Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10567
  • VS6-STD-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
4.261,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"

Căutați o platformă de virtualizare puternică, fiabilă și rentabilă? Atunci VMware vSphere 6 Standard este exact ceea ce aveți nevoie. Acest software are tot ce vă trebuie pentru a vă lansa afacerea în Cloud . Cu VMware vSphere 6 Standard, vă puteți consolida cu ușurință aplicațiile pe un număr mai mic de servere, puteți reduce consumul de energie și costurile de răcire, puteți îmbunătăți disponibilitatea și reziliența și multe altele. În plus, VMware vSphere 6 Standard este ușor de utilizat, chiar și pentru începători, cu interfața sa intuitivă și setul său cuprinzător de funcții. Deci, de ce să așteptăm? Începeți astăzi cu VMware vSphere 6 Standard!

VMware vSphere 6 Standard este o platformă de virtualizare lider în domeniu, care oferă caracteristici puternice pentru întreprinderi de toate dimensiunile. Cu vSphere 6 Standard, vă puteți consolida aplicațiile pe mai puține servere și puteți economisi bani imediat. Iar cu funcții precum toleranța la erori și disponibilitatea ridicată, vă puteți menține afacerea în funcțiune fără probleme chiar și în cazul unei defecțiuni a serverului. VMware vSphere 6 Standard este alegerea perfectă pentru companiile care doresc să obțină cele mai bune rezultate din infrastructura lor virtuală.

VMware vSphere 6 Standard este o platformă de virtualizare lider în industrie care oferă capacități complete de calcul, stocare, rețea și securitate într-un singur dispozitiv. Cu VMware vSphere 6 Standard puteți să vă consolidați aplicațiile pe mai puține servere și să reduceți costurile de capital și de operare. De asemenea, puteți îmbunătăți disponibilitatea și agilitatea aplicațiilor și vă puteți proteja datele cu funcții de securitate avansate.

 
Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.