Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10002
 • 79P-00123
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
94,90 RON * 103,90 RON * (8,66% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit)
Terminalserver Compatibil


MS Office 2007 - și, prin urmare, și ediția 2007 Professional Plus   - reprezintă o piatră de hotar în istoria pachetelor Office: În comparație cu versiunile mai vechi și cu predecesorii, oferă Plus în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența, ceea ce, cu ajutorul programelor incluse, îl face un instrument indispensabil pentru companii, dar și pentru utilizatorii privați și pentru persoanele care desfășoară activități independente, care pot îndeplini în mod eficient toate sarcinile zilnice de birou și administrative: cu Word 2007 pentru crearea de texte într-o mare varietate de formate, Excel 2007 pentru calcule complexe, Outlook 2007 pentru comunicare și planificare completă a sarcinilor și PowerPoint 2007 pentru proiectarea de rapoarte și prezentări clare. Plus În plus, ediția Office 2007 Professional Plus oferă o gamă largă de programe suplimentare: cu Publisher 2007 pentru o varietate de posibilități în publicațiile din presa scrisă, dar și pentru online, cu Access 2007 pentru o varietate de aplicații de baze de date și, în final, cu InfoPath 2007 pentru a crea formulare pentru colectarea și analiza practică a datelor. Astfel, cumpărătorii ediției Professional Plus beneficiază de o versiune sofisticată Office care permite o muncă profesională și o comunicare cuprinzătoare.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2007 Professional Plus - toate aplicațiile pentru profesioniștii din domeniul afacerilor într-un singur pachet sub formă de licență unică

MS Office 2007 - și odată cu ea și ediția 2007 Professional Plus - reprezintă o piatră de hotar în istoria pachetelor Office: În comparație cu versiunile mai vechi și cu predecesorii, oferă un plus de funcționalitate și eficiență care îl transformă, împreună cu programele incluse, într-un instrument indispensabil pentru companii, dar și pentru utilizatorii privați și pentru persoanele care desfășoară activități independente, care pot îndeplini mai ușor și eficient toate sarcinile zilnice de birou și administrative: cu Word 2007 pentru crearea de texte într-o mare varietate de formate, Excel 2007 pentru calcule complexe, Outlook 2007 pentru o comunicare cuprinzătoare și planificarea sarcinilor și PowerPoint 2007 pentru proiectarea de rapoarte și prezentări vii. În special Office-Ediția 2007 Professional Plus oferă în plus un plus mare de programe suplimentare: cu Publisher 2007 pentru diverse posibilități de publicații pe suport de hârtie, în plus, pentru on-line, cu Access 2007 pentru o multitudine de aplicații de baze de date și, în sfârșit, cu InfoPath 2007, pentru a furniza formulare pentru colectarea și evaluarea practică a datelor. Cumpărătorii ediției Professional Plus beneficiază astfel de o versiune Office matură, care face posibilă o muncă profesională și o comunicare cuprinzătoare.

Acest lucru este nou în MS Office 2007 Professional Plus

EdițiaProfessional Plus Edition oferă, printre altele, următoarele funcții noi în diverse programe:

 • Panglică nouă: Interfața de utilizator actualizată permite o navigare mai rapidă și intuitivă.
 • Setările personalizabile cu teme și layout-uri sporesc productivitatea.
 • Noua Previzualizare în timp real afișează șabloanele și modelele pe baza datelor în timp real din fereastra documentului.
 • Suportul pentru formatul de fișier XML oferă o mai mare securitate, reduce dimensiunea documentelor și permite o încărcare mai rapidă.
 • Outlook oferă acum o funcție de căutare în e-mailuri, precum și abonarea la fluxuri RSS și un filtru de spam.
 • Access oferă formate gata făcute Standard care pot fi editate.
 • Formulele automatizate din Excel accelerează calculele.

Noua interfață Ribbon

Toate aceste aplicații clasice Microsoft conținute în Professional Plus 2007 se prezintă astfel într-un aspect complet nou: structura de meniu din trecut a Office- predecesorilor este înlocuită în programele individuale Office 2007 cu o bară multifuncțională clară - numită și Ribbon. Panglica oferă acum pentru fiecare Office-Program în grupuri individuale de comenzi rezumate, care sunt completate în continuare de liste și casete de dialog. Acestea sunt apoi disponibile în general sub formă de file, care sunt ulterior subdivizate în funcție de context. În acest fel, toate comenzile sau funcțiile necesare pentru a efectua o anumită acțiune sunt grupate și sunt disponibile imediat într-un singur loc clar, de exemplu, pentru a formata un document Word în conformitate cu specificațiile proprii sau pentru a insera și edita un grafic într-un document.

În plus, panglica oferă, de asemenea, posibilitatea de a face setări definite de utilizator în meniurile respective și, astfel, de a le adapta la propriile nevoi, astfel încât funcțiile utilizate frecvent să fie direct disponibile, ceea ce reprezintă, de asemenea, un plus de eficiență în muncă.

Noua previzualizare live

În plus, în Office 2007 Professional Plus precum și celelalte ediții ale

așa-numitul Live Preview: În funcție de programul deschis, această funcție afișează șabloanele și modelele, dar și funcțiile de format într-o fereastră de document, într-o previzualizare în timp real.

Noul format de fișier OpenXML

Cu OpenXML, versiunea Office 2007 oferă, de asemenea, un nou format de fișier Standard bazat pe XML în ediția Professional Plus, care oferă o serie întreagă de avantaje importante în lumea modernă a afacerilor: De exemplu, suportul XML reduce dimensiunea fișierelor, ceea ce, pe de o parte, economisește spațiu pe PC și, pe de altă parte, reduce semnificativ timpul de încărcare a documentelor pe paginile web.

În cazul paginilor web, suportul XML asigură o reducere eficientă a dimensiunii documentelor, ceea ce duce la timpi de încărcare mult mai scurți. Fișierele XML oferă, de asemenea, o mai bună protecție împotriva pierderilor de date cu Data Loss Prevention - DLP.

Noul mod de compatibilitate

În Microsoft Office 2007, documentele create cu versiuni mai vechi ale programelor Office(Office 97) pot fi deschise, editate și salvate din nou în așa-numitul mod de compatibilitate, făcându-le din nou disponibile pentru versiunile mai vechi Office pentru Windows și Mac OS și permițând, de asemenea, editarea lor. Acest lucru este realizat, printre altele, prin faptul că toate funcțiile care nu există în versiunea mai veche a programului nu sunt disponibile aici, astfel încât nu există probleme de compatibilitate.

Microsoft Office Professional Plus 2007 Edition la Wiresoft

Achiziționarea unei ediții 2007 Professional Plus a MS Office are pentru mulți cumpărători, pe de o parte, marele avantaj că aceasta este încă susținută de sistemele de operare Microsoft mai vechi de la versiunea Windows XP SP3, care este încă folosită pe hardware mai vechi, astfel încât această compatibilitate largă este un factor decisiv pentru achiziție. Pe de altă parte, această ediție este disponibilă doar ca licență de volum în magazinele convenționale. La Wiresoft, însă, clienții pot cumpăra Professional Plus 2007 și ca licență unică sub formă de software folosit.

În magazinul de software Wiresoft puteți cumpăra Office 2007 Professional Plus, precum și alte ediții ale acestei versiuni și pachete mai noi Office. O introducere a programelor individuale conținute în Professional Plus 2007, inclusiv a noutăților acestora din Office 2007 Professional Plus oferă următoarea prezentare generală.

MS Office 2007 Professional Plus - toate instrumentele de afaceri reunite într-o singură suită

În afară de clasicele Office- Word, Excel, PowerPoint și Outlook, ediția Professional Plus 2007 conține nu numai programul DTP Microsoft Publisher 2007, ci și aplicația de baze de date Access 2007 și instrumentul de creare de formulare InfoPath 2007. Toate aceste aplicații conținute în plus sunt aproape indispensabile pentru domeniile de aplicare comerciale și/sau de afaceri.

Prezentare generală a tuturor programelor incluse în MS Office Edition 2007 Professional Plus:

 • Word 2007
 • Excel 2007
 • PowerPoint 2007
 • Outlook 2007
 • Publisher 2007
 • Access 2007
 • InfoPath 2007

Word 2007

Microsoft Word 2007 oferă numeroase îmbunătățiri, precum și câteva funcții și caracteristici noi: Pentru a crea imediat documente de text pentru afaceri și pentru uz personal, sunt disponibile numeroase șabloane standard, care sunt preformatate profesional și pot fi personalizate. De asemenea, sunt disponibile noi efecte, cum ar fi transparența și 3D, pentru a face textele mai atractive. De asemenea, în Word pot fi create macro-uri pentru a gestiona mai eficient anumite etape de editare a textului. Un mare avantaj este, de asemenea, gestionarea centralizată a versiunilor sau a modificărilor, precum și a comentariilor.

Excel 2007

Puternicul program de foaie de calcul oferă acum funcții extinse pentru crearea de formule și vizualizarea datelor; acestea includ tabele pivot și posibilitatea de a crea diagrame profesionale și descriptive în doar câțiva pași. Conectivitatea la Microsoft SharePoint Services asigură protecția datelor confidențiale atunci când comunicați cu alte persoane.

PowerPoint 2007

Cu ajutorul diapozitivului, PowerPoint 2007 oferă un instrument eficient pentru gestionarea tuturor șabloanelor, pentru a asigura un aspect coerent al tuturor prezentărilor create cu acesta și, de asemenea, pentru a economisi timp. Multe efecte noi de text și tipografice, precum și instrumente de formatare sunt disponibile pentru design, majoritatea dintre acestea putând fi aplicate imediat cu un singur clic.

Inspectorul de documente integrat elimină în mod fiabil comentariile, textul ascuns sau informațiile personale înainte de a publica sau de a partaja o prezentare, iar semnătura digitală garantează, de asemenea, că conținutul nu poate fi modificat. Datorită noului format Office Open XML .pptx, prezentările create cu ajutorul acestui format pot fi publicate și ca pagini web HTML.

Outlook 2007

Software-ul de comunicare dovedit oferă funcții eficiente pentru administrarea traficului zilnic de e-mailuri, printre altele cu Sofortsuche, pentru a căuta în e-mailuri, inclusiv în atașamente, anumiți termeni sau cuvinte cheie, precum și pentru a elibera date și informații în mod intenționat pentru utilizatori și scopuri individuale, precum și un filtru Spam. Compunerea mesajelor, inclusiv formatarea, a devenit, de asemenea, mai intuitivă și, prin urmare, mai ușoară. Bara de sarcini integrată cu calendar oferă numeroase opțiuni pentru coordonarea întâlnirilor și proiectelor. Conținutul poate fi codificat prin culori și marcat în funcție de persoane sau de importanță, de exemplu.

InfoPath 2007

InfoPath 2007 este utilizat pentru a crea, gestiona și schimba formulare pentru colectarea de date diverse. Deoarece se bazează pe XML, acestea pot fi puse la dispoziție și pe Web prin intermediul Office SharePoint Server 2007 cu "Forms Services" integrat și pot fi completate fără software-ul InfoPath.

Scenariile care utilizează InfoPath 2007 includ urmărirea inventarului, rapoarte de stare a proiectelor, rapoarte de cheltuieli și polițe de asigurare. InfoPath 2007 este, de asemenea, conceput pentru a se integra cu Outlook 2007, permițând utilizatorilor să deschidă și să editeze formulare InfoPath din Outlook 2007.

Publisher 2007

Acest puternic program DTP este conceput pentru a crea instantaneu și cu ușurință publicații de înaltă calitate pentru o varietate de scopuri, de la pliante și scrisori personalizate până la broșuri mari. Șabloanele incluse în Publisher 2007 acoperă nu numai produsele tipărite, ci și formatele pentru trimiterea de buletine informative prin e-mail și proiectarea de pagini web. Datorită compatibilității cuprinzătoare cu alte programe Office, pot fi utilizate și texte, imagini și tabele etc. din Word, Excel, Access, Outlook și PowerPoint.

Access 2007

Programul de baze de date dovedit este utilizat pentru a colecta și structura în mod centralizat date din diverse surse, pentru a le pune la dispoziție în interiorul companiei sau în exterior pentru clienți, în vederea prelucrării ulterioare. Datorită diferitelor modele de formate, informațiile colectate pot fi mai bine analizate și utilizate și, de asemenea, pot fi prezentate într-o formă ușor de înțeles sub forma unor rapoarte semnificative.

Prin intermediul Windows SharePoint Services, utilizatorii Access 2007 au posibilitatea de a edita în orice moment datele capturate, de a restabili informațiile șterse și de a seta permisiuni individuale de acces.

Cerințe de sistem pentru MS Office 2007 Professional Plus

Office Edition 2007 Professional Plus este compatibil cu multe sisteme de operare mai vechi Windows, dar nu mai este suportat de Windows 10. Cu toate acestea, noua interfață cu panglică introdusă în versiunea Office 2007 necesită mai mult spațiu pe disc în comparație cu versiunile anterioare. În general, se aplică următoarele cerințe minime pentru executarea corectă a tuturor cererilor:

 • Sisteme de operare: de la Microsoft Windows XP Service Pack 3 până la Windows 8.1 sau Microsoft Windows Server 2003 sau o versiune mai recentă
 • Procesor: min. 500 MHz - pentru a putea utiliza toate funcțiile Outlook, se recomandă 1 GHz
 • Memorie: min. 256 MB RAM - 512 MB recomandat pentru utilizarea corectă a serviciilor Outlook
 • Spațiu pe hard disk: min. 2 GB
 • Rezoluția ecranului: min. 1.024 x 768

Cumpărați MS Office 2007 Professional Plus de la Wiresoft ca o singură licență la un preț redus

2007 Professional Plus Edition de la Microsoft face parte din Office-Editions, care sunt oferite în comerțul convențional doar ca licențe de volum pentru întreprinderi și nu sunt disponibile ca licențe individuale. Office În magazinul Wiresoft Software Shop puteți cumpăra ediția 2007 Professional Plus Edition ca licență pentru un singur utilizator, fără obligații de abonament; atunci când cumpărați în magazinul Wiresoft Shop trebuie să plătiți doar costurile unice pentru versiunea completă a acestei ediții Office, care oferă o gamă identică de funcționalități ca și licența de volum corespunzătoare.

Licența de volum de bază provine de obicei de la o companie mai mare și a fost achiziționată de Wiresoft. Atunci când achiziționează licențe de volum, compania are, de asemenea, dreptul de a revinde licențele software excedentare sau întreaga licență de volum - indiferent dacă au fost sau nu utilizate licențele individuale conținute în acestea sau întreaga licență de volum. Prin vânzare, licența de volum este dizolvată și convertită în licențe individuale, care sunt apoi denumite software folosit. Această divizare sau desemnare nu are niciun efect asupra funcționalității generale a Office 2007 Professional Plus Edition sau a programelor conținute. Wiresoft oferă apoi aceste licențe pentru un singur utilizator la un preț deosebit de scăzut ca versiune de achiziție.

Achiziționarea software-ului de la Wiresoft nu este doar ieftină, ci și sigură: puteți instala software-ul Office 2007 Professional Plus pe PC-ul dumneavoastră după ce ați finalizat cu succes procesul de achiziție și descărcarea imediată și îl puteți activa cu cheia de licență de volum corespunzătoare furnizată, care este valabilă și funcțională doar pentru licența dvs. personală unică. Deoarece Wiresoft vinde numai software Office 2007 Professional Plus sau alte ediții sau versiuni Office identice cu produsele originale Microsoft; companiile de la care provin aceste foste licențe de volum sunt localizate exclusiv în Europa, astfel încât achiziționarea acestei ediții Office 2007 Professional Plus ca software folosit nu implică niciun risc legal, deoarece comerțul cu software folosit este permis de lege, fapt confirmat de mai multe ori și de hotărâri judecătorești.

Achiziționarea de software folosit în magazinul Wiresoft este o posibilitate favorabilă pentru dvs. ca și client de a folosi software care altfel nu ar fi disponibil Office-Ediții altfel indisponibile, cum ar fi Professional Plus 2007. Prin urmare, clientela noastră include IMM-uri, dar și persoane fizice și independente care beneficiază de gama noastră ieftină de programe Microsoft.

În magazinul de software Wiresoft găsiți MS Office-Ediția 2007 Professional Plus, precum și alte ediții ale acestei versiuni și ediții mai noi și alte programe Microsoft ca versiune de achiziție la preț redus pentru descărcare. Pentru întrebări despre Professional Plus sau orice alt software Microsoft Office, nu trebuie decât să apelați la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii