Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10535
 • ST7-STD-DT10-C
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
4.861,90 RON * 5.400,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack - Stocare eficientă și sigură pentru virtualizarea desktopurilor

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack este o soluție de stocare de ultimă generație, special concepută pentru a răspunde nevoilor organizațiilor cu cerințe de virtualizare a desktopurilor. În acest articol veți afla de ce VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack este alegerea optimă pentru a maximiza performanța, securitatea și scalabilitatea infrastructurii desktopurilor virtuale.

Caracteristicile principale ale VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack

 1. Hiperconvergență pentru desktopuri: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack oferă o soluție hiperconvergentă care combină resursele de stocare și de calcul pentru desktopurile virtuale într-un singur cluster. Acest lucru optimizează utilizarea resurselor și simplifică gestionarea.
 2. Implementare rapidă: Platforma permite implementarea rapidă a desktopurilor virtuale și facilitează scalarea pentru a răspunde nevoilor organizației dumneavoastră.
 3. Securitate avansată: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack dispune de funcții de securitate avansate, inclusiv criptare și controale de acces pentru a proteja datele sensibile din desktopurile virtuale.
 4. Disponibilitate ridicată: Platforma asigură o disponibilitate ridicată a desktopurilor dvs. virtuale, chiar și în cazul unor defecțiuni hardware, pentru a asigura fluxuri de lucru neîntrerupte.

Avantajele pachetului VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack

 • Eficiența costurilor: Prin combinarea stocării și a calculului într-un cluster, puteți reduce costurile hardware și simplifica întreținerea.
 • Scalabilitate rapidă: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack vă permite să vă extindeți cu ușurință mediul de virtualizare a desktopurilor pentru a răspunde nevoilor afacerii dumneavoastră.
 • Securitate și disponibilitate ridicată: Platforma oferă funcții avansate de securitate și disponibilitate ridicată pentru a vă proteja desktopurile virtuale și a asigura fluxuri de lucru neîntrerupte.

Viitorul virtualizării desktopurilor dvs. cu VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack este soluția esențială pentru organizațiile care au nevoie de un mediu de virtualizare desktop puternic și sigur. Cu această platformă, sunteți pregătiți în mod optim pentru provocările lumii de lucru moderne. Maximizați eficiența desktopurilor virtuale, protejați-vă datele și asigurați viitorul mediului de virtualizare a desktopurilor cu VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack. Este soluția de stocare care vă ajută să rămâneți competitiv în lumea dinamică a virtualizării desktopurilor și să creșteți productivitatea angajaților dvs. VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack este viitorul virtualizării desktopurilor.

Alte linkuri către "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii