Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10013
 • 3YF-00096
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
139,90 RON * 154,90 RON * (9,68% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Yosemite, Mavericks, Mountain Lion


Microsoft Office 2011 este, de asemenea, o parte indispensabilă a activității zilnice pe multe computere Mac. Prin urmare, odată cu lansarea acestei ediții pentru utilizatorii de Mac, accentul se pune nu numai pe o mai bună compatibilitate a macOS cu Windows pentru colaborarea practică, ci și pe ușurința generală de utilizare și pe adăugarea de funcții care facilitează utilizarea programelor Office online. Utilizatorii de Mac pot profita acum de toate avantajele oferite de programele clasice Office Word, Excel și PowerPoint: pentru crearea de documente profesionale în formate utilizate frecvent atât în mediul profesional, cât și în cel privat, pentru formatarea și analiza rapidă a unor date extinse, precum și pentru afișarea și partajarea de prezentări informative, inclusiv pe web.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"

Microsoft Office pentru Mac 2011 Standard - mai ușor de utilizat decât înainte

Microsoft Office este, de asemenea, o componentă indispensabilă pentru munca zilnică pe multe computere Mac. Odată cu lansarea acestei ediții pentru utilizatorii de Mac, accentul este pus nu numai pe o mai bună compatibilitate a macOS cu Windows pentru o colaborare practică, ci și pe ușurința generală de utilizare și pe adăugarea de funcții care facilitează utilizarea online a programelor Office.

Utilizatorii de Mac pot profita acum de toate avantajele oferite de programele clasice Office Word, Excel și PowerPoint: pentru a crea documente profesionale în formate profesionale și private utilizate frecvent, pentru a formata și analiza rapid date extinse, precum și pentru a afișa și partaja prezentări informative, chiar și pe Web.

O noutate în Office pentru Mac este Outlook, care, cu numeroasele sale instrumente practice de organizare a traficului de e-mail, precum și a contactelor și de coordonare a întâlnirilor, oferă avantaje semnificative față de Entourage, inclus anterior.

Microsoft Office 2011 pentru Mac în ediția Standard este disponibil în magazinul de software Wiresoft ca licență unică la preț redus pentru achiziționare și descărcare imediată. Mai jos veți găsi o prezentare generală a întregii game de beneficii pe care Office 2011 pentru Mac le oferă utilizatorilor săi.

Noutăți generale ale Office pentru Mac 2011 Standard

Din punct de vedere vizual, această versiune Office pentru Mac are un aspect nou în comparație cu versiunea anterioară, adoptând aspectul tipic al panglicii Windows, mai multe detalii mai jos. În plus, există o serie de optimizări și avantaje care fac ca lucrul cu Office pentru Mac 2011 să fie și mai eficient și mai practic:

Afișarea panglicii acum și în Office pentru Mac

Bara tipică de panglică cunoscută de utilizatorii Windows este acum disponibilă și pe Mac cu această versiune Office. Funcțiile tipice sunt ordonate tematic în bare sau panglici individuale și sunt accesibile prin diferite file. În funcție de activitatea curentă într-un document de program, utilizatorului i se afișează o selecție tematică adecvată de instrumente și funcții de editare, de exemplu pentru formatarea textelor Word sau pentru editarea imaginilor într-o prezentare PowerPoint.

Avantajul aspectului panglicii este că funcțiile adecvate sunt acum direct accesibile și utilizatorul nu mai trebuie să le caute în diverse submeniuri.

În plus, panglicile pot fi, de asemenea, personalizate.

Cu toate acestea, cei care doresc în continuare să folosească interfața de utilizator familiară din versiunea anterioară pot ascunde vizualizarea panglicii și pot accesa funcțiile dorite prin intermediul meniului clasic, care este încă disponibil.

Funcții integrate de editare a fotografiilor în Word, Excel și PowerPoint

Editarea imaginilor și a graficelor în Word, Excel și PowerPoint a fost semnificativ simplificată prin funcții noi, precum și îmbunătățită în alt mod. Pentru a insera o imagine într-un document, acum este suficient să o trageți pur și simplu de pe desktop sau dintr-un dosar în locația corespunzătoare. Dimensiunea poate fi apoi ajustată cu precizie sau formatul poate fi decupat. Sunt disponibile funcții suplimentare pentru a ajusta tonurile de culoare și saturația sau pentru a adăuga diverse efecte și filtre. De asemenea, este posibil să se regleze gradul de transparență. Acest lucru face posibilă, de exemplu, utilizarea unei fotografii ca ilustrație de fundal pe întreaga pagină.

De asemenea, a fost îmbunătățită și crearea de grafice. În acest scop, așa-numitele SmartArts conțin o serie de elemente grafice cu ajutorul cărora, de exemplu, diagramele ierarhice sau fluxurile de proces din Excel pot fi vizualizate în funcție de propriile nevoi.

Catalog de șabloane extins

De asemenea, Microsoft a extins semnificativ portofoliul de șabloane pentru Word, Excel și PowerPoint în versiunea 2011 pentru Mac. Alegerea unui șablon potrivit este facilitată de faptul că prima pagină a fiecăruia este afișată în prezentarea generală a formatului. De îndată ce mutați mouse-ul pe un anumit șablon, toate celelalte pagini sunt afișate una după alta.

Visual Basic este din nou disponibil cu Office 2011 pentru Mac

În Office 2011, suportul pentru Visual Basic, puternicul limbaj de scripting, revine pentru Mac. Acest lucru permite crearea de formate de documente bazate pe XML, păstrând în același timp codul macro VBA. VBA pe Mac oferă în special posibilitatea ca aplicațiile Office, cum ar fi Excel, Word, Access etc., să utilizeze sarcini repetitive într-un mod automatizat, programându-le în mod corespunzător prin macro-uri.

Utilizarea aplicațiilor MS Web Apps pe Mac

În pachetul Office pentru Mac, Microsoft a legat diverse programe cu aplicațiile web. Astfel, documentele Word, Excel și PowerPoint pot fi editate online în browser, indiferent de versiunea Office instalată local sau de sistemul de operare respectiv. Condiția prealabilă este o înregistrare gratuită la serviciile Windows-Live.

Îmbunătățirea colaborării pe documente

Atunci când mai mulți utilizatori colaborează la același document în Word și PowerPoint, programul blochează paragrafele la care lucrează în acel moment un anumit utilizator pentru ceilalți colaboratori. Acest lucru împiedică crearea mai multor versiuni ale aceluiași document. În același timp, utilizatorii pot vedea în permanență cine face ce modificări.

Microsoft Messenger

Microsoft Messenger este, de asemenea, integrat în Office pentru Mac 2011. Acest lucru le permite utilizatorilor să comunice direct cu colegii, fără a fi nevoie să utilizeze funcțiile de chat externe. Messenger oferă, de asemenea, o transmisie audio și video revizuită.

Optimizări ale aplicațiilor individuale Office pentru Mac 2011

Pe lângă aceste adăugiri și îmbunătățiri generale aduse pachetului Office pentru Mac 2011, aplicațiile standard au și o serie de caracteristici noi:

Instrumente noi în Word 2011

Pe lângă noile șabloane, o serie de opțiuni de vizualizare nou integrate fac ca lucrul cu Word să fie și mai practic:

 • "Aspectul de publicare" este destinat exclusiv aspectului unui document Word, în care formatul și poziția textului și a elementelor grafice pot fi modificate fără a putea edita textul propriu-zis. Acest lucru previne modificarea accidentală a textului.
 • Vizualizarea "Notepad" este utilizată pentru a nota instantaneu cuvintele cheie, iar notele vocale pot fi, de asemenea, integrate.
 • Modul "Full Screen" permite o mai bună concentrare asupra conținutului documentului prin ascunderea tuturor funcțiilor de editare.
 • Atunci când indicatorul mouse-ului este mutat în partea de sus a ecranului, programul afișează pentru scurt timp o bară de instrumente cu cele mai importante funcții de formatare.

Îmbunătățiri în Excel 2011 pentru Mac

Excel pentru Mac 2011 include acum caracteristici care anterior erau disponibile doar în versiunea Windows. Acest lucru permite, de asemenea, un schimb mai bun de date între cele două sisteme de operare. Aceste noi caracteristici merită o mențiune specială:

 • Tabelele pivotante sunt acum mai ușor de creat în Excel pentru Mac decât înainte.
 • Sparklines - mici grafice de cuvinte - fac tabelele mai clare, ele pot fi plasate ca mici diagrame direct într-un singur câmp, de exemplu, pentru a vizualiza rapid rezultatul unui calcul.
 • Funcțiile imbricate pot fi create cu generatorul de formule folosind funcția if. Sunt posibile maxim șapte condiții "if" imbricate.

PowerPoint 2011 pentru Mac

Prezentările PowerPoint pot fi concepute și mai practic și realizate cu versiunea Mac 2011. Următoarele funcții sunt nou integrate:

 • Cu ajutorul funcției "Broadcast", prezentările pot fi susținute în direct pe internet. Participanții primesc un link web și pot urmări prezentarea de pe orice dispozitiv după ce se loghează. Ca de obicei, prezentatorul are controlul asupra cursului prezentării.
 • În vizualizarea "Prezentator", prezentatorul vede pe ecranul său nu numai diapozitivul curent, ci și o previzualizare a celui următor, inclusiv notele sale și ora.
 • Tranzițiile de diapozitive 3D ajută la urmărirea prezentării prin afișarea individuală a fiecărui strat. Elementele ascunse sau suprapuse pot fi rearanjate cu ușurință cu ajutorul mouse-ului.

Outlook disponibil în Office Mac 2011

Noua versiune Office pentru Mac include acum Outlook, care înlocuiește în sfârșit programul anterior Entourage. Outlook este utilizat pentru gestionarea și organizarea completă a

E-mailuri și întâlniri și oferă aceleași funcții complete ca și versiunea Windows. La trecerea de la Windows la Mac, toate datele pot fi importate fără probleme. Outlook 2011 oferă aceste funcționalități, printre altele

 • Claritate mai bună pentru corespondențele de e-mail mai lungi: Mai multe e-mailuri de la diferiți participanți pe o anumită temă pot fi afișate în diferite dosare sub formă de fire de discuție, ca și conversații coerente. Acest lucru înseamnă că aveți întotdeauna o imagine de ansamblu a tuturor contribuțiilor și participanților importanți.
 • Fișierele Personal Store (PST) pentru e-mailuri, sarcini, note și intrări din calendar pot fi importate de pe PC pe Mac, dacă un utilizator dorește să treacă la macOS.
 • Pentru organizarea programărilor, previzualizarea calendarului poate fi afișată în mod convenabil direct în Outlook.

cerințe hardware pentru macOS pentru Office pentru Mac 2011 Standard

Când instalați Office pentru Mac 2011, vă rugăm să rețineți că MS Office pentru Mac 2011 nu mai este suportat de sistemul de operare macOS Catalina 10.15 și versiunile ulterioare! De asemenea, pachetul Office pentru Mac este disponibil doar în modul pe 32 de biți.

 • Procesor: procesor Intel
 • Sistem de operare: cel puțin Mac OS X 10.5.8 sau o versiune mai recentă
 • Vă rugăm să rețineți: Office pentru Mac 2011 Standard nu este compatibil cu Catalina și versiunile ulterioare!
 • Memorie: cel puțin 1 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: 2,5 GB în format HFS+ (de asemenea: Mac OS Extended sau HFS Plus)
 • Rezoluția monitorului: cel puțin 1.280 x 800

MS Office 2011 pentru Mac Standard cumpăra ieftin în magazinul online Wiresoft

Wiresoft oferă Standard- ediția Office 2011 pentru Mac pentru descărcare - cu aceste aplicații integrate:

 • Word 2011 pentru Mac - pentru procesare de text
 • Excel 2011 pentru Mac - pentru foi de calcul
 • PowerPoint 2011 pentru Mac - pentru crearea de prezentări
 • Outlook 2011 pentru Mac - pentru comunicare și organizare

Atunci când achiziționați Standard ediția Office 2011 pentru Mac, beneficiați de aceste avantaje la Wiresoft, pe lângă prețul nostru scăzut pentru software folosit:

 • Software-ul MS Office 2011 pentru Mac Standard este disponibil pentru descărcare imediată sub forma unui kit de licență fără mediator, pe care îl puteți înregistra în numele dumneavoastră.
 • Aceasta este o licență pentru un singur utilizator la preț redus, care provine dintr-o licență de volum. Software-ul este în limba germană.
 • Dacă licența inclusă a fost folosită de un cumpărător inițial, aceasta a fost ștearsă din nou odată cu vânzarea către Wiresoft, deci este 100% liberă și utilizabilă din nou.
 • Toate licențele unice pentru Office pentru Mac care provin din licențe de volum au fost testate cu atenție de către Wiresoft pentru a se asigura că sunt pe deplin utilizabile.
 • Wiresoft, în calitate de distribuitor serios de software, nu oferă astfel de licențe unice care sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp, sau care sunt versiuni de testare cu funcții limitate, sau astfel de licențe Office care sunt deblocate prin intermediul unei chei de licență care poate fi utilizată de către terțe părți.
 • La fiecare achiziție de software de la Wiresoft puteți fi siguri că achiziționați întotdeauna un produs software original Microsoft, în conformitate cu reglementările legale valabile în UE, astfel încât nici dumneavoastră, nici Wiresoft nu vă aflați într-o zonă gri din punct de vedere legal.

Dacă aveți întrebări legate de achiziționarea Microsoft Office 2011 pentru Mac Standard sau orice alt produs software Microsoft disponibil în magazinul Wiresoft, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii