Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD

MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD

222,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10004
 • 021-09707
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Office 2010 Standard - software-ul de birou complet de vânzare MS Office 2010...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"

Microsoft Office 2010 Standard - software-ul de birou complet de vânzare

MS Office 2010 Standard edition este una dintre cele mai populare versiuni office de la Microsoft. Portofoliul său cuprinzător de programe și funcții conține tot ceea ce utilizatorii au nevoie pentru a lucra în mod profesionist, atât în mediul privat, cât mai ales în cel profesional - în toate domeniile: de la crearea de documente de text în diferite formate cu Word 2010 și analiza datelor tabelare extinse în Excel 2010, la comunicarea și planificarea versatilă cu Outlook 2010 și proiectarea de prezentări informative cu PowerPoint 2010, la înregistrarea și partajarea spontană a ideilor cu OneNote 2010 și publicarea lor creativă și sofisticată cu Publisher 2010 - toate acestea sunt incluse în MS Office 2010 Standard Edition.

În comerțul obișnuit, Microsoft Office 2010 Standard Edition este oferit doar sub formă de licență de volum, așa cum este folosit de companiile mari cu multe stații de lucru. Pe de altă parte, Wiresoft oferă această ediție și sub formă de licență unică, astfel încât utilizatorii particulari și persoanele care desfășoară activități independente, precum și IMM-urile pot cumpăra și utiliza toate programele din Office 2010 Standard Edition.

De asemenea, achiziționarea unei ediții Office 2010 are avantajul că este încă compatibilă cu sistemul de operare Windows 7 de la Microsoft - care este încă utilizat de mulți cumpărători și, prin urmare, este o caracteristică decisivă pentru cumpărare. În magazinul online Wiresoft, puteți cumpăra ediția 2010 Office Standard, precum și alte ediții și alte versiuni Office. Următoarea prezentare generală oferă o prezentare detaliată a tuturor programelor individuale incluse în Office 2010 Standard.

MS Office 2010 Standard

În plus față de programele standard dovedite Word, Excel, PowerPoint și Outlook, suita Office Standard 2016 include caietul digital practic OneNote, precum și Microsoft Publisher, care poate fi utilizat pentru a crea publicații imprimabile pentru aproape orice scop. Aceste aplicații extind posibilitățile de utilizare profesională și permit astfel o activitate profesională cuprinzătoare în orice domeniu. De asemenea, interfața desktop a fost modernizată și este acum și mai intuitivă.

Prezentare generală a programelor individuale din MS Office 2010 Standard:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Editor 2010

Word 2010

Inegalabilul software de procesare a textului de la Microsoft oferă din nou un număr mare de caracteristici și funcții în versiunea 2010 pentru a crea documente și scrisori pentru cele mai diverse domenii de aplicare, pentru a formata textele în mod profesional în funcție de cerințe și pentru a introduce în același timp grafice, imagini etc.

 • Formatul de fișier XML face ca documentele Word să fie nu numai mai compacte, ci și mai sigure și mai compatibile cu alte sisteme.
 • Meniurile aranjate în mod sensibil în funcție de zonele funcționale, în stilul filelor, fac accesul la comenzi și la opțiunile de formatare deosebit de clar. Panglica nou concepută afișează chiar mai multe funcții decât înainte. Panglica și filele pot fi, de asemenea, personalizate în funcție de propriile nevoi și, de exemplu, toate funcțiile care nu sunt necesare pot fi chiar ascunse.
 • Vizualizarea Backstage afișează informații de fond despre un document care este deschis în prezent.
 • Șabloanele standard pot fi adaptate la nevoile individuale cu doar câteva clicuri: acest lucru include fontul sau dimensiunea fontului, dimensiunea paragrafelor și spațierea între rânduri. De asemenea, toate modificările pot fi salvate ca un nou șablon standard personalizat.
 • Majoritatea funcțiilor Word pot fi accesate și prin intermediul comenzilor rapide de la tastatură, ceea ce oferă un avantaj în ceea ce privește viteza de lucru cu textul, în special pentru utilizatorii profesioniști.
 • Verificator ortografic: La punctul de meniu "Verificator de documente", diferitele opțiuni de corectare automată pot fi ajustate sau dezactivate.
 • În Word 2010, documentele nu numai că pot fi partajate cu alte persoane pentru a fi editate în comun, dar pot fi urmărite modificările aduse de alte persoane și pot fi adăugate comentarii. Acestea pot fi apoi acceptate sau respinse făcând clic pe ele.
 • Funcția de fuziune a corespondenței cu cele trei elemente "Document principal" - care conține textul identic pentru toate fuziunile de corespondență - precum și "Câmpuri de fuziune a corespondenței" pentru date personalizate și "Sursa de date", care este utilizată pentru a gestiona toate datele de adrese - de exemplu, din Outlook - este deosebit de practică. "Expertul de îmbinare a corespondenței" ajută utilizatorii cu instrucțiuni pas cu pas.

Excel 2010

Puternicul software de calcul conține o colecție mare de formule cu ajutorul cărora se pot efectua rapid calcule - un avantaj indispensabil pentru analiza și gestionarea datelor din tabele deosebit de mari. Excel 2010 conține numeroase funcții și instrumente noi pentru a filtra datele și mai rapid, pentru a crea mini-grafice într-o celulă, pentru a utiliza o interfață web etc.:

 • Noua panglică a Excel 2010 grupează în mod clar multe dintre setările și funcțiile care erau anterior împrăștiate în numeroase submeniuri.
 • Sparklines face posibilă integrarea unor diagrame întregi sub formă de rezumat vizual într-o singură celulă, ceea ce creează mai multă claritate.
 • Felii de date filtrează cantități mari de date în tabele pivot fără a fi nevoie să deschideți mai întâi o listă pentru a vizualiza filtrele respective
 • Recuperarea versiunii sprijină reutilizarea fișelor de date închise accidental cu noi șabloane și ajutoare grafice.
 • Vizualizarea Backstage afișează toate funcțiile importante într-o bară de stare extinsă.
 • Lucrul în colaborare pe foi de calcul este, de asemenea, posibil prin intermediul unei aplicații web sau al unui add-on gratuit.
 • Excel 2010 acceptă următoarele formate: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla și .xlw.

PowerPoint 2010

PowerPoint este un instrument universal pentru crearea de prezentări informative atât în particular, cât și, mai ales, în afaceri. Programul Office oferă o gamă largă de funcții și șabloane standard care pot fi utilizate pentru a crea rapid și fără prea multă experiență diapozitive cu design profesional. Cu doar câteva clicuri, pot fi integrate grafice, imagini și videoclipuri, conferind fiecărei prezentări un caracter individual. Acest lucru este nou în PowerPoint 2010:

 • Noul format XML pentru prezentări nu este doar mai compact, ci și mai fiabil și necesită mai puțin spațiu de stocare.
 • Toate elementele unui diapozitiv sunt integrate direct în documentul PowerPoint 2010 - pentru o redare fără probleme și fără întârzieri.
 • Grafica SmartArt oferă efecte dinamice, cum ar fi tranzițiile fluide, și astfel sporește atenția publicului.
 • Integrarea videoclipurilor și a muzicii aduce o varietate suplimentară printr-o experiență multimedia. Meniul de funcții permite diverse opțiuni în timpul redării, inclusiv redarea fără sfârșit.
 • Noile instrumente pentru forme permit proiectarea liberă a unei varietăți de obiecte pentru grafică informativă.

Outlook 2010

Cel mai popular client de e-mail din lume convinge încă o dată în versiunea Office 2010 cu funcțiile sale versatile, care includ nu numai trimiterea de e-mailuri, ci și gestionarea contactelor, a întâlnirilor, precum și a sarcinilor și a notelor. Multifuncționalul Microsoft oferă o colecție completă de funcții care îndeplinesc toate cerințele de comunicare la locul de muncă, dar și în viața privată.

 • Adăugarea unei semnături de e-mail la mesaje: Opțiunile de design pentru semnăturile pentru mesajele de e-mail includ nu numai text, ci și, de exemplu, o imagine sau un logo personal, o carte de vizită electronică și chiar un fișier imagine al semnăturii scrise de mână.
 • Prin intermediul vizualizării "Conversații", e-mailurile pot fi grupate sau sortate în funcție de subiecte/subiecte, creând astfel o imagine de ansamblu mai bună în cutia poștală. Procesul de ștergere poate fi aplicat, de asemenea, la întreaga conversație.
 • Cu QuickSteps, sarcinile de rutină tipice, utilizate frecvent, pot fi grupate pentru a automatiza procesele.
 • Funcțiile comode de căutare oferă opțiuni de filtrare îmbunătățite - inclusiv pe categorii - care pot fi, de asemenea, salvate pentru reutilizare.

OneNote 2010

OneNote este alternativa electronică pentru colecții extinse de notițe - dar programul oferă o imagine de ansamblu mult mai bună și este, de asemenea, conceput pentru colaborarea cu colegii de serviciu prin intermediul cloud-ului. Documentele importante sunt înregistrate la nivel central și sunt întotdeauna disponibile, de exemplu pentru pregătirea prezentărilor, luarea de notițe și cercetarea pe internet. Programul de luare de notițe este intuitiv și ușor de utilizat, incluzând aceste funcții:

 • OneNote creează în mod automat un caiet personal care conține deja filele "General" și "Note nedepuse", precum și paginile predefinite: "Business", "Most Frequently Used" și "News".
 • Toate caietele pot fi personalizate și împărțite în alte secțiuni, care apar apoi ca file sub bara de instrumente respectivă. De asemenea, acestea pot fi modificate din nou în orice moment.
 • Pe lângă crearea de pagini goale, există și opțiunea de a utiliza șabloane de pagini standardizate, de exemplu, "Business", și de a le subdiviza ulterior în alte secțiuni, dacă este necesar.

Editor 2010

Software-ul de editare este inclus în mod special în MS Office 2010 Standard și este conceput pentru a crea publicații de înaltă calitate pentru o gamă largă de domenii, într-un mod profesional și gata de imprimare.

 • Pe lângă documentele simple, cum ar fi cărțile de vizită și felicitările, acesta poate fi utilizat și pentru a crea pliante, cataloage pentru imprimare, precum și buletine informative prin e-mail.
 • În acest scop, este disponibilă o gamă largă de șabloane, care se apropie foarte mult de aspectul tipic al publicațiilor și care pot fi apoi personalizate în continuare.
 • Imaginile pot fi inserate fie de pe computer, fie direct de pe Internet sau ca ClipArt prin Office.com.
 • Pentru a prelucra în continuare imaginile, este disponibilă o gamă de efecte precum umbre, lumină și 3D. Multe efecte pot fi folosite și pentru texte.

Cerințe de sistem pentru MS Office 2010 Standard

Office 2010 Standard Edition este disponibil pentru descărcare în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. În mod implicit, versiunea pe 32 de biți este instalată pe un PC, evitându-se astfel problemele de compatibilitate cu versiunea pe 64 de biți pe calculatoare sau sisteme de operare mai vechi. Cu o memorie de 4 GB, versiunea pe 64 de biți oferă avantaje mai ales la editarea fișierelor Excel care au o dimensiune de peste 2 GB. De asemenea, noua interfață cu panglică necesită mai mult spațiu pe hard disk decât versiunea anterioară. În caz contrar, se aplică următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: De la Windows 7 la max. Windows 10 sau min. Windows Server 2003
 • Procesor: min. 500 MHz - se recomandă 1 GHz pentru a putea utiliza toate funcțiile Microsoft Outlook
 • RAM: min. 256 MB RAM - 512 MB recomandat pentru a utiliza toate serviciile Outlook
 • Spațiu pe hard disk: min. 3,5 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.024 x 576, min. placă grafică cu accelerare DirectX9c

Cumpărați MS Office 2010 Standard ieftin la Wiresoft în magazinul nostru online

Această ediție Office 2010 Standard Edition nu este disponibilă în comerțul convențional, deoarece, în rest, este oferită doar ca licență de volum pentru companii. În magazinul online Wiresoft, software-ul Office 2010 Standard este disponibil și sub formă de licență pentru un singur utilizator, ca achiziție și fără alte obligații de abonament; prin urmare, pentru dvs. există doar costuri unice atunci când achiziționați prin intermediul Wiresoft. Achiziționați o versiune completă a programului, care are o gamă de programe identică cu cea conținută în licența de volum Office corespunzătoare.

Cumpărați software în siguranță de la Wiresoft: MS Office 2010 Standard nu numai că este disponibil la Wiresoft la un preț deosebit de avantajos, dar și achiziția este convenabilă prin descărcare instantanee și, de asemenea, securizată: această licență pentru un singur utilizator de Office 2010 Standard făcea parte dintr-o licență de volum mai mare, deoarece Microsoft le oferă doar companiilor mari. Achiziționarea unei licențe de volum include dreptul de a revinde licențele de software excedentare sau întreaga licență de volum - indiferent dacă nu au fost utilizate licențe individuale sau toate licențele. Odată cu vânzarea, licența de volum este dizolvată și convertită în licențe individuale - acestea fiind denumite software utilizat. Această divizare nu are niciun efect asupra funcționalității sau domeniului de aplicare al programelor conținute.

Cumpărarea de software de la Wiresoft este o modalitate accesibilă pentru clienții noștri de a achiziționa ediții Office, cum ar fi MS Standard 2010. Pe lângă lucrătorii independenți și IMM-uri, și utilizatorii privați beneficiază de oferta noastră de software la preț redus!

Wiresoft vinde numai versiuni complete ale MS Office Standard sau alte versiuni și programe Microsoft Office care sunt identice cu produsele originale Microsoft; acestea provin exclusiv din surse legale.

Cumpărarea Office 2010 Standard ca software folosit în magazinul de software Wiresoft nu înseamnă niciun risc legal pentru dumneavoastră, deoarece comercializarea de software folosit este permisă de lege, lucru confirmat de numeroase hotărâri judecătorești.

Puteți instala acest software Office 2010 Standard imediat pe PC-ul dumneavoastră după finalizarea procesului de achiziție și a descărcării și îl puteți activa și utiliza pe deplin cu cheia de licență în volum - (MAK) - furnizată.

Pe lângă Office 2010 Standard Edition, în magazinul de software Wiresoft puteți găsi și alte ediții sau versiuni Office, precum și alte programe Microsoft ca versiune de achiziție. Dacă aveți întrebări legate de Office 2010 Standard sau de orice alt software Microsoft Office, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare