Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2013

MICROSOFT POWERPOINT 2013

148,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10040
 • 079-01714
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft PowerPoint 2013 - software-ul clasic Office ca program independent PowerPoint este...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT 2013"

Microsoft PowerPoint 2013 - software-ul clasic Office ca program independent

PowerPoint este o componentă tipică a pachetelor Microsoft Office și este indispensabilă pentru crearea de prezentări convingătoare, care sunt susținute în direct sau prin intermediul unei înregistrări video ca o prelegere, pentru a transmite informații clare colegilor și partenerilor de afaceri. Versiunea PowerPoint 2013 convinge prin versatilitatea posibilităților sale de aplicare; poate fi folosită nu numai în domeniul profesional, ci și la școală și la studii pentru a comunica cu succes cu alte persoane. PowerPoint 2013 vine în sprijinul atât al începătorilor, cât și al profesioniștilor, cu o gamă largă de șabloane și elemente de design pentru a crea diapozitive cu design clar și pentru a comunica subiecte într-un mod viu.

Interfața prietenoasă a Microsoft PowerPoint 2013 facilitează chiar și pentru utilizatorii neexperimentați începerea utilizării programului. Instrumentele intuitive și o selecție largă de modele de diapozitive standardizate și de tipuri de grafică facilitează crearea de prezentări cu aspect profesional și le conferă un aspect individual. Liniile de ghidare inteligente sprijină utilizatorii în plasarea optimă și precisă a elementelor individuale de design, iar starea actuală de editare poate fi verificată imediat și în orice moment prin intermediul vizualizării live.

PowerPoint 2013 oferă, de asemenea, suport pentru tablete, ceea ce extinde semnificativ posibilitățile de aplicare ale programului. Pentru utilizarea în echipă, în această versiune au fost integrate și coloane de comentarii, astfel încât alți angajați să poată adnota slide-urile unei prezentări cu comentariile lor.

În comparație cu versiunile mai noi, versiunea PowerPoint 2013 are avantajul că rulează în sistemele de operare Windows 7 sau Windows Server 2008. Prin urmare, software-ul poate fi utilizat și pe computere mai vechi, ceea ce reprezintă un avantaj economic, în special pentru utilizatorii privați și pentru persoanele care desfășoară activități independente sau pentru studenți, dar și pentru companiile mai mici care caută o soluție favorabilă din punct de vedere financiar pentru a-și acoperi nevoile de software fără a fi nevoite să înlocuiască hardware-ul.

PowerPoint 2013 are deja opțiunea de a utiliza serviciul de cloud Microsoft SkyDrive pentru a salva prezentările online, astfel încât acestea să fie disponibile pentru alți utilizatori; ele pot fi partajate prin intermediul SharePoint și pot fi editate și de alți utilizatori.

Programul PowerPoint 2013 este de asemenea disponibil de la Wiresoft ca parte a versiunii Office corespunzătoare, dar îl puteți cumpăra de la noi și separat!

Achiziționarea PowerPoint 2103 ca program independent de la Wiresoft are avantajul, pe lângă prețul scăzut, că nu este un abonament de software, ci o versiune achiziționată. Următoarea prezentare generală prezintă toate caracteristicile și instrumentele importante ale acestui software de birou dovedit.

Pe lângă PowerPoint 2013, puteți găsi și versiuni mai vechi și mai noi ale software-ului în magazinul online Wiresoft - de asemenea, ca versiune pentru un singur utilizator la preț redus, fără obligația de abonament.

Utilizați funcții și caracteristici practice în PowerPoint 2013

PowerPoint 2013 extinde domeniul de aplicare pentru proiectarea grafică a diapozitivelor de prezentare. În acest scop, sunt disponibile, printre altele, următoarele instrumente și caracteristici:

  • Utilizați efectele SmartArt: Instrumentul SmartArt disponibil în PowerPoint 2013 permite integrarea tranzițiilor dinamice și fluide între diapozitive și, astfel, face ca o prezentare să fie și mai plină de viață. În acest scop, sunt disponibile diverse șabloane sau machete în format SmartArt, care pot fi aplicate la un grafic SmartArt: Se pot combina efecte precum stiluri de linii, șanțuri sau vizualizări 3D sau se pot aplica, de asemenea, variații de culoare la formele unui grafic SmartArt. În plus, unele tipuri de grafice SmartArt conțin spații libere în care pot fi integrate propriile ilustrații sau fotografii.
  • Noi variante de design pentru designul diapozitivelor : PowerPoint 2013 a fost, de asemenea, extins pentru a include mai multe palete de culori și familii de fonturi. De asemenea, o noutate aici sunt modelele cu ecran lat, ca alternativă la dimensiunile standard anterioare. Noua dimensiune standard a diapozitivelor PowerPoint este 16:9, ceea ce este bun pentru prezentările cu un beamer, dar mai vechiul format 4:3 este încă disponibil - în plus, este posibilă și crearea unui format de diapozitive individual.
  • Instrument de pipetă pentru selectarea individuală a culorilor: Cu un clic, culorile individuale ale unui diapozitiv PowerPoint pot fi schimbate imediat. Acest lucru înseamnă că, pe lângă nuanțele standard, pot fi selectate și utilizate pentru proiectare și culori din afara paletei oferite în PowerPoint 2013.
  • Îmbinați diapozitivele din două fișiere PowerPoint diferite: PowerPoint 2013 are acum o casetă de dialog proprie, de exemplu, pentru a fuziona versiunea draft și versiunea de corecție într-un singur fișier. Doar anumite părți ale fișierului pot fi selectate și integrate în fișierul original. După fuziune, modificările pot fi acceptate sau anulate individual.
  • Introduceți imagini din mediile online: Imaginile și graficele din rețelele de socializare, cum ar fi Facebook și Flickr, pot fi acum integrate direct într-o prezentare PowerPoint, fără a fi nevoie să fie mai întâi salvate local pe PC. Tot ceea ce este necesar este ca utilizatorul să se conecteze la serviciul respectiv. Acest lucru este valabil și pentru căutarea de imagini Bing, care poate fi utilizată, totuși, fără a fi necesară autentificarea.

În plus, PowerPoint 2013 oferă și alte funcții practice care sporesc și mai mult posibilitățile de aplicare - atât în colaborare, cât mai ales în prezentarea propriu-zisă:

  • Modul de compatibilitate: În PowerPoint 2013, utilizatorii pot utiliza modul de compatibilitate nu numai pentru a deschide și edita fișiere .PPT care au fost create într-o versiune mai veche a software-ului, ci și pentru a le salva din nou, astfel încât acestea să poată fi utilizate în continuare cu acesta. O verificare a compatibilității oferă o siguranță suplimentară, astfel încât să nu existe probleme de afișare cu niciun element.
  • Format XML deschis: Fișierele PowerPoint pot fi acum salvate și într-un format de fișier Microsoft XML - prescurtare de la Extensible Markup Language - cum ar fi .PPTX. În funcție de faptul dacă, de exemplu, sunt integrate și macro-uri sau suplimente etc., sunt disponibile și alte formate XML în acest scop. XML oferă o serie de avantaje: Fișierele salvate cu acesta sunt comprimate automat, ceea ce înseamnă că reducerea este semnificativ mai mare decât înainte. Acest lucru înseamnă că trimiterea de fișiere PowerPoint ca atașamente cauzează și mai puține probleme, așa cum se poate întâmpla dacă dimensiunea datelor este prea mare. Protecția datelor integrate este, de asemenea, semnificativ mai ridicată: informațiile sensibile sunt mai ușor de identificat și pot fi, de asemenea, comunicate exclusiv în mod confidențial.
  • Utilizați Microsoft OneDrive: Serviciile de cloud de la Microsoft pot fi utilizate cu PowerPoint 2013, fie pentru a lucra la o prezentare de oriunde, fie pentru a o susține ca prelegere sau pentru a o pune la dispoziția altor colegi pentru editare sau comentarii.
  • Urmăriți comentariile colegilor: Comentariile diferiților membri ai personalului la o prezentare PowerPoint nu numai că sunt defalcate în mod clar în funcție de persoana respectivă, inclusiv opțiunile de contact, cum ar fi adresa de e-mail, dar pot fi adăugate oriunde pe marginea diapozitivelor individuale ale prezentării și pot fi astfel vizualizate atât în timpul editării, cât și în timpul prezentării.
  • Vizualizare vorbitor: Această nouă vizualizare este disponibilă pentru modul de prezentare pe ecran, o caracteristică practică care arată vorbitorului o prezentare PowerPoint simultan în două vizualizări: pe de o parte, ca și până acum, diapozitivele pure ale prezentării, pe care le vede și publicul, iar pe de altă parte, vizualizarea vorbitorului, care le afișează inclusiv toate notele și adnotările sau comentariile. În plus, acest mod oferă o imagine de ansamblu a tuturor diapozitivelor, ceea ce ușurează navigarea, precum și instrumente precum pixuri și indicatoare laser și, de asemenea, o funcție de zoom pentru a mări graficele și diagramele, dacă este necesar.
  • Folosiți materiale video pentru prezentări: Prezentările pot fi, de asemenea, exportate sau salvate ca video cu PowerPoint 2013, ceea ce oferă opțiunea suplimentară de a le reda cu ușurință pe un dispozitiv extern.
  • Utilizați PowerPoint pentru social media: Prezentările create în PowerPoint 2013 sunt, de asemenea, compatibile cu mediile sociale, cum ar fi Twitter și Facebook. Acest lucru extinde cercul de destinatari și online și oferă astfel oportunități suplimentare de extindere a domeniului de aplicare și de creștere a atenției.

Cerințe de sistem hardware pentru PowerPoint 2013:

PowerPoint 2013 este oferit pentru descărcare ca versiune pentru Windows în versiune standard pe 32 de biți și pe 64 de biți; prin urmare, cerințele hardware individuale pot fi diferite. Versiunea pe 64 de biți este instalată automat în mod implicit, dar numai versiunea pe 32 de biți poate fi instalată pe un sistem de operare pe 32 de biți cu un procesor x86. În rest, trebuie respectate următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008/ 2012/ 2012/ 2012 R2 /2016 /2019/ 2022
 • Procesor: cel puțin 1 GHz, x86 sau procesor pe 64 de biți
 • Memorie: min. 1 GB (32 biți) sau min. 2 GB 64 biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.024 x 576, placă grafică cu accelerare Direct X10

Cumpărați PowerPoint 2013 ca un singur program din suita Office identică la un preț rezonabil de la Wiresoft

Software-ul PowerPoint este o componentă obișnuită a suitelor Microsoft Office. Din acest motiv, programul nu este disponibil separat în magazinele obișnuite, ci este oferit doar împreună cu celelalte programe Office. La Wiresoft, puteți cumpăra PowerPoint 2013, precum și alte versiuni ale acestui software complet separat, ca program independent.

Marele dvs. avantaj atunci când cumpărați software de la Wiresoft este că licența pentru un singur utilizator a PowerPoint 2013 oferită este o versiune de achiziție pură, care, prin urmare, nu vă obligă la un abonament de software pe termen lung și, eventual, mai scump, și nici nu înseamnă obișnuitele actualizări obligatorii sau restricții limitate în timp privind utilizarea funcțiilor. Din acest motiv, achiziția de software de la Wiresoft este chiar de două ori mai valoroasă, mai ales dacă nu doriți să folosiți celelalte programe din suita Office 2013. Acest lucru înseamnă că nu numai utilizatorii privați, ci și persoanele care desfășoară activități independente și IMM-urile beneficiază de toate avantajele MS PowerPoint 2013 și economisesc astfel bani.

Achiziția de software de la W iresoft este, de asemenea, un pariu sigur în orice caz: această licență PowerPoint 2013 pentru un singur utilizator oferită la vânzare în magazinul nostru de software provine dintr-o licență de volum mai mare, cum ar fi cele folosite în alte cazuri doar în companii, deci este așa-numitul software folosit - un motiv pentru prețul deosebit de favorabil la Wiresoft! Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă niciun dezavantaj pentru dvs., deoarece licența de software PowerPoint folosit pe care o achiziționați este complet identică din punct de vedere al funcționalității cu programul PowerPoint 2013, care este, de asemenea, inclus în suita Office 2013 cu același nume.

De asemenea, atunci când cumpărați software de la Wiresoft, puteți fi siguri că nici noi, nici dumneavoastră nu ne aflăm într-o situație juridică neplăcută atunci când folosiți software folosit, deoarece: Comerțul cu software folosit este absolut legal și permis de către instanțe!

Fiecare program Microsoft care provine dintr-o astfel de licență de volum și este oferit de Wiresoft a fost verificat în prealabil de Wiresoft pentru o utilizare impecabilă și nelimitată, astfel încât PowerPoint 2013 este 100% utilizabil de către dvs. după achiziția și activarea prin cheia de licență furnizată.

De asemenea, Wiresoft oferă numai versiuni complete ale programelor Microsoft, care sunt identice cu edițiile corespunzătoare disponibile la Microsoft. Pe lângă versiunea PowerPoint 2013, puteți cumpăra în magazinul Wiresoft Software Shop atât versiuni mai noi, cât și mai vechi  ale acestui software, precum și alte programe Office, de server și alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări despre PowerPoint 2013 sau orice alt program MS, cel mai bine este să apelați la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare