Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE PLUS

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10568
  • VS6-EPL-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
11.142,90 RON * 12.379,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE PLUS"

Introducere în VMware vSphere 6 Enterprise Plus

VMware vSphere 6 Enterprise Plus este o soluție completă pentru centrul de date virtualizat, care oferă cea mai înaltă performanță și disponibilitate pentru toate aplicațiile critice. Cu un portofoliu impresionant de caracteristici și instrumente, inclusiv High Availability, Distributed Resource Scheduling (DRS), vMotion, Storage vMotion și multe altele, vSphere 6 Enterprise Plus este ideal pentru a răspunde cerințelor exigente ale mediilor IT dinamice și solicitante de astăzi.

Disponibilitate și performanță sporite

VMware vSphere 6 Enterprise Plus duce virtualizarea la un nou nivel. Cu funcții precum High Availability (HA) și Fault Tolerance (FT), vSphere 6 asigură disponibilitatea continuă a aplicațiilor dumneavoastră, chiar și în cazul unor defecțiuni ale componentelor hardware sau al unor probleme de rețea. Datorită funcțiilor Distributed Resource Scheduler (DRS) și Storage DRS, sarcinile dvs. de lucru sunt distribuite întotdeauna către cele mai puternice resurse disponibile, asigurând o performanță optimă.

Operațiuni îmbunătățite

Cu funcții precum Hot Add și vMotion, vSphere 6 Enterprise Plus permite migrarea în direct a mașinilor virtuale în curs de execuție, fără timp de nefuncționare. În plus, Hot Add permite adăugarea sau eliminarea din mers a unor resurse precum CPU și memorie. Acest lucru sporește flexibilitatea și reduce la minimum timpul de nefuncționare.

Scalabilitate și securitate cu vSphere 6 Enterprise Plus

Având în vedere cantitatea tot mai mare de date și aplicații din mediile IT moderne, scalabilitatea și securitatea sunt esențiale. VMware vSphere 6 Enterprise Plus oferă exact acest lucru și chiar mai mult.

Scalabilitate fără întreruperi

Cu vSphere 6 Enterprise Plus, aveți posibilitatea de a vă extinde infrastructura IT în funcție de necesități. Puteți adăuga fără efort noi mașini virtuale și le puteți extinde pe cele existente fără a compromite performanța sau disponibilitatea aplicațiilor dumneavoastră. Suportând până la 128 vCPU și 4TB de vRAM per mașină virtuală, vSphere 6 Enterprise Plus oferă scalabilitatea de care aveți nevoie pentru a ține pasul cu nevoile în creștere ale afacerii dumneavoastră.

Securitate robustă

În aceste vremuri în care amenințările cibernetice sunt din ce în ce mai numeroase, securitatea infrastructurii dvs. IT este de o importanță capitală. VMware vSphere 6 Enterprise Plus include numeroase caracteristici de securitate, inclusiv VM Encryption pentru criptarea datelor de pe mașinile virtuale și Secure Boot, care asigură că numai componentele semnate și de încredere sunt încărcate atunci când un hipervizor sau o mașină virtuală pornește. Cu vSphere 6 Enterprise Plus, puteți fi siguri că datele și aplicațiile dvs. sunt protejate de amenințările cibernetice complexe de astăzi.

În general, VMware vSphere 6 Enterprise Plus este o platformă de virtualizare puternică și robustă, care vă oferă flexibilitatea și controlul de care aveți nevoie pentru a vă gestiona mediul IT în creștere. Cu cele mai bune caracteristici din clasa sa, o funcționare îmbunătățită, o scalabilitate sporită și o securitate robustă, este soluția ideală pentru companiile care caută o soluție eficientă și eficace pentru nevoile lor de virtualizare.

Virtualizare de neegalat cu vSphere 6 Enterprise Plus

VMware vSphere 6 Enterprise Plus oferă o soluție unică de virtualizare care nu numai că sporește eficiența și eficacitatea mediului IT, dar oferă și noi oportunități de îmbunătățire și extindere a operațiunilor de afaceri.

Virtualizarea fără întreruperi a rețelei

Cu ajutorul funcției de virtualizare a rețelei din vSphere 6 Enterprise Plus, susținută prin utilizarea VMware NSX, puteți implementa servicii complexe de rețea și de securitate la nivelul hipervizorului. Acest lucru vă permite să creați și să gestionați rețele și protocoale de securitate fără a avea nevoie de hardware de rețea fizică sau de dispozitive de securitate dedicate. Rezultatul este o rețea mai flexibilă, programabilă și foarte sigură, care se poate adapta la nevoile în schimbare ale afacerii dumneavoastră.

Gestionarea cuprinzătoare a stocării

vSphere 6 Enterprise Plus include, de asemenea, funcții avansate de stocare, cum ar fi Storage vMotion și Storage DRS, care permit utilizarea eficientă a resurselor de stocare. Cu Storage vMotion, puteți muta mașinile virtuale în curs de execuție de la un spațiu de stocare la altul fără timp de nefuncționare. Storage DRS optimizează utilizarea stocării și echilibrul între mai multe baze de date prin monitorizarea utilizării și a capacității în timp real și redistribuirea automată a mașinilor virtuale, în funcție de necesități.

