Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10538
 • ST7-ADV-DT10-C
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
3.970,90 RON * 4.410,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack: Soluție revoluționară de stocare pentru desktopuri

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack este cea mai importantă soluție de stocare definită prin software, concepută special pentru mediile desktop. În acest rezumat al produsului, vom evidenția caracteristicile și beneficiile remarcabile ale acestui pachet de 10.

Ce este VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack?

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack este o soluție revoluționară de stocare definită prin software care permite organizațiilor să optimizeze mediile de stocare pentru desktop-uri. Oferă o infrastructură de stocare scalabilă, rentabilă și foarte disponibilă pentru desktop-uri.

Avantajele VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack

 • Îmbunătățireaperformanțelor: Cu vSAN 7 Advanced, organizațiile pot beneficia de o creștere semnificativă a performanțelor pentru sarcinile de lucru desktop. Soluția optimizează performanța de stocare și oferă o experiență de desktop receptivă.
 • Scalabilitate: Pachetul de 10 oferă o scalabilitate ridicată pentru a extinde în mod flexibil resursele desktop și pentru a răspunde cerințelor în creștere.
 • Disponibilitate ridicată: VMware vSAN 7 Advanced for Desktop oferă funcții de disponibilitate ridicată pentru a se asigura că datele desktop sunt întotdeauna disponibile, chiar și în cazul unei defecțiuni hardware.

Flexibilitate și integrare

 • Flexibilitate: Soluția este versatilă și acceptă diferite platforme hardware, permițând organizațiilor să personalizeze infrastructura de stocare pentru desktop-uri în funcție de cerințele lor.
 • Integrare: VMware vSAN 7 Advanced for Desktop se integrează perfect în mediile desktop existente și acceptă platformele de virtualizare populare pentru a oferi caracteristici și capabilități avansate.
 • Gestionare: O interfață de gestionare ușor de utilizat vă permite să configurați și să gestionați cu ușurință mediul de stocare pentru desktop.

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack în acțiune

Cu VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack, organizațiile pot:

 • Optimizarea performanței desktopurilor: soluția oferă o performanță îmbunătățită a desktopurilor, permițând utilizatorilor să lucreze cu promptitudine.
 • Eficiența costurilor: optimizarea utilizării resurselor și consolidarea dispozitivelor de stocare desktop pentru a reduce costurile operaționale.
 • Aprovizionarea desktopurilor: soluția sprijină aprovizionarea și scalarea facilă a desktopurilor pentru a răspunde eficient nevoilor utilizatorilor.

În general, VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack oferă o soluție revoluționară de stocare definită prin software pentru mediile desktop. Cu performanțe sporite, scalabilitate, disponibilitate ridicată, flexibilitate și integrare, este alegerea ideală pentru organizațiile care doresc să își optimizeze infrastructura de stocare pentru desktopuri și să ofere cea mai bună experiență desktop din clasa lor.

Alte linkuri către "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii