Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10543
  • VS7-EPL-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
12.880,90 RON * 14.310,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Următorul nivel de virtualizare

Creșteți performanța, eficiența și securitatea infrastructurii dumneavoastră IT cu VMware vSphere 7 Enterprise Plus. Această tehnologie de virtualizare de vârf permite afacerii dvs. să facă față provocărilor mediului de afaceri modern, oferind în același timp flexibilitatea și scalabilitatea necesare pentru creșterea și inovarea viitoare.

Cea mai înaltă performanță și fiabilitate

VMware vSphere 7 Enterprise Plus este conceput pentru a oferi cea mai înaltă performanță și fiabilitate. Suportă până la 768 vCPU și 24TB de vRAM per mașină virtuală, astfel încât chiar și cele mai solicitante sarcini de lucru pot fi gestionate cu ușurință. În plus, tehnologia vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) permite alocarea și echilibrarea dinamică a resurselor pentru a asigura o performanță maximă, chiar și în cele mai solicitante medii.

Caracteristici de securitate revoluționare

VMware vSphere 7 Enterprise Plus oferă un set robust de caracteristici de securitate pentru a proteja datele și aplicațiile organizației dumneavoastră. Autoritatea de încredere vSphere Trust Authority asigură că numai gazdele de încredere sunt active în mediul dvs., în timp ce vSphere Identity Federation asigură un control și o securitate sporită a accesului.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: optimizați strategia IT

VMware vSphere 7 Enterprise Plus nu este doar o tehnologie, ci și un instrument care vă ajută să vă optimizați strategia IT și să vă duceți afacerea mai departe. Cu o gamă de caracteristici și integrări avansate, vă permite să vă modernizați infrastructura IT și să creați soluții pregătite pentru viitor.

Integrare perfectă a cloud-ului hibrid

VMware vSphere 7 Enterprise Plus suportă integrarea perfectă a cloud-ului hibrid și oferă compatibilitate totală cu servicii cloud de top, cum ar fi VMware Cloud on AWS, Azure VMware Solution și Google Cloud VMware Engine. Cu vSphere 7 Enterprise Plus, puteți muta fără efort sarcinile de lucru între mediile locale și cele cloud, permițându-vă să profitați de agilitatea și scalabilitatea serviciilor cloud fără a sacrifica controlul și securitatea infrastructurii locale.

Suport pentru sarcini de lucru moderne

VMware vSphere 7 Enterprise Plus este pregătit pentru sarcini de lucru și cazuri de utilizare moderne. Datorită suportului nativ pentru Kubernetes și pentru sarcinile de lucru în containere, puteți implementa și gestiona aplicații moderne, native pentru cloud, la fel de ușor ca și aplicațiile tradiționale bazate pe VM.

În general, VMware vSphere 7 Enterprise Plus este o soluție de virtualizare puternică, flexibilă și sigură, care vă poate ajuta afacerea să abordeze provocările actuale și să se pregătească pentru oportunitățile viitoare. Utilizați vSphere 7 Enterprise Plus pentru a crește eficiența și performanța infrastructurii IT și pentru a vă atinge obiectivele de afaceri.

Caracteristici inovatoare pentru procese optimizate

Cu vSphere 7 Enterprise Plus, beneficiați de caracteristici inovatoare care vă ajută să optimizați procesele și să obțineți maximum de la infrastructura IT.

vSphere Lifecycle Manager

Managerul vSphere Lifecycle Manager este o funcție centrală care asigură faptul că mediul dvs. este întotdeauna actualizat. Cu ajutorul acestui instrument, puteți gestiona și automatiza în mod centralizat actualizările, patch-urile și modificările de configurare în întregul mediu vSphere. Acest lucru minimizează efortul manual, reduce riscurile și vă asigură că mediul dvs. este întotdeauna configurat în mod optim.

Securitate intrinsecă și conformitate

Într-o lume în care securitatea cibernetică și protecția datelor sunt de o importanță capitală, vSphere 7 Enterprise Plus oferă capacități integrate de gestionare a securității. Printre acestea se numără VM Encryption, pentru a cripta datele atât în repaus, cât și în tranzit, și Secure Boot, pentru a vă asigura că numai codul autorizat și semnat rulează pe gazdele dvs. În plus, vSphere 7 Enterprise Plus suportă monitorizarea și raportarea conformității pentru a îndeplini cerințele unor standarde precum GDPR, HIPAA și PCI DSS.

Concluzie: VMware vSphere 7 Enterprise Plus - Soluția dumneavoastră pentru o infrastructură IT robustă

În cele din urmă, VMware vSphere 7 Enterprise Plus oferă mult mai mult decât o simplă virtualizare. Este o platformă cuprinzătoare care vă ajută să vă optimizați infrastructura IT, să vă satisfaceți nevoile de securitate și să pregătiți terenul pentru creșterea și inovarea viitoare.

Soluții scalabile și flexibile

Cu VMware vSphere 7 Enterprise Plus obțineți o soluție flexibilă și scalabilă care vă permite să vă adaptați infrastructura IT la nevoile exacte ale afacerii dumneavoastră. Nu contează dacă gestionați un departament IT mic sau un centru de date mare, vSphere 7 Enterprise Plus crește odată cu nevoile dumneavoastră.

Investiți în viitor

Investind în VMware vSphere 7 Enterprise Plus, nu investiți doar într-o bucată de software, ci și în viabilitatea viitoare a afacerii dumneavoastră. Cu suportul său pentru sarcini de lucru moderne, caracteristici de securitate robuste și integrarea ușoară cu cloud-ul, vSphere 7 Enterprise Plus vă asigură că sunteți pregătit pentru provocările IT ale viitorului.

În concluzie, VMware vSphere 7 Enterprise Plus redefinește virtualizarea și permite organizațiilor să își modernizeze infrastructura IT și să își atingă mai eficient obiectivele de afaceri. Descoperiți astăzi numeroasele beneficii ale VMware vSphere 7 Enterprise Plus pentru afacerea dumneavoastră.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii