Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10599
  • VCS8-STD-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
28.017,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard pentru gestionarea infrastructurilor virtuale

vCenter Server 8 Standard este un instrument de bază puternic pentru gestionarea unei infrastructuri bazate pe vSphere și a mediului acesteia. Software-ul avansat de gestionare a serverelor oferă o gamă largă de funcții pentru a automatiza și configura în mod fiabil, precum și pentru a personaliza sau șterge în continuare centrele de date virtuale, mașinile virtuale și aplicațiile virtuale în cloud-uri hibride. În plus, domeniul de aplicare funcțional al VMware vCenter Server 8 Standard poate fi extins cu ușurință prin diverse plug-in-uri, de exemplu prin integrarea instrumentelor de gestionare fizică și virtuală.

Cu VMware vCenter Server 8 Standard, companiile pot utiliza o platformă scalabilă și extensibilă cu ajutorul căreia pot fi gestionate ușor și eficient un număr mare de scenarii VMware - până la un număr mare de mașini virtuale, sisteme de stocare sau rețele virtuale.

vCenter Server 8 Standard Soluție de management centralizat pentru mașinile virtuale VMware, gazdele Esxi și aplicațiile VMware

vCenter Server 8 Standard Update Manager și vCenter Converter sunt, de asemenea, integrate în vCenter 8 Standard. VMware vCenter Server gestionează în mod centralizat mai multe mașini virtuale distribuite pe una sau mai multe gazde ESXi. Folosind vCenter Server 8 Standard, măsurătorile de performanță ale tuturor gazdelor și mașinilor virtuale pot fi, de asemenea, înregistrate și evaluate la nivel central.

Prin gestionarea centralizată a gazdelor virtuale și a mașinilor virtuale de la o singură consolă, vCenter Server 8 oferă un control simplu și cuprinzător, inclusiv toate nivelurile de vizibilitate. Instrumentele puternice ale vCenter Server 8 Standard simplifică astfel gestionarea eficientă a infrastructurii vSphere și oferă, de asemenea, opțiuni de control extinse. În plus, migrarea live a volumului de lucru, clonarea completă și migrarea la rece pentru vMotion sunt, de asemenea, disponibile prin vCenter Server. De asemenea, Web Services API facilitează integrarea flexibilă a vCenter Server cu software-ul existent de gestionare a sistemelor.

vCenter Server 8 Standard - performanță și scalabilitate îmbunătățite pentru infrastructuri virtuale mari

vCenter Server 8 Standard oferă un management proactiv și automatizat pentru furnizarea dinamică de noi servicii. Resursele pot fi alocate și optimizate cu eficiență maximă. De exemplu, până la 15 instanțe vCenter Server pot gestiona 70.000 de mașini virtuale și 5.000 de gazde. Prin gestionarea dinamică a resurselor, inclusiv prin alocarea resurselor, vCenter Server alocă în mod inteligent resursele disponibile pentru mașinile virtuale. Acest lucru facilitează conformitatea nivelului de servicii cu acordurile de nivel de servicii (SLA) pentru aplicațiile critice de afaceri.

vCenter Server 8 Standard include toate funcțiile vCenter Server disponibile. Pot fi gestionate până la 2.000 de gazde vSphere ESXi.

de asemenea, vCenter Server poate extinde fără probleme mediile on-premise la cloud-uri publice bazate pe vSphere, cum ar fi VMware Cloud on AWS - gestionând în mod transparent până la 2.000 de gazde și 35.000 de mașini virtuale cu o singură instanță vCenter Server - indiferent de versiunea de vCenter Server care rulează.

Alte linkuri către "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.