Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2013

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10040
 • 079-01714
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
94,90 RON * 103,90 RON * (8,66% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


PowerPoint este o componentă tipică apachetelor Microsoft Office  și este indispensabilă pentru crearea unor prezentări convingătoare, care se desfășoară în direct sau prin video sub formă de prelegere, pentru a transmite informații în mod clar colegilor și partenerilor Business. The PowerPoint versiunea 2013 convinge prin versatilitatea posibilităților sale de aplicare; poate fi folosită nu numai în mediul profesional, ci și la școală și la studii pentru a comunica cu succes cu alte persoane. Datorită gamei largi de șabloane și elemente de design, PowerPoint 2013 îi ajută atât pe începători, cât și pe profesioniști să creeze diapozitive cu design clar și să comunice subiecte într-un mod viu.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT 2013"

Microsoft PowerPoint 2013 - clasicul Office software ca program de sine stătător

PowerPoint este o componentă tipică a pachetelor Microsoft Office și este indispensabilă pentru crearea de prezentări convingătoare, care sunt susținute în direct sau și prin video, ca o prelegere, pentru a transmite informații clare colegilor și partenerilor de afaceri. Versiunea PowerPoint 2013 convinge prin versatilitatea posibilităților aplicației, putând fi folosită nu numai în domeniul profesional, ci și la școală și în studenție pentru a comunica cu succes cu alte persoane. PowerPoint 2013 vine atât în sprijinul începătorilor, cât și al profesioniștilor, prin intermediul unei game largi de șabloane și elemente de design pentru a crea diapozitive cu design clar și pentru a transmite subiecte într-un mod viu.

Interfața prietenoasă a Microsoft PowerPoint 2013 facilitează chiar și pentru utilizatorii neexperimentați începerea utilizării programului. Instrumentele intuitive și o selecție mare de modele de diapozitive standardizate și tipuri de grafică facilitează crearea de prezentări cu aspect profesional și le conferă un aspect individual. Liniile de ghidare inteligente îi ajută pe utilizatori să plaseze elementele individuale de design în mod optim și precis, iar vizualizarea live permite verificarea imediată și în orice moment a stării actuale de editare.

PowerPoint 2013 oferă, de asemenea, suport pentru tablete, ceea ce extinde semnificativ posibilitățile de aplicare ale programului. Pentru utilizarea în echipă, în această versiune au fost integrate și coloane de comentarii, astfel încât alți angajați să poată adnota slide-urile unei prezentări cu comentariile lor.

În comparație cu edițiile mai noi, versiunea PowerPoint 2013 oferă avantajul că rulează pe sistemele de operare Windows 7 sau Windows Server 2008. Prin urmare, software-ul poate fi utilizat și pe calculatoare mai vechi - ceea ce reprezintă un avantaj economic în special pentru utilizatorii privați, precum și pentru persoanele care desfășoară activități independente sau pentru studenți, dar și pentru companiile mai mici care caută o soluție favorabilă din punct de vedere financiar pentru a-și acoperi nevoile de software fără a fi nevoite să reînnoiască hardware-ul.

PowerPoint 2013 are deja opțiunea de a utiliza serviciul cloud SkyDrive al Microsoft pentru a stoca prezentările online, astfel încât acestea să fie disponibile pentru alți utilizatori; prin intermediul SharePoint, acestea pot fi partajate și editate de alți utilizatori.

Programul PowerPoint 2013 este de asemenea disponibil de la Wiresoft ca parte a versiunii corespunzătoare Office, dar îl puteți cumpăra de la noi și separat!

Cumpărarea PowerPoint 2103 ca program independent de la Wiresoft are avantajul, pe lângă prețul scăzut, că nu este un abonament de software, ci o versiune achiziționată. Următoarea trecere în revistă prezintă toate caracteristicile și instrumentele importante ale acestui software dovedit Office.

Pe lângă PowerPoint 2013, în magazinul online Wiresoft găsiți și versiuni mai vechi și mai noi ale software-ului - de asemenea, ca versiune pentru un singur utilizator la preț redus, fără obligația de abonament.

Utilizați funcții și caracteristici practice în PowerPoint 2013

PowerPoint 2013 extinde domeniul de aplicare anterior în ceea ce privește designul grafic al diapozitivelor de prezentare. În acest scop, sunt disponibile, printre altele, următoarele instrumente și caracteristici:

  • Utilizați efectele SmartArt: Instrumentul SmartArt disponibil în PowerPoint 2013 vă permite să încorporați tranziții dinamice și netede între diapozitive, ceea ce face ca o prezentare să fie mai vibrantă. În acest scop, sunt disponibile diferite șabloane sau machete de format SmartArt care pot fi aplicate unui grafic SmartArt: Pot fi combinate efecte precum stiluri de linii, șabloane sau vizualizări 3D sau este posibilă aplicarea de variații de culoare la formele unui grafic SmartArt. În plus, unele tipuri de grafice SmartArt conțin spații libere în care pot fi integrate propriile ilustrații sau fotografii.
  • Noi variante de design pentru designul diapozitivelor : PowerPoint 2013 a fost extins și pentru a include mai multe palete de culori și familii de fonturi. De asemenea, o noutate aici sunt modelele cu ecran lat, ca alternativă la dimensiunile standard anterioare. Noua dimensiune a diapozitivelor PowerPoint Standard este de 16:9, ceea ce este bun pentru prezentările cu un beamer, dar mai vechiul format 4:3 este încă disponibil - este, de asemenea, posibil să creați un format de diapozitive personalizat.
  • Instrumentul "pipeta" pentru selectarea individuală a culorilor: Cu un clic, culorile individuale ale unui diapozitiv PowerPoint pot fi schimbate instantaneu. Acest lucru înseamnă că, pe lângă tonurile standard, pot fi selectate și utilizate pentru proiectare și culori din afara paletei oferite în PowerPoint 2013.
  • Îmbinați diapozitivele din două fișiere PowerPoint diferite: PowerPoint 2013 are acum o casetă de dialog proprie pentru a unifica, de exemplu, versiunea de proiect și versiunea de corecție într-un singur fișier. Doar anumite părți ale fișierului pot fi selectate și integrate în fișierul original. După fuziune, modificările pot fi acceptate sau anulate individual.
  • Introduceți imagini din mediile online: Imaginile și graficele din mediile sociale, cum ar fi Facebook și Flickr, pot fi acum integrate direct într-o prezentare PowerPoint, fără a fi nevoie să le salvați mai întâi local pe PC. Singura cerință este ca utilizatorul să se conecteze la serviciul respectiv. Acest lucru este valabil și pentru căutarea de imagini Bing, care poate fi utilizată, totuși, fără a fi necesară autentificarea.

În plus, PowerPoint 2013 oferă și alte funcții practice care sporesc și mai mult posibilitățile de aplicare - atât în colaborare, cât mai ales în prezentarea propriu-zisă:

  • Modul de compatibilitate: în PowerPoint 2013, utilizatorii pot utiliza modul de compatibilitate nu numai pentru a deschide și edita fișiere .PPT create într-o versiune mai veche a software-ului, ci și pentru a le salva din nou, astfel încât acestea să poată fi utilizate în continuare cu acesta. O verificare a compatibilității oferă o siguranță suplimentară, astfel încât să nu existe probleme de afișare cu niciun element.
  • Format XML deschis: Fișierele PowerPoint pot fi acum salvate și într-un format de fișier Microsoft XML - prescurtare de la Extensible Markup Language - cum ar fi .PPTX. În funcție de faptul dacă, de exemplu, sunt integrate și macro-uri sau suplimente etc., sunt disponibile și alte formate XML în acest scop. XML oferă o serie de avantaje: Fișierele salvate cu el sunt comprimate automat, cu o reducere mult mai mare decât înainte. Acest lucru înseamnă că trimiterea de fișiere PowerPoint ca atașamente cauzează și mai puține probleme, așa cum se poate întâmpla dacă dimensiunea datelor este prea mare. Protecția datelor integrate este, de asemenea, mult mai mare în acest caz: informațiile sensibile sunt identificate mai ușor și pot fi, de asemenea, partajate în mod exclusiv confidențial.
  • Utilizați Microsoft OneDrive: Serviciile Microsoft de cloud computing pot fi utilizate cu PowerPoint 2013, fie pentru a lucra la o prezentare de oriunde, fie pentru a o prezenta în cadrul unei conferințe sau pentru a o pune la dispoziția altor colegi pentru editare sau comentarii.
  • Urmăriți comentariile colegilor de muncă: Comentariile diferiților colaboratori la o prezentare PowerPoint nu numai că sunt clar defalcate în funcție de persoană, incluzând opțiuni de contact, cum ar fi adresa de e-mail, dar pot fi, de asemenea, adăugate oriunde pe marginea diapozitivelor individuale ale prezentării, făcându-le vizibile atât în timpul editării, cât și în timpul prezentării.
  • Vizualizare vorbitor: Această nouă vizualizare este disponibilă pentru modul de prezentare pe ecran, o caracteristică practică care arată vorbitorului o prezentare PowerPoint simultan în două vizualizări: pe de o parte, ca și până acum, diapozitivele pure ale prezentării, pe care le vede și publicul, iar pe de altă parte, vizualizarea vorbitorului, care le afișează inclusiv toate notele și adnotările sau comentariile. În plus, acest mod oferă o imagine de ansamblu a tuturor diapozitivelor, ceea ce facilitează navigarea, precum și instrumente precum pixuri și indicatoare laser, dar și o funcție de zoom pentru a mări graficele și diagramele, dacă este necesar.
  • Utilizarea materialelor video pentru prezentări: Prezentările pot fi, de asemenea, exportate sau salvate ca video cu PowerPoint 2013, ceea ce oferă posibilitatea suplimentară de a le reda cu ușurință și pe un dispozitiv extern.
  • Utilizarea PowerPoint pentru Social Media: Prezentările create în PowerPoint 2013 sunt, de asemenea, compatibile cu mediile sociale, cum ar fi Twitter sau Facebook. Astfel, cercul de destinatari se extinde și online, oferind oportunități suplimentare de extindere a razei de acțiune și de creștere a gradului de conștientizare.

Cerințe de sistem hardware pentru PowerPoint 2013:

PowerPoint 2013 este oferit pentru descărcare ca o versiune Windows în versiune pe 32 de biți și pe 64 de biți în mod implicit; ca urmare, cerințele hardware individuale pot fi diferite. Versiunea pe 64 de biți este instalată automat în mod implicit, dar numai versiunea pe 32 de biți poate fi instalată pe un sistem de operare pe 32 de biți cu un procesor x86. În rest, trebuie respectate următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: min. Windows 7 până la Windows 10, Windows Server 2008 până la 2012 R2
 • Procesor: cel puțin 1 GHz, x86 sau procesor pe 64 de biți
 • Memorie principală: cel puțin 1 GB (32 biți) sau cel puțin 2 GB 64 biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Rezoluția imaginii: cel puțin 1.024 x 576, placă grafică cu accelerare Direct X10

Cumpărați PowerPoint 2013 ca un singur program din suita identică Office la un preț rezonabil de la Wiresoft

Software-ul PowerPoint este o componentă obișnuită a suitelor Microsoft Office. Din acest motiv, programul nu este disponibil separat în magazinele obișnuite, ci este oferit doar împreună cu celelalte programe Office. La Wiresoft, puteți cumpăra PowerPoint 2013, precum și alte versiuni ale acestui software complet separat, ca program independent.

Marele dvs. avantaj atunci când cumpărați software de la Wiresoft este aici: licența oferită pentru un singur utilizator de PowerPoint 2013 este o versiune de achiziție pură, care, prin urmare, nu vă obligă la un abonament de software pe termen lung și, eventual, mai scump, și nici nu înseamnă obișnuitele actualizări obligatorii sau restricții limitate în timp privind utilizarea funcțiilor. Din acest motiv, achiziția de software de la Wiresoft merită chiar și de două ori, mai ales dacă nu doriți să folosiți celelalte programe din suita Office 2013. Astfel, nu numai utilizatorii privați, ci și lucrătorii independenți și IMM-urile beneficiază de toate avantajele MS PowerPoint 2013 și economisesc astfel bani.

Achiziția de software de la Wiresoft este, de asemenea, un pariu sigur în orice caz: Această licență PowerPoint 2013 pentru un singur utilizator, care este oferită pentru cumpărare în magazinul nostru de software, provine dintr-o licență de volum mai mare, deoarece acestea sunt folosite în mod normal numai în companii, prin urmare, este un așa-numit software folosit - un motiv pentru prețul deosebit de scăzut la Wiresoft! Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă niciun dezavantaj pentru dvs., deoarece licența de software PowerPoint folosit pe care o achiziționați este complet identică din punct de vedere al funcționalității cu programul PowerPoint 2013, care este, de asemenea, inclus în Office Suite 2013 cu același nume.

De asemenea, atunci când cumpărați software de la Wiresoft, puteți fi siguri că nici noi și nici dumneavoastră nu vă veți afla într-o situație juridică neplăcută atunci când utilizați software folosit, deoarece: Comerțul cu software folosit este absolut legal și permis de instanțe!

Fiecare program Microsoft care provine dintr-o astfel de licență de volum și este oferit la Wiresoft, Wiresoft a verificat în prealabil pentru o utilizare impecabilă și nelimitată, astfel încât PowerPoint 2013 este 100% utilizabil de către dumneavoastră după achiziția și activarea prin cheia de licență furnizată.

De asemenea, Wiresoft oferă numai versiuni complete ale programelor Microsoft, care sunt identice cu edițiile corespunzătoare disponibile la Microsoft. În afară de versiunea PowerPoint 2013, puteți cumpăra versiuni mai noi și mai vechi  ale acestui software în mod individual în magazinul de software Wiresoft, precum și alte Office-, server și alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări despre PowerPoint 2013 sau orice alt program MS, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii