vSphere 8 Standard: Următorul nivel în virtualizarea IT

VMware vSphere 8 Standard este cea mai recentă adăugire la impresionanta familie de produse de la VMware, lider în domeniul virtualizării. Această nouă versiune oferă o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi concepute pentru a permite profesioniștilor IT să îmbunătățească performanța, scalabilitatea și securitatea infrastructurilor lor IT.

O nouă generație de tehnologie de virtualizare

VMware vSphere 8 Standard stabilește un nou standard în tehnologia de virtualizare. Acesta oferă capacități îmbunătățite de gestionare a mașinilor virtuale (VM) și a gazdelor, o mai bună integrare cu tehnologiile moderne de stocare și de rețea, precum și capacități extinse de automatizare și personalizare. Cu VMware vSphere 8 Standard, puteți crește eficiența infrastructurii IT și reduce costurile de operare, simplificând în același timp implementarea și gestionarea aplicațiilor și serviciilor.

Gestionați resursele ușor și eficient

Una dintre cele mai importante caracteristici ale VMware vSphere 8 Standard este gestionarea îmbunătățită a resurselor. Cu funcții precum Distributed Resource Scheduler (DRS) și modulul High Availability (HA), vă puteți asigura că aplicațiile și serviciile dvs. dispun întotdeauna de resursele de care au nevoie. Aceste caracteristici vă ajută să maximizați performanța și disponibilitatea serviciilor IT și să asigurați o utilizare eficientă a resurselor hardware.

VMware vSphere 8 Standard: o platformă pentru creșterea viitoare

VMware vSphere 8 Standard nu este doar o versiune îmbunătățită a cunoscutului produs vSphere, ci este o platformă concepută pentru creștere și inovare viitoare. Cu suport pentru noile tehnologii și standarde, inclusiv containere și Kubernetes, vă puteți asigura că infrastructura dvs. IT este pregătită să facă față provocărilor viitorului.

Suport pentru containere și Kubernetes

VMware vSphere 8 Standard include un suport extins pentru containere și Kubernetes, două dintre cele mai importante tehnologii din mediile moderne de dezvoltare și operare software. Cu VMware vSphere 8 Standard, puteți rula și gestiona aplicații containerizate alături de mașinile virtuale tradiționale pe aceeași platformă. Acest lucru vă permite să integrați fără probleme noile arhitecturi de aplicații și practici de dezvoltare în mediul IT existent.

Scalabilitate și performanță îmbunătățite

Cu VMware vSphere 8 Standard puteți îmbunătăți semnificativ scalabilitatea și performanța infrastructurii IT. Cu un suport îmbunătățit pentru procesoarele multi-core și capacități mari de memorie, puteți gestiona chiar și cele mai solicitante sarcini de lucru. În plus, noua tehnologie vMotion oferă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește migrarea live a mașinilor virtuale, ceea ce duce la reducerea timpului de nefuncționare și la o calitate mai bună a serviciilor.

VMware vSphere 8 Standard este următorul pas în virtualizarea IT. Cu tehnologia sa avansată și setul său bogat de caracteristici, vă oferă puterea de a vă optimiza infrastructura IT, de a vă spori eficiența și de a vă pregăti pentru creșterea și inovarea viitoare. Descoperiți cum vă poate ajuta VMware vSphere 8 Standard să vă atingeți obiectivele IT.

Interfața de management unificat cu VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard facilitează mai mult ca oricând menținerea controlului asupra mediilor virtuale de către administratorii IT. Cu interfața sa de gestionare unificată, oferă un singur punct de acces pentru a monitoriza, gestiona și optimiza toate aspectele infrastructurii virtuale.

Interfață intuitivă și puternică

Interfața intuitivă și puternică a VMware vSphere 8 Standard facilitează urmărirea mașinilor virtuale și a gazdelor dumneavoastră. De aici, puteți accesa rapid informații și caracteristici cheie, cum ar fi performanța mașinilor virtuale, starea hardware, alarmele și evenimentele. Capacitatea de a vă gestiona infrastructura virtuală dintr-o locație centrală poate contribui la creșterea eficienței și la identificarea și rezolvarea rapidă a problemelor potențiale.

Tablouri de bord și rapoarte personalizate

VMware vSphere 8 Standard oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea tablouri de bord și rapoarte personalizate. Acestea vă pot ajuta să obțineți exact informațiile și perspectivele de care aveți nevoie pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la gestionarea mediului dumneavoastră virtual. Fie că doriți să urmăriți modul în care funcționează anumite mașini virtuale, să urmăriți modul în care sunt utilizate resursele hardware sau să observați tendințele din rețeaua virtuală, tablourile de bord și rapoartele personalizabile ale vSphere 8 Standard vă pot fi de ajutor.

VMware vSphere 8 Standard și securitate

VMware vSphere 8 Standard oferă o varietate de caracteristici și îmbunătățiri care vă ajută să consolidați securitatea mediului dumneavoastră virtual. Acesta include funcții de securitate încorporate care ajută la protejarea mașinilor virtuale și a datelor dvs. împotriva amenințărilor.

Caracteristici de securitate încorporate

VMware vSphere 8 Standard include o varietate de caracteristici de securitate care vă ajută să vă protejați mașinile virtuale și datele. Printre acestea se numără criptarea la nivelul mașinilor virtuale și al rețelei, capacități de pornire securizată pentru mașinile virtuale și gazde și o integrare îmbunătățită cu VMware NSX pentru o protecție avansată a rețelei.

Conformitate și audit

VMware vSphere 8 Standard facilitează, de asemenea, auditarea și dovedirea standardelor de conformitate. Acesta include capacități de gestionare a configurației și de audit care vă pot ajuta să urmăriți modificările din mediul virtual și să dovediți că practicile dumneavoastră IT sunt conforme cu standardele și bunele practici relevante.

Cu VMware vSphere 8 Standard puteți îmbunătăți performanța, scalabilitatea și securitatea infrastructurii dumneavoastră IT, menținând în același timp controlul și pregătindu-vă pentru creșterea viitoare. Descoperiți modul în care VMware vSphere 8 Standard vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele IT.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.