Cel mai bun suport și integrare cu vSphere 6 Enterprise Plus

VMware vSphere 6 Enterprise Plus merge dincolo de simpla furnizare a unei soluții de virtualizare robuste, oferind suport și integrare cuprinzătoare pentru o gamă largă de platforme și instrumente.

Integrare cu serviciile cloud

Datorită capacității de a se integra fără probleme cu servicii cloud de top, precum AWS, Microsoft Azure și Google Cloud Platform, vSphere 6 Enterprise Plus permite un adevărat mediu cloud hibrid. Vă puteți muta sarcinile de lucru între centrul de date local și cloud, în funcție de necesități, păstrând în același timp controlul și familiaritatea mediului vSphere existent.

Asistență și instruire premium

VMware oferă o gamă completă de servicii de asistență și programe de instruire pentru a vă asigura că obțineți maximum din investiția în vSphere 6 Enterprise Plus. De la servicii de asistență și servicii preventive 24/7 la programe complete de formare și certificare, aveți acces la resursele de care aveți nevoie pentru a vă implementa cu succes strategia de virtualizare.

În general, VMware vSphere 6 Enterprise Plus este soluția supremă pentru întreprinderile care caută o soluție de virtualizare eficientă, sigură și scalabilă. Cu lista sa extinsă de caracteristici și instrumente, oferă flexibilitatea și controlul de care aveți nevoie pentru a gestiona și dezvolta cu succes infrastructura IT.

Performanță mai mare cu vSphere 6 Enterprise Plus

Performanța infrastructurii dvs. IT este critică pentru o performanță optimă a afacerii. VMware vSphere 6 Enterprise Plus nu vă va dezamăgi, deoarece oferă caracteristici care asigură o performanță excepțională a sistemului.

Scalabilitate și performanță

Cu VMware vSphere 6 Enterprise Plus, scalabilitatea nu reprezintă o problemă. Poate suporta până la 128 vCPU și 6TB de vRAM per mașină virtuală, permițându-vă să rulați cele mai solicitante aplicații și baze de date fără a sacrifica performanța. În același timp, funcția Distributed Resource Scheduler (DRS) asigură că sarcinile de lucru au întotdeauna resursele de care au nevoie și optimizează performanța în întregul mediu IT.

Disponibilitate ridicată și recuperare în caz de dezastru

VMware vSphere 6 Enterprise Plus are încorporate funcții de înaltă disponibilitate și de recuperare în caz de dezastru pentru a vă asigura că aplicațiile dvs. critice sunt întotdeauna disponibile. Cu funcții precum vSphere High Availability (HA), vSphere Fault Tolerance (FT) și vSphere Replication, puteți minimiza timpul de nefuncționare și puteți restabili rapid operațiunile în cazul unui dezastru.

Securitate și conformitate cu vSphere 6 Enterprise Plus

În lumea afacerilor de astăzi, securitatea datelor și cerințele de conformitate sunt factori critici. vSphere 6 Enterprise Plus oferă o gamă largă de opțiuni în acest sens.

Caracteristici de securitate integrate

VMware vSphere 6 Enterprise Plus dispune de o varietate de funcții de securitate integrate, inclusiv VM Encryption, Secure Boot și Audit Quality Logging. Aceste caracteristici vă ajută să vă protejați datele, să mențineți integritatea sistemelor și să furnizați o logare detaliată în scopuri de audit și de conformitate.

Simplificați conformitatea

Prin implementarea vSphere 6 Enterprise Plus, puteți simplifica standardele de conformitate, cum ar fi GDPR, PCI-DSS și HIPAA. Prin utilizarea vSphere Secure State, puteți monitoriza cerințele de conformitate, detecta încălcările și lua rapid măsuri pentru a asigura conformitatea.

În concluzie, VMware vSphere 6 Enterprise Plus este o platformă de virtualizare robustă și cuprinzătoare, concepută pentru a răspunde nevoilor mediilor IT exigente. Prin furnizarea de soluții extrem de scalabile, sigure și interoperabile, vSphere 6 Enterprise Plus vă ajută afacerea să își implementeze strategia IT în mod eficient și eficace. Faceți pasul cel mare și descoperiți ce poate face VMware vSphere 6 Enterprise Plus pentru afacerea dumneavoastră.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE PLUS"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE PLUS"
17 iul. 2023

Professioneller Service

Schnelle und kompetente Antworten. Einfach top!

17 iul. 2023

Reibungsloser Kauf

Alles lief reibungslos und zügig ab. Ich bin mit meiner Erfahrung sehr zufrieden.

17 iul. 2023

Simples e Descomplicado

O processo de compra foi simples e descomplicado. O programa chegou prontamente. Muito satisfeito!

17 iul. 2023

Meget kundeorienteret

Fremragende kundeservice, hurtig levering og enkel bestillingsproces. Dette er min nye foretrukne butik!

17 iul. 2023

Szybko i niezawodnie

Zaledwie kilka minut po zapłaceniu już miałem aplikację. Niewiarygodnie szybko i niezawodnie!

17 iul. 2023

Super snelle levering

Nauwelijks besteld, al geleverd. Ik ben zeer tevreden met de service.

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.