Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10597
 • VS8-STD-C
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
4.438,90 RON * 4.930,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

VMware vSphere 8 Standard - Soluția de virtualizare de ultimă generație

VMware vSphere 8 Standard este o soluție de virtualizare de ultimă generație care ajută companiile să își optimizeze infrastructura IT, să crească performanța și să simplifice gestionarea serverelor și a aplicațiilor. În acest articol veți afla de ce VMware vSphere 8 Standard este o alegere excepțională pentru nevoile dumneavoastră de virtualizare.

Principalele caracteristici ale VMware vSphere 8 Standard

 1. Virtualizarea serverelor: VMware vSphere 8 Standard vă permite să transformați serverele fizice în mașini virtuale (VM). Acest lucru permite o utilizare eficientă a resurselor și economii de costuri.
 2. Disponibilitate ridicată: Produsul oferă funcții integrate pentru a garanta disponibilitatea ridicată a aplicațiilor dumneavoastră. În cazul unor defecțiuni hardware, pierderea de date este redusă la minimum, iar serviciile dumneavoastră rămân disponibile în permanență.
 3. Securitate avansată: VMware vSphere 8 Standard include funcții de securitate, cum ar fi criptarea, gestionarea identității și o arhitectură orientată spre securitate pentru a vă proteja datele și aplicațiile.
 4. Gestionare eficientă: Platforma oferă instrumente puternice de gestionare și monitorizare a mediului dvs. virtual pentru a asigura o utilizare eficientă a resurselor.

Avantajele VMware vSphere 8 Standard

 • Economii de costuri: Prin consolidarea serverelor și virtualizarea infrastructurii IT, puteți economisi costuri hardware semnificative.
 • Flexibilitate și scalabilitate: VMware vSphere 8 Standard vă permite să vă extindeți resursele în funcție de necesități, pentru a face față cerințelor în schimbare.
 • Performanțămai bună: Utilizarea optimizată a resurselor și disponibilitatea ridicată a aplicațiilor dvs. îmbunătățesc performanța infrastructurii dvs. IT.

Viitorul infrastructurii dvs. IT cu VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard este soluția cheie pentru a vă duce infrastructura IT la nivelul următor. Cu funcțiile sale inovatoare și fiabilitatea dovedită a VMware, sunteți bine echipat pentru a face față provocărilor legate de transformarea digitală. Maximizați eficiența resurselor dumneavoastră IT și asigurați viitorul aplicațiilor de afaceri cu VMware vSphere 8 Standard. Este soluția de virtualizare de ultimă generație care vă ajută să rămâneți competitivi în lumea în ritm rapid a IT-ului.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii