Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10004
 • 021-09707
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
139,90 RON * 154,90 RON * (9,68% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Ediția MS Office 2010 Standard  este una dintre cele mai populare versiuni office de la Microsoft. Portofoliul său cuprinzător de programe și funcții conține tot ceea ce utilizatorii au nevoie pentru a lucra în mod profesionist, atât în mediul privat, cât mai ales în cel profesional - în toate domeniile: de la crearea de documente de text în diverse formate cu Word 2010 și analiza datelor tabelare extinse în Excel 2010, la comunicarea și planificarea versatilă cu Outlook 2010 și proiectarea de prezentări informative cu PowerPoint 2010, la înregistrarea și partajarea spontană a ideilor cu OneNote 2010 și publicarea lor sofisticată din punct de vedere creativ cu Publisher 2010 - toate acestea sunt incluse în ediția MS Office 2010 Standard.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"

Microsoft Office 2010 Standard - software-ul complet de birou ca versiune de achiziție

MS Office-Edition 2010 Standard face parte dintre cele mai populare versiuni Office-versiuni de la Microsoft, al cărui portofoliu cuprinzător de programe și funcții conține tot ceea ce utilizatorii au nevoie în mod privat, dar mai ales profesional, pentru a lucra în mod profesionist - în toate domeniile: de la crearea de documente de text în diverse formate cu Word 2010 și analiza datelor tabelare extinse în Excel 2010, la comunicarea și planificarea versatilă cu Outlook 2010 și proiectarea de prezentări informative cu PowerPoint 2010, la capturarea și partajarea spontană a ideilor cu OneNote 2010 și publicarea lor creativă și sofisticată cu Publisher 2010 - toate acestea sunt incluse în MS Office 2010 Standard edition.

Microsoft Office 2010 Standard Edition este oferit în comerțul obișnuit doar ca licență de volum, deoarece sunt utilizate de companii mari cu multe stații de lucru. Wiresoft, pe de altă parte, oferă ediția și sub formă de licență unică, astfel încât utilizatorii privați și persoanele care desfășoară activități independente, precum și IMM-urile pot cumpăra toate programele din cadrul Office-Ediția Standard 2010 poate fi achiziționată și utilizată.

Achiziționarea unui autoturism 2010 Office-Edition are, de asemenea, avantajul de a fi încă compatibil cu sistemul de operare Microsoft Windows 7 - care este încă folosit de mulți cumpărători și, prin urmare, este o caracteristică decisivă pentru achiziționare. În Wiresoft Onlineshop puteți cumpăra ediția 2010 Office Standard precum și alte ediții și alte versiuni Office. Următoarea prezentare generală oferă o prezentare detaliată a tuturor programelor individuale conținute în Office 2010 Standard.

MS Office 2010 Standard

În plus față de programele dovedite Standard Word, Excel, PowerPoint și Outlook, suita Office include Standard 2016 include caietul digital practic OneNote, precum și Microsoft Publisher, care poate fi utilizat pentru a crea publicații imprimabile pentru aproape orice scop. Aceste aplicații extind posibilitățile de utilizare profesională și permit astfel o activitate profesională cuprinzătoare în orice domeniu. De asemenea, interfața desktop a fost modernizată și este acum și mai intuitivă.

Prezentare generală a programelor individuale din MS Office 2010 Standard:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010

Word 2010

Inegalabilul software de procesare a textului de la casa Microsoft oferă din nou în versiunea 2010 un număr mare de caracteristici și funcții pentru a crea documente și scrisori pentru cele mai diverse domenii de aplicare, pentru a formata textele în mod profesional în funcție de cerințe și pentru a introduce grafice, imagini etc..

 • Formatul de fișier XML face ca documentele Word să fie nu numai mai compacte, ci și mai sigure și mai compatibile cu alte sisteme.
 • Meniurile în stil tabular, organizate în funcție de funcție, facilitează accesul la comenzi și opțiuni de formatare. Panglica nou concepută afișează chiar mai multe funcții decât înainte. Panglica și filele pot fi, de asemenea, personalizate în funcție de propriile nevoi și, de exemplu, toate funcțiile inutile pot fi chiar ascunse.
 • Vizualizarea Backstage afișează informații de fond despre un document deschis în acel moment.
 • Șabloanele standard pot fi adaptate la nevoile individuale cu doar câteva clicuri: acest lucru include fontul sau dimensiunea fontului, dimensiunea paragrafelor și spațierea între rânduri. De asemenea, toate modificările pot fi salvate ca un nou șablon implicit personalizat.
 • Majoritatea funcțiilor Word pot fi accesate și prin intermediul comenzilor rapide de la tastatură, ceea ce oferă un avantaj în ceea ce privește viteza de lucru cu textul, în special pentru utilizatorii profesioniști.
 • Verificator ortografic: La punctul de meniu "Verificator de documente", diferitele opțiuni de corectare automată pot fi ajustate sau dezactivate.
 • În Word 2010, nu numai că puteți partaja documente cu alte persoane, dar puteți, de asemenea, să urmăriți modificările aduse de alte persoane și să adăugați comentarii. Acestea pot fi apoi acceptate sau respinse făcând clic pe ele.
 • Funcția de fuziune a corespondenței cu cele trei elemente "Document principal" - care conține textul identic pentru toate fuziunile de corespondență - precum și "Câmpuri de fuziune a corespondenței" pentru date personalizate și "Sursa de date", care este utilizată pentru a gestiona toate datele de adrese - de exemplu, din Outlook - este deosebit de practică. Expertul "Mail Merge Wizard" ajută utilizatorii cu instrucțiuni pas cu pas.

Excel 2010

Puternicul software de calcul conține o colecție mare de formule cu ajutorul cărora se pot efectua rapid calcule - un avantaj indispensabil pentru analiza și gestionarea datelor din tabele deosebit de mari. Excel 2010 include multe funcții și instrumente noi care vă ajută să filtrați datele și mai rapid, să creați mini-grafice într-o celulă, să utilizați o interfață Web și multe altele:

 • Noul Ribbon al Excel 2010 consolidează în mod clar multe dintre setările și funcțiile împrăștiate anterior în numeroase submeniuri.
 • Sparklines permit integrarea unor diagrame întregi într-o singură celulă ca rezumat vizual, oferind mai multă claritate.
 • Felii de date filtrează cantități mari de date în tabele pivot fără a fi nevoie să deschideți mai întâi o listă pentru a vizualiza fiecare filtru
 • Recuperarea versiunii sprijină reutilizarea fișelor de date închise din greșeală cu noi șabloane și ajutoare pentru diagrame.
 • Vizualizarea Backstage afișează toate funcțiile importante într-o bară de stare extinsă.
 • Lucrul în colaborare pe foi de calcul este, de asemenea, posibil prin intermediul unei aplicații web sau al unui add-on gratuit.
 • Excel 2010 acceptă următoarele formate: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla, precum și .xlw.

PowerPoint 2010

PowerPoint este un instrument universal pentru crearea de prezentări informative, atât în particular, cât și, mai ales, în afaceri. Programul Office oferă o gamă largă de funcții și șabloane Standard care pot fi utilizate pentru a crea rapid diapozitive cu design profesional, chiar și fără o experiență vastă. Cu doar câteva clicuri, pot fi integrate grafice, imagini și videoclipuri, conferind fiecărei prezentări un caracter individual. Ce este nou în PowerPoint 2010:

 • Noul format XML pentru prezentări nu este doar mai compact, ci și mai fiabil și necesită mai puțin spațiu de stocare.
 • Toate elementele unui diapozitiv sunt încorporate direct în documentul din PowerPoint 2010 - pentru o redare lină și fără întârzieri.
 • Grafica SmartArt oferă efecte dinamice, cum ar fi tranzițiile fluide, pentru a crește implicarea publicului.
 • Integrarea videoclipurilor și a muzicii aduce o varietate suplimentară printr-o experiență multimedia. Meniul de funcții permite diverse opțiuni în timpul redării, inclusiv redarea fără sfârșit.
 • Noile instrumente Shape permit proiectarea liberă a unei varietăți de obiecte pentru grafică informativă.

Outlook 2010

Acest client de e-mail cel mai popular la nivel mondial convinge din nou în Office În versiunea 2010, cel mai popular client de e-mail din lume impresionează încă o dată prin funcțiile sale versatile, care includ nu numai trimiterea de e-mailuri, ci și gestionarea contactelor, programărilor, sarcinilor și notelor. Microsoft multi-talent oferă o colecție extinsă de funcții care îndeplinesc toate cerințele de comunicare la locul de muncă, dar și în viața privată.

 • Adăugați o semnătură de e-mail la mesaje: Opțiunile de design pentru semnăturile pentru mesajele de e-mail includ nu numai text, ci și, de exemplu, o imagine sau un logo personal, o carte de vizită electronică și chiar un fișier imagine al semnăturii scrise de mână.
 • Vizualizarea "Conversații" permite gruparea sau sortarea e-mailurilor în funcție de subiect/subiect, oferind o mai bună imagine de ansamblu în cutia poștală. Procesul de ștergere poate fi aplicat, de asemenea, la întreaga conversație.
 • QuickSteps permite gruparea sarcinilor de rutină tipice, utilizate frecvent, pentru a automatiza procesele.
 • Funcțiile comode de căutare oferă opțiuni de filtrare îmbunătățite - inclusiv pe categorii - care pot fi, de asemenea, salvate pentru reutilizare.

OneNote 2010

OneNote este alternativa electronică pentru colecții extinse de notițe - dar programul oferă o imagine de ansamblu mult mai bună și este, de asemenea, conceput pentru colaborarea cu colegii de serviciu prin intermediul cloud-ului. Documentele importante sunt înregistrate la nivel central și sunt întotdeauna disponibile, de exemplu pentru pregătirea prezentărilor, luarea de notițe și cercetarea pe internet. Programul de luare de notițe este intuitiv și ușor de utilizat, incluzând aceste caracteristici:

 • OneNote creează automat un caiet personal care conține deja filele "General" și "Note nedepuse", precum și paginile predefinite: "Business", "Most Frequently Used" și "News".
 • Toate caietele de notițe pot fi personalizate și împărțite în secțiuni suplimentare, care apar apoi ca file sub bara de instrumente respectivă. De asemenea, acestea pot fi modificate din nou în orice moment.
 • Pe lângă crearea de pagini goale, există și opțiunea de a utiliza șabloane de pagini standardizate, de exemplu "Business", și de a le subdiviza ulterior în alte secțiuni, dacă este necesar.

Publisher 2010

Software-ul de editare este inclus în mod special în MS Office 2010 Standard și este conceput pentru a crea publicații de înaltă calitate pentru o gamă largă de domenii, într-un mod profesional și gata de imprimare.

 • Pe lângă documentele simple, cum ar fi cărțile de vizită și felicitările, acesta poate fi utilizat și pentru a crea pliante, cataloage pentru imprimare, precum și buletine informative prin e-mail.
 • În acest scop, este disponibilă o gamă largă de șabloane, care se apropie foarte mult de aspectul tipic al publicațiilor și care pot fi apoi personalizate individual.
 • Imaginile pot fi inserate fie de pe computer, fie direct de pe Internet sau ca ClipArt prin intermediul Office.com.
 • Pentru a manipula și mai mult imaginile, este disponibilă o gamă de efecte precum umbre, lumină și 3D. Multe efecte pot fi folosite și pentru text.

Cerințe de sistem pentru MS Office 2010 Standard

The Office 2010 Standard Ediția este disponibilă pentru descărcare în două versiuni: 32 de biți, precum și 64 de biți. În mod implicit, versiunea pe 32 de biți este instalată pe un PC, evitându-se astfel problemele de compatibilitate cu versiunea pe 64 de biți pe calculatoare sau sisteme de operare mai vechi. Cu o memorie de 4 GB, versiunea pe 64 de biți oferă avantaje mai ales la editarea fișierelor Excel mai mari de 2 GB. De asemenea, noua interfață cu panglică necesită mai mult spațiu pe hard disk în comparație cu versiunea anterioară. În caz contrar, se aplică următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7 până la max. Windows 10 sau min. Windows Server 2003
 • Procesor: min. 500 MHz - se recomandă 1 GHz pentru a putea utiliza toate funcțiile Microsoft Outlook
 • Memorie: min. 256 MB RAM - 512 MB recomandat pentru a utiliza toate serviciile Outlook
 • Spațiu pe hard disk: min. 3,5 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.024 x 576, min. placă grafică cu accelerare DirectX9c

Cumpărați MS Office 2010 Standard ieftin la Wiresoft în magazinul online

Această ediție Office 2010 Standard Edition nu este disponibilă în comerțul convențional, deoarece este oferită doar ca licență de volum pentru companii. În magazinul online Wiresoft, software-ul Office 2010 Standard este disponibil și sub formă de licență pentru un singur utilizator, ca achiziție și fără alte obligații de abonament; prin urmare, pentru dvs. există doar costuri unice atunci când achiziționați prin intermediul Wiresoft și achiziționați o versiune completă a programului, care are un domeniu de programe identic cu cel inclus în licența de volum Office corespunzătoare.

Cumpărați software în siguranță de la Wiresoft: MS Office 2010 Standard nu numai că este disponibil la Wiresoft la un preț deosebit de scăzut, dar și achiziția este convenabilă prin descărcare instantanee și, de asemenea, sigură: această licență pentru un singur utilizator de Office 2010 Standard a făcut parte dintr-o licență de volum mai mare, așa cum Microsoft oferă doar companiilor mari. Achiziționarea unei licențe de volum include dreptul de a revinde licențele software excedentare sau întreaga licență de volum - indiferent dacă nu au fost utilizate licențe individuale sau toate licențele. Odată cu vânzarea, licența de volum este împărțită și convertită în licențe individuale - acestea fiind denumite software folosit. Această divizare nu are niciun efect asupra funcționalității sau domeniului de aplicare a programelor conținute.

Cumpărarea de software de la Wiresoft este o modalitate accesibilă pentru clienții noștri de a achiziționa Office ediții, cum ar fi MS Standard 2010. Prin urmare, nu numai persoanele care desfășoară activități independente și IMM-urile, ci și utilizatorii privați beneficiază de oferta noastră de software la preț redus!

Wiresoft vinde numai versiuni complete ale MS Office Standard sau alte versiuni și programe Microsoft Office care sunt identice cu produsele Microsoft originale; acestea provin exclusiv din surse legale.

Cumpărarea Office 2010 Standard ca software folosit în Wiresoft Software-Shop nu înseamnă niciun risc legal pentru dumneavoastră, deoarece comerțul cu software folosit este permis de lege, lucru confirmat de numeroase hotărâri judecătorești.

Acest software Office 2010 Standard poate fi instalat pe PC-ul dumneavoastră imediat după ce procesul de achiziție și descărcarea a fost finalizată și poate fi activat și utilizat în întregime cu cheia de licență de volum - (MAK) - furnizată.

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi pe lângă Office 2010 Standard Edition și alte Office-Ediții sau versiuni, precum și alte programe Microsoft ca versiune de achiziție. Dacă aveți întrebări despre Office 2010 Standard sau orice alt software Microsoft Office, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii