Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

148,38 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10002
 • 79P-00123
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Office 2007 Professional Plus - toate aplicațiile pentru profesioniștii din domeniul...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2007 Professional Plus - toate aplicațiile pentru profesioniștii din domeniul afacerilor într-un singur pachet, sub formă de licență unică

MS Office 2007 - și, prin urmare, și ediția Professional Plus 2007 - reprezintă o piatră de hotar în istoria pachetelor Office: În comparație cu versiunile mai vechi și cu predecesorii, oferă un plus de funcționalitate și eficiență, ceea ce, cu ajutorul programelor incluse, îl transformă într-un instrument indispensabil pentru companii, dar și pentru utilizatorii privați și pentru persoanele care desfășoară activități independente, care pot îndeplini mai ușor și eficient toate sarcinile zilnice de birou și administrative: cu Word 2007 pentru crearea de texte într-o mare varietate de formate, Excel 2007 pentru calcule complexe, Outlook 2007 pentru o comunicare cuprinzătoare și planificarea sarcinilor și PowerPoint 2007 pentru proiectarea de rapoarte și prezentări vii. În special ediția Office 2007 Professional Plus oferă un plus mare de programe suplimentare: cu Publisher 2007 pentru o gamă largă de posibilități de publicații pe suport de hârtie, dar și online, cu Access 2007 pentru o varietate de aplicații de baze de date și, în sfârșit, cu InfoPath 2007 pentru crearea de formulare pentru colectarea și evaluarea practică a datelor. Astfel, cumpărătorii ediției Professional Plus Edition beneficiază de o versiune Office sofisticată, care permite o muncă profesională și o comunicare cuprinzătoare.

Ce este nou în MS Office 2007 Professional Plus

Ediția Professional Plus Edition oferă, printre altele, următoarele funcții noi în diferitele programe:

 • Panglică nouă: Interfața de utilizator actualizată permite o navigare mai rapidă și mai intuitivă.
 • Opțiunile de setare definite de utilizator cu modele și layout-uri sporesc productivitatea.
 • Noua Previzualizare în timp real afișează șabloanele și modelele bazate pe date în timp real în fereastra documentului.
 • Suportul pentru formatul de fișier XML oferă mai multă securitate, reduce dimensiunea documentelor și, prin urmare, permite, de asemenea, timpi de încărcare mai rapizi.
 • Outlook oferă acum o funcție de căutare în e-mailuri, precum și abonarea la fluxuri RSS și un filtru de spam.
 • Access oferă formate standard gata făcute, care pot fi editate.
 • Formulele automatizate din Excel accelerează calculele.

Noua interfață cu panglică

Toate aceste aplicații clasice Microsoft incluse în Professional Plus 2007 se prezintă într-un aspect complet reproiectat: structura anterioară a meniului de la predecesorii Office este înlocuită în programele individuale Office 2007 cu o bară multifuncțională clar dispusă - numită și ribbon. Pentru fiecare program Office, panglica oferă acum comenzi grupate în grupuri individuale, care sunt completate de liste și casete de dialog. Acestea sunt apoi disponibile în general sub formă de file, care sunt ulterior subdivizate în funcție de context. În acest fel, toate comenzile sau funcțiile necesare pentru a efectua o anumită acțiune sunt grupate și sunt disponibile imediat într-un loc clar aranjat, de exemplu, pentru formatarea unui document Word conform propriilor specificații sau pentru inserarea și editarea unui grafic într-un document.

În plus, panglica oferă, de asemenea, posibilitatea de a face setări definite de utilizator în meniurile respective și, astfel, de a le adapta la propriile nevoi, astfel încât funcțiile utilizate frecvent să fie direct disponibile, ceea ce reprezintă, de asemenea, un plus de eficiență în muncă.

Noua previzualizare live

În plus, Office 2007 Professional Plus și celelalte ediții oferă, în plus față de acestea, funcția

așa-numitul Live Preview: În funcție de programul deschis, această funcție afișează șabloanele și modelele, dar și funcțiile de format într-o fereastră de document într-o previzualizare în timp real.

Noul format de fișier OpenXML

Cu OpenXML, versiunea Office 2007 oferă, de asemenea, un nou format de fișier standard bazat pe XML în ediția Professional Plus, care oferă o serie întreagă de avantaje importante în lumea modernă a afacerilor: De exemplu, suportul XML reduce dimensiunea fișierelor, ceea ce, pe de o parte, economisește spațiu pe PC și, pe de altă parte, reduce considerabil timpul de încărcare a documentelor de pe paginile web.

În cazul paginilor web, suportul XML asigură reducerea efectivă a dimensiunii documentelor, iar timpii de încărcare sunt, astfel, plăcut de scurtați. Fișierele XML oferă, de asemenea, o mai bună protecție împotriva pierderilor de date cu Data Loss Prevention - DLP.

Noul mod de compatibilitate

În Microsoft Office 2007, documentele create cu versiuni mai vechi ale programelor Office (Office 97) pot fi deschise, editate și salvate din nou în așa-numitul mod de compatibilitate, ceea ce le face din nou disponibile pentru versiunile mai vechi de Office pentru Windows și Mac OS și le permite, de asemenea, să fie editate. Acest lucru este realizat, printre altele, prin faptul că toate funcțiile care nu există în versiunea mai veche a programului nu sunt disponibile aici, astfel încât nu există probleme de compatibilitate.

Microsoft Office Professional Plus 2007 Edition la Wiresoft

Pentru mulți cumpărători, achiziționarea unei ediții Professional Plus 2007 a MS Office are, pe de o parte, marele avantaj că este încă compatibilă cu sistemele de operare Microsoft mai vechi, începând cu versiunea Windows XP SP3, care este încă utilizată pe hardware mai vechi, astfel încât această compatibilitate largă este cu siguranță un factor decisiv pentru achiziție. Pe de altă parte, această ediție este disponibilă doar în comerțul convențional ca licență de volum, în timp ce la Wiresoft clienții pot cumpăra Professional Plus 2007 și ca licență unică sub formă de software folosit.

În magazinul de software Wiresoft, puteți achiziționa Office 2007 Professional Plus, precum și alte ediții ale acestei versiuni și pachete Office mai noi. Următoarea prezentare generală oferă o introducere în programele individuale incluse în Professional Plus 2007, inclusiv noile caracteristici ale acestora în Office 2007 Professional Plus.

MS Office 2007 Professional Plus - toate instrumentele de afaceri combinate într-o singură suită

Pe lângă clasicele Office Word, Excel, PowerPoint și Outlook, ediția Professional Plus 2007 conține nu numai programul DTP Microsoft Publisher 2007, ci și aplicația de baze de date Access 2007 și instrumentul de creare de formulare InfoPath 2007. Tocmai aceste aplicații incluse suplimentar sunt aproape indispensabile pentru aplicațiile comerciale sau de afaceri.

Prezentare generală a tuturor programelor incluse în MS Office Edition 2007 Professional Plus:

 • Word 2007
 • Excel 2007
 • PowerPoint 2007
 • Outlook 2007
 • Editor 2007
 • Access 2007
 • InfoPath 2007

Word 2007

Pe lângă numeroasele îmbunătățiri, Microsoft Word 2007 oferă, de asemenea, câteva funcții și caracteristici noi: Pentru a crea imediat documente de text în scopuri profesionale și private, sunt disponibile numeroase șabloane standard, care sunt preformatate profesional și pot fi personalizate în continuare. De asemenea, sunt disponibile noi efecte, cum ar fi transparența și 3D, pentru a face textele mai atractive. De asemenea, în Word pot fi create macro-uri pentru a gestiona mai eficient anumite etape de editare a textului. Un mare avantaj este și administrarea centralizată a versiunilor sau a modificărilor, precum și a comentariilor.

Excel 2007

Puternicul program de foaie de calcul oferă acum funcții extinse pentru crearea de formule și vizualizarea datelor; acestea includ, de asemenea, tabele pivot și posibilitatea de a crea diagrame profesionale și descriptive în doar câțiva pași. Prin conectarea la Microsoft SharePoint Services, datele confidențiale rămân protejate și atunci când comunicați cu alte persoane.

PowerPoint 2007

Cu ajutorul diapozitivului, PowerPoint 2007 oferă un instrument eficient pentru gestionarea tuturor șabloanelor, pentru a asigura un aspect coerent al tuturor prezentărilor create cu acesta și, de asemenea, pentru a economisi timp. Multe efecte noi de text și tipografice, precum și instrumente de formatare sunt disponibile pentru design, majoritatea dintre acestea putând fi aplicate imediat cu un singur clic.

Inspectorul de documente integrat elimină în mod fiabil comentariile, textul ascuns sau informațiile personale înainte de a publica sau de a partaja o prezentare, iar semnătura digitală garantează, de asemenea, că conținutul nu mai poate fi modificat. Datorită noului format Office Open XML .pptx, nou disponibil, prezentările create cu acesta pot fi publicate și ca pagini web HTML.

Outlook 2007

Software-ul de comunicare testat oferă funcții eficiente pentru gestionarea traficului zilnic de e-mail, inclusiv căutarea instantanee pentru a căuta în e-mail-uri, inclusiv în atașamente, pentru termeni sau cuvinte cheie specifice, precum și pentru a elibera date și informații specifice pentru utilizatori și scopuri individuale, precum și un filtru de spam. Compunerea mesajelor, inclusiv formatarea, a devenit, de asemenea, mai intuitivă și, prin urmare, mai ușoară. Bara de sarcini integrată cu calendar oferă numeroase opțiuni pentru coordonarea întâlnirilor și proiectelor. Conținutul poate fi codificat prin culori și marcat în funcție de persoane sau de importanță, de exemplu.

InfoPath 2007

InfoPath 2007 este utilizat pentru a crea, gestiona și schimba formulare pentru colectarea de date diverse. Deoarece se bazează pe XML, acestea pot fi puse la dispoziție și pe web prin intermediul Office SharePoint Server 2007 cu "Forms Services" integrat și pot fi completate fără software-ul InfoPath.

Scenariile în care se utilizează InfoPath 2007 includ urmărirea inventarului, rapoarte de stare a proiectelor, rapoarte de cheltuieli și polițe de asigurare. InfoPath 2007 este, de asemenea, conceput pentru a se integra cu Outlook 2007, permițând utilizatorilor să deschidă și să editeze formulare InfoPath din Outlook 2007.

Editor 2007

Acest puternic program DTP este conceput pentru a crea instantaneu și cu ușurință publicații de înaltă calitate pentru o varietate de scopuri, de la pliante și scrisori personalizate până la broșuri mari. Șabloanele incluse în Publisher 2007 acoperă nu numai produsele tipărite, ci și formate pentru trimiterea de buletine informative prin e-mail și proiectarea de site-uri web. Datorită compatibilității cuprinzătoare cu celelalte programe Office, pot fi utilizate și texte, imagini și tabele etc. din Word, Excel, Access, Outlook și PowerPoint.

Access 2007

Programul de baze de date dovedit este utilizat pentru colectarea și structurarea centralizată a datelor din diferite surse, pentru a le pune la dispoziție în interiorul companiei sau în afara acesteia, pentru clienți, în vederea prelucrării ulterioare. Prin intermediul diverselor modele de formate, informațiile colectate pot fi mai bine analizate și utilizate și, de asemenea, prezentate într-o formă inteligibilă sub forma unor rapoarte semnificative.

Prin intermediul Windows SharePoint Services, utilizatorii Access 2007 au posibilitatea de a edita în orice moment datele capturate, de a restabili informațiile șterse și de a stabili permisiuni individuale de acces.

Cerințe de sistem pentru MS Office 2007 Professional Plus

Office Edition 2007 Professional Plus este compatibil cu multe sisteme de operare Windows mai vechi, dar nu mai este suportat de Windows 10. Cu toate acestea, noua interfață cu panglică introdusă odată cu versiunea 2007 a Office necesită mai mult spațiu pe hard disk în comparație cu versiunile anterioare. În general, se aplică următoarele cerințe minime pentru executarea corectă a tuturor cererilor:

 • Sisteme de operare: de la Microsoft Windows XP Service Pack 3 la Windows 8.1 sau Microsoft Windows Server 2003 sau o versiune mai recentă
 • Procesor: min. 500 MHz - pentru a putea utiliza toate funcțiile Outlook, se recomandă 1 GHz
 • Memorie: min. 256 MB RAM - 512 MB recomandat pentru utilizarea corectă a serviciilor Outlook
 • Spațiu pe hard disk: min. 2 GB
 • Rezoluția ecranului: min. 1.024 x 768

Cumpărați MS Office 2007 Professional Plus de la Wiresoft ca licență unică la un preț avantajos

Ediția 2007 Professional Plus Edition de la Microsoft este una dintre edițiile Office care sunt oferite doar ca licență de volum pentru companiile din comerțul convențional și, prin urmare, nu sunt disponibile ca licență unică. În magazinul de software Wiresoft puteți cumpăra Office 2007 Professional Plus Edition și ca licență pentru un singur utilizator, fără a fi obligat să încheiați un abonament; prin urmare, atunci când cumpărați în magazinul Wiresoft, suportați doar costurile unice pentru versiunea completă a acestei ediții Office, care oferă o gamă de funcționalități identică cu cea a licenței de volum corespunzătoare.

Licența de volum de bază provine de obicei de la o companie mai mare și a fost achiziționată de Wiresoft. Atunci când achiziționează licențe de volum, compania are, de asemenea, dreptul de a revinde licențele software excedentare sau întreaga licență de volum - indiferent dacă au fost sau nu utilizate licențele individuale conținute în acestea sau întreaga licență de volum. Prin vânzare, licența de volum este dizolvată și convertită în licențe individuale, care sunt apoi desemnate ca software utilizat. Această divizare sau desemnare nu are niciun efect asupra funcționalității generale a Office 2007 Professional Plus Edition oferit sau a programelor conținute. Wiresoft oferă apoi aceste licențe pentru un singur utilizator la un preț deosebit de scăzut ca versiune de achiziție.

Achiziționarea software-ului de la Wiresoft nu este doar ieftină, ci și sigură: după finalizarea cu succes a procesului de achiziție și descărcarea imediată, puteți instala software-ul Office 2007 Professional Plus pe PC-ul dvs. și îl puteți activa cu cheia de licență de volum corespunzătoare furnizată, care este valabilă și funcțională doar pentru licența dvs. individuală personală. Acest lucru se datorează faptului că Wiresoft vinde numai software Office 2007 Professional Plus sau alte ediții sau versiuni Office care sunt identice cu produsele originale Microsoft; companiile de la care provin aceste licențe de volum anterioare au sediul exclusiv în Europa, astfel încât achiziționarea acestei ediții Office 2007 Professional Plus ca software folosit nu implică niciun risc legal, deoarece comercializarea de software folosit este permisă de lege, fapt confirmat de mai multe ori și de hotărâri judecătorești.

Achiziționarea de software folosit în magazinul Wiresoft este o oportunitate favorabilă pentru dumneavoastră, în calitate de client, de a putea utiliza ediții Office, cum ar fi Professional Plus 2007, care altfel nu ar fi disponibile. Prin urmare, clientela noastră include IMM-uri, dar și persoane care desfășoară activități independente și persoane fizice care beneficiază de gama noastră ieftină de programe Microsoft.

În magazinul de software Wiresoft veți găsi nu numai MS Office Edition 2007 Professional Plus, ci și alte ediții ale acestei versiuni, precum și ediții mai noi și alte programe Microsoft ca versiune de achiziție la preț redus pentru descărcare. Dacă aveți întrebări legate de Professional Plus sau de orice alt software Microsoft Office, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare