Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10586
  • DG7GMGF0F4LS
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
242,90 RON * 268,90 RON * (9,67% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x
Sistem  SharePoint Server
CAL Standard User CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Durata Nelimitată
Limbi Toate limbile


Achiziționarea unui Microsoft SharePoint SharePoint Server 2019 User CAL   înseamnă să permiteți unui (alt) angajat să acceseze cu ușurință documentele companiei și să colaboreze la proiecte de oriunde. Fie că se află la birou, pe teren sau în biroul de acasă - cu SharePoint informațiile relevante pot fi schimbate în siguranță și cu ușurință. Software-ul de colaborare   oferă diverse modalități de a lucra în echipă. La noi, puteți obține SharePoint 2019 licențe de acces originale, printre altele . Spre deosebire de Device CAL , User CAL se adresează unei anumite persoane. Această persoană poate accesa serverul SharePoint al companiei cu toate dispozitivele sale. Astfel, un Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL este deosebit de potrivit pentru angajații care lucrează alternativ pe PC-ul companiei, pe un notebook și pe un telefon mobil. 

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Achiziționarea unui Microsoft SharePoint SharePoint Server 2019 User CAL înseamnă să permiteți unui (alt) angajat să acceseze cu ușurință documentele companiei și să colaboreze la proiecte de oriunde. Indiferent dacă se află la birou, pe teren sau la home office - cu SharePoint informațiile relevante pot fi schimbate în siguranță și cu ușurință. Software-ul de colaborare oferă diverse modalități de lucru în echipă. Cu noi, puteți obține SharePoint  2019 licențe de acces originale, printre altele. Spre deosebire de Dispozitiv CAL, Utilizator CAL se adresează unei anumite persoane. Această persoană poate accesa serverul SharePoint al companiei cu toate dispozitivele sale. Astfel, un Microsoft SharePoint SharePoint Server 2019 User CAL este deosebit de potrivit pentru angajații care lucrează alternativ pe PC-ul companiei, pe un notebook și pe un telefon mobil. 

SharePoint 2019 Standard CAL permisul potrivit pentru fiecare

Producătorul SharePoint Server 2019 a dezvoltat un sistem de licențiere în care sunt posibile combinații. În orice caz, o companie are nevoie de una sau mai multe licențe de server. Acestea sunt disponibile la noi, la fel ca și licențele Enterprise, care pot fi utilizate suplimentar. Pentru ca angajații să poată accesa efectiv serverul SharePoint, este nevoie de CAL. Acest termen reprezintă Client Access Licence. Un CAL poate viza un utilizator (ca în cazul acestui produs) sau un dispozitiv ("Device CAL"). În cadrul acestei oferte, se achiziționează o licență de utilizator pentru versiunea Standard a SharePoint 2019. Dacă utilizatorul dorește să se bucure și de caracteristicile Enterprise, are nevoie de un CAL Enterprise suplimentar. Se pot combina dispozitive și utilizatori CALs într-o companie sau departament. Astfel, se poate lua în considerare pentru cine are sens să cumpere un Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL și cine se simte mai bine cu o licență Device. 

Principalele caracteristici ale SharePoint Server 2019 Standard 

Practic, scopul SharePoint este de a face ca informațiile și instrumentele de lucru digitale să fie ușor accesibile angajaților care sunt autorizați să le folosească. În plus, munca în echipă este mult simplificată - grupurile pot lucra împreună la proiecte, iar programul se ocupă, printre altele, de documentație. Ca software de comunicare, SharePoint oferă, de exemplu, infrastructura pentru pagini de companie pe internet și intranet. Programul este considerat, de asemenea, un software de gestionare a conținutului întreprinderii (ECM) ușor de înțeles. O caracteristică importantă în activitatea de zi cu zi este căutarea diferențiată. Printre altele, afișează previzualizări ale rezultatelor și vă permite să căutați persoane sau subiecte. 

O multitudine de îmbunătățiri și simplificări

Utilizatorii unui Microsoft SharePoint SharePoint Server 2019 User CAL pot beneficia de inovațiile din versiunea 2019 a SharePoint. Printre altele, gama de funcții a fost extinsă cu Flow pentru OneDrive și formatarea listelor. Pentru o procesare mai simplă a informațiilor, noile intrări pot fi acum anunțate prin e-mail sau prin notificări în Microsoft Teams. În plus, părțile web moderne cu conținut dinamic, cum ar fi fluxurile Twitter, sunt acum ușor de integrat. De asemenea, este importantă și interfața de utilizator reproiectată, care le permite utilizatorilor să găsească mai rapid multe elemente. În funcția de căutare, de exemplu, indexarea a fost îmbunătățită - acum, printre altele, sunt incluse și fonturile și obiectele de pe imagini. 

Detalii bine gândite în SharePoint 2019

Există, desigur, și alte inovații pentru care ar putea merita să cumpărați un Microsoft SharePoint SharePoint Server 2019 User CAL. De exemplu, securitatea poate fi sporită prin depozitarea datelor în centre de date regionale, dacă este necesar. În ceea ce privește prelucrarea datelor, există câteva îmbunătățiri minore. De exemplu, în versiunea 2019 este acum posibil să se lucreze simultan pe documente Excel și există o previzualizare a documentelor   pentru mai mult de 270 de tipuri de fișiere. Cei care utilizează Microsoft Teams vor observa o integrare mai profundă, iar abonații la Office365 pot utiliza funcțiile de partajare în toate componentele Office.

O licență de utilizator Microsoft SharePoint  Server 2019 este o alegere bună atunci când un nou angajat se alătură unei echipe sau când un departament este în curs de reconstrucție. De altfel, un SharePoint 2019 CAL poate fi utilizat și pentru a accesa un server SharePoint 2016.

Alte linkuri către "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii