Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10083
 • 6VC-03222
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
178,90 RON * 197,90 RON * (9,6% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Device CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS Device CAL
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile
Terminal Server Compatibil


Pentru a putea utiliza serviciile Remote Desktop Services (RDS) de Windows Server 2016, este necesară o licență de acces client RDS (RDS CAL) corespunzătoare pentru fiecare utilizator pentru a putea accesa programele Windows etc. din rețeaua companiei la nivel local și independent. Un CAL convențional pentru Windows Server nu acoperă aceste drepturi. O posibilitate o reprezintă Device CAL pentru Remote Desktop Services, care reglementează accesul pentru un anumit dispozitiv final înregistrat (dispozitiv) pentru o sesiune Remote Desktop.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL"

CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services la Windows Server 2016 cumpărați folosit

Pentru a putea utiliza Remote Desktop Services (RDS) de pe Windows Server 2016, este necesară o licență de acces la client RDS (RDS CAL) corespunzătoare pentru fiecare utilizator pentru a putea accesa programele Windows etc. în rețeaua companiei la nivel local și independent. Un CAL convențional pentru Windows Server nu acoperă aceste drepturi. Una dintre posibilități este reprezentată de Device CALs pentru Remote Desktop Services, care reglementează accesul la o sesiune de desktop la distanță pentru un anumit dispozitiv final înregistrat (Device). CAL-urile RDS Device 2016 ca software folosit de la Wiresoft au avantajul unui preț mai mic în comparație cu CAL-urile RDS de la furnizorii de licențe convenționale, ele oferă aceleași funcționalități ca și licențele de acces client definite în programul oficial de licențiere în volum Microsoft pentru Remote Desktop Services pentru un server Windows.

Care sunt avantajele CAL-urilor RDS pentru Windows Server 2016?

Remote Desktop Services - denumit Terminal Services în versiunile anterioare - este un rol de server dedicat pentru utilizatorii care utilizează servicii etc. de pe Windows Server 2016 sau alte versiuni de server fără ca programele Windows respective să fie instalate pe mașina locală. CAL-urile pentru RDS 2016 reglementează acest acces, acestea fiind furnizate dispozitivului final licențiat prin intermediul serverului Windows corespunzător ca gazdă în contextul unei sesiuni de desktop la distanță. Orice utilizator care utilizează un PC sau un laptop etc. și care are o licență de acces client corespunzătoare - adică un RDS Device CAL - îl poate utiliza în mod independent la nivel local (la distanță), dar și în rețeaua companiei prin intermediul unei conexiuni la internet.

Beneficiile CAL-urilor pentru dispozitive Remote Desktop Service la Windows Server 2016 pentru utilizatori

Fiecare utilizator care utilizează un dispozitiv final înregistrat cu un RDS Device CAL pentru Windows Server 2016 poate accesa un mediu de lucru standardizat Windows pentru fiecare sesiune. În timpul unei sesiuni de desktop la distanță, programele Windows sunt executate prin intermediul gazdei de pe serverul corespunzător; acest lucru se face separat de alte conexiuni client, astfel încât un utilizator vede doar propria sesiune.

Cu RDS Device CAL 2016, utilizatorii pot utiliza, de asemenea, terminale mai vechi, al căror hardware sau performanțe sunt mai slabe, deoarece acestea utilizează puterea serverului Windows prin intermediul Remote Desktop Services; CAL-urile RDS 2016 pentru terminale fac astfel inutilă furnizarea de hardware mai puternic.

Avantajele CAL RDS pentru Windows Server 2016 pentru administratori

Pe lângă beneficiile pe care le oferă RDS Device (și User) CALs 2016 pentru utilizatori, acestea oferă și multe caracteristici practice pentru administratori, deoarece fac mult mai eficientă gestionarea tuturor utilizatorilor: astfel, software-ul Windows poate fi implementat și gestionat la nivel central într-o rețea corporativă, în loc să fie instalat pe fiecare dispozitiv final în parte. Acest lucru se face exclusiv prin intermediul serverului Windows, pe care este furnizat și actualizat dacă este necesar.

CAL-urile pentru dispozitive RDS definesc, de asemenea, drepturile respective pentru dispozitivul final licențiat, astfel încât utilizatorii autorizați să poată accesa serverul numai cu drepturile de acces corespunzătoare. Efortul de întreținere și de aprovizionare a stațiilor de lucru este astfel redus semnificativ cu RDS Device CAL pentru Windows Server 2016.

Informații tehnice despre CAL-urile pentru dispozitive Remote Desktop Service pentru Windows Server 2016

Implementarea sau utilizarea de CAL-uri RDS Device pentru conexiuni la distanță la un server Windows implică diverse funcții, în plus, trebuie să se țină cont și de compatibilitatea dintre CAL și server.

Roluri de server de Remote Desktop Services

CAL-urile de dispozitiv (precum și cele de utilizator) pentru RDS din Windows Server 2016 conțin mai multe roluri care, împreună, permit utilizarea programelor Windows etc. pentru un punct final sau un utilizator licențiat:

 • Remote Desktop Licensing Manager este utilizat pentru a reglementa utilizarea sau pentru a furniza RDS pentru punctul final cu Device CAL pentru server.
 • Pentru fiecare sesiune, gazda sesiunii Remote Desktop gestionează desktopurile sau programele care sunt puse la dispoziția unui punct final (sau utilizator).
 • Remote Desktop Connection Broker asigură conexiunea RDS pentru o sesiune și, în cazul unei căderi în timpul unei sesiuni, restabilește conexiunea.
 • Remote Desktop Gateway este utilizat într-o rețea publică pentru a controla accesul prin intermediul punctului final la un desktop Windows.
 • Accesul Web pentru Remote Desktop Services oferă acces pentru anumiți utilizatori sau grupuri prin intermediul RDS CAL printr-un portal web.

Versiunea Compatibilitatea versiunilor CAL pentru dispozitive Remote Desktop Service pentru Windows Server 2016

Fiecare RDS CAL - fie că este pentru un dispozitiv final(Device) sau pentru un utilizator - trebuie să fie compatibil cu versiunea Windows Server care este utilizată pentru a se conecta la acesta. Pentru RDS-CAL pentru Windows Server 2016, aceasta înseamnă că pot fi utilizate pentru a accesa Windows Server 2016 SAU o versiune mai veche a Windows Server (downgrade). Cu toate acestea, un RDS-CAL 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa o versiune superioară a Windows Server. Acest lucru necesită o versiune CAL corespunzătoare a Remote Desktop Services.

Comparație între Device CALs și User CALs pentru Remote Desktop Services de pe Windows Server 2016

În principiu, după cum s-a arătat deja, implementarea unui anumit software Microsoft Server, cum ar fi versiunea 2016, este separată de utilizarea sa efectivă - aceasta necesită întotdeauna una dintre cele două licențe de acces client corespunzătoare. Drepturile de acces pentru utilizarea Windows Server sunt reglementate de Microsoft în propriul sistem de licențiere, care se bazează pe Licențele de acces al clientului sau CAL.

În plus față de licențele de acces convenționale pentru un server Windows, sunt necesare CAL-uri suplimentare pentru dispozitive sau utilizatori pentru Remote Desktop Services pentru a avea acces independent local - de la distanță - la serverul Windows prin intermediul internetului. Sistemul RDS CAL oferă administratorilor de servere nu numai gestionarea diferențiată a drepturilor de acces, ci înseamnă și o securitate suplimentară, deoarece utilizatorii străini sau dispozitivele finale neînregistrate care nu dețin această licență de acces (RDS Device CAL) nu au acces la serviciile sau datele disponibile ale serverului.

Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL pentru Remote Desktop Services de Windows Server 2016:

 • Device CAL pentru RDS: acordă drepturi de acces la un anumit dispozitiv final (PC, laptop, tabletă, mobil)
 • User CAL pentru RDS: oferă drepturi de acces unui anumit utilizator

Caracteristicile tipice ale unui CAL de dispozitiv pentru Remote Desktop Services 2016

RDS Device CAL este valabil numai pentru un singur dispozitiv final dedicat, înregistrat pentru acesta. Device CAL pentru Remote Desktop Services este utilizat pentru a controla drepturile de acces ale acestuia la serverul sau la gazda Windows pentru fiecare sesiune Remote Desktop. Orice angajat care utilizează PC-ul, laptopul etc. echipat cu RDS Device CAL poate beneficia de Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016. Pentru laptopuri, tablete sau alte dispozitive mobile care pot fi utilizate indiferent de locație, RDS Device CAL oferă avantajul că utilizatorul respectiv are opțiunea de a utiliza RDS la sediul companiei, pe drum sau acasăOffice.

Atunci când se stabilește pentru prima dată o conexiune între computerul client și dispozitivul final, se acordă o licență de acces temporar pentru fiecare dispozitiv în modul de acordare a licențelor. Atunci când o sesiune de desktop la distanță se conectează pentru a doua oară la un server ca gazdă, se emite un CAL RDS permanent pentru dispozitiv - presupunând că există unul disponibil în Remote Desktop Licensing Manager.

Prezentare generală a tuturor caracteristicilor RDS Device CALs pentru Windows Server 2016

 • Device CAL este întotdeauna atribuit fizic unui anumit dispozitiv terminal, și nu unui anumit utilizator
 • Fiecare RDS Device CAL este urmărit de serverul de licențe respectiv,
 • indiferent de înregistrarea în Active Directory
 • CAL-urile RDS temporare pentru punctele finale sunt valabile între 52 și 89 de zile
 • Numărul de dispozitive CAL specificate la un moment dat nu poate fi suprautilizat

Concluzie

Din cele de mai sus, răspunsul la întrebarea ce tip de serviciu CAL de Remote Desktops Service oferă mai multe beneficii într-o organizație depinde de fiecare caz în parte. Decizia de a alege o formă de licență de acces al clientului RDS trebuie luată înainte de achiziție, deoarece nu este posibilă schimbarea ulterioară a unui CAL pentru dispozitiv într-un CAL pentru utilizator sau invers. Atunci când achiziționați Device CAL pentru RDS, numărul de angajați și de stații de lucru joacă un rol important: de îndată ce mai mulți angajați împart un dispozitiv final sau lucrează în mod predominant în mod staționar, atunci Device CAL pentru RDS oferă un avantaj mai mare.

Cumpărați Microsoft Device CALs pentru Remote Desktop Services 2016 ca o singură licență la Wiresoft în magazinul nostru online

RDS Device CALs pentru Windows Server 2016 sunt deja disponibile ca licențe unice în magazinul online Wiresoft - ca software folosit, acestea sunt, de asemenea, disponibile la un preț deosebit de avantajos, fără niciun dezavantaj în ceea ce privește utilizabilitatea.

Care sunt CAL-urile de dispozitiv RDS utilizate pentru Windows Server 2016?

Device CAL-urile oferite în magazinul online Wiresoft pentru Remote Desktop Services de Windows Server 2016 sunt licențe de acces tipice, ele provin dintr-o licență de volum corespunzătoare pentru dispozitive finale pe care o companie a achiziționat-o anterior. Toate licențele de acces pentru dispozitive finale care nu erau necesare sau chiar întreaga licență de volum au fost cumpărate de Wiresoft, prin care licența de volum este împărțită și oferită în magazin ca licențe unice de acces pentru dispozitive RDS Client Access.

Prin împărțirea și revânzarea acestor CAL, acestea sunt etichetate ca software folosit. Acest lucru nu implică nicio uzură generală a funcționalității dispozitivului RDS CAL și nici nu implică vreo restricție privind capacitatea de utilizare a acestuia în ceea ce privește caracteristicile sau durata.

Ce securitate oferă CAL pentru dispozitive Remote Desktop Services pentru Windows Server 2016 ca software utilizat?

La Wiresoft, cumpărarea de CAL-uri RDS folosite pentru clienți nu este doar mai ieftină, ci și mai sigură! Un CAL pentru un singur utilizator pentru Remote Desktop Services de Microsoft Windows Server 2016 nu numai că este disponibil la un preț mai mic în comparație cu un software nou comparabil, dar oferă, de asemenea, securitatea cumpărătorului prin descărcarea instantanee, inclusiv activarea licenței prin cheia de licență de volum valabilă inclusă.

RDS Device CALs pentru Windows Server 2016 oferite de Wiresoft provin exclusiv din inventarele de licențe ale companiilor sau organizațiilor situate în UE, ceea ce înseamnă că legislația UE se aplică acestor tranzacții. Acest lucru înseamnă că atât achiziționarea de CAL pentru RDS sau alte licențe de acces pentru clienți Microsoft ca software folosit, cât și utilizarea acestora pentru clienții noștri este protejată legal și, prin urmare, nu înseamnă o încălcare a prevederilor legale, deoarece vânzarea sau achiziționarea, precum și utilizarea CAL RDS este permisă din punct de vedere legal, lucru care a fost confirmat în mod clar în repetate rânduri de diferite hotărâri judecătorești.

Avantajele dumneavoastră cu Device CALs pentru Remote Desktop Services 2016 ca software utilizat

Oferta Wiresoft de RDS Device CALs pentru Windows Server 2016 - sau alte licențe de acces client - ca software folosit nu numai că oferă clienților noștri o alternativă la preț mai mic decât ofertele comparabile disponibile în comerț pentru licențierea accesului de la distanță la serviciile serverului Windows, dar oferă, de asemenea, libertatea de alegere a numărului de CALs necesare.

În plus, Wiresoft oferă posibilitatea de a achiziționa CAL-uri RDS pentru Windows Server 2016, precum și versiuni anterioare sau mai noi ale licențelor corespunzătoare pentru Windows Server în magazinul online. În acest fel, puteți cumpăra licențe de acces pentru clienții RDS pentru versiuni mai vechi ale serverului Windows și puteți evita problemele de compatibilitate sau necesitatea de a achiziționa hardware nou. Beneficiați de oferta largă de software Wiresoft de diferite versiuni de CAL-uri RDS pentru Windows Server!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi CAL-uri pentru dispozitive și utilizatori pentru Windows Server, precum și alte programe Microsoft Server și licențe de acces pentru clienți - întotdeauna la un preț rezonabil ca software folosit și cu descărcare instantanee. Dacă aveți întrebări despre RDS Device CALs pentru Windows Server 2016 sau despre orice alt produs Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii