Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10536
 • ST7-ENT-C
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
20.899,90 RON * 23.220,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"

VMware vSAN 7 Enterprise: Viitorul infrastructurii de stocare

VMware vSAN 7 Enterprise este cea mai importantă soluție de stocare definită prin software, care oferă o infrastructură de stocare puternică și scalabilă pentru întreprinderi. În acest rezumat al produsului, vom evidenția caracteristicile și beneficiile remarcabile ale acestei ediții Enterprise.

Ce este VMware vSAN 7 Enterprise?

VMware vSAN 7 Enterprise este o soluție avansată de stocare definită prin software care permite companiilor să își optimizeze infrastructura de stocare. Aceasta utilizează resursele hardware existente pentru a crea un mediu de stocare puternic și foarte disponibil.

Avantajele VMware vSAN 7 Enterprise

 • Performanță ridicată: Cu vSAN 7 Enterprise, companiile pot beneficia de o performanță de stocare excepțională, care îndeplinește cerințele aplicațiilor moderne.
 • Scalabilitate: Soluția este foarte scalabilă și poate ține pasul cu cerințele de stocare în creștere ale organizației dumneavoastră.
 • Disponibilitate ridicată: VMware vSAN 7 Enterprise oferă funcții de disponibilitate ridicată pentru a vă asigura că datele dvs. sunt întotdeauna disponibile, chiar și în cazul unei defecțiuni hardware.

Flexibilitate și integrare

 • Flexibilitate: VMware vSAN 7 Enterprise este versatil și acceptă diferite platforme hardware, permițându-vă să personalizați infrastructura de stocare în funcție de cerințele dumneavoastră.
 • Integrare: Soluția se integrează perfect cu mediile VMware și cu platformele de virtualizare populare pentru a oferi funcții și capabilități avansate.
 • Gestionare: O interfață de gestionare ușor de utilizat vă permite să configurați și să gestionați cu ușurință mediul de stocare.

VMware vSAN 7 Enterprise în acțiune

Cu VMware vSAN 7 Enterprise, organizațiile pot:

 • Optimizarea performanței: soluția oferă cea mai bună performanță de stocare din clasa sa pentru a satisface cerințele aplicațiilor și sarcinilor de lucru moderne.
 • Eficiența costurilor: VMware vSAN 7 Enterprise utilizează eficient resursele hardware existente și reduce costul total de proprietate.
 • Scalabilitate: Organizațiile își pot extinde cu ușurință infrastructura de stocare pe măsură ce crește cererea.

În general, VMware vSAN 7 Enterprise oferă o soluție de stocare definită prin software remarcabilă pentru organizații. Datorită performanței ridicate, scalabilității, disponibilității ridicate, flexibilității și integrării, este alegerea ideală pentru organizațiile care doresc să își optimizeze infrastructura de stocare și să fie pregătite pentru cerințele viitoare. Aflați cum vSAN vă poate transforma infrastructura IT într-un mediu de stocare puternic și eficient.

Alte linkuri către "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii