Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD

MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD

222,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10013
 • 3YF-00096
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Office pentru Mac 2011 Standard - mai ușor de utilizat decât înainte Microsoft...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"

Microsoft Office pentru Mac 2011 Standard - mai ușor de utilizat decât înainte

Microsoft Office este, de asemenea, o parte indispensabilă a activității zilnice pe multe computere Mac. Prin urmare, odată cu lansarea acestei ediții pentru utilizatorii de Mac, accentul se pune nu numai pe o mai bună compatibilitate a macOS cu Windows pentru o colaborare practică, ci și pe ușurința generală de utilizare și pe adăugarea de funcții care facilitează utilizarea programelor Office online.

Utilizatorii de Mac pot profita acum de toate avantajele oferite de programele clasice Office Word, Excel și PowerPoint: pentru a crea documente profesionale în formate utilizate frecvent atât în mediul profesional, cât și în cel privat, pentru a formata și analiza rapid date extinse, precum și pentru a afișa și partaja prezentări informative, inclusiv pe web.

O noutate în Office pentru Mac este Outlook, care, cu numeroasele sale instrumente practice de organizare a traficului de e-mail și a contactelor și de coordonare a întâlnirilor, oferă avantaje semnificative față de Entourage, inclus anterior.

Microsoft Office 2011 pentru Mac în ediția Standard este disponibil în magazinul de software Wiresoft ca licență unică la preț redus pentru achiziționare și descărcare imediată. Mai jos veți găsi o prezentare generală a întregii game de avantaje pe care Office 2011 pentru Mac le oferă utilizatorilor săi.

Inovații generale ale Office for Mac 2011 Standard

Această versiune de Office pentru Mac are, de asemenea, un aspect nou față de versiunea anterioară, adoptând aspectul tipic Windows al panglicii, a se vedea mai jos pentru mai multe detalii. În plus, există o serie de optimizări și avantaje care fac ca lucrul cu Office pentru Mac 2011 să fie și mai eficient și mai practic:

Afișarea panglicii acum și în Office pentru Mac

Bara tipică de panglică cunoscută utilizatorilor de Windows este acum disponibilă și pe Mac cu această versiune Office. Funcțiile tipice sunt ordonate tematic în bare sau panglici individuale și sunt accesibile prin diferite file. În funcție de activitatea curentă într-un document de program, utilizatorului i se afișează o selecție tematică adecvată de instrumente și funcții de editare, de exemplu pentru formatarea textelor Word sau pentru editarea imaginilor într-o prezentare PowerPoint.

Avantajul aspectului panglicii este că funcțiile adecvate sunt acum direct accesibile și utilizatorul nu mai trebuie să le caute în diverse submeniuri.

În plus, panglicile pot fi, de asemenea, personalizate.

Cu toate acestea, cei care doresc în continuare să folosească interfața de utilizator familiară din versiunea anterioară pot ascunde vizualizarea panglicii și pot accesa funcțiile dorite prin intermediul meniului clasic, care este încă disponibil.

Funcții integrate pentru editarea fotografiilor în Word, Excel și PowerPoint

Editarea imaginilor și a graficelor în Word, Excel și PowerPoint a fost semnificativ simplificată prin noi funcții și îmbunătățită și în alte moduri. Pentru a insera o imagine într-un document, acum este suficient să o trageți cu mouse-ul de pe desktop sau dintr-un dosar în locul corespunzător. Dimensiunea poate fi apoi ajustată cu precizie sau formatul poate fi decupat. Sunt disponibile și alte funcții pentru a ajusta tonurile de culoare și saturația sau pentru a adăuga diverse efecte și filtre. De asemenea, este posibil să se regleze gradul de transparență. Acest lucru face posibilă, de exemplu, utilizarea unei fotografii ca ilustrație de fundal pe întreaga pagină.

De asemenea, a fost îmbunătățită și crearea de grafice. În acest scop, așa-numitele SmartArts conțin o serie de elemente grafice cu ajutorul cărora se pot vizualiza, de exemplu, diagrame ierarhice sau fluxuri de procese în Excel, în funcție de propriile nevoi.

Catalog extins de șabloane

În versiunea Mac 2011, Microsoft a extins semnificativ portofoliul de șabloane pentru programele Word, Excel și PowerPoint. Alegerea unui șablon adecvat este facilitată de faptul că prima pagină este afișată în prezentarea generală a formatului. De îndată ce mutați mouse-ul pe un anumit șablon, toate celelalte pagini sunt afișate una după alta.

Visual Basic disponibil din nou cu Office 2011 pentru Mac

Office 2011 readuce suportul pentru Visual Basic, puternicul limbaj de scripting, pentru Mac. Acest lucru permite crearea de formate de documente bazate pe XML, păstrând în același timp codul macro VBA. Pe Mac, VBA oferă în special posibilitatea de a utiliza în mod automat sarcini recurente pentru aplicațiile Office, cum ar fi Excel, Word, Access etc., programându-le în mod corespunzător prin intermediul macros.

Utilizarea aplicațiilor MS Web Apps pe Mac

În pachetul Office pentru Mac, Microsoft a legat diferitele programe cu aplicațiile web. Documentele Word, Excel și PowerPoint pot fi editate online în browser, indiferent de versiunea Office instalată local sau de sistemul de operare respectiv. Condiția prealabilă este o înregistrare gratuită la Windows Live Services.

Îmbunătățirea colaborării pe documente

Atunci când mai mulți utilizatori colaborează la același document în Word și PowerPoint, programul blochează pentru ceilalți colaboratori paragrafele la care lucrează în acel moment un anumit utilizator. Acest lucru împiedică crearea mai multor versiuni ale unui document. În același timp, utilizatorii pot vedea în permanență cine face ce modificări.

Microsoft Messenger

Microsoft Messenger este, de asemenea, integrat în Office pentru Mac 2011. Acest lucru le permite utilizatorilor să comunice direct cu colegii fără a utiliza funcțiile de chat externe. Messenger oferă, de asemenea, o transmisie audio și video revizuită.

Optimizări ale programelor individuale Office pentru Mac 2011

Pe lângă aceste adăugiri și îmbunătățiri generale ale pachetului Office pentru Mac 2011, programele standard au de asemenea câteva inovații de oferit:

Instrumente noi în Word 2011

Pe lângă noile șabloane, o serie de opțiuni de vizualizare nou integrate fac ca lucrul cu Word să fie și mai practic:

 • "Layout de publicare" este utilizat exclusiv pentru aspectul unui document Word, unde formatul și poziția textului și a graficii pot fi modificate fără a putea edita textul propriu-zis. Acest lucru previne modificarea accidentală a textului.
 • Vizualizarea "Notepad" este utilizată pentru a nota instantaneu cuvintele cheie, iar notele vocale pot fi, de asemenea, integrate.
 • Modul "full screen" permite o mai bună concentrare asupra conținutului documentului prin ascunderea tuturor funcțiilor de editare.
 • De îndată ce indicatorul mouse-ului este mutat în partea de sus a ecranului, programul afișează pe scurt o bară de instrumente cu cele mai importante funcții de formatare.

Optimizări în Excel 2011 pentru Mac

Excel pentru Mac 2011 conține acum, de asemenea, funcții care anterior erau disponibile doar în versiunea pentru Windows. Acest lucru permite, de asemenea, un schimb mai bun de date între cele două sisteme de operare. Aceste noi caracteristici merită o mențiune specială:

 • Tabelele pivotante pot fi create acum mai ușor decât înainte în Excel pentru Mac.
 • Sparklines - mici grafice de cuvinte - fac tabelele mai clare; acestea pot fi plasate ca mici diagrame direct într-un singur câmp, de exemplu, pentru a vizualiza rapid rezultatul unui calcul.
 • Funcțiile imbricate pot fi create cu generatorul de formule folosind funcția if. Sunt posibile maxim șapte condiții "if" imbricate.

PowerPoint 2011 pentru Mac

Prezentările PowerPoint pot fi proiectate și realizate în mod și mai practic cu versiunea Mac 2011. Următoarele funcții sunt nou integrate:

 • Cu ajutorul funcției "Broadcast", prezentările pot fi susținute în direct pe internet. Participanții primesc un link web și pot urmări prezentarea de pe orice dispozitiv după ce se loghează. Ca de obicei, moderatorul are controlul asupra cursului prezentării.
 • În vizualizarea "Prezentator", prezentatorul vede pe ecranul său nu numai diapozitivul curent, ci și o previzualizare a celui următor, inclusiv notele sale și ora.
 • Tranzițiile de diapozitive 3D ajută la păstrarea vederii de ansamblu prin afișarea fiecărui nivel în parte. Elementele ascunse sau suprapuse pot fi rearanjate cu ușurință cu ajutorul mouse-ului.

Outlook disponibil în Office Mac 2011

Noua versiune Office pentru Mac include acum și Outlook, care înlocuiește în sfârșit programul Entourage. Outlook este utilizat pentru gestionarea și organizarea completă a

Outlook este utilizat pentru gestionarea și organizarea completă a e-mailurilor și a întâlnirilor și oferă aceleași funcții complete ca și versiunea pentru Windows. La trecerea de la Windows la Mac, toate datele pot fi importate fără probleme. Outlook 2011 oferă aceste funcționalități, printre altele:

 • Claritate mai bună pentru corespondențele de e-mail mai lungi: De asemenea, mai multe e-mailuri de la diferiți participanți pe un anumit subiect pot fi afișate în diferite dosare sub formă de fire de discuție, ca și conversații coerente. Acest lucru înseamnă că aveți întotdeauna o imagine de ansamblu a tuturor contribuțiilor și participanților importanți.
 • Fișierele de stocare personală (PST) pentru e-mailuri, sarcini, notițe și intrări din calendar pot fi importate de pe PC pe Mac dacă un utilizator dorește să treacă la macOS.
 • Pentru organizarea întâlnirilor, previzualizarea calendarului poate fi afișată în mod convenabil direct în Outlook.

macOS Cerințe hardware pentru Office pentru Mac 2011 Standard

Când instalați Office pentru Mac 2011, vă rugăm să rețineți că MS Office pentru Mac 2011 nu mai este suportat de sistemul de operare macOS Catalina 10.15 și versiunile ulterioare! De asemenea, pachetul Office pentru Mac este disponibil numai în modul pe 32 de biți.

 • Procesor: procesor Intel
 • Sistem de operare: cel puțin Mac OS X 10.5.8 sau o versiune mai recentă
 • Vă rugăm să rețineți: Office for Mac 2011 Standard nu este compatibil cu Catalina și versiunile ulterioare!
 • Memorie: cel puțin 1 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: 2,5 GB în format HFS+ (de asemenea: Mac OS Extended sau HFS Plus)
 • Rezoluția monitorului: cel puțin 1.280 x 800

MS Office 2011 pentru Mac Cumpărați Standard la un preț rezonabil în magazinul online Wiresoft

Wiresoft oferă ediția Standard a Office 2011 pentru Mac pentru descărcare - cu aceste aplicații integrate:

 • Word 2011 pentru Mac - pentru procesare de text
 • Excel 2011 pentru Mac - pentru foi de calcul
 • PowerPoint 2011 pentru Mac - pentru crearea de prezentări
 • Outlook 2011 pentru Mac - pentru comunicare și organizare

Atunci când cumpărați ediția Standard a Office 2011 pentru Mac de la Wiresoft, beneficiați de aceste avantaje, pe lângă prețul nostru scăzut pentru software folosit:

 • Software-ul MS Office 2011 pentru Mac Standard este disponibil pentru descărcare imediată sub formă de kit de licență fără mediator, pe care îl puteți înregistra în numele dumneavoastră.
 • Aceasta este o licență pentru un singur utilizator la preț redus, care provine dintr-o licență de volum. Software-ul este în limba germană.
 • Dacă licența inclusă a fost folosită de un cumpărător inițial, aceasta a fost ștearsă din nou odată cu vânzarea către Wiresoft, deci este 100% liberă și utilizabilă din nou.
 • Toate licențele individuale pentru Office pentru Mac care provin din licențe de volum au fost verificate cu atenție de către Wiresoft pentru a se asigura că sunt adecvate pentru utilizare.
 • În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă astfel de licențe unice care sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp, sau care sunt versiuni de testare cu funcții limitate, sau astfel de licențe Office care sunt deblocate prin intermediul unei chei de licență care poate fi utilizată de către terți.
 • La fiecare achiziție de software de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați întotdeauna un produs software original Microsoft, în conformitate cu reglementările legale valabile în UE, astfel încât nici dumneavoastră, nici Wiresoft nu vă aflați într-o zonă gri din punct de vedere juridic.

Pentru întrebări legate de achiziționarea Microsoft Office 2011 pentru Mac Standard sau a altor produse software Microsoft disponibile în magazinul Wiresoft, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare