Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

  • SW10001
  • 021-09110
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
61,90 RON * 67,90 RON * (8,84% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit)
Server terminal Compatibil


Microsoft Office 2007 Standard  este disponibil din iunie 2007 și permite lucrul productiv continuu pe PC-uri, telefoane mobile și browsere web. Aici puteți cumpăra Microsoft Office 2007 sub formă de licență software la un preț avantajos ca licență de volum. Calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească anumite cerințe pentru a putea utiliza programele fără probleme. Procesul de descărcare necesită un procesor de 500 MHz, 256 MB RAM și 2 GB spațiu liber pe hard disk. Pentru a instala software-ul, aveți nevoie de sistemul de operare Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista sau Microsoft Windows XP SP3.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"

Iată câteva informații despre Microsoft Office 2007 Standard ca descărcare online MLK în germană și în multe alte limbi:

Informații despre produs: Microsoft Office 2007 Standard este disponibil din iunie 2007 și permite o muncă productivă continuă pe PC-uri, telefoane mobile și browsere web. Puteți cumpăra Microsoft Office 2007 aici sub forma unei licențe software la un preț redus ca licență de volum. În acest pachet software sunt incluse următoarele aplicații:

Având în vedere că licența provine dintr-o licență de volum, vă putem oferi o descărcare a software-ului deosebit de avantajoasă. Veți primi versiunea completă sub formă de licență pentru un singur utilizator, inclusiv dreptul de a doua utilizare. Pachetul software conține următoarele programe:

  • Microsoft Word 2007
  • Microsoft Excel 2007
  • Microsoft PowerPoint 2007
  • Microsoft Outlook 2007

Cerințe recomandate pentru utilizarea Microsoft Office 2007 Standard.

Calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească anumite cerințe pentru a putea utiliza programele fără probleme. Procesul de descărcare necesită un procesor de 500 MHz, 256 MB de RAM și 2 GB de spațiu liber pe hard disk. Pentru a instala software-ul, veți avea nevoie de sistemul de operare Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista sau Microsoft Windows XP SP3
.Vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebări pe care le aveți despre descărcarea Microsoft Office 2007 Standard înainte de a cumpăra. Pur și simplu contactați un membru al personalului nostru prin telefon sau prin intermediul formularului nostru de contact. De asemenea, dacă doriți să achiziționați soluția software office de la Microsoft Office, dar nu sunteți sigur cum funcționează instalarea, vă vom ajuta.

Cumpărați software ieftin și economisiți - instalare pe următoarele sisteme de operare:

Microsoft Office 2007 Standard este compatibil cu Windows XP (SP3, 32 de biți), Windows Server 2003 SP2 (32 de biți), Windows Vista (SP1, 32 de biți/64 de biți), Windows Server 2008 (SP1, 32 de biți/64 de biți), Windows 7 (SP1, 32 de biți/64 de biți) și Windows 8 (SP1, 32 de biți/64 de biți), Windows 8.1 (SP1, 32 de biți/64 de biți), Windows 10 (SP1, 32 de biți/64 de biți). Puteți instala software-ul dacă dispuneți de cel puțin 3,5 gigaocteți (GB) de spațiu pe hard disk. Funcționalitatea optimă a software-ului și orice cerințe speciale depind de sistemul de operare și de configurațiile sistemului dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări cu privire la licența și utilizarea software-ului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

De ce ar trebui să cumpărați licența Microsoft Office Standard 2007?

Lucrați în cel mai bun mod posibil, indiferent unde vă aflați. Utilizați acest software versatil la serviciu sau acasă. Nu contează dacă aceștia folosesc un computer, un telefon sau un browser web. De la actualizări pătrunzătoare pentru Excel, PowerPoint și Word, până la o vizualizare clară a e-mailurilor prin Outlook, Office 2007 Standard vă menține productiv. Impresionați cu texte atractive cu Word, creați calcule elaborate cu Excel sau impresionați cu prezentări captivante cu PowerPoint. Atunci când cumpărați Microsoft Office 2007 Standard, descoperiți posibilitățile care vă așteaptă.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii