Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
8.914,90 RON * 9.904,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise: Virtualizare maximă, complexitate minimă

VMware vSphere 6 Enterprise este un instrument de virtualizare lider în domeniu, conceput special pentru a face infrastructura IT mai eficientă, mai sigură și mai flexibilă. Cu o multitudine de funcții avansate și o interfață ușor de utilizat, vSphere 6 Enterprise este alegerea perfectă pentru întreprinderile de toate dimensiunile care doresc să-și optimizeze sistemele IT și să-și sporească performanța.

Ce este VMware vSphere 6 Enterprise?

VMware vSphere 6 Enterprise este o platformă cuprinzătoare pentru gestionarea infrastructurilor de mașini virtuale (VM). Aceasta oferă o gamă impresionantă de caracteristici care ajută întreprinderile să își utilizeze resursele mai eficient, să își îmbunătățească reziliența și să își securizeze sistemele. Cu vSphere 6 Enterprise, puteți controla întreaga operațiune IT de la o consolă centrală, de la provizionarea și gestionarea mașinilor virtuale până la monitorizarea performanței și securității sistemului.

Caracteristici puternice pentru o productivitate îmbunătățită

VMware vSphere 6 Enterprise oferă o serie de caracteristici puternice care vă ajută să creșteți productivitatea și să simplificați managementul IT. Printre acestea se numără funcția Distributed Resource Scheduler (DRS), care distribuie inteligent resursele între VM-uri pentru a optimiza performanța.

Avantajele utilizării VMware vSphere 6 Enterprise

Cu VMware vSphere 6 Enterprise nu numai că obțineți un instrument puternic pentru a vă gestiona infrastructura IT, dar și o serie de beneficii care vă ajută să vă faceți afacerea mai eficientă, mai sigură și mai productivă.

Reziliență îmbunătățită

Unul dintre cele mai mari puncte forte ale vSphere 6 Enterprise este reziliența sa sporită. Cu funcții precum High Availability (HA) și Fault Tolerance (FT), vSphere 6 Enterprise reduce la minimum timpii de nefuncționare și menține în funcțiune mașinile dumneavoastră virtuale chiar și în cazul unor defecțiuni hardware. Aceste caracteristici asigură disponibilitatea continuă a aplicațiilor și serviciilor dvs. chiar și în cazul unor defecțiuni ale sistemului.

Optimizați performanța sistemului

VMware vSphere 6 Enterprise oferă o serie de caracteristici care ajută la optimizarea performanței sistemului. Printre acestea se numără Storage DRS, care ajustează automat cerințele de stocare, și Storage IO Control (SIOC), care optimizează debitul de date. Aceste caracteristici ajută la maximizarea performanțelor sistemelor dumneavoastră și la optimizarea utilizării resurselor.

În concluzie, VMware vSphere 6 Enterprise este o soluție remarcabilă pentru companiile care doresc să își modernizeze infrastructura IT și să își eficientizeze managementul IT. Cu setul său bogat de funcții, interfața ușor de utilizat și capacitățile puternice de optimizare a performanței, vSphere 6 Enterprise oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a profita la maximum de resursele IT și pentru a îmbunătăți performanța afacerii.

Securitate maximă cu VMware vSphere 6 Enterprise

Pe lângă performanța și fiabilitatea sporită, VMware vSphere 6 Enterprise stabilește noi standarde în materie de securitate IT. Cu funcții de securitate încorporate, cum ar fi Virtual Machine Encryption, vSphere 6 Enterprise oferă o securitate cuprinzătoare și robustă pentru a vă ajuta să vă proteja datele și sistemele de amenințări.

Criptarea mașinilor virtuale

Virtual Machine Encryption este una dintre caracteristicile cheie de securitate pe care VMware vSphere 6 Enterprise le oferă. Această caracteristică oferă o criptare puternică pentru a proteja datele din mașinile dumneavoastră virtuale, atât în repaus, cât și în tranzit. Acest nivel de securitate a datelor este esențial pentru a proteja datele sensibile și critice pentru afaceri de potențiale amenințări.

Boot securizat

O altă caracteristică de securitate a VMware vSphere 6 Enterprise este Secure Boot, care împiedică software-ul nesemnat sau falsificat să se încarce pe gazdele și VM-urile dumneavoastră. Utilizând Secure Boot, vă puteți asigura că numai codul verificat și de încredere rulează pe sistemele dumneavoastră, reducând semnificativ riscul atacurilor malware și rootkit.

Gestionați și extindeți cu ușurință cu VMware vSphere 6 Enterprise

Punctul forte al VMware vSphere 6 Enterprise nu constă doar în caracteristicile sale avansate și în securitate, ci și în ușurința de utilizare. Cu o interfață de utilizator intuitivă și o varietate de instrumente de management, este mai ușor ca niciodată să vă gestionați și să vă extindeți infrastructura IT.

Gestionare simplă

Gestionarea infrastructurii de mașini virtuale cu VMware vSphere 6 Enterprise este simplă. Cu vCenter Server Management Console, puteți gestiona în mod centralizat mașinile virtuale și gazdele, reducând în mod semnificativ cheltuielile de gestionare. Consola oferă, de asemenea, un nivel ridicat de vizibilitate și control, astfel încât să puteți urmări în permanență infrastructura dvs. IT.

Scalare fără efort

VMware vSphere 6 Enterprise face, de asemenea, ca scalarea infrastructurii IT să fie o joacă de copii. Datorită capacității de a crea și de a proviziona rapid noi mașini virtuale și a suportului pentru servicii bazate pe cloud, vă puteți extinde sau reduce infrastructura IT în funcție de necesități.

În concluzie, VMware vSphere 6 Enterprise este o soluție cuprinzătoare și puternică pentru companiile care doresc să-și simplifice infrastructura IT, îmbunătățind în același timp securitatea și performanța. Datorită ușurinței de utilizare, a funcțiilor avansate și a capacității sale de a se extinde fără efort, vSphere 6 Enterprise este un instrument esențial pentru orice afacere modernă.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
14 iul. 2023

Super schnelle Lieferung

Kaum bestellt, schon geliefert. Bin sehr zufrieden mit dem Service.

14 iul. 2023

Großartiger Kundensupport

Ich hatte ein kleines Problem beim Installieren des Programms und der Support hat mir sofort geholfen. Sehr freundliches und kompetentes Team. Gerne wieder!

14 iul. 2023

Excelente atención al cliente

Atención al cliente superior, tuve un pequeño problema y se resolvió de inmediato. La entrega también fue muy rápida. ¡Gracias!

14 iul. 2023

Entrega rápida e excelente serviço

Estou muito impressionado com o serviço rápido e suave. Recebi meu programa apenas alguns minutos depois de fazer meu pedido. Ótimo trabalho, equipe!

14 iul. 2023

Szybka dostawa i doskonała obsługa

Jestem bardzo pod wrażeniem szybkiej i płynnej obsługi. Otrzymałem mój program zaledwie kilka minut po złożeniu zamówienia. Świetna robota, zespół!

14 iul. 2023

Service efficace et bonne attention

Je suis impressionnée par la qualité du service et la rapidité de la livraison. Merci Wiresoft!

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii