Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
9.904,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise este o platformă de virtualizare puternică care vă poate ajuta afacerea să economisească costuri și să crească eficiența. Cu vSphere 6, puteți rula mai multe aplicații pe mai puține servere, puteți îmbunătăți disponibilitatea și securitatea și puteți reduce complexitatea și costurile de gestionare. În plus, cu ajutorul tehnologiei de virtualizare de top VMware, puteți fi siguri că afacerea dvs. dispune de performanța de care are nevoie pentru a rămâne competitivă pe piața actuală.

VMware vSphere 6 Enterprise este soluția perfectă pentru întreprinderile care doresc să își maximizeze eficiența IT și să își optimizeze randamentul investițiilor. Mai jos sunt trei motive pentru care organizația dvs. ar trebui să treacă la VMware vSphere 6 Enterprise:

1) VMware vSphere 6 Enterprise oferă un nivel ridicat de securitate și fiabilitate. Software-ul a fost testat și certificat în conformitate cu cele mai riguroase standarde din industrie, astfel încât puteți fi siguri că datele dvs. sunt protejate. În plus, VMware vSphere 6 Enterprise are redundanță încorporată pentru a se asigura că sistemele dvs. rămân operaționale în cazul unui dezastru.

2) VMware vSphere 6 Enterprise simplifică Management infrastructura IT. Datorită interfeței grafice intuitive, puteți implementa rapid un nou Server sau puteți face modificări în mediul existent. Și datorită suitei cuprinzătoare de instrumente Management, puteți monitoriza toate aspectele infrastructurii virtuale dintr-o singură locație centrală.

3) VMware vSphere 6 Enterprise oferă performanțe și scalabilitate remarcabile. Software-ul suportă până la 64 de procesoare și 1 TB de memorie RAM Pro host-Server, ceea ce îl face ideal pentru întreprinderile mari cu medii IT complexe. În plus, caracteristica patentată de VMware, Distributed Resource Scheduler (DRS), asigură că resursele sunt întotdeauna distribuite în mod eficient între toate gazdele din cluster, permițându-vă să măriți sau să micșorați numărul de unități în funcție de necesități, fără a sacrifica performanța.

 

 
Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.