Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10599
 • VCS8-STD-C
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
25.216,90 RON * 28.017,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard - Controlul central al mediului de virtualizare

VMware vCenter Server 8 Standard este soluția de top pentru gestionarea și controlul întregului mediu de virtualizare. În acest articol veți afla de ce VMware vCenter Server 8 Standard este indispensabilă pentru optimizarea performanței, fiabilității și eficienței infrastructurii dumneavoastră virtuale.

Funcțiile de bază ale VMware vCenter Server 8 Standard

 1. Gestionare centralizată: Cu VMware vCenter Server 8 Standard puteți gestiona toate mașinile virtuale (VM), gazdele și resursele dumneavoastră de la o consolă centrală. Acest lucru facilitează gestionarea și monitorizarea întregului dvs. mediu.
 2. Optimizarea performanțelor: Platforma oferă instrumente de analiză și optimizare a performanțelor pentru a vă asigura că VM-urile dvs. sunt întotdeauna în formă și funcționează fără probleme. Obțineți informații despre utilizarea resurselor și puteți rezolva proactiv blocajele.
 3. Automatizare: VMware vCenter Server 8 Standard permite automatizarea sarcinilor de rutină, economisind timp și minimizând erorile umane. Puteți automatiza sarcini precum provizionarea de noi VM sau scalarea resurselor.
 4. Securitate avansată: Funcțiile de securitate integrate vă protejează resursele virtuale împotriva amenințărilor și a accesului neautorizat. Controalele de acces și criptarea vă permit să vă securizați mediul virtual.

Avantajele oferite de VMware vCenter Server 8 Standard

 • Gestionareeficientă: Gestionarea centralizată și automatizarea vă permit să vă utilizați resursele IT mai eficient și să reduceți costurile de operare. Timpul petrecut pentru administrare este redus semnificativ.
 • Disponibilitatemai mare: Funcțiile de optimizare a performanței și de înaltă disponibilitate asigură disponibilitatea continuă a aplicațiilor dumneavoastră. Acest lucru reduce la minimum timpii de nefuncționare și asigură continuitatea activității.
 • Securitate și conformitate: Cu ajutorul funcțiilor avansate de securitate, puteți proteja datele și aplicațiile, asigurând în același timp respectarea directivelor de conformitate. Acest lucru este deosebit de important în industriile reglementate.

Viitorul mediului dvs. de virtualizare cu VMware vCenter Server 8 Standard

VMware vCenter Server 8 Standard este soluția esențială pentru companiile care au nevoie de un mediu de virtualizare eficient, sigur și cu disponibilitate ridicată. Cu această platformă, sunteți pregătiți în mod optim pentru provocările transformării digitale. Optimizați utilizarea resurselor, creșteți performanța și asigurați viitorul mediului dvs. de virtualizare cu 9 VMware vCenter Server 20. Acesta este controlul centralizat care vă ajută să vă gestionați cu succes infrastructura virtuală și să răspundeți cerințelor IT moderne. 10 VMware vCenter Server 21 este baza pentru o virtualizare eficientă și pregătită pentru viitor.

Alte linkuri către "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii