Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD

MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD

98,80 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10001
 • 021-09110
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Iată câteva informații despre Microsoft Office 2007 Standard ca descărcare online MLK în...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"

Iată câteva informații despre Microsoft Office 2007 Standard ca descărcare online MLK în germană și în multe alte limbi:

Informații despre produs: Microsoft Office 2007 Standard este disponibil din iunie 2007 și permite o muncă productivă continuă pe PC-uri, telefoane mobile și browsere web. Aici puteți cumpăra Microsoft Office 2007 sub formă de licență de software la un preț redus ca licență de volum. În acest pachet software sunt incluse următoarele aplicații:

Deoarece licența provine dintr-o licență de volum, vă putem oferi descărcarea software-ului la un preț deosebit de avantajos. Primiți versiunea completă sub formă de licență pentru un singur utilizator, inclusiv dreptul de utilizare secundară. Pachetul software conține următoarele programe

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Cerințe recomandate pentru utilizarea Microsoft Office 2007 Standard.

Calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească anumite cerințe pentru a putea utiliza programele fără probleme. Procesul de descărcare necesită un procesor de 500 MHz, 256 MB de memorie RAM și 2 GB de spațiu liber pe hard disk. Pentru a putea instala software-ul, aveți nevoie de sistemul de operare Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista sau Microsoft Windows XP SP3
.Vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți despre descărcarea Microsoft Office 2007 Standard înainte de a cumpăra. Nu trebuie decât să contactați un membru al personalului prin telefon sau prin intermediul formularului nostru de contact. Chiar dacă doriți să cumpărați soluția software Microsoft Office, dar nu sunteți sigur de modul în care funcționează instalarea, vă vom ajuta.

Cumpărați software ieftin și economisiți - Instalare pe următoarele sisteme de operare:

Microsoft Office 2007 Standard este compatibil cu Windows XP (SP3, 32 de biți), Windows Server 2003 SP2 (32 de biți), Windows Vista (SP1, 32 de biți/64 de biți), Windows Server 2008 (SP1, 32 de biți/64 de biți), Windows 7 (SP1, 32 de biți/64 de biți) și Windows 8 (SP1, 32 de biți/64 de biți), Windows 8.1 (SP1, 32 de biți/64 de biți), Windows 10 (SP1, 32 de biți/64 de biți). Puteți instala software-ul dacă dispuneți de cel puțin 3,5 gigaocteți (GB) de spațiu pe hard disk. Funcționalitatea optimă a software-ului, precum și orice cerințe speciale depind de sistemul dumneavoastră de operare și de configurațiile de sistem.

Dacă aveți întrebări cu privire la licența software și la modul de utilizare a acesteia, nu ezitați să ne contactați.

De ce ar trebui să cumpărați licența Microsoft Office Standard 2007?

Lucrați în cel mai bun mod posibil, oriunde v-ați afla. Folosiți acest software versatil în activitatea de zi cu zi sau acasă. Nu contează dacă folosiți un computer, un telefon sau un browser web. De la actualizări pătrunzătoare pentru Excel, PowerPoint și Word, până la o vizualizare clară a e-mailurilor prin Outlook, Office 2007 Standard vă menține productiv. Impresionați cu texte atractive cu Word, creați calcule elaborate cu Excel sau impresionați cu prezentări atractive cu PowerPoint. Atunci când cumpărați Microsoft Office 2007 Standard, descoperiți posibilitățile care vă așteaptă.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